easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Οποιος δινει πανω απο ενα 200αρι σημερα για κινητο τα εχει για πεταμα imo..
redmi note 4 ..?
σωστός...Οποιος δινει πανω απο ενα 200αρι σημερα για κινητο τα εχει για πεταμα imo..
στειλε link......το εχει σε προσφορα με κουπονι στο gearbest το 4Χ στα 93ευρω. στα λεφτα αυτα δεν υπαρχει καλυτερο
στειλε link......
Παιρνουμε xiaomi και μας μενουνε 1200 ευρω για καφεδες,σουβλακια και πουτανες για ενα χρόνο.Οσο για το σκουπιδι το αμερικανικο να το βαλουν στον πατο τουςTim Cook:
Κόψτε τον καθημερινό σας καφέ και θα μπορέσετε να αγοράσετε το iPhone X!
Αν και πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν απαγορευτική την τιμή του iPhone X, o CEO της Apple έκανε ξεκάθαρο ότι έχει διαφορετική αντίληψη, υπερασπιζόμενος σαφώς την τιμή της συσκευής.
Συγκεκριμένα, ο ίδιος τόνισε, ότι μπορείτε να το αποκτήσετε μόλις έναντι 33 δολαρίων το μήνα, με κάποιο πρόγραμμα δόσεων.
Προσθέτει, ότι κάτι τέτοιο είναι αρκετά φθηνότερο από την αγορά ενός καφέ «σε αυτά τα ακριβά καταστήματα», ενώ οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν ως 350 δολάρια με το iPhone που έχουν ήδη στην κατοχή τους.
Κατά τη διάρκεια του launch event του επετειακού iPhone X, ο Cook επισκέφθηκε ένα Apple Store στο Palo Alto.
Η επίσκεψη σε κάποιο Apple Store την ημέρα κυκλοφορίας ενός νέου iPhone αποτελείπαράδοση που την ακολουθεί από τότε που έγινε CEO το 2011.
Το μήνυμα που στην ουσία θέλει να περάσει ο Cook είναι ότι αν το iPhone σας φαίνεται ακριβό, θα πρέπει να περιορίσετε τον εθισμό σας στην καφεΐνη όσο και τις καθημερινές επισκέψεις στα Starbucks
για έμενα είναι ένα πλήρες τηλέφωνο το xiaomi note 4...εντυπωσεις απο xiaomi red mi note 4x pro prime?
το εχει σε προσφορα με κουπονι στο gearbest το 4Χ στα 93ευρω. στα λεφτα αυτα δεν υπαρχει καλυτερο
και εγω τυπε δεν είμαι οπαδος της apple ουτε γουστάρω να δινω τοσα λεφτα στα κινητο.το iPhone x όμως εχει φερει καποια features που θα τα δουμε από του χρονου και περα στις άλλες μαρκες κινητών.ενα είναι το face id το οποιο θα χρησιμοποιείται και σε αγορες μεσω apple pay.δευτερο είναι το animoji το οποιο εχει πανω από 50 χαρακτήρες καρτουν και μπορεις να στειλεις μεχρι και ηχιτικο μυνημα.επισης είναι all screen τηλεφωνο και βασικο μενου δεν εχει.εχει και αλλα features τα οποια τωρα δεν θυμαμε.Υπαρχει ενα κινητο που γαμαει.. Τιμη περιπου 500 ευρω με επεξεργαστη Snapdragon 835, RAM 8 GB, μνημη 128 GB, διπλη SIM, διπλη καμερα πισω 16αρα και η μπροστινη επισης 16αρα, 5,5 ιντσες οθονη 1080 x 1920 pixels, 16:9 ratio με προστασια Corning Gorilla Glass 5, μπαταρια στα 3300 Li-Po 3300 mAh, δακτυλικο αποτυπωμα μπροστα και αλουμινενιο σασι.
Δεν σας λεω πια μαρκα ειναι. Μπορειτε να το βρειτε ομως.
Μπορει να μου πει καποιος ενα λογο (πλην της αξιας μεταπωλησης) που θαπρεπε να προτιμησω το iphone ή ενα Samsung Note 8 , αντι του ανω περιγραφομενου κινητου; Βρειτε μου ενα λογο.....
Παιρνουμε xiaomi και μας μενουνε 1200 ευρω για καφεδες,σουβλακια και πουτανες για ενα χρόνο.Οσο για το σκουπιδι το αμερικανικο να το βαλουν στον πατο τους
ετσι πιστευω κι εχω διαβασει και εγω...σε προσιτη τιμη με πολυ καλες κι αξιοπιστες επιδοσεις....βαζει κατω πολυ ακριβοτερα ''ονοματα'' σε συσκευες...για έμενα είναι ένα πλήρες τηλέφωνο το xiaomi note 4...
Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι ο επεξεργαστής επειδή δοκίμασα και τα δύο τηλέφωνα και για αυτό το λέω μην σας ξεγεγελά...ετσι πιστευω κι εχω διαβασει και εγω...σε προσιτη τιμη με πολυ καλες κι αξιοπιστες επιδοσεις....βαζει κατω πολυ ακριβοτερα ''ονοματα'' σε συσκευες...
εννοεις ο snapdragon καλυτερος απο mtk?απ οτι εχω διαβασει οι αποψεις διιστανται...Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξει κάποιος είναι ο επεξεργαστής επειδή δοκίμασα και τα δύο τηλέφωνα και για αυτό το λέω μην σας ξεγεγελά...
το 10 πύρινο mtk το οκταπύρηνο snapdragon είναι καλύτερο...
δες εδω...εννοεις ο snapdragon καλυτερος απο mtk?απ οτι εχω διαβασει οι αποψεις διιστανται...