Abdul Salam
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2016
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Εδώ και ένα χρόνο έχω το S5νέο οκταπύρηνο με 2 γίγα ram. Μπορώ να πω το απόλυτο εργαλείο ούτε κολλαει ούτε με έχει προβληματίσει πουθενά,οι φωτογραφίες του τέλειες
Το S7 τα αξιζει τα λεφτα του;
στο ιντερνετ πουλιεται γυρω στα 460 ευρω,πιστευω ότι είναι καλη η τιμη του μεχρι βεβαια να ερθει το s8 γιατι μετα θα πεσει κατω από τα 400.ειναι καλο τηλεφωνο για τη κατηγορια του.Το S7 τα αξιζει τα λεφτα του;
Το S7 τα αξιζει τα λεφτα του;
στο ιντερνετ πουλιεται γυρω στα 460 ευρω,πιστευω ότι είναι καλη η τιμη του μεχρι βεβαια να ερθει το s8 γιατι μετα θα πεσει κατω από τα 400.ειναι καλο τηλεφωνο για τη κατηγορια του.
θα δω διαφορα σε καθημερινη χρηση με τοσο ακριβο κινητο ή ειναι απλα για πουλ μουρ;
για πες εμπειρια με το 950....δεν εχω δουλεψει ποτε windows phoneΕγω θα σου ελεγα να δεις και nokia lumia 950 φθηνοτερο.
Eγω εχω εδω και 2 χροννια ενα 640XL και δεν θα αλαζα σε android με τιποτα.
Α και μην ακουσο διαφορα του στυλ δεν εχει εφαρμογεσ και τα λοιπα...
μέτριες κριτικές ειδικά για ποιότητα κατασκευής...Προτίμησε xiaomi η le στα ίδια περίπου λεφτά έχει πολλά αξιόλογα vfm
Elephone S7 4G Phablet - HELIO X25 VERSION BLUE 199096210
Helio X25 Deca Core 2.0GHz 4GB RAM 64GB ROM 5.5 inch FHD Screen Android 6.0 13.0MP + 5.0MP Cameras Fingerprint Sensor Compass
Ships between Jan 12 - Jan 24
Promo ends in: 6 days 03:03:01
Flash Sale Price €208.30
189 Pieces left
...........Xiaomi Redmi Note 3 pro, φοβερό τηλέφωνο με ακόμα φοβερότερη ελληνική κοινότητα για ενημερώσεις και οτιδήποτε πρόβλημα προκύψει....
...........
.......... Διαβάζω κριτικες για τό έν λόγω......
..πραγματικά πολυ καλό
...........
..πραγματικά πολυ καλό
καλή κατασκευή στιβαρή και μεταλλική λίγο βαρύ στο χέρι και μεγάλο αλλά για άντρα δεν είναι θέμα, ταχύτατος επεξεργαστής και όλα δουλεύουν ρολόι GPS κλπ γιατί είναι Qualcomm....,προτίμησε την διεθνή version Kate με υποστήριξη για όλες τις μπάντες και Google service multilanguage κλπ...........
..πραγματικά πολυ καλό