Διαγραμμένο μέλος 205840
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2021
- Like
- 8.626
- Πόντοι
- 1.046
Φαντάσου να την πηδάς και να ουρλιάζει έτσι.... τρελόΚαι προηγούμενο,νομίζω ανέβηκε ως gif....
Σ αρεσουν ψηλές κι εσενα τύπε?
Εγω γουσταρω γκομενες απο 1,80 κι επανω,αν και δεν τις βρισκεις τοσο ευκολα!
Ο τύπος είναι απίστευτος από την μια κυνηγάει κάποιον αν γράψει κάτι για την γυναίκα του και από την άλλη την δείχνει με το Στρινγκ κατεβασμένο στα πόδια της ξαπλωμένη και σκεπασμένη με σεντόνι με τον κολλητό του στο ίδιο δωμάτιο τα πάντα κάνει για μερικές χιλιάδες like αύριο μεθαύριο άμα τον ρωτήσει ο γιος του τ είναι αυτό το θα πει;Κάναμε πλάκα ότι ο κολλητός μου πήδηξε την μάνα σου;Τι ανεβάζει ρε φίλε;
Ποιο μέλος του βου.κομ είναι τύπε;Πάντως από τα βίντεο ο Κοψιάλης έχει γίνει τρελό παιδοβούβαλο!!Το ακριβώς αντίθετο με την Φύρου που έγινε και μάνα,τι να πεις μετά...
Μετά ο μαλάκας ενοχλούνταν που της έστελνε μηνύματα ο Πετρετζίκης...
Και μιας και μας διαβάζεις Αλέξανδρε κόψε την μάσα,γιατί σε λίγο δεν θα χωράς από την πόρτα, και δεν θα είναι από τα κέρατα......
δεν τον νοιάζει αν του πηδανε τη γυναικα , ετσι κιαλλιως οταν τελειωσει το παραμυθακι με το inflowencer θα την βγαλει στο κλαρι παλι .....Τι ανεβάζει ρε φίλε;
Τύπε ζηλεύεις τύπο μύστη Κοψ.δεν τον νοιάζει αν του πηδανε τη γυναικα , ετσι κιαλλιως οταν τελειωσει το παραμυθακι με το inflowencer θα την βγαλει στο κλαρι παλι .....
ναι τον ζηλευω που εχει κοινοχρηστη γυναικαΤύπε ζηλεύεις τύπο μύστη Κοψ.
φημες τυπε , ο κοσμος ειναι κακος ....Ήθελα να ξερά πως βγάζετε αυτά τα συμπεράσματα, για τη συγκεκριμένη κοπέλα και το σύζυγό τής!
Όταν τελειώσει το παραμυθακι σε καμία 10ετια θα τον παρατήσει και θα κάνει την ζωή της έτσι κι αλλιώς δεν είναι καν παντρεμένοι η άλλη ρωταγε της προάλλες τους ακόλουθους της αν πρέπει να τον παντρευτεί και ότι της έχει κάνει ένα κάρο προτάσεις γαμου.δεν τον νοιάζει αν του πηδανε τη γυναικα , ετσι κιαλλιως οταν τελειωσει το παραμυθακι με το inflowencer θα την βγαλει στο κλαρι παλι .....
Τόσο τάπα είναι?1.62.? Εγώ νόμιζα καμία μουναρα είναιΣ αρεσουν ψηλές κι εσενα τύπε?
Εγω γουσταρω γκομενες απο 1,80 κι επανω,αν και δεν τις βρισκεις τοσο ευκολα!
αν ειναι κοντή τοτε ξενερωμα ....ας ασχοληθουμε με καμια αλλη..Συμφωνεις?Τόσο τάπα είναι?1.62.? Εγώ νόμιζα καμία μουναρα είναι