Jimmy the Kid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.002
- Πόντοι
- 361
Καριολοπουτάνα...βρωμογαμιολα
Καριολοπουτάνα...βρωμογαμιολα
Καυλαααα!
Που ακριβώς είναι το αρνητικό...Την έχω δει έξω, έχει κλασσικά αέρα διάσημης αλλά είναι αρκετά δυνατό.
Πέρα από το όλο πακέτο, είναιμικροκαμμωμένη και φαίνεται πιο μικρή απ την ηλικία της!! Δηλαδή την κάνεις 20-25 άνετα αλλά σαφεστατα ειναι πιο μεγάλη στην πραγματικότητα... Σημαντικό αυτό γιατί για τις περισσότερες ισχύει το ανάποδο...
Το μεγάλο της αρνητικό είναι ότι είναι αρκετά κοντή.... 1,60 μαξ.
Αν είχε ύψος θα ήταν τοπ οφ δε τοπ.
το έχουμε σε καλύτερη ανάλυση ?Δείτε ρωγαρες η καυλα!
Κριμα για ποιον?
μην την θεοποιεις φιλος
εχω γαμησει καλυτερα και εξισου μουνια σαν το σοφακι
μιλαμε πριν 5-7 χρονια
Γυμνη τη θελουμε ομως..Καυλα όπως κ αν ντυθεί!
Αυτό θα πουλούσε 1000αδες ευρώ!Γυμνη τη θελουμε ομως..
ΨΩΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ..και ΚΑΥΛΙΑΡΑ, και ΝΑΖΙΑΡΑ....
..και ΚΑΥΛΙΑΡΑ, και ΝΑΖΙΑΡΑ....
Να χωσω τη μουσουδα μου στο κωλο της θαθελα ετσι οπως στηνεταιΕγώ θεωρώ ότι ο γυμναστής της μπαίνει κ δε βγαίνει
Τι απίστευτο πάτο έχει...Εγώ θεωρώ ότι ο γυμναστής της μπαίνει κ δε βγαίνει
έτσι όπως είναι υδρωμενη να την γλύψω κ να μπω...Εγώ θεωρώ ότι ο γυμναστής της μπαίνει κ δε βγαίνει
Εγώ θεωρώ ότι ο γυμναστής της μπαίνει κ δε βγαίνει
Μυστη μου την έχω πετύχει αρκετές φορές σε πάρκο νοτίων προαστίων που βγάζει βόλτα ιό κοψιαλη, εγώ περίμενα ότι έχει ύψος αλλα όντως είναι 1,60 τεσπα πολύ κολάν φοράει πάντως κ παίζει πολύ cameltoe πρέπει ν έχει μουνοχειλαρες για γλείψιμοΤην έχω δει έξω, έχει κλασσικά αέρα διάσημης αλλά είναι αρκετά δυνατό.
Πέρα από το όλο πακέτο, είναιμικροκαμμωμένη και φαίνεται πιο μικρή απ την ηλικία της!! Δηλαδή την κάνεις 20-25 άνετα αλλά σαφεστατα ειναι πιο μεγάλη στην πραγματικότητα... Σημαντικό αυτό γιατί για τις περισσότερες ισχύει το ανάποδο...
Το μεγάλο της αρνητικό είναι ότι είναι αρκετά κοντή.... 1,60 μαξ.
Αν είχε ύψος θα ήταν τοπ οφ δε τοπ.