SinBarr
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 199
- Πόντοι
- 5.775
Τύποι τα πενταμισάρια βολεύουν ή θέλουν τσαντάκι και ελεύθερα 2 χέρια;
Μεγάλες τσέπες και καλή θέληση...
Τύποι τα πενταμισάρια βολεύουν ή θέλουν τσαντάκι και ελεύθερα 2 χέρια;
εγω πηρα αυτό μεχρι στιγμης μπορω να πω ότι είναι και γαμω τα κινητα
αυτο θελει προσκληση τυπε...στο μελλον θα παιρνει οποιος να΄ναιΜεγάλες τσέπες και καλή θέληση...
Εγω ειχα κινητό 3,5 ίντσες, με την αγορα μεγαλύτερου κινητού μου φαινόταν αρχική δύσκολης στον χειρισμο, αλλα ναι είναι όλα θέμα συνήθειας μέχρι ενός σημείου βέβαια.Στο μαγαζί μέχρι 5 ίντσες με βόλευαν αλλά είναι και η αντικλεπτική γκουμούτσα από πίσω. Αναρωτιέμαι αν τελικά είναι σημαντική η χρήση με ένα χέρι ή θέμα συνήθειας. Πιο σημαντικό το θέμα της φορητότητας. Το πεντάρι μπαίνει και στην τσέπη.
αυτο θελει προσκληση τυπε...στο μελλον θα παιρνει οποιος να΄ναι
εχουν καλη καμεραΈχω ακούσει ότι τα κινητά μάρκας Oppo είναι καλά.
εγω πηρα αυτό μεχρι στιγμης μπορω να πω ότι είναι και γαμω τα κινητα
αυτο θελει προσκληση τυπε...στο μελλον θα παιρνει οποιος να΄ναι
αξίζουν τα λεφτά τους αυτά τα κινητά? τι μάρκες είναι αυτές?
Ξαναγυρησα στο ιφονε 4 32 γιγκα...δοκιμασα σαμσουνκ note 2...htc....hyauui και τελικα γυρησα...στο ιφονε....δεν τα λαζο πια για κανενα λογο...τα αλλα τα εχω κρατηση μονο για απο8ικη φοτοσ....και να στελονο φοτο και αλλο υλικο στο π.σ.....Μπορει να ειναι κληδομενο μπλουτου8.......και να μην εχει μικρο εσ ντι....Αλλα σε ολα τα αλλα ειναι συν....δεν μπαινουν ιοι....πολλες εφαρμογεσ κ παιχνιδια.....στυλ κυριλε....καθαρη εικονα....κομψοτητα κτλ....αυτα τυποι μουΗ μεγάλη δημοσκόπηση της ημέρας
Ξαναγυρησα στο ιφονε 4 32 γιγκα...δοκιμασα σαμσουνκ note 2...htc....hyauui και τελικα γυρησα...στο ιφονε....δεν τα λαζο πια για κανενα λογο...τα αλλα τα εχω κρατηση μονο για απο8ικη φοτοσ....και να στελονο φοτο και αλλο υλικο στο π.σ.....Μπορει να ειναι κληδομενο μπλουτου8.......και να μην εχει μικρο εσ ντι....Αλλα σε ολα τα αλλα ειναι συν....δεν μπαινουν ιοι....πολλες εφαρμογεσ κ παιχνιδια.....στυλ κυριλε....καθαρη εικονα....κομψοτητα κτλ....αυτα τυποι μου
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δείχνουν κυριαρχία του Android, που σημαίνει λιγότερα λεφτά για smart phone.
πενταρι που ναι το γκαλαξι το 4 μια χαρα το χειρίζομαι.Μέχρι 4,7" το πολύ μπορείς να χειρίζεσαι ψιλοάνετα με το ένα χέρι.
Πάνω από αυτές τις ίντσες θέλεις και τα δύο σου χέρια.