You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Smartphones
- Μέλος που άνοιξε το νήμα OmarNow
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 133K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τα παιχνιδια ειναι απαιτητικα .... τωρα ποσους πυρηνες θελουντο λογισμικό μπορεί να τα υποστηρίξει. Το θέμα είναι ποια είναι αυτή η εφαρμογή που χρειάζεται 4-8 πυρήνες;
δηλαδη το πχ ανδροιντ ειναι σχεδιασμενο για πολλους πυρηνες ?
OmarNow
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τα παιχνιδια ειναι απαιτητικα .... τωρα ποσους πυρηνες θελουν
δηλαδη το πχ ανδροιντ ειναι σχεδιασμενο για πολλους πυρηνες ?
αν δεν ήταν αλήθεια θα είχε αποκαλυφτεί σαν σκάνδαλο
Thessalon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2011
- Like
- 1.122
- Πόντοι
- 216
πριν λιγο πηγα για καφε στο κεντρο της θεσσαλονικης το μεσημερακι που ειχε ακομα μερα εξω...
πηρε ενας φιλος μου ενα κινεζικο 8πυρηνο και καλα και 13mp camera και και και...
το τι κολλημα ειχε δεν μπορει να φανταστειτε, και μολις το πηρε μονο το facebook ειχε βαλει επανω...
πηγε να μου κανει και κοντρα στην φωτογραφικη γιατι και καλα εχουμε ιδια αναλυση καμερας στα 13mp...
αυτος με τον κινεζο και εγω με το samsung galaxy note 3 που εχω...
τον καιμενο τον στεναχωρησα τοσο πολυ που σκεφτεται να βρει μια δικαιολογια να το στειλει πισω ΜΗΠΩΣ παρει τα λεφτα του...
ενταξει οτι πληρωνεις παιρνεις...150 ευρω ειχε ο κινεζος...και το δικο μου ειχε ξεκινησει με 800 ευρω...(εγω δεν το πηρα 800 εννοειται)
πηρε ενας φιλος μου ενα κινεζικο 8πυρηνο και καλα και 13mp camera και και και...
το τι κολλημα ειχε δεν μπορει να φανταστειτε, και μολις το πηρε μονο το facebook ειχε βαλει επανω...
πηγε να μου κανει και κοντρα στην φωτογραφικη γιατι και καλα εχουμε ιδια αναλυση καμερας στα 13mp...
τον καιμενο τον στεναχωρησα τοσο πολυ που σκεφτεται να βρει μια δικαιολογια να το στειλει πισω ΜΗΠΩΣ παρει τα λεφτα του...
ενταξει οτι πληρωνεις παιρνεις...150 ευρω ειχε ο κινεζος...και το δικο μου ειχε ξεκινησει με 800 ευρω...(εγω δεν το πηρα 800 εννοειται)
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
εγω εχω το s 3 κ το καλοκαίρι έκανα πλάκα σε κάτι iPhone5 κ στο τέλος θέλανε όλοι το τηλ μου για φωτογραφίες τους τρελανα στο κάζο χε χε...πριν λιγο πηγα για καφε στο κεντρο της θεσσαλονικης το μεσημερακι που ειχε ακομα μερα εξω...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ενταξει εχει και καποια με καλη καμερα πχ to doogee ,to thl κλπ.....φυσικα οτι λεει 13 mp δεν ειναι και 13 να εξηγουμαστεπριν λιγο πηγα για καφε στο κεντρο της θεσσαλονικης το μεσημερακι που ειχε ακομα μερα εξω...
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ρε μμαν εγω εχω το σ5 ολες μα ολες οι ρυθμισεις βγαζουν τα προσωπα πεπλατυσμενα ελαφρα :S,,τοχεις παρατηρησει στο παλιο μοντελο που εχεις εσυ?και στο αυτοματο να το βαλεις τα ιδιαεγω εχω το s 3 κ το καλοκαίρι έκανα πλάκα σε κάτι iPhone5 κ στο τέλος θέλανε όλοι το τηλ μου για φωτογραφίες τους τρελανα στο κάζο χε χε...
MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
ελαχιστα κινεζικα ειναι εφαμιλλα η και ανωτερα απο τα samsung.εχοντας περασει απο 3 galaxy(s,s2,s5)κατεληξα στο xiaomi mi3w και θα αλλαξω μολις τα φτυσει...370 ευροπαικα αλλα ΠΙΣΤΟΛΙ!!!!!!!!
ελαχιστα κινεζικα ειναι εφαμιλλα η και ανωτερα απο τα samsung.εχοντας περασει απο 3 galaxy(s,s2,s5)κατεληξα στο xiaomi mi3w και θα αλλαξω μολις τα φτυσει...370 ευροπαικα αλλα ΠΙΣΤΟΛΙ!!!!!!!!
και εγω ειχα μια απαραδεκτη εικονα για τα κινεζικα μεχρι που γνωρισα τα Xiaomi και πλεον δεν κοιταω αλλη μαρκα για κανενα λογο ... καμερα, επεξεργαστη στα παντα ανωτερα απο ιφολες και σαμσουνγκ..αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι στα λιγα χρονια λειτουργιας της εταιρειας εχει ηδη γινει η 3η μεγαλυτερη στο κοσμο
MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
ΔΥΣΤΥΧΩΣ οι κινεζοι θα κυριαρχησουν στην παγκοσμια αγορα πολυ συντομα!!!ηδη η samsung μειωνει την παραγωγη κ την εξελιξη κατα 30% στην γκαμα της...τα φτηνα εργατικα βλεπεις....και εγω ειχα μια απαραδεκτη εικονα για τα κινεζικα μεχρι που γνωρισα τα Xiaomi και πλεον δεν κοιταω αλλη μαρκα για κανενα λογο ... καμερα, επεξεργαστη στα παντα ανωτερα απο ιφολες και σαμσουνγκ..αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι στα λιγα χρονια λειτουργιας της εταιρειας εχει ηδη γινει η 3η μεγαλυτερη στο κοσμο
sohoviz
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 1.096
οχι δεν εχω δει κατι τέτοιο η φωτο είναι σούπερ κ δεν το αλλάζω με τίποτα μόνο με το note 4 θα το έκανα μαν που είναι τουμπαναρα.ρε μμαν εγω εχω το σ5 ολες μα ολες οι ρυθμισεις βγαζουν τα προσωπα πεπλατυσμενα ελαφρα :S,,τοχεις παρατηρησει στο παλιο μοντελο που εχεις εσυ?και στο αυτοματο να το βαλεις τα ιδια
taxidiaris
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 20
- Like
- 306
- Πόντοι
- 5.785
στον πειραια μολις βγει απο τον ηλεκτρικο εχει τυπακια που πουλανε οτι καλωδιο θες με ελαχιστα ευρω... εχω παρει το γνωστο χταποδι εδω κ 5 χρονια και ακομα δουλευει.. δεν ειχα δωσει πανω απο 5 ευρω
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εγω στο σχιστο ειχα ακουσει,το θεμα ειναι οτι ψαχνω κατι αμεσα να βρω,πηρα ενα απο ομονοια και κανει 2 μερες να φορτισει η μπαταρια και το πλερωσα και 5,50 ευραστον πειραια μολις βγει απο τον ηλεκτρικο εχει τυπακια που πουλανε οτι καλωδιο θες με ελαχιστα ευρω... εχω παρει το γνωστο χταποδι εδω κ 5 χρονια και ακομα δουλευει.. δεν ειχα δωσει πανω απο 5 ευρω
OmarNow
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ένα άρθρο για την Xiaomi....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
νομιζω ναιΟ snapdragon 410 είναι πιο δυνατός απ' τον ΜΤΚ6592;
Σκεφτόμουν αγορά UMI Zero ή Coolpad f2 ή ZTE V5 Max. Aλλά αν είναι πολύ ισχυρότερος ο σναπντράγκον θα πάρω το τελευταίο.
Τύπε το UMI,δεν έχει τον απλό ΜΤΚ...αλλά τον Τ... ;)
Ούτε 200€ δεν κάνει...προσφορά...
Brand UMI
Model UMI ZERO
Product Type Android Phone, 3G Smartphone
SIM Card Type One Standard Card, One Micro Card
Network
3G Support
Band WCDMA 900/2100MHz
GSM 850/900/1800/1900MHz
SIM Card Dual SIM Dual Standby
OS and CPU
Operating System Android 4.4