Billάκο μας βάζεις φωτιές, γιορτινές μέρες με τα κινητά που παραθέτεις και θα "αναστενάξουν" οι τσέπες μας! Ήδη εμένα... με έχεις βάλει στο κόλπο!
...όλο φτηνά,ανεβάζω...
Billάκο μας βάζεις φωτιές, γιορτινές μέρες με τα κινητά που παραθέτεις και θα "αναστενάξουν" οι τσέπες μας! Ήδη εμένα... με έχεις βάλει στο κόλπο!
value for money κινητά ανεβάζεις, δε λέω, αλλά αυτό το chinese brand με αποτρέπει από το να πραγματοποιήσω αγορά, πώς να σου το πω......όλο φτηνά,ανεβάζω...
value for money κινητά ανεβάζεις, δε λέω, αλλά αυτό το chinese brand με αποτρέπει από το να πραγματοποιήσω αγορά, πώς να σου το πψ...
Με το παρακάτω, με έχεις "φυτιλιάσει" άγρια!!!Μια χαρά,είναι...
ολα στην κινα φτιαχνονται φιλος, τα ιδια εργοστασια τα φτιαχνουνvalue for money κινητά ανεβάζεις, δε λέω, αλλά αυτό το chinese brand με αποτρέπει από το να πραγματοποιήσω αγορά, πώς να σου το πψ...
ολα στην κινα φτιαχνονται φιλος, τα ιδια εργοστασια τα φτιαχνουν
Δεν αντιλέγω ως προς αυτό, αλλά όπως και να το κάνουμε, διαφορετική τεχνογνωσία και εμπειρία έχουν οι γνωστοί κατασκευαστές από τους καινούργιους.ολα στην κινα φτιαχνονται φιλος, τα ιδια εργοστασια τα φτιαχνουν
πληρώνουμε πολλά κερατιάτικα στα κινητά... αφού από εργαλείο το έχουμε αποδεχτεί σαν status...
ΟΚ όχι όλοι αλλά οι περισσότεροι
ολα ειναι σχετικα..Σαφώς φίλε, ειδικά την υπεραξία λόγω brand. Απ' την άλλη όμως αλλιώς είναι να πάρεις ένα προϊόν (δεν εννοώ μόνο τηλέφωνο) και να έχεις εγγύηση, service και αυστηρές προδιαγραφές και άλλο να ρισκάρεις σε όλα αυτά.
Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ, για να πω την αλήθεια.Άσε νά είναι πραγματικά διαθέσιμο αυτό πρώτα γιατί έχουν κλείσει χιλιάδες προαγορά καί ό κατασκευαστής αργοπορεί. Θά σκάσουν αρχή 2015 τά πρώτα προπληρωμένα. Από τά δείγματα λένε ότι GAMAI αλλά άσε νά σκάσει μύτη μία φουρνιά νά τσεκάρουν καί τά software bugs οί χρήστες.
δεν ξερω φιλε εγω μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι με οσα πηρα και ειδικα brand names πχ thl xiaomi κλπvalue for money κινητά ανεβάζεις, δε λέω, αλλά αυτό το chinese brand με αποτρέπει από το να πραγματοποιήσω αγορά, πώς να σου το πω...
Σαφώς φίλε, ειδικά την υπεραξία λόγω brand. Απ' την άλλη όμως αλλιώς είναι να πάρεις ένα προϊόν (δεν εννοώ μόνο τηλέφωνο) και να έχεις εγγύηση, service και αυστηρές προδιαγραφές και άλλο να ρισκάρεις σε όλα αυτά.
Περίπου για πόσο καιρό τα κρατάς, αν επιτρέπεται;δεν ξερω φιλε εγω μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι με οσα πηρα και ειδικα brand names πχ thl xiaomi κλπ
Απίστευτος τύπος ο Θεοδόσης.
super amoled οθόνη όμως...