Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 736
Οπππ πες μου ότι ανέκτησες κ θα του στείλεις το mega collection??κανε χωρο στον δισκο
Οπππ πες μου ότι ανέκτησες κ θα του στείλεις το mega collection??κανε χωρο στον δισκο
κανε χωρο στον δισκο
τυπε μου...ψηφιζεις?Λοιπον μαγκες εκτος απο screenshot που μου εστειλε ενα μελος εδω που η αναλυση ειναι χαλια και δεν μπορεις να δεις προσωπο παιζει και να μην υπαρχουν βιντεο και απλα πεφτει τρολαρισμα
Απο την μια δεν υπαρχει λινκ ,απο την αλλη στα περισσοτερα discorc που εχω ρωτησει δεν ξερουν κατι για τα βιντεο
Και που ξέρεις τύπε εσυ ότι τα discord π μπαίνεις είναι έγκυρα η όντως έχουν σοβαρό υλικό;; Στα καλά πρέπει να στείλεις κ εσυ υλικό . Ενα από τα καλύτερα θυμάμαι είχε κάποτε ο ΚοψΛοιπον μαγκες εκτος απο screenshot που μου εστειλε ενα μελος εδω που η αναλυση ειναι χαλια και δεν μπορεις να δεις προσωπο παιζει και να μην υπαρχουν βιντεο και απλα πεφτει τρολαρισμα
Απο την μια δεν υπαρχει λινκ ,απο την αλλη στα περισσοτερα discorc που εχω ρωτησει δεν ξερουν κατι για τα βιντεο
Εχεις κανενα να στειλεις pm?Και που ξέρεις τύπε εσυ ότι τα discord π μπαίνεις είναι έγκυρα η όντως έχουν σοβαρό υλικό;; Στα καλά πρέπει να στείλεις κ εσυ υλικό . Ενα από τα καλύτερα θυμάμαι είχε κάποτε ο Κοψ
200 ευρω και μια τουλουμπα δωρο σε οποιον μου το στειλει.Εγω προσφερω 50 σε οποιον μου το στειλει
Και σε εμένα φιλαράκι αν γίνεται!!!η φωτό αυτή είναι από το πρώτο της βιντεάκι ή το δεύτερο ;
200 ευρω και μια τουλουμπα δωρο σε οποιον μου το στειλει.εγω 2 τουλουμπες
Μπήκα και εγώ και όπου μου έβγαλε αποτέλεσμα, με έκανε συνέχεια ανακατεύθυνση στην ίδια σελίδα σε νέο tabθα στα στειλω εγω μαν
Να στα στειλω και εσενα?Μπήκα και εγώ και όπου μου έβγαλε αποτέλεσμα, με έκανε συνέχεια ανακατεύθυνση στην ίδια σελίδα σε νέο tab
kai se mena an ginetai sinagonisth euxaristoΝα στα στειλω και εσενα?
kai se mena an ginetai sinagonisth euxaristo
Και σε μενα αν θελεις...ευχαριστωΝα στα στειλω και εσενα?
Στειλε μια αμα μπορειςΜπήκα και εγώ και όπου μου έβγαλε αποτέλεσμα, με έκανε συνέχεια ανακατεύθυνση στην ίδια σελίδα σε νέο tab
kai se mena an ginetai sinagonisth euxaristo
τι ψηφιζετε?Και σε μενα αν θελεις...ευχαριστω
ρε μλκ ξεκολα μη το στελνεις σε ολους, 2 χρονια τωρα τα προσεχω και τα δινω σε λιγους και καλους, μη χαλας την πιατσαΝα στα στειλω και εσενα?