iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
aliexpress site.....μπες και δες μονος
εχει πολλα , ποιο πηρες εσυ?
aliexpress site.....μπες και δες μονος
αυτο με τον τετραπυρηνο επεξεργαστη και την καλυτερη αναλυση καμερας και οθονης.....1:1 cloneεχει πολλα , ποιο πηρες εσυ?
τετοιο εχεις τυπε ?
εχω τετοιο στο αυτοκινητο.και iphone 6 για την τσεπη μου.το nokia μαν κραταει μιαμησι βδομαδα μπαταρια αστο.οταν ειμαι μεσα στο car μιλαω με αυτο.
το aliexpress θα βγαλει σε προσφορα το xiaοmi mi4 για καπου 200 δολαρια σε περιορισμενο αριθμο .....για να δουμε....θα χτυπησω ενα αν προλαβω
θα πέσει αρκετά η τιμή, αρχίζει να ετοιμάζεται το 6εγω θα περιμενω να πεσει λιγο η τιμη κ θα παρω galaxy 5
το aliexpress θα βγαλει σε προσφορα το xiaοmi mi4 για καπου 200 δολαρια σε περιορισμενο αριθμο .....για να δουμε....θα χτυπησω ενα αν προλαβω
θα πέσει αρκετά η τιμή, αρχίζει να ετοιμάζεται το 6
εγώ βέβαια θα πάρω μια πλακέτα για το Ν900 μου και θα είμαι μια χαρά για άλλα 2-3 χρόνια
Γελάει ο κόσμος με αυτό το σάιτ/aliexpress...μπες στο myphone.gr...να μάθεις μπαλίτσα...
να προσεξεις τις μαιμουδες!!!πολυ φτηνο ακουγετε!!!!!το aliexpress θα βγαλει σε προσφορα το xiaοmi mi4 για καπου 200 δολαρια σε περιορισμενο αριθμο .....για να δουμε....θα χτυπησω ενα αν προλαβω
[move][/move]
μπορείς μήπως να δώσεις κάποιο λίνκ ή να πεις ποιο site χρησιμοποιείς για αγορές απο κίνα;