Νέα

Σλάβες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οι Σκυθες εχουν επυμιχθει.δεν ηταν Σλαβοι λεγεται οτι ηταν ψηλοι και ειχαν μαυρα μαλλια.οι Σαρμαντι ηταν Περσικα φυλα.εχουν μεινει ακομα πολλα Περσικα τοπονημια οπως Ντον =ποταμι Ντιεπρ =μικρο ποταμι (ή το αντιθετο).με αυτη την ονομασια στο Ιραν παραγεται το αυτοκινητο SAMAND που ειναι το γνωστο Peugeot 405
δημητρακι τυπε μου

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Το θρεντ το άνοιξα για να τονίσω οτι όλες οι Σλαύες έχουν βασικά την ίδια νοοτροπία,ίδιο τρόπο σκέψης,ίδιες συνήθειες,ίδιες αντιδράσεις είτε είναι Τσέχες είτε Ουκρανές,είτε Πολωνές είτε Ρωσίδες,είναι ένα και το αυτό.
Απλώς αλλάζει το πολιτιστικό περίγραμμα.Δηλαδή η Ουκρανή θα σου πει άμα μου δώσεις 100 ευρώ με γαμάς,η Τσέχα θα σου πει έχω προβλήματα με το νοίκι,η Πολωνή θα σου πει χρειάζομαι βοήθεια γιατί δεν έχω λεφτά κτλ.

Η Ουκρανή θα σου πει είμαι ερωτευμένη με παντρεμένο αλλά τα έχω με άλλον,η Τσέχα θα σου πει έχω τέσσερις εραστές και ένα γκόμενο που τον αγαπάω,η Πολωνέζα θα σου πει πήγα χτες και γάμησα ένα μαύρο,μου είπε οτι κάνω καλό στοματικό κτλ.

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Για να φτιάξετε σωστή διάθεση πριν χτυπήσετε Σλαύες,συστήνω ανεπιφύλακτα ρωσικό ραπ.Αμα ακούς συνέχεια ρωσικό ραπ,είσαι στο σωστό μήκος κύματος.
Για παράδειγμα αυτό το τραγούδι που δείχνει ρεαλιστικά τη ζωή στη ρωσική επαρχία.

Τυπικό πολωνικό ραπ.

Ουκρανικό ραπ.

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Θυμάμαι μια Τσέχα που με ρώτησε το καλοκαίρι,με πόσους άντρες νομίζω οτι έχει πάει μια Τσέχα.Οταν της απάντησα νομίζω με 15 μέχρι τα 24 χρόνια όπως είδα σε ένα άρθρο,ξεράθηκε στα γέλια.Κοίτα μου λέει,εμένα οι φίλες μου έχουν κοιμηθεί με 100 άντρες η καθεμιά τουλάχιστον.Πραγματικά πιστεύεις οτι οι Τσέχες έχουν τόσο λίγους γκόμενους?
Τα ίδια μου έχουν πει Πολωνέζες.Η μια από τις Πολωνέζες που έχω γαμήθηκε φέτος με μαύρο,με Φινλανδό,με Ιταλό μεσήλικα και έχει και ένα Γερμανό που δεν τη γαμάει αλλά μόνο τη σπάει στο ξύλο και αυτή ταξιδεύει από την Πολωνία στη Γερμανία μόνο για να φάει ξύλο από το Γερμανό dungeon.

Αυτά για να ξέρουμε λίγο τι γίνεται.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Στα παραφουσκωνε λιγακι.και για μενα σημερα στην τραπεζα οι γκομενες που δουλευουν εκει λεγανε οτι καθε μερα μετα την ντισκο παιρνω και αλλη και  :knockinb:οτι εχω πηδηξει χιλιαδες :2funny:υπερβαλουν και λιγακι.ή επεσες στην κατηγορια που εγω ονομαζω δωρεαν πουτανες.που πανε με ολους και με ολα.για μενα ειναι οι πιο συχαμερες και δεν της  :knockinb: πότε!!!!

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Δεν πάνε με όλους.Εχουν κάποια μίνιμουμ.Π.χ. λένε δε θα πάω ποτέ με Αλβανό.Κάθε γκόμενα έχει τα δικά της μίνιμουμ στάνταρντς.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δεν πάνε με όλους.Εχουν κάποια μίνιμουμ.Π.χ. λένε δε θα πάω ποτέ με Αλβανό.Κάθε γκόμενα έχει τα δικά της μίνιμουμ στάνταρντς.
ε εγω της γκομενες που ψαχνω πρεπει να εχουν πολυ υψηλα στανταρ.γι αυτο και εχω παρα πολλες μη Ρωσσιδες.παντος τα τελευταια χρονια στις μεγαλες πολεις της Ρωσσιας τα στανταρ τους εχουν ανεβει.πρεπει να εχεις διαμερισμα καλο αμαξι να εισαι καλοντυμενος για να βγαλεις φανταστικη γκομενα.στις μικρες πολεις βεβαια με το που τους λες ειμαι απο Αγια Πετρουπολη!τα παιζουν!μονο απο την ιδεα οτι μπορει να της παρεις μαζι σου τρελαινονται δε χρειαζεται τιποτα αλλο :2funny:!!!

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Πάντως οι Σλάβες είναι ίδιες(ευτυχώς δηλαδή).Είτε ορθόδοξες(ρωσίδες,ουκρανές),είτε καθολικές(πολωνές) είτε άθεες(τσέχες) είναι ένα και το αυτό.Για αυτό πιστεύω στην κοινή καταγωγή των Σλαύων.Είναι ένας λαός που χωρίστηκε τεχνητά σε επιμέρους εθνότητες.Οι Γιούγκοι είναι οι πλέον εθνικιστές Σλαύοι με συνείδηση της σλαυικής τους ετερότητας και ταυτότητας γιατί πολεμούν τους Τούρκους επί αιώνες.

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ας δούμε μερικές διαφορές και ομοιότητες των Σλαύων.Τα κριτήρια είναι έξοδα,ποιότητα σεξ,συμπεριφορά.

1.Ουκρανές.Εξοδα:Πληρώνεις για εστιατόρια,καφέ,ξενοδοχείο,δώρα.
2.Τσέχες:Πληρώνεις για εστιατόρια,καφέ,ξενοδοχείο.Δεν πληρώνεις για δώρα.
3.Πολωνέζες:Πληρώνεις για εστιατόρια,καφέ,ξενοδοχείο,δώρα και οικονομική ενίσχυση(νοίκι κτλ).

Συνεπώς οι πιο ακριβές είναι οι Πολωνές,μετά οι Ουκρανές,μετά οι Τσέχες.

Συμπεριφορά
1.Ουκρανές:Φανταστική συμπεριφορά,κάνουν ό,τι μπορούν να σε ευχαριστήσουν αν και πολύ mental
2.Τσέχες.Συμπεριφορά σωστή,πολύ εκδυτισμένες,περίπου όπως οι Γερμανίδες με διαστήματα σλαυικής έξαψης.Πολύ σταθερές,έχουν όμως το μειονέκτημα οτι σιγά σιγά σε καβαλάνε,επιβάλλονται πάνω σου όπως ακριβώς και οι Γερμανίδες.Οι Γερμανοί ονομάζουν τις Τσέχες zieckig,δε μεταφράζεται στα ελληνικά,κάπως σαν ξεροκέφαλες,δυσάρεστες.
3.Πολωνέζες.Πολύ ομαλή συμπεριφορά που αλλάζει από στιγμή σε στιγμή.Παίζουν πολλά νοητικά παιχνίδια.Πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση.Δεν το έχουν σε τίποτα να σου πουν πήγα γαμήθηκα με τον άλλον κτλ άλλες φορές μπορεί να βάλουν τα κλάματα.Γενικά πολύ ασταθείς και χαλαρές στα ήθη.(όπως γενικά οι Σλαύες)

Σεξ
1.Ουκρανές:Κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν.Το καλύτερο oral στην Ευρώπη(οι Σλαύες έχουν φοβερά τσιμπουκόχειλα,πολύ παχιά,ό,τι πρέπει).
2.Τσέχες.Οχι κάτι το ιδιαίτερο στο κρεβάτι.Πολλές κάνουν και πρωκτικό αλλά γενικά θέλουν και τη δική τους ικανοποίηση.Πολλές exhibionists,τους αρέσει να το κάνουν στην παραλία,στο μπαλκόνι,μπροστά στον κόσμο.Οι Τσέχες κοιμούνται χωρίς εσώρουχα.
3.Πολωνέζες:Πρόθυμες να δοκιμάσουν τα πάντα αν και μερικές παριστάνουν τις παρθένες.90% διαθέσιμες για πρωκτικό,70% καταπίνουν,κάνουν τα πάντα.Ο,τι απίστευτη διαστροφή έχει κανείς(όπως BDSM) αρκετές Πολωνέζες είναι διατεθειμένες να ικανοποιήσουν.Τους αρέσει το σεξ έξω από τα συνηθισμένα.(παρτούζες,dogging,μεγάλες ψωλές κτλ).

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ας δούμε μερικές διαφορές και ομοιότητες των Σλαύων.Τα κριτήρια είναι έξοδα,ποιότητα σεξ,συμπεριφορά.

1.Ουκρανές.Εξοδα:Πληρώνεις για εστιατόρια,καφέ,ξενοδοχείο,δώρα.
2.Τσέχες:Πληρώνεις για εστιατόρια,καφέ,ξενοδοχείο.Δεν πληρώνεις για δώρα.
3.Πολωνέζες:Πληρώνεις για εστιατόρια,καφέ,ξενοδοχείο,δώρα και οικονομική ενίσχυση(νοίκι κτλ).

Συνεπώς οι πιο ακριβές είναι οι Πολωνές,μετά οι Ουκρανές,μετά οι Τσέχες.
ΠΟΛΩΝΕΖΕς,ΑΝ ΕΧΕΙς ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑ (εχω στο κεντρο Αλέ'ι'α Γιεροσολιμσκιε αν εχεις παει εστω και μια φορα Βαρσοβια σιγουρα θα καταλαβεις αφου ειναι η κεντρικη οδος).δεν θελουνε τιποτα!αν και εχουν καποια περιφανεια!ΟΥΚΡΑΝΕς,μπορω να μιλισω μονο για Ουκρανες στην Αγια Πετρουπολη (αν εχεις διαμερισμα εκε)πολυ δυσκολο να βρουνε αντρα αφου θεωρουνε τους Ρωσσους βλακες και ανικανους!οσο δεν εχουν Ρωσσικο διαβατηριο λενε οτι δεν το χρειαζονται αλλα προσπαθουνε με καθε τροπο να το αποκτισουν!!!δεν θα ελεγα οτι εχουν καμια περιφανεια.ΤΣΕΧΕς με ποιανεις αδιαβαστο!δεν μπορω να ξερω και πολλα και ουτε να εχω γνωμη οταν δεν ειχα πανω απο 5-6 Τσεχες!----οσο γενικα για το τι ζητανε οι γυναικες εξαρταται πως σε βλεπουν?και για τι πραγμα σε θελουν?αν σε κοιτανε για γαμο δεν θα πανε να σου φανε λεφτα!

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
ΠΟΛΩΝΕΖΕς,ΑΝ ΕΧΕΙς ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑ (εχω στο κεντρο Αλέ'ι'α Γιεροσολιμσκιε αν εχεις παει εστω και μια φορα Βαρσοβια σιγουρα θα καταλαβεις αφου ειναι η κεντρικη οδος).δεν θελουνε τιποτα!αν και εχουν καποια περιφανεια!ΟΥΚΡΑΝΕς,μπορω να μιλισω μονο για Ουκρανες στην Αγια Πετρουπολη (αν εχεις διαμερισμα εκε)πολυ δυσκολο να βρουνε αντρα αφου θεωρουνε τους Ρωσσους βλακες και ανικανους!οσο δεν εχουν Ρωσσικο διαβατηριο λενε οτι δεν το χρειαζονται αλλα προσπαθουνε με καθε τροπο να το αποκτισουν!!!δεν θα ελεγα οτι εχουν καμια περιφανεια.ΤΣΕΧΕς με ποιανεις αδιαβαστο!δεν μπορω να ξερω και πολλα και ουτε να εχω γνωμη οταν δεν ειχα πανω απο 5-6 Τσεχες!----οσο γενικα για το τι ζητανε οι γυναικες εξαρταται πως σε βλεπουν?και για τι πραγμα σε θελουν?αν σε κοιτανε για γαμο δεν θα πανε να σου φανε λεφτα!

Eννοείται αν θέλουν γάμο δεν τρώνε λεφτά.Ηλίθιες είναι?Μιλάμε τώρα όταν καθαρά είναι σχέση μικρής διαρκείας χωρίς γάμο.Δηλαδή εσύ δεν πληρώνεις για ρεστωράν,καφέ?Με τις Σλαύες πάντα ο άντρας πληρώνει.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Eννοείται αν θέλουν γάμο δεν τρώνε λεφτά.Ηλίθιες είναι?Μιλάμε τώρα όταν καθαρά είναι σχέση μικρής διαρκείας χωρίς γάμο.Δηλαδή εσύ δεν πληρώνεις για ρεστωράν,καφέ?Με τις Σλαύες πάντα ο άντρας πληρώνει.
εκτος απο της Μοσχοβητισες!πληρωνουν συνηθως τα δικα τους!!!!δεν ειναι περιεργο εκτος του οτι ειναι πιο εξευρωπα'ι'σμενες αφου ταξιδευουν συχνα στο εξωτερικο.βγαζουν και καλα λεφτα 30.000-100.000+ ρουβλια το μηνα (680-2250+ Ευρω).οποτε δεν εχουν αναγκη να της τα'ι'σεις!!!!

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ενα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι να σκέφτονται αφού γαμάει αυτός ο μαλάκας(αν γαμάει),θα γαμήσω σίγουρα και εγώ.Ομως δεν είναι έτσι.
Για την καταννόηση θεμάτων όπως Σλαύες απαιτείται ριζική αναπροσαρμογή της σκέψης.Δηλαδή μια γνώμη που εάν την εκφέρεις σε άλλο περιβάλλον θα σηκώσει τρίχες,θα πουν μα τι μαλακίες είναι αυτές,με τα θέματα μουνιού έχει βάση.

Τα άτομα που επιστρέφουν από Ρωσία,Ουκρανία κτλ έχουν σοβαρό πρόβλημα να προσαρμοστούν στην ελληνική(και δυτική) πραγματικότητα διότι έχει αλλάξει ο τρόπος πρόσληψης παραστάσεων.

Επισκέπτης
Ενα συνηθισμένο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι είναι να σκέφτονται αφού γαμάει αυτός ο μαλάκας(αν γαμάει),θα γαμήσω σίγουρα και εγώ.Ομως δεν είναι έτσι.
Για την καταννόηση θεμάτων όπως Σλαύες απαιτείται ριζική αναπροσαρμογή της σκέψης.Δηλαδή μια γνώμη που εάν την εκφέρεις σε άλλο περιβάλλον θα σηκώσει τρίχες,θα πουν μα τι μαλακίες είναι αυτές,με τα θέματα μουνιού έχει βάση.

Τα άτομα που επιστρέφουν από Ρωσία,Ουκρανία κτλ έχουν σοβαρό πρόβλημα να προσαρμοστούν στην ελληνική(και δυτική) πραγματικότητα διότι έχει αλλάξει ο τρόπος πρόσληψης παραστάσεων.
Μαγκα μου,αυτα τα ιντελεκτουελ τσιτατα με φτιαχνουν καργα λεμε.

Χωρις πλακα τωρα,το νημα που ανοιξες ειναι ΕΞΟΧΟ και τα ποσταρισματα ενδιαφεροντα και ψαγμενα,συνεχισε φιλε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παντος εγω εν θα ειμαι πότε ενα απο αυτα τα ατομα :rockon:!!!!δεν ειμαι μαζοχιστης!!!!!οταν πεθανω ας ταφω στην Ελλαδα!!!αν και θα ηθελα να ταφω στο Νερκοταφειο στο Νοβγκοροντ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο!!θυμαμαι πριν 4-5 χρονια σε μια καφετερια που ερχοταν συχνα ενας σχιστοματης σχετικα χοντρος λιγακι μαυριδερος γυρω στα 35, με διαφορετικες γκομενες και ηταν κατι Ελληνες που δεν  :knockinb: και λεγανε κοιτα οι γκομενες τι αντρα βρηκανε :rockon:!!!εγω με το που  ειδα το φερσιμο του καταλαβα οτι ειναι στη Ρωσσια πανω απο 10χρονια.οταν δε τον ακουσα να μιλαει καταλαβα οτι πρεπει να ειναι οσο και 'γω εδω καμια 15 ετια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γενικα πιστευω οτι σε ενα μερος αν θες να εχεις επυτηχια πρεπει να πας σαν Πορνομεταναστης οπως πηγα εγω.Τοτε δε σε βιαζει ο χρονος και οι γκομενες παιζουν με τους δικους σου ορους.ενω αν πας σαν πορνοτουριστας παιζεις εσυ με τους ΔΙΚΟΥς ΤΟΥς ΟΡΟΥς!και εχεις ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ.

Επισκέπτης
Η σχέση που έχουν οι Σλάβες με το χρήμα και τα καταναλωτικά αγαθά είναι απολύτως ίδια με των ελληνίδων. Απλά το value for money είναι καλύτερο με τις Σλάβες, γιατί υπάρχουν περισσότερες ωραίες γυναίκες στις χώρες του και ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ψωμόλυσσα.
Οπότε αν διαθέτεις ένα περιορισμένο προυπολογισμό για ελληνίδα ή σλάβα , συνήθως χτυπάς πιο μπάνικια σλάβα.

Να τύχει όμως σλάβα υπεράνω χρημάτων , είναι πιο απίθανο από ελληνίδα (και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να συμβεί).

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Η σχέση που έχουν οι Σλάβες με το χρήμα και τα καταναλωτικά αγαθά είναι απολύτως ίδια με των ελληνίδων. Απλά το value for money είναι καλύτερο με τις Σλάβες, γιατί υπάρχουν περισσότερες ωραίες γυναίκες στις χώρες του και ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ψωμόλυσσα.
Οπότε αν διαθέτεις ένα περιορισμένο προυπολογισμό για ελληνίδα ή σλάβα , συνήθως χτυπάς πιο μπάνικια σλάβα.

Να τύχει όμως σλάβα υπεράνω χρημάτων , είναι πιο απίθανο από ελληνίδα (και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να συμβεί).

Μπορεί να βρεθεί Σλαύα υπεράνω χρημάτων στην περίπτωση που σε βλέπει σα γαμπρό όπως λέει ο dimitrakis παραπάνω.Τότε δεν την ενδιαφέρουν τα μικροφιλοδωρήματα που θα μειώσουν την υπόληψή της στα μάτια σου γιατί πάει για το big kahoona.

Τώρα υπάρχει και κάτι σημαντικό σε αυτές τις χώρες.Είναι μια στρατιά από απελπισμένους ανθρώπους,μεταξύ των οποίων και πολλές γκόμενες που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα κυριολεκτικά.Η στρατιά αυτή περιφέρεται και ο αριθμός της ποικίλλει ανάλογα με την πορεία της οικονομίας.
Μιλάμε για γκόμενες που σου κάθονταν επειδή τους αγόρασες ένα κοτόπουλο ή μια πίτσα για να φάνε.Οι γκόμενες αυτές σχεδόν εξαφανίστηκαν στην Τσεχία μετά το 1999,στην Πολωνία μετά το 2001 ενώ είχαν παραμείνει πάρα πολλές στην Ουκρανία το 2003.Αυτές ήταν που έκαναν τη διαφορά γιατί στις σοβαρές σχέσεις υπήρχαν αρκετές υποχρεώσεις και σκαμπανεβάσματα.Ομως με την εύκολη λεία εξασφάλιζες σίγουρη διασκέδαση κάθε βράδυ.Ηταν τόσες πολλές που τις έβρισκες παντού χωρίς ψάξιμο.
Η μεγαλύτερή τους φιλοδοξία ήταν να περάσουν μια λαμπρή νύχτα.Δε ζητούσαν τίποτα.

Ο αριθμός από αυτές τις γκόμενες είχε ελαττωθεί σε μεγάλο βαθμό στο Κίεβο το 2007 λόγω της αναθέρμανσης της οικονομίας,αυξήθηκε όμως ξανά(όχι βέβαια στα επίπεδα του 2003) τώρα λόγω προφανώς της οικονομικής κρίσης.

Πρακτικά το 2003 η απαίτηση για να γαμήσεις κανονική γκόμενα στα κλαμπ(όχι εξαθλιωμένη) ήταν 50$.Το 2007 ήταν ένα κινητό αξίας γύρω στα 300-500 ευρώ.Το 2009 είναι κάπου 150-200 ευρώ.

OP
OP
K

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Επίσης υπάρχουν σημαντικές διαφορές στην κουλτούρα.Οι Ουκρανέζες σου λένε απ'ευθείας τι θέλουν από εσένα ενώ οι Τσέχες στο λένε με πολύ πιο subtle τρόπο που το πιο πιθανό είναι να μην καταλάβεις απολύτως τίποτα.Το ίδιο και οι Πολωνέζες δε λένε από την αρχή καθαρά τι θέλουνε αλλά συνήθως το βγάζουνε σιγά σιγά.

Επειδή όμως όλες θέλουνε βασικά τα ίδια πράγματα,εάν έχεις εμπειρία με Ουκρανές ξέρεις τι θέλουνε και οι Τσέχες και το αντίστροφο.Αλλά νομίζω πιο γρήγορα μαθαίνεις στην Ουκρανία επειδή οι γκόμενες σου λένε ακριβώς τι θέλουνε,τι περιμένουν από εσένα.(σε υλικό επίπεδο και σε επίπεδο συμπεριφοράς).
Δηλαδή στην Πολωνία είναι πιθανό να καταλήξεις παντοφλάκιας και στην Τσεχία η γκόμενα να σου επιβληθεί πλήρως ενώ η Ουκρανή θα σου πει πώς να φαίνεσαι άντρας.
Εάν όμως κάνεις ό,τι σου πει η Ουκρανή,καμία Πολωνή δεν μπορεί να σε κάνει ζάφτι.Για αυτό Τσέχες,Πολωνέζες σιχαίνονται τους ρώσους που ξέρουν την κουλτούρα τους.Το ίδιο και οι Ρώσοι αντιπαθούν τις γκόμενες από αυτές τις χώρες που τις θεωρούν υπερβολικά σκληρές και υπολογίστριες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom