Παιδιά συνέλθετε, γαματε και στο θέμα ΣΜΝ είστε μη ενήμεροι και έχετε τον κίνδυνο αν πιθανόν κολλήσετε οτιδήποτε να το μάθει όλη η Κύπρος και να στιγματιστητε, όσο αφορά εξετάσεις υπάρχει στην Λεμεσό το ΚΥΦΑ αριθμός τηλεφώνου 1450 και για Λάρνακα, ελεύθερη αμμοχωστο η Γρηγόριος κλινική στο νοσοκομείο Λάρνακας, Λευκωσία είναι το κέντρο στήριξης ατόμων με ΣΜΝ και για Πάφο πάλι το ΚΥΦΑ ,καλείς ανώνυμα και ζητάς εξετάσεις για ΣΜΝ ,οι εξετάσεις είναι δωρεάν και ανώνυμα για HIV,ηπατίτιδα και σύφιλη, σε έξω χημεία που πάτε αν βρεθείτε θετικοί θα σας καταγράψουν επώνυμα και μετά θα καταστραφεί η ζωή σας όλη, η Γρηγόριος κλινική είναι εχεμυθα για άτομα με ΣΜΝ, μέχρι 72 ώρες μετά που κάνατε χωρίς προφυλακτικά σεξ και έχετε υπόνοια ότι κολλήσατε κάτι μπορείτε να αποταθείτε στους πιο πάνω που ανέφερα και να πάρετε κάτι ειδικά χάπια που σχεδόν εξαφανίζει τον κίνδυνο για HIV, οι πιθανότητες να το κολλήσει κάποιος είναι αυξημένες αν το κάνει από κολο, τώρα για αν θα βγει θετικό ή αρνητικό ένα αποτέλεσμα χρειάζεται περίπου 2 εβδομάδες με ένα μήνα για να υπάρχουν 100% αποτελέσματα, δεν λέω αρλούμπες αλλά έχω καλά ψαγμένο το θέμα ΣΜΝ και είμαι σε θέση να γνωρίζω τα πάντα γύρω από το όλο θέμα με πλήρη ενημέρωση, όσο για τον φίλο που είπε για την κοπέλα που την έχει πάρει χωρίς, δες τα μηνύματα που σου έχω στείλει