Νέα

Σλάβες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Να σημειωθεί πως ό,τι γράφω το γράφω για να βοηθήσω τους φίλους μου Ελληναράδες γιατί δεν μπορώ να βλέπω κάτι σκατόφατσες πακιστανούς,μαύρους και Αραβες να γαμάνε τέτοιες μουνάρες ενώ οι Ελληνες που είναι πολλές κλάσεις ανώτεροι να την πατάνε λόγω έλλειψης πληροφοριών.Για αυτό δίνω πληροφορίες από μέσα,εσωτερικές που αποκλείεται να τις ομολογήσουνε ποτέ.
Λοιπόν οι Πολωνέζες έχουν δημιουργήσει ένα μύθο γύρω από το όνομά τους ο οποίος πλέον ουσιαστικά έχει σχεδόν καταρρεύσει σε χώρες όπως η Αγγλία όπου μετανάστευσαν κατά εκατομμύρια και έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο.Ο μύθος είναι οτι οι Πολωνέζες είναι σοβαρές κοπέλες υψηλής κλάσης που επιλέγουν με ρομαντικά κριτήρια.
Μόνο ένας έξυπνος λαός όπως οι Πολωνοί θα μπορούσε να δημιουργήσει και διατηρήσει έναν τέτοιο μύθο που αυξάνει τα άσσετς των Πολωνέζων.Η πραγματικότητα είναι ακριβώς η αντίθετη:Οι Πολωνέζες είναι σε μεγάλο ποσοστό φτηνές καριόλες που γαμιούνται με λεφτά.Εννοείται πως αυτό δεν πρόκειται να σας το πει κανένας Πολωνός(για λόγους εθνικής περηφάνειας) δε διστάζει όμως να τους το πει κατάμουτρα στη γλώσσα τους οτι είναι kurwy.Στην Πολωνία υπάρχει τεράστιο ποσοστό kurwy και αυτές συνήθως είναι που μπλέκουν με ξένους.

Στην πραγματικότητα οι Πολωνέζες κάνουν ό,τι ακριβώς και οι Τσέχες.Εχουν έναν επίσημο γκόμενο(που τον αλλάζουν κάθε μερικούς μήνες) και πηδιούνται περιστασιακά με όσους τους γυαλίσουνε ή τους δώσουνε λεφτά ή δουλειά.Μπορούν να έχουν 1-2 γκόμενους,3-4 εραστές και μερικούς περιστασιακούς γαμιάδες ταυτόχρονα.Αυτοί καλύπτουν όλο το φάσμα δηλαδή ο ένας μπορεί να είναι ένα φτωχό πλην τίμιο παλικάρι,ο άλλος ένας παππούς που δίνει λεφτά,το αφεντικό τους,ένας Αλβανός που γνώρισαν ή ένας μαύρος γιατί έχει μεγάλη ψωλή,μάγκες οι Πολωνέζες δεν έχουν καμιά μα καμιά επιλεκτικότητα μουνάρες διαλέγουν τα μεγαλύτερα μπάζα άντρες.Ακόμα χειρότερα διαλέγουν επίτηδες άντρες με χάλια εμφάνιση γιατί φοβούνται οτι τους ωραίους θα τους χάσουν ενώ τους άσχημους θα τους αρμέγουν μια ζωή(κόμπλεξ κατωτερότητας).Εκεί είναι που την πατάνε Ιταλοί,Ισπανοί και Ελληνες γιατί νομίζουμε οτι θα μας επιλέξουν επειδή είμαστε ανώτεροι ενώ αυτές επιλέγουν συνειδητά τους κατώτερους(σούπερ ακαταννόητη και μαλακισμένη νοοτροπία εντελώς αντίθετη με το δυτικό τρόπο σκέψης όπου οι καλύτεροι επιλέγουν τους καλύτερους).
Συνεπώς ένα βασικό τρικ για να έχετε επιτυχία με Πολωνέζες είναι να εμφανίζεστε ντροπαλοί,άπειροι,χωρίς αυτοπεποίθηση,ένα κάρο μαλάκες,όσο πιο γκέι και αδύναμοι τόσο καλύτερα.Αυτό τον τύπο άντρα θέλουν για να τον ελέγχουν.Στον αντίποδα υπάρχουν οι περίφημοι dresiarz αυτοί είναι επαρχιώτες Πολωνοί σκληροί άντρες που φοράνε Adidas(πάντα) και δέρνουν όποιον δεν τους αρέσει.Υπάρχουν πολύ εμφανίσιμες Πολωνέζες εντελώς bimbo που βγαίνουν αποκλειστικά με dresiarz.Οι υπόλοιποι Πολωνοί έχουν εντελώς παθητική στάση,αγοράζουν λουλούδια και είναι συνεχώς υποταγμένοι στις γυναίκες τους,κάποιοι όμως τις δέρνουν,όλοι είναι εντελώς τσιγκούνηδες και δεν τους αγοράζουν τίποτα και πολλοί πίνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ ενώ η γυναίκα τους δουλεύει.Συνεπώς για αυτές ο δυτικός μαλακούλης άντρας που δε δέρνει και δεν πίνει είναι μάνα εξ ουρανού εκτός αν είναι μεσογειακός οπότε θεωρείται δον Ζουάν,αναξιόπιστος και μαφιόζος.

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Εχω γαμήσει παντρεμένη Πολωνέζα που γύρισε στον άντρα της και τον κατηγόρησε οτι την απατά.Γενικά οι Πολωνέζες λένε ψέμματα με το τοσυβάλι.Πρόσφατα γαμούσα δύο μαζί που έτυχε να τις πάρουνε οι γκόμενοι στα κινητά και αυτές τους λέγανε οτι είχανε πάει στα μαγαζιά ενώ ταυτόχρονα ήταν με την ψωλή στο χέρι.Μιλάμε είναι απίστευτο τι κάνουν οι Πολωνέζες.Δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό αφού άμα ομολογήσουν τα αμαρτήματα στην εξομολόγηση συγχωρούνται.Σου φέρνουν αδερφές και ξαδέρφες να πηδήξεις,πηδάς όλο το σόι τις φίλες τους ό,τι να ναι,δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.Τεράστιο ποσοστό σπονσοράρονται χαλαρά εάν τους πληρώνεις το νοίκι.Ειδικά πριν το 2004 στην Πολωνία υπήρχε 25% ανεργία(η υψηλότερη στην Ευρώπη) όλες οι νεαρές μουνάρες ήταν πρακτικά άνεργες και ένιωθες σα σε ταινία πορνό.Τότε όμως υπήρχαν και πολλοί Πολωνοί άντρες.Τώρα οι πιο πολλοί άντρες έχουν μεταναστεύσει,κάποιοι κερατώνουν τις γυναίκες τους που έχουν μείνει στην Πολωνία και οι γυναίκες τους τους κερατώνουν επίσης.Εχει χαθεί ο κοινωνικός ιστός.

Επίσης ενώ τα ποσοστά διαζυγίου είναι πολύ χαμηλά στην Πολωνία(8% τα χαμηλότερα στην Ευρώπη,Ισπανία π.χ. έχουν πάει στο 40%) οι Πολωνέζες που πάνε στην Αγγλία παντρεμένες με Πολωνούς τους χωρίζουν σε ποσοστό 50%(επίσημα στοιχεία) για να παντρευτούν Αγγλους,Ινδούς,Πακιστανούς και μαύρους αν είναι δυνατό.Το αποτέλεσμα είναι μια τεράστια αύξηση του interracial dating στο Ηνωμένο Βασίλειο όπου τα μικτά παιδιά αναμένεται να αποτελούν σε λίγο την πλειονότητα.
Καταλαβαίνετε λοιπόν το χάλι των Πολωνέζων να ξεφτιλίζουν τη λευκή φυλή να γαμιούνται ασύστολα με έγχρωμους για λεφτά,οι Αγγλοι θέλουν πλέον να τους πετάξουν έξω εντελώς.
Οι κακομοίρηδες οι Πολωνοί τι να πούνε τα έχουν χάσει με το πόσο πουτάνες είναι οι δικές τους,είναι και αυτός ένας από τους λόγους που πίνουνε.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Kman αυτο δεν ηταν αναλυση, ήταν το κατι άλλο! Thanks man!
Οντως ειναι κριμα να πηδά γκομεναρες ο καθε αραπης, κι οι ελληνες, που ειναι σε καλο επιπεδο, να την πατανε λογω ελλειψης πληροφορησης, σωστης πληροφορησης. Αντε λοιπον, να κλεινει αυτο το κενό, και να στοχεύουμε σε καλύτερα κομμάτια!

Οπως τα λες, ο γυναικειος πολωνικος πληθυσμος είναι ο παραδεισος καθε αντρα. Παντως εχω ακουσει κι απο αλλου, οτι τους ελληνες δεν τους εχουν σε υποληψη, αυτο ειναι ισως ενα πρόσθετο εμποδιο για τον ελληνα που πάει να τις προσεγγίσει.

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
απο εμπειριες ,δικες μου, οι καλυτερες κ οι πιο εξηγημενες ειναι τα ρωσσιδακια
οι ουκρανιδες ειναι οι κορες του αισωπου, ολο ψεμματα λενε

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Kman αυτο δεν ηταν αναλυση, ήταν το κατι άλλο! Thanks man!
Οντως ειναι κριμα να πηδά γκομεναρες ο καθε αραπης, κι οι ελληνες, που ειναι σε καλο επιπεδο, να την πατανε λογω ελλειψης πληροφορησης, σωστης πληροφορησης. Αντε λοιπον, να κλεινει αυτο το κενό, και να στοχεύουμε σε καλύτερα κομμάτια!

Οπως τα λες, ο γυναικειος πολωνικος πληθυσμος είναι ο παραδεισος καθε αντρα. Παντως εχω ακουσει κι απο αλλου, οτι τους ελληνες δεν τους εχουν σε υποληψη, αυτο ειναι ισως ενα πρόσθετο εμποδιο για τον ελληνα που πάει να τις προσεγγίσει.

Ναι,πρέπει να διαφοροποιείς την προσέγγιση ανάλογα με την κουλτούρα.Αλλα πιάνουν στην Πολωνία,άλλα με τις δυτικές και άλλα στην Ουκρανία.Αλλά γενικά υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας στις Σλαύες,οι Σλαύες δηλαδή μοιάζουν πολύ μεταξύ τους ανεξάρτητα αν είναι Ουκρανές,Πολωνές,Ρωσίδες,Τσέχες ή Λευκορωσίδες.
Πάρτε μια γεύση του τι συμβαίνει π.χ. στα πολωνικά κλαμπ όπου δεν πιστεύεις την ποιότητα και ποσότητα από τις μουνάρες που βλέπεις.Εδώ είναι κάποιες μέτριες γκόμενες στο Γκντανσκ αλλά το κέφι είναι χαρακτηριστικό.

Η τι μπορείς να δεις στα καλά καθούμενα στο δρόμο στη Βαρσοβία.

Εδώ είναι Πολωνέζες με τυπικές φάτσες και σώματα.Βλέπετε πόσο όμοιες μοιάζουν.Δεκάδες χιλιάδες αντίγραφα σε όλες τις πόλεις.

Εδώ βλέπετε καριόλες Πολωνές με πακιστανούς στο Λονδίνο.

Αλλη kurwa Πολωνέζα με μαύρο.Μιλάμε ο λαός έχει εξευτελιστεί.Στην Αγγλία έχω γκόμενα Πολωνέζα σημαίνει πάω με πουτάνα.Ντρέπεσαι να πεις έχω πολωνέζα γκόμενα.

Ενας μαύρος ο Simon Mol κόλλησε AIDS σε 40 Πολωνέζες.Κοιτάξτε με τι άτομο γαμιόντανε.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Kman αληθευει οτι οι πολωνεζες εχουν υποτακτικο χαρακτηρα ή της έχει επηρεασει κι αυτες ο φεμινισμος και εχουν σηκωσει μπαϊράκι; Μιλω για τις απλες καθημερινες κοπελες, την πλειοψηφια.

akalisal

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
5
Πόντοι
11
Kman κατ αρχην ευχαριστουμε για τις πληροφοριες που μοιραζεσαι μαζι μας

Τωρα επειδη βριζουμε ολοι την ιδια μας τη φαρα (κ γω μαζι) καιρος ειναι να γινουμε λιγο υπερηφανοι κ να ακολουθησουμε το παρδειγμα του φιλου μας και να παμε εξω να σπειρουμε το DNA μας οπως εκανε η Εθνικη στην Πορτογαλια το 2004 και ακομα τους ποναει!!!

Ειναι κατι που ανεφερες και μου γυριζει συνεχεια στο μυαλο. Αν ο απλότυπος του σλαυικου φυλου εναι το R1a1 ποιος ειναι ο απλοτυπος του αμοιγως ελληνικου φυλου να παμε να κανουμε ενα DNA test να ξερουμε πόσο Ελληνες ειμαστε τελικα η ποσο μπασταρδοι....

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Τύπε Kman και μόνο για το ότι κάθισες και έπλασες ένα τέτοιο μύθο στο μυαλό σου σε παραδέχομαι.

Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο απλή από όσο φαντάζεσαι.

Η σεξουαλική απελευθέρωση στην Ευρώπη, είναι μεγαλύτερη στο βορά και όσο κατεβαίνει κανείς, μικραίνει. Έτσι εάν δει κάποιος Έλληνας, Φιλανδές μαθήτριες να κάνουν σάουνα γυμνές δίπλα στους συμμαθητές τους, μπορεί να τρελαθεί αλλά έτσι έχουν τα ήθη εκεί.

Αντίστοιχα στην Αγγλία, εάν γουστάρεις μία κοπέλα, της το λες και εκείνη θα σε απορρίψει μόνο εάν δεν της αρέσεις. Πολλές φορές, εάν σε βρίσκει γοητευτικό, θα σου την πέσει η ίδια.

Οι Σλάβες, ως κεντροευρωπαέες, είναι πάλι σεξουαλικά απελευθερωμένες όσο και οι Αγγλίδες. Η ανέχεια ωστόσο των περασμένων δεκαετιών, έχει οδηγήσει πολλές στην πορνεία. Αν ο Kman αναφέρεται σε πόρνες, τότε όλοι ξέρουμε πώς να τις ρίξουμε…

Κατά τα λοιπά, όσα λέει είναι παραμύθια της φαντασίας του. Καμία Σλάβα εάν δεν είναι πόρνη δεν θα τρέξει στο κρεβάτι σας με τις φίλες της παρέα. Και γενικότερα καμία Σλάβα εάν δεν έχει αποφασίσει να πουλήσει το κορμί της δε θα δεχθεί να πηδάτε τις φίλες της.

Δυστυχώς καμία.

Εάν τις φλερτάρετε σωστά και τους αρέσετε και λίγο, τότε μπορεί να σας κάτσουν όσο εύκολα θα σας κάθονταν η Γερμανίδα, η Αγγλίδα και η Νορβηγίδα τουρίστρια.

Τα υπόλοιπα είναι δυστυχώς όλα παπαρολογίες.  :idiot:

Μακάρι να μην ήταν.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.543
Πόντοι
216
Analyst, εγω δεν εχω τις γνωσεις τις δικες σου ή του kman.
Τι να κανουμε, ο καθενας εχει εμπειριες σε καποιο τομεα.

Ειμαι της αποψης οτι οταν κατι το λενε πολλοι, λογικα θα εχει βαση.
Ωστοσο, για να ειμαι ειλικρινεις, και αυτο ηθελα να το πω εδω και πριν τη δικη σου δημοσιευση, οτι μου περνα απο το μυαλο οτι οι περιγραφες των συμφορουμιτων, που προσπαθουν να μας δωσουν τις εμπειριες τους και αυτο ειναι αξιεπαινο, εχουν μαλλον εντονο το υποκειμενικο στοιχειο. Αλλωστε ποσο ευκολο ειναι να ειναι κανεις αντικειμενικος;

Ετσι, πχ οταν καποιος θελει να βρει αλλοδαπη σλάβα κοπέλα για σχέση και οχι πηδημα, δεν ξερω κατα ποσο μπορει να βασιστει σε καθαρες εμπειριες αλλων που εξαρχης ειχαν σεξουαλικο προσανατολισμο μονο.
Πχ. εγω αν ημουν στην πολωνια, θα γνωριζα έναν αλλο περίγυρο, και τις αντιστοιχες κοπελες φυσικα. Δεν λεω οτι θα ηταν καλυτερες ή χειροτερες, αυτο δεν μπορει να το πει κανεις με σιγουρια. Όμως, δεν έτυχε να ζήσω πολωνια και να δω απο κοντα πως συμπεριφερονται οι πολωνεζες. Οποτε, προσπαθω να δω τις πολωνεζες με τα ματια των αλλων.

Άλλος ομως, που μπορεσε και εζησε στην πολωνια(λεω εδω μια χωρα με σλαβες), έχει προσωπικη αποψη για τις γυναικες, που ομως μπορει να την απεκτησε απο στριπτητζαδικα, μπουρδελα, call girls, κλπ. Δηλαδη, εμπειριες απο συγκεκριμένο ΄κοινό', που ισως δεν αντιπροσωπευει τη μέση πολωνέζα.

Ειναι ένα μεγάλο θεμα, το ποσο χρήσιμες μπορει να είναι οι εμπειριες καποιων ανθρωπων, σε αλλους.

Ειμαι της λογικης, απο την μηδενικη εμπειρια που εχω, τουλαχιστον ας ακουσω αλλους, κατι εχω να μάθω που δεν το ξερω.

Ισως τις καλυτερες και πιο ευστοχες αποψεις μπορει να τις δίνει κάποιος που μοιαζει με καποιον αλλον, και κινειται στο ιδιο μηκος κυματος πχ, αν εγω θελω σλαβα κοπελα για σχεση, να μου πει τις εμπειριες συμφορουμιτης που επίσης εψαχνε για κοπελα για σχεση(και οχι μονο πηδημα).

Οπως και να χει, εγω ευχαριστω ολους για τις αποψεις τους, οπως ειπα, κανεις δεν ταυτιζεται με καποιον αλλον, αλλα οι εμπειριες του ενος μπορει με καποιο τροπο να ειναι χρησιμες και σε αλλους.

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Οι Σλαύες είναι δική τους κατηγορία.Δεν έχουν σχέση με τις δυτικές και αυτό το ξέρει όποιος έχει σχετισθεί με τις Σλαύες.Υπάρχουν τρεις φυλές στην Ευρώπη.Οι γερμανοειδείς,οι μεσογειακοί και οι Σλαύοι κάθε μια με τα δικά της χαρακτηριστικά.
Όσο για τη σεξουαλική απελευθέρωση αυτή συντελέστηκε σε διαφορετικές χρονικές περιόδους σε κάθε σλαυική χώρα.Στην Τσεχία έγινε τη δεκαετία του '70 για αυτό και οι γκόμενες άνω των 30 ετών είναι πολύ πιο απελευθερωμένες από τις σημερινές εικοσάρες που έχουν την επίδραση του MTV,του φεμινισμού κτλ.
Στην Ουκρανία όμως οι άνω των 30 ειπναι συντηριτικές γιατί εκεί η σεξουαλική απελευθέρωση έγινε τη δεκαετία του '90.

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Επίσης κάτι βασικό είναι ότι η μύτη στην Ουκρανία σηκώνεται αναλόγως της οικονομικής κατάστασης.Μέχρι το 2003 που ο μέσος μισθός ήταν 90$ η χώρα ήταν παράδεισος.Ειδικά αμέσως μετά τη ρωσική κρίση του '98 ο μισθός στην Ουκρανία έπεσε στα 45$ το μήνα και οι εποχές ήταν ανεπανάληπτες.Όσοι τυχεροί έζησαν εκείνα τα χρόνια είναι και οι μοναδικοί καθ'ό,τι τέτοιες εποχές δε θα ξαναέρθουνε.Εγώ πρόλαβα τις τελευταίες αναλαμπές το 2003,είδα το τέλος της χρυσής περιόδου και ήταν άλλο πράγμα.Ο,τι και να πω λίγο θα είναι.
Από το 2004 ως το 2007 η κατάσταση συνεχώς χειροτέρευε αφού ο μέσος μισθός συνεχώς ανέβαινε από 120$ το 2004 στα 150$ το 2005,και το 2007 είχε ξεπεράσει τα 200$.Υπάρχει ένα φυσικό όριο των 300$ το μήνα.Όταν ο μέσος μισθός ξεπερνάει αυτό το όριο τα πράγματα με τις γκόμενες γίνονται πολύ δυσκολότερα.Το 2008 ο μισθός στην Ουκρανία άγγιξε τα 300$ και η χώρα φαινόταν τελειωμένη για το χόμπυ μας.(υπόψιν ότι στο Κίεβο ο μισθός είναι ο διπλός από ο,τι στο μέσο όρο της χώρας,κοπντευε δηλαδή να φτάσει τα 600$ αλλά στο Κίεβο παίζεις σε άλλο επίπεδο όπου το προσδοκώμενο κόστος ισοφαρίζει τον ανεβασμένο μισθό).
Δηλαδή είναι όλα θέμα προσδοκιών.Το 1998 γαμούσες με μια πίτσα πειναλέες γκόμενες,το 2003 έπρεπε να πληρώσεις κάπου 50$ σε κυριλέ εστιατόριο,το 2007 έπρεπε να αγοράσεις κινητό με 200$ και ευτυχώς το 2008 δεν πήγα εκεί για να δω πού έχουν φτάσει οι απαιτήσεις από τις γκόμενες.

Εντωμεταξύ είχαν εμφανιστεί και πολλές scammers γκόμενες δηλαδή που υπόσχονταν ότι ιστός γαμήσεις και όταν αγόραζες τα ποτά ή τα δώρα εξαφανίζονταν.Όταν φτάνεις στο σημείο να στα τρώνε 4 scammers για να γαμήσεις μια κανονική γκόμενα,αρχίζει να μη συμφέρει ειδικά σε σχέση με Τσεχία όπου οι scammers είναι πολύ λιγότερες(κυρίως γυφτικής προέλευσης).

Το 2009 και η οικονομική κρίση έβαλαν ένα τέλος σε όλα αυτά.Με την κατάρρευση του νομίσματος κατά 40% καταβαραθρώθηκαν ανάλογα και οι μισθοί και έπεσαν στα επίπεδα του 2005.Η κατάσταση όμως όταν πήγα φέτος θύμιζε περισσότερο 2003 λόγω της απόγνωσης που δημιούργησε η κρίση και του extra effect.(και πολλές χρεωμένες;).Τώρα πλέον ούτε scammers ούτε τίποτα.Με τόσες γκόμενες διαθέσιμες εκεί έξω δεν τους παίρνει και κοιτάνε πώς θα αρμέξουν καλύτερα την ψωλή(τις λίγες αξιόλογες που παραμένουν).

Επισκέπτης
Τύπε Kman και μόνο για το ότι κάθισες και έπλασες ένα τέτοιο μύθο στο μυαλό σου σε παραδέχομαι.

Η αλήθεια όμως είναι πολύ πιο απλή από όσο φαντάζεσαι.

Η σεξουαλική απελευθέρωση στην Ευρώπη, είναι μεγαλύτερη στο βορά και όσο κατεβαίνει κανείς, μικραίνει. Έτσι εάν δει κάποιος Έλληνας, Φιλανδές μαθήτριες να κάνουν σάουνα γυμνές δίπλα στους συμμαθητές τους, μπορεί να τρελαθεί αλλά έτσι έχουν τα ήθη εκεί.

Αντίστοιχα στην Αγγλία, εάν γουστάρεις μία κοπέλα, της το λες και εκείνη θα σε απορρίψει μόνο εάν δεν της αρέσεις. Πολλές φορές, εάν σε βρίσκει γοητευτικό, θα σου την πέσει η ίδια.

Οι Σλάβες, ως κεντροευρωπαέες, είναι πάλι σεξουαλικά απελευθερωμένες όσο και οι Αγγλίδες. Η ανέχεια ωστόσο των περασμένων δεκαετιών, έχει οδηγήσει πολλές στην πορνεία. Αν ο Kman αναφέρεται σε πόρνες, τότε όλοι ξέρουμε πώς να τις ρίξουμε…

Κατά τα λοιπά, όσα λέει είναι παραμύθια της φαντασίας του. Καμία Σλάβα εάν δεν είναι πόρνη δεν θα τρέξει στο κρεβάτι σας με τις φίλες της παρέα. Και γενικότερα καμία Σλάβα εάν δεν έχει αποφασίσει να πουλήσει το κορμί της δε θα δεχθεί να πηδάτε τις φίλες της.

Δυστυχώς καμία.

Εάν τις φλερτάρετε σωστά και τους αρέσετε και λίγο, τότε μπορεί να σας κάτσουν όσο εύκολα θα σας κάθονταν η Γερμανίδα, η Αγγλίδα και η Νορβηγίδα τουρίστρια.

Τα υπόλοιπα είναι δυστυχώς όλα παπαρολογίες.  :idiot:

Μακάρι να μην ήταν.
πολι ευστοχο ποστ χισταρα μου!
οσο για τον kman αν και λιγο ''μιθοπλαστισ χιστισ'' τα γραφι γαματα!!ξεροχινο οταν τον διαβαζο αυτον τον πορνοφαντασμενο πορνο!!!!!!

Επισκέπτης
απο τιν εμπιρια μου με σλαβα και ειδικα ροσιδα  το τελικο σιμπερασμα σιμπιπτι ακριβοσ με τιν μεγιστι ΜΕΜΟΘΕΟΡΙΑ!
το οτι μια τιπικι ροσιδα δεν ψαχνι για παλατια αλλα απλουστατα ψαχνι ενα μεσο ευροπεο χιστι να κανι οικογενια και παιδια.οσο για αυτα που λενε οι προπαγανδεσ τον ελεινιδον οτι σε θελι μονο για τα λεφτα και ενα σορο αλεσ παπαριεσ ειναι μαλακιεσ απο το βρομικο μιαλο τον ελεινιδον.βασικα δεν εχουν καθολου μιαλο.αλλα τεσπα.

απλα θελουν εναν χιστι που μπορι να τουσ προσφερι μια στεγι και ενα πιατο φαγιτο.δεν εχουν ακριβα γουστα.
ειναι απλα τα πραματα.μιν τα κανετε δισκολα.
και οπιοσ δεν εχι εμπιριεσ απο ροσιδεσ(προσοχι ομοσ ''οχι απο πουτανεσ ροσιδεσ'',γιατι αυτοι ειναι αλι φαρα)εμισ μιλαμε για μια καθιμερινι κοπελιστα,καλιτερα να μιν μιλαι καθολου και να το βουλοσι ο καθε μαλακοπιτουρασ που λεει τισ παπαριεσ του γιατι θα του βαλο το καυλι μου στο στομα του.βαρεθικα να ακουο παπαριεσ.
μιδενικι ανοχι.οπιοσ δεν εχι εμπιρια και απλα ακουει τισ διαφορεσ προπαγανδεσ και μιλαι καλιτερα να μιν ξαναμιλισι .θα του παραβιασο τι βαλβιδα.μιδενικι ανοχι.οι ελεινιδεσ σασ εχουν εμπλουτισι το αχαρο μιαλο σασ με ενα καρο παπαριεσ μαλακοκαυλιδεσ.

επισισ ι κατογορια ελινον χιστιδον που εχουν μπλεξι με τιν περιεργι κατιγορια ροσιδον καρχαριον ,που βεβεα πλεον ειναι ιδοσ ιπο εξαφανισι, ειναι λογικο ποσ θα εχουν βγαλι κακα σιμπερασματα για τισ ροσιδεσ!(στι κατιγορια καρχαριον ειναι ειδικεσ οι ουκρανεσ.εχουν μαστερ.)
οποτε και αυτοι να το βουλοσουν γιατι απλα δεν ξερουν να ψαχνουν.

ασ προχορισουμε παρακατο.μια τιπικι ροσιδα ψαχνι αγαπι,σεβασμο,οικογενια και ενοιτε τρελενονται για πεδακια.
επισισ ειναι ζιλιαρεσ.χεχε!
δεν χριαζονται παπαρολογιεσ.ειναι απλα και ξεκαθαρα τα πραματα!
φιλακια στα τσυτσυνια σασ!

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ευγε σου Πίτσι :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Τέτοια σχόλια ειναι σωστά.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697

έτσι καυλεουρα Πιτσι!
Zero Tolerance! :rockon:
l_80d8fa1b89ade24781639f7ba3cc7177.jpg

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
απο τιν εμπιρια μου με σλαβα και ειδικα ροσιδα  το τελικο σιμπερασμα σιμπιπτι ακριβοσ με τιν μεγιστι ΜΕΜΟΘΕΟΡΙΑ!
το οτι μια τιπικι ροσιδα δεν ψαχνι για παλατια αλλα απλουστατα ψαχνι ενα μεσο ευροπεο χιστι να κανι οικογενια και παιδια.οσο για αυτα που λενε οι προπαγανδεσ τον ελεινιδον οτι σε θελι μονο για τα λεφτα και ενα σορο αλεσ παπαριεσ ειναι μαλακιεσ απο το βρομικο μιαλο τον ελεινιδον.βασικα δεν εχουν καθολου μιαλο.αλλα τεσπα.

απλα θελουν εναν χιστι που μπορι να τουσ προσφερι μια στεγι και ενα πιατο φαγιτο.δεν εχουν ακριβα γουστα.
ειναι απλα τα πραματα.μιν τα κανετε δισκολα.
και οπιοσ δεν εχι εμπιριεσ απο ροσιδεσ(προσοχι ομοσ ''οχι απο πουτανεσ ροσιδεσ'',γιατι αυτοι ειναι αλι φαρα)εμισ μιλαμε για μια καθιμερινι κοπελιστα,καλιτερα να μιν μιλαι καθολου και να το βουλοσι ο καθε μαλακοπιτουρασ που λεει τισ παπαριεσ του γιατι θα του βαλο το καυλι μου στο στομα του.βαρεθικα να ακουο παπαριεσ.
μιδενικι ανοχι.οπιοσ δεν εχι εμπιρια και απλα ακουει τισ διαφορεσ προπαγανδεσ και μιλαι καλιτερα να μιν ξαναμιλισι .θα του παραβιασο τι βαλβιδα.μιδενικι ανοχι.οι ελεινιδεσ σασ εχουν εμπλουτισι το αχαρο μιαλο σασ με ενα καρο παπαριεσ μαλακοκαυλιδεσ.

επισισ ι κατογορια ελινον χιστιδον που εχουν μπλεξι με τιν περιεργι κατιγορια ροσιδον καρχαριον ,που βεβεα πλεον ειναι ιδοσ ιπο εξαφανισι, ειναι λογικο ποσ θα εχουν βγαλι κακα σιμπερασματα για τισ ροσιδεσ!(στι κατιγορια καρχαριον ειναι ειδικεσ οι ουκρανεσ.εχουν μαστερ.)
οποτε και αυτοι να το βουλοσουν γιατι απλα δεν ξερουν να ψαχνουν.

ασ προχορισουμε παρακατο.μια τιπικι ροσιδα ψαχνι αγαπι,σεβασμο,οικογενια και ενοιτε τρελενονται για πεδακια.
επισισ ειναι ζιλιαρεσ.χεχε!
δεν χριαζονται παπαρολογιεσ.ειναι απλα και ξεκαθαρα τα πραματα!
φιλακια στα τσυτσυνια σασ!
συμφωνώ εάν μιλάς για ρωσίδες βέρες
κι όχι από τις γύρω 'δημοκρατίες' λευκορωσίδες, μολδαβές, καζακστανές κλπ

Επισκέπτης
συμφωνώ εάν μιλάς για ρωσίδες βέρες
κι όχι από τις γύρω 'δημοκρατίες' λευκορωσίδες, μολδαβές, καζακστανές κλπ
καλα αυτεσ ειναι για το πουτσο....δεν ξερο για καζακσταν και λευκοροσια και δε μιλαο για αυτα γιατι δεν εχο εμπιρια....αλα για μολδαβια και ουκρανια εχο εμπιρια.τα παντα που γραφο ειναι κατοπιν προσοπικισ εμπιριασ.
δεν γραφο παπαρολογιεσ.γραφο οτι ζο.και ασε τουσ φαντασμενουσ ελιναραδεσ χαζοχιστεσ να παρακαλανε τιν καθε σαπια ελεινιδα!χαχα!

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
καλα αυτεσ ειναι για το πουτσο....δεν ξερο για καζακσταν και λευκοροσια και δε μιλαο για αυτα γιατι δεν εχο εμπιρια....αλα για μολδαβια και ουκρανια εχο εμπιρια.τα παντα που γραφο ειναι κατοπιν προσοπικισ εμπιριασ.
δεν γραφο παπαρολογιεσ.γραφο οτι ζο.και ασε τουσ φαντασμενουσ ελιναραδεσ χαζοχιστεσ να παρακαλανε τιν καθε σαπια ελεινιδα!χαχα!
στο λέω γιατί κι εγώ μιλάω εκ πείρας
στην ελλάδα μπερδεύουν όποια είναι από πρώην ΕΣΣΔ με ρωσίδα: είναι το πρώτο λάθος
δεύτερο λάθος? ακούνε τις ελλεηνίδες
ας πρόσεχαν!!!

Επισκέπτης
στο λέω γιατί κι εγώ μιλάω εκ πείρας
στην ελλάδα μπερδεύουν όποια είναι από πρώην ΕΣΣΔ με ρωσίδα: είναι το πρώτο λάθος
δεύτερο λάθος? ακούνε τις ελλεηνίδες
ας πρόσεχαν!!!
σιμφονο χισταρα μου!!!!!πσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!
στιν ελαδα μπερδευουν τιν πουτσα με τι βουρτσα!νομιζουν οτι ουκρανεσ,ροσιδεσ,λευκοροσιδεσ,μολδαβεσ και ολα τα σιναφι ,οτι ολεσ ειναι το ιδιο!αλλα κανουν λαθος!

εχουμε και τισ μιτερεσ μασ να μασ ζαλισουν τα αρχιδια.
παπουτσι απο το τοπο σου και ασ ειναι μπαλομενο και ενα σορο πιπεσ.
αντε στα γαμιδια λεο εγο.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
σιμφονο χισταρα μου!!!!!πσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!
στιν ελαδα μπερδευουν τιν πουτσα με τι βουρτσα!νομιζουν οτι ουκρανεσ,ροσιδεσ,λευκοροσιδεσ,μολδαβεσ και ολα τα σιναφι ,οτι ολεσ ειναι το ιδιο!αλλα κανουν λαθος!

εχουμε και τισ μιτερεσ μασ να μασ ζαλισουν τα αρχιδια.
παπουτσι απο το τοπο σου και ασ ειναι μπαλομενο και ενα σορο πιπεσ.
αντε στα γαμιδια λεο εγο.
:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom