apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε η πρωτη με τους βυζους εξω πρεπει να ειναι ελληνιδα και αυτο ειναι στην κρητη.και μαλλον παντρεμενη που κανει διαφορα...
Και για να σας προλάβω πλάκα κάνω κ εγώ τις Σέρβες τις βρίσκω θεάρες
ορμα τζακαπολυτε αγαπω κροατια
νομιζω γιατι την εχω δει την φοτο σε μσν και αλλα σαιτς παλια τυπε.τυπε η πρωτη με τους βυζους εξω πρεπει να ειναι ελληνιδα και αυτο ειναι στην κρητη.και μαλλον παντρεμενη που κανει διαφορα...
μπα σε καλο σου,ευθυμησαμε παλι
παλι καλα. γλυτωσαμε τα δακρυα και τον πονο της καρδιας μας που θα διαφωνουσες
Καλά εσύ και η ανταλλαγή να γίνει πάλι κανα μπάζο θα γουστάρεις , είναι θέμα γούστου όχι εθνικότητας
Καλά εσύ και η ανταλλαγή να γίνει πάλι κανα μπάζο θα γουστάρεις , είναι θέμα γούστου όχι εθνικότητας
για να ναι δικαιη η ανταλλαγη θα πρεπει για καθε μια δικια τους να τους δινουμε 100 δικες μας μαζι με καμποσα στρεμματα γη κ αμα δεχτουν παλι
ειναι κατι σαν την κυπρο.΄μαλλον θα διαχωριστει και οι σερβοι του κοσοβου θα ανωθουν με σερβια.μονο που δεν ξερω αν λογω μαυροβουνιου συνδεονται απευθειας η οχι.αλλα δεν εχει σημασια.Με κίνδυνο να χαρκατηριστώ ως Εθνικιστής ή εκτος θέματος, θα ήθελα να αναφερθώ λίγο στοοθς Σέρβους του κοσόβου που παλεύουν για την αξιοπρέπειά τους ατιδρώντας στην ενσωμάτωσή τους με το δήθεν κράτος "Κοσοβο" και τους Αλβανούς.
Οι ηλίθιοι που έφτιαξαν αυτό το ψέυτικο κράτος, τώρα τα μαζεύουνε σιγα σιγα και την κάνουνε. Και άρχισαν οι κοσοβάροι να συζητάνε ενοποίηση με την αλβανια. Αν ήμουν Σερβος ποτε δε θα το δεχομουνα αυτό τον εξευτελισμό, να ενωθώ με αλβανους!
για να ναι δικαιη η ανταλλαγη θα πρεπει για καθε μια δικια τους να τους δινουμε 100 δικες μας μαζι με καμποσα στρεμματα γη κ αμα δεχτουν παλι