JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.839
- Πόντοι
- 1.056
Που την βρξες αυτή την φωτο;
Αυτος ο τυπος θα πρεπει να παει στην Τηνο, να ανεβει γονατιστός μεχρι την Παναγια και να αναψει μια λαμπαδα 2 μετρα τουλαχιστον!
Ο τυπος γαμαει ενα απο τα καλύτερα μουνια της showbiz στην ηλικιακή κατηγορια τον 30 ενω ο ιδιος ειναι ενας διάσημος μπουχεσας!
εγω θα στο αντιστρεψω...Ο Κοψιάλης τύπε, ειδικά χωρίς τα κιλά, είναι χαλαρά πιο εμφανίσιμος από το 90% των
μελών του bou.
Kαι αυτό δεν είναι δική μου γνώμη, πήγαινε και δες τι του γράφανε οι γκόμενες στο κανάλι του,
πριν γίνει γνωστός με το instagram.
Όπως έχω ξαναγράψει, η τύπισσα παντρεύτηκε έναν συνομήλικό της, της ίδιας συνωμοταξίας και δε σας αρέσει.
Αν παντρευόταν κανάν μεγαλύτερό της επιχειρηματία ή κάναν πλούσιο ποδοσφαιριστή, πάλι δε θα σας άρεσε και θα την λέγατε πουτάνα..
Βυζάρες όμως απαιχτες.Να μας τα σερβίρει μπροστά να χάσουμε την ορατότητα..εγω θα στο αντιστρεψω...
εμφανισιακα αυτος ο τριμαλακας ειναι πολυ καλυτερος απο τη φυρου..., του αξιζει πολυ πιο ωραια γκομενα.
η φατσα της φυρου ειναι μετριοτατη σκυλοφατσα.
εχει κανει καριερα λογω βυζιων και κωλου.
Η μόνη σωστή τοποθέτηση που γράφτηκε.. Τόσα λεφτά βγάζουν και οι δύο μια πλαστική σε αυτή την μύτη κλόουν δεν μπορούν να κάνουν? Αν δεν είχε τέτοια βυζιά και τέτοιο κωλο με 1.60 ύψος και τέτοια μούρη δεν πήγαινε πουθενάεγω θα στο αντιστρεψω...
εμφανισιακα αυτος ο τριμαλακας ειναι πολυ καλυτερος απο τη φυρου..., του αξιζει πολυ πιο ωραια γκομενα.
Το κλεισιμο ματιου πολυ σεξυ κινησηΜαθήματα αλφαβήτας...
εγω θα στο αντιστρεψω...
Σ αρεσουν ψηλές κι εσενα τύπε?1.62 τι συζητάτε ρε παιδιά. Μόνο γυμνή θα την παρατηρούσατε στο δρόμο.
Αυτο που του περνάει στο μυαλό οτι συμβαίνει οταν λείπει εκτος Αθηνών για δουλειέςΤι ανεβάζει ρε φίλε;