Οι τσεχες δεν εχουν πια σε μεγαλο βαθμο σκατομαθει και 'γερμανοποιηθει';
Νομιζω οτι η γερμανια εχει κανει μεγαλη ζημιας στο θεμα των γυναικων σε αυτη τη σλαβικη χωρα...
Δεν μπορει να θεωρηθει πια κλασικος σλαβικος προορισμος, σαν το υπολοιπο ανατολικο μπλοκ, καθως οι γερμανοι τα εχουν αλλοιωσει ολα νομιζω....
Εχουν γερμανοποιηθεί όντως αλλά οι Τσέχες έχουν πάντα αυτό το πορνικό,ρεαλιστικό στοιχείο.Δηλαδή το γαμήσι είναι σίγουρο δεν έχει σούξου μούξου μανταλάκια,αχ καλέ εγώ δεν είμαι τέτοια,για ποια με πέρασες.Η Τσέχα κάθεται αμέσως αν είναι μαζί σου,είναι δεδομένο.Είναι εύκολες και άνετες,δεν έχουν ταμπού.
Επίσης παίρνουν τους άντρες σα δεδομένους οτι είναι γουρούνια τους αρέσει να τρώνε,να πίνουν να βλέπουν μπάλλα και να γαμάνε.Αυτό τους φαίνεται φυσιολογικό και δεν προσπαθούνε να το αλλάξουνε.Πολλές Τσέχες μάλιστα γουρουνοποιούνται αντιστοίχως,πίνουν,βλέπουν σπορτς και πηδιούνται ασυστόλως με πολλούς.Είναι ο τσεχικός φεμινισμός,καθόλου άσχημα.
Αλλά πολλή τρέλλα,παλιά κάπως τις ανεχόμουνα,τώρα έχω κακομάθει με τις Ουκρανές που είναι συγκριτικά πιο λογικές.Με Τσέχες,Πολωνές μπορεί να πυροβοληθείς τελείως,πρόκειται για τρελοκομεία,οι Πολωνές είναι ακόμα χειρότερες έχουν όλες μέντα.Αλλά και οι Τσέχες έχουν αρκετή στο ίδιο στυλ,άλλη κατεύθυνση βέβαια.