gamiarits
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ρε παιδες μια ερωτηση και εγω με τη σειρα μου!
samsung galxy s3 ή samsung galxy s4 mini??
Παρε LG καλυτερα.
ρε παιδες μια ερωτηση και εγω με τη σειρα μου!
samsung galxy s3 ή samsung galxy s4 mini??
Παρε LG καλυτερα.
με 200 ευρω μονο απο κινα βρισκεις ενα σαφως καλυτερο απο τα παραπανωok Κανενα προβλημα αλλα πιο στα 200 ειναι καλυτερο απο τα παραπανω!
ok Κανενα προβλημα αλλα πιο στα 200 ειναι καλυτερο απο τα παραπανω!
το χεις δουλεψει το συγκεκριμενο?g2 mini στα 150.
το χεις δουλεψει το συγκεκριμενο?
γτ απο οτι βλεπω απο το σ3 ας πουμε εχει χειροτερο επεξεργαστη και εσωτερικη μνημη,αναλυση οθονης,δευτερη καμερα
ενω στα συν ειναι η μπαταρια και οτι παει μεχρι το κιτκατ σε πλατφορμα!
Το εχω εδω και και 3-4 μηνες
Ειναι ισοτιμο του s4 mini, το s3 απ οτι βλεπω σε specs ειναι ενα κλικ πιο πανω.
Εγω δεν παιζω παιχνιδια για να ξερω αλλα σε ιντερνετ, εφαρμογες κτλ παει σφαιρα.
Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι τα lg εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης. Tα samsung (πριν ειχα το galaxy ace 2) ειναι εντελως φτηνιαρικες πλαστικουρες.
Εχω το s5 mini που ετρεχε απο την αρχη το 4.2!! Μια χαρα ειναι δεν εχω θεμα!! Δεν εχει αλλαξει πολυ, η πιο προφανης διαφορα ειναι η κεντρικη οθονη που τη προτιμω απο το 4.3ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ SAMSUNG S3 ΜΕ ΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ? ΤΗ 4,2 ΛΕΩ
ΑΜΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ? Η ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΗ 4,3
Στα λεφτα του βρισκεις πολυ καλυτερα
για στειλε να δω κανενα τυπεΣτα λεφτα του βρισκεις πολυ καλυτερα
καλο φαινεται φιλοςπάρε moto g ...πολυ καλό κινητό
υπερυθρες εχει τυπε?Δείτε κι αυτό ως ΠΟΛΥ φθηνό και με ελληνική εγγύηση:
ειδικα ο γερμανος αποτελει εγγυηση απο μονος του τυπεΠολύ δύσκολο ως αδύνατο να βρεις κινητό με υπέρυθρες πλέον, μαν :S
Την Kazam δεν την ήξερα, το αναφέρω γιατί την εγγύηση την καλύπτει ο Γερμανός οπότε δεν είναι σαν αυτά που αγοράζεις από sites του εξωτερικού και ανάβεις κάθε βράδυ καντήλι για να μην πάθουν τίποτα. Και είναι και φθηνό στα 99€.
ναι και εγω αυτο σκεφτηκαστη λειτουργια δε θα εχεις προβλημα τυπε
το καλυμμα γρατζουνιστηκε
το ντιτζιταιζερ ειναι αθιχτο αφου λειτουργει η αφη