Νέα

Σοφία Φυρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα easyrider77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (2 μέλη και 64 επισκέπτες)

lefpap90

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2016
Like
913
Πόντοι
80
Από το βιντεάκι της στο TikTok

Snaptik.app_7305019125141622048_frame21.jpg
Snaptik.app_7305019125141622048_frame173.jpg
Snaptik.app_7305019125141622048_frame154.jpg

Συνημμένα

• firou_tiktok.mp4
    616,4 KB · Εμφανίσεις: 0

Διαγραμμένο μέλος 69683

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2009
Like
2.658
Πόντοι
446
Σου παραθέτω το παρακάτω ανέκδοτο και όποιος κατάλαβε. - κατάλαβε... Διάβασε το και θα καταλάβεις... Βγαλμένα από την ζωή είναι όλα φίλε..

Ένας τύπος πηγαίνει μια μέρα σε ένα μπαρ και παραγγέλνει ένα ποτό.
Ξαφνικά εκεί που περίμενε την παραγγελία του έρχονται 2 μουναρες και πηγαίνουν σε έναν κακομούτσουνο, κακάσχημο τύπο στην γωνιά, τον παίρνουν μαζί τους και φεύγουν.
Ο τύπος είναι λίγο απορημένος αλλά δεν δίνει σημασία....Την άλλη μέρα πάλι αυτός πηγαίνει στο μπαρ και παραγγέλνει πάλι και επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό.
Άλλες δύο γυναίκες μουναρες, έρχονται στο μαγαζί, πηγαίνουν στην γωνία και παίρνουν τον πανάσχημο τύπο και φεύγουν.
Ο τύπος πάλι απορημένος αλλά δεν δίνει σημασία.
Το σκηνικό αυτό επαναλαμβάνεται κάθε μέρα.
Έρχονται δυο - τρεις γυναίκες, πανέμορφες και έπαιρναν τον τύπο αυτό και έφευγαν.
Ύστερα από καμιά εβδομάδα ο τύπος μας είχε τελείως απορήσει για το τι γινόταν και έτσι σκέφτηκε να ρωτήσει τον μπάρμαν:
– Δεν μου λες ρε μπάρμαν.. Εδώ και μια εβδομάδα παρατηρώ την ίδια κατάσταση με αυτόν τον χλεχλέ.
Πώς καταφέρνει και τα κάνει αυτά;
– Δεν ξέρω ρε φίλε λέει ο μπάρμαν.. κι εγώ την ίδια απορία έχω. Εγώ τον παρακολουθώ εδώ κι έναν μήνα… και πράγματι, λεφτά δεν έχει, αμάξι δεν έχει, φάτσα όπως βλέπεις είναι χάλια, δεν ξέρει να μιλάει.
Ενώ το μόνο που κάνει είναι να κάθεται σε εκείνη την γωνιά και να γλύφει τα φρύδια του…

Τελευταία τροποποίηση:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.832
Πόντοι
6.536
Πω ρε πούστη....

:O

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.486
Πόντοι
3.506

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.057
Πόντοι
456
Αυτο με τον κοψιαλη πραγματικά με ξεπερνάει.......δεν μπορώ να το διαχειριστώ με τπτ...
Ο Κοψιάλης τύπε, ειδικά χωρίς τα κιλά, είναι χαλαρά πιο εμφανίσιμος από το 90% των
μελών του bou.
Kαι αυτό δεν είναι δική μου γνώμη, πήγαινε και δες τι του γράφανε οι γκόμενες στο κανάλι του,
πριν γίνει γνωστός με το instagram.

Όπως έχω ξαναγράψει, η τύπισσα παντρεύτηκε έναν συνομήλικό της, της ίδιας συνωμοταξίας και δε σας αρέσει.
Αν παντρευόταν κανάν μεγαλύτερό της επιχειρηματία ή κάναν πλούσιο ποδοσφαιριστή, πάλι δε θα σας άρεσε και θα την λέγατε πουτάνα..

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.618
Πόντοι
9.931
Ο Κοψιάλης τύπε, ειδικά χωρίς τα κιλά, είναι χαλαρά πιο εμφανίσιμος από το 90% των
μελών του bou.
Kαι αυτό δεν είναι δική μου γνώμη, πήγαινε και δες τι του γράφανε οι γκόμενες στο κανάλι του,
πριν γίνει γνωστός με το instagram.

Όπως έχω ξαναγράψει, η τύπισσα παντρεύτηκε έναν συνομήλικό της, της ίδιας συνωμοταξίας και δε σας αρέσει.
Αν παντρευόταν κανάν μεγαλύτερό της επιχειρηματία ή κάναν πλούσιο ποδοσφαιριστή, πάλι δε θα σας άρεσε και θα την λέγατε πουτάνα..
Οπως ειπες χωρις τα κιλα... Και εννοείται λογο διασημότητας θα γαμουσε ενα ωραιο μουνι ανεξαρτητος αν ηταν ωραιος η οχι, αλλα οχι επιπέδου Φυρου.
Γνωμη μου ειναι οτι η Φυρου του πεφτει πολυ ακομα και αν εχει ωραία φάτσα και ειναι διάσημος, υπάρχουν πραγματικοί φραγκατοι εκει εξω που θα την παρακάλαγαν για να την έχουν γκομενα-γυναικα.

pantelisathina

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2016
Like
827
Πόντοι
81
Οπως ειπες χωρις τα κιλα... Και εννοείται λογο διασημότητας θα γαμουσε ενα ωραιο μουνι ανεξαρτητος αν ηταν ωραιος η οχι, αλλα οχι επιπέδου Φυρου.
Γνωμη μου ειναι οτι η Φυρου του πεφτει πολυ ακομα και αν εχει ωραία φάτσα και ειναι διάσημος, υπάρχουν πραγματικοί φραγκατοι εκει εξω που θα την παρακάλαγαν για να την έχουν γκομενα-γυναικα.
Ακριβώς αυτή είναι και η δική μου άποψη..δεν λέω ότι είναι ασχημος...απλά όλο το πακέτο πλέον δεν μου κάθεται καλά...σίγουρα παίζουν πολλά ρόλο βέβαια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom