celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 20.947
- Πόντοι
- 6.056
Δεν σε πειραξε δηλαδη οτι σου λεει πως εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση και θεωρεις τον ευατο σου λιγο μαλακα?Εμενα με στενοχωρουν πολυ κατι τετοιαΣπαλιάρα εσύ?
Δεν σε πειραξε δηλαδη οτι σου λεει πως εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση και θεωρεις τον ευατο σου λιγο μαλακα?Εμενα με στενοχωρουν πολυ κατι τετοιαΣπαλιάρα εσύ?
δεν κανεις για εδω μεσα τοτε , εδω ειναι για σκληρους καριολιδες ....Δεν σε πειραξε δηλαδη οτι σου λεει πως εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση και θεωρεις τον ευατο σου λιγο μαλακα?Εμενα με στενοχωρουν πολυ κατι τετοια
Δεν καταλαβες τοτε,το να με πουν λιγο μαλακα με τσακιζει,με υποτιμουν και δεν πρεπειδεν κανεις για εδω μεσα τοτε , εδω ειναι για σκληρους καριολιδες ....
Μείνε φυλλο μηδεν που ειναι για ευαίσθητα παιδιά
Σου απάντησε ο αρχηγός...Δεν σε πειραξε δηλαδη οτι σου λεει πως εχεις χαμηλη αυτοεκτιμηση και θεωρεις τον ευατο σου λιγο μαλακα?Εμενα με στενοχωρουν πολυ κατι τετοια
στο πόσο "μαλάκας" είναι οι αντοχές σου ?Δεν καταλαβες τοτε,το να με πουν λιγο μαλακα με τσακιζει,με υποτιμουν και δεν πρεπει
Προσδιόρισε τι γυναίκες εννοείς....Για να είμαι δίκαιος. Ακόμη κι'εγώ έχω πάει με γυναίκες που μπροστά τους η Φυρού είναι κοριτσάκι.
Αυτό δε σημαίνει πως δε θα γούσταρα σαν τρελός να τη γαμήσω.
Σκαι ιζ δε λιμιτστο πόσο "μαλάκας" είναι οι αντοχές σου ?
Καμμία από τις 2 που λες δεν είναι στα γούστα μου.Έχω πάει με Sheila Grant και Sensual Jane. Γυναικάρες που περπατάνε και τρίζουν τα πατώματα.
Έχω πάει επίσης με στουντιοκόριτσα τα οποία προσωπικά θεωρώ πιο όμορφα από τη Φυρού (π.χ. Ρομίνα πριν δέκα χρόνια).
Πολυ εκλεκτικος μας βγηκες εσυ.Για πες,δεν πιστευω να εχεις παει και με τετοια γυναικαραΚαμμία από τις 2 που λες δεν είναι στα γούστα μου.
Μετριάτζες για στούντιο Λιοσίων....
Πολυ εκλεκτικος μας βγηκες εσυ.Για πες,δεν πιστευω να εχεις παει και με τετοια γυναικαρα
Φοβερή απλάΠοταμοί σπέρματος στη μάπα για το Σοφάκι...
Εσύ το πηγές τέρμαμόνο σπέρμα? και λίγο κατουρημα το θέλει σίγουρα..
Θα σκάσουνε τα μαστάρια γαμω τη τρελα μας γαμωΘα χύσω για την πουτανα!