Νέα

Σλάβες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εδώ μερικές ακόμα φωτό του devushka style.Αντρες σε πυραυλική κατάσταση.Δεν μπορείς παρά να παρατηρήσεις την εξόγκωση της σκελέας και εμπροσθίου τμήματος του παντελονίου μετά μερικές ημέρες παραμονή σε σλαυική χώρα.

Γενικά το φτηνό look των Ουκρανέζων Πολωνέζων έχει άμεσα αποτελέσματα ενώ το classy look των Τσέχων παραπέμπει σε ενδότερες απολαύσεις.Οι Πολωνέζες τείνουν να βάφουν τα μαλλιά μαύρα ακόμα και αν είναι ξανθά.Οι Τσέχες μπορεί να τους δίνουν μαύρες ανταύγειες στην περιφέρεια.Πολωνέζες Ρωσίδες βάζουν έντονες σκιές στα μάτια ενώ οι Ρωσίδες το παρακάνουν με τα αρώματα δεν μπορείς να μην προσέξεις μια Ρωσίδα όταν περπατάει σε πλήρη εξάρτηση και διαχέει την παρφουμαρισμένη παρουσία της.Ξυπνάει πραγματικά το πάθος στον αρχέγονο Βαλκάνιο είναι αυτό το ζωικό έντσικτο που συχνά κοιμάται στις δυτικές χώρες καταπιεζόμενο από τις ορέξεις των τοπικώνγυναικών.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
επισης ειναι νοικοκυρες κ εργατικες??εχω μια γειτονισσα πολωνεζα που τ σπιτι της ειναι ακαταστατο η αυλη της δλδ οποτε περναω και τ δν εχει ..ολη την σαβουρα..

Οχι,δεν είναι τόσο νοικοκυρές.Αλλά τι να την κάνεις τη νοικοκυρά όταν είναι τέτοια ηφαίστεια και κυκλοφοράνε στο σπίτι με στρινγκ?
Εργατικές είναι οι Πολωνέζες και οι Τσέχες.Οι Ρωσίδες Ουκρανέζες στηρίζονται κυρίως στην άγρα δυναμικού αντρός η εργασία τους έχει να κάνει πιο πολύ με την αναγκαία άσκηση θελγήτρων επί του αρσενικού.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αυτα τα λέω επειδη έχω παει. Οσα γράφεις έχουν κάποιες πηγές τις οποιες θα μοιραστεις μαζί μαςμ ή εχεις πάει και εσύ Σερβία, Μοντενέγκρο και Δαλματικές ακτές;

Υπενθύμισις προς Κμαν2. Μερσι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Υπενθύμισις προς Κμαν2. Μερσι

Εχω δει χιλιάδες Σέρβους και Σέρβες έχω καμακώσει πάρα πολλές και γενικά η κουλτούρα και η ιστορία τους μου είναι πράγματα γνωστά.Δε νοείται Ελληνας να προσεγγίσει Σέρβα χωρίς να είναι τουλάχιστον σερβόφιλος(δε λέμε να ορκίζεται και στον Αρκάν αλλά τη γενική εθνική τάση πρέπει να την έχει),Το σήμα της νίκης είναι αναγκαίο και πραγματικά οι Αλβανοί δεν έχουν θέση σε τέτοια εξίσωση.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
παντως ισχυουν οσα περιγραφεις..καπως ετσι ειναι η γειτονισσα μου κ η μανα του πρωην μου που ειναι πολωνεζες..

Με τις Πολωνέζες περνάς φοβερά γιατί θέλουν να ζήσουν.Θέλουν να έχουν εμπειρία από όλα.Είναι απίστευτα ανοιχτές στο σεξ και στους πειραματισμούς.Ολες οι φίλες τους είναι διαθέσιμες αν αποκτήσεις καλή φήμη.Είναι φανταστικά τις έχεις όλες να σε περιτριγυρίζουν.Βέβαια θέλουν και μερίδιο από pomoc(βοήθεια).
Οι Ρωσίδες σε ανεβάζουν φορβερά και ξέρουν να παίζουν με τον αντρισμό σου δεν έχουν αυτό το παραπονούμενο στυλ όπως οι Πολωνέζες αλλά οι τελευταίες έχουν πολύ καλύτερο χιούμορ ειδικά όταν σου περιγράφουν τα βάσανά τους.Γενικά η πολωνική κουλτούρα είναι αρκετά ασύμβαστη με την ελληνική εκτός από το στοιχείο της διαφθοράς.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
επισης οι σλαυες ειναι καλες μητερες δλδ εχουν τ παιδια τους απο κοντα οπωσ οι ελληνιδες η πιο ανεξαρτητα??

Ναι,είναι καλές μητέρες ειδικά οι Πολωνέζες.Τα σλαυάκια είναι πολύ ωραία χαίρεσαι να τα βλέπεις να παίζουν και να τρέχουν.Οι Σλαύοι αγαπάνε πολύ τα παιδιά.Σίγουρα δεν είναι υπερπροστατευτικοί όπως οι Ελληνες ούτε τους δημιουργούν την εντύπωση οτι είναι άρχοντες.Είναι όμως αρκετά τρυφεροί προς τα παιδιά τους.Το πρόβλημα που έχουν πολλές Πολωνέζες είναι οτι όταν γίνουν έφηβες και θέλουν να διασκεδάσουν να χορέψουν κτλ οι γονείς τους δεν τους δίνουν αρκετά λεφτά με αποτέλεσμα όταν μεγαλώσουν λίγο να στρέφονται στο σπόνσορινγκ.Μάλιστα πολλές Πολωνέζες μετά τα 18 αναγκάζονται να δίνουν λεφτά στους γονείς τους για να μένουν στο σπίτι και αν μεταναστεύσουν στέλνουν πάντα λεφτά στο σπίτι.(που μπορεί να προμηθεύει και ο εγχώριος σπόνσορας).Το σπονσοριλίκι μπορεί να το μαθαίνουν από τις μανάδες τους που τις βλέπουν καμιά φορά σε συναντήσεις με διάφορους κυρίους.Οι παντρεμένες στην Πολωνία είναι ένα θαύμα.
Πραγματικά στην αρχή νιώθεις θαυμάσια μέχρι να συνηθίσεις και να σε χτυπήσει η μιζέρια.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εχω δει χιλιάδες Σέρβους και Σέρβες έχω καμακώσει πάρα πολλές και γενικά η κουλτούρα και η ιστορία τους μου είναι πράγματα γνωστά.Δε νοείται Ελληνας να προσεγγίσει Σέρβα χωρίς να είναι τουλάχιστον σερβόφιλος(δε λέμε να ορκίζεται και στον Αρκάν αλλά τη γενική εθνική τάση πρέπει να την έχει),Το σήμα της νίκης είναι αναγκαίο και πραγματικά οι Αλβανοί δεν έχουν θέση σε τέτοια εξίσωση.

Με συγωρείς αλλά η απάντησή σου ειναι κάπως ασαφής.

Εγραψες αυτό το κείμενο χωρίς να έχεις παραθέσει πηγες. Που βρηκες ρε αδερφέ αυτά που γράφεις; Καταλαβαίνω οτι δεν έχεις ζήσει Σερβία, άρα απο κάπου βρήκες τα όσα μας παραθέτεις. Μπορεις να μας πεις απο που;

Καλα το οτι εχεις δε χιλιάδες Σέρβους δεν σε καθιστά αξιόπιστο γράφοντα των όσων παραθέτεις. Εγω βλέπω κάθε μέρα εκατοντάδες. Αλλοι έχουν δει εκατοντάδες χιλιάδες.

Θα εκτιμούσα πολύ την απάντησή σου, μιας και εγω που ζω στην περιοχή πάνω απο 10 χρόνια εκπλήσσομαι απο τα οσα γράφεις με τόση σιγουρια

Η μόνη σου επιλογή είναι να δώσεις κάποιες πηγές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ηράκλειο: Βρέθηκε στην ίδια «ροζ παρέα»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012, 17:44

Σάλο έχει προκαλέσει στο Ηράκλειο η υπόθεση με πρωταγωνίστρια μια 27χρονη καλλονή από την Ουκρανία, που εδώ και δύο χρόνια, ήταν παντρεμένη με 53χρονο ευκατάστατο κάτοικο της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 53χρονος αν και φανατικός εργένης μετά τον χωρισμό με την πρώτη του γυναίκα, μαγεύτηκε από την ομορφιά της Ουκρανής και παρά τις αντιρρήσεις οικογένειας και φίλων, την παντρεύτηκε.

Όπως αποδείχθηκε όμως, η 27χρονη έκανε διπλή ζωή. Μαζί με μια φίλη της, «ψάρευαν» ερωτικούς πελάτες μέσω αγγελίας που είχαν βάλει σε εφημερίδα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έβγαιναν δήθεν για βόλτα και κατέληγαν σε «ροζ» γκαρσονιέρες για ομαδικά όργια. Το τελευταίο όμως ήταν διαφορετικό από τα υπόλοιπα...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο σπίτι μιας παρέας πελατών ήταν και ο γιος του 53χρονου από τον πρώτο του γάμο, ο οποίος «κεραυνοβολήθηκε» όταν αντίκρισε την 27χρονη να μπαίνει με την φίλη της στο διαμέρισμα προκειμένου να προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες.

Στην αρχή επικράτησε πανικός, με τον νεαρό να επιτίθεται φραστικά στην Ουκρανή και στη συνέχεια να φεύγει και να ενημερώνει τον πατέρα του. Πλέον ο 53χρονος έχει κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.
Το τελευταίο δίμηνο πάντως, φέρεται να καταγράφεται κατακόρυφη αύξηση των διαζυγίων και σε πολλές περιπτώσεις, όπως παραδέχονται δικηγόροι, η κατάσταση μεταξύ των δύο πλευρών είναι «πολεμική».

Πηγή: cretalive.gr
Επιμέλεια: Κατερίνα Σεφερλή

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μια φωτο του μαζι με τον αρκαν τυπε? :grin:

O Αρκάν αφησε πισω μια γυναίκα φοβερή, με κανονικό οπλοστάσιο στο σπιτι. Καποιος την κάρφωσε βέβαια. Ντάξει μωρε

Εγω ειμαι πιο πολύ Mladic. Προφανώς και ήμουν Βελιγράδι όταν τον έφεραν απο το Novi Sad

Γι αυτο περιέμνω την τοποθέτηση του κμαν2. Απο που αντλει τα όσα γράφει; Δεν ειναι κακό να προσπαθείς να παραστήσεις κατι που δεν εισαι (μέχρι 15 χρονών), απλά υπάρχουν και όρια.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
O Αρκάν αφησε πισω μια γυναίκα φοβερή, με κανονικό οπλοστάσιο στο σπιτι. Καποιος την κάρφωσε βέβαια. Ντάξει μωρε

Εγω ειμαι πιο πολύ Mladic. Προφανώς και ήμουν Βελιγράδι όταν τον έφεραν απο το Novi Sad

Γι αυτο περιέμνω την τοποθέτηση του κμαν2. Απο που αντλει τα όσα γράφει; Δεν ειναι κακό να προσπαθείς να παραστήσεις κατι που δεν εισαι (μέχρι 15 χρονών), απλά υπάρχουν και όρια.
τι καθεσαι και ασχολεισαι τωρα? :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.185
Πόντοι
1.686
Με τις Πολωνέζες περνάς φοβερά γιατί θέλουν να ζήσουν.Θέλουν να έχουν εμπειρία από όλα.Είναι απίστευτα ανοιχτές στο σεξ και στους πειραματισμούς.Ολες οι φίλες τους είναι διαθέσιμες αν αποκτήσεις καλή φήμη.Είναι φανταστικά τις έχεις όλες να σε περιτριγυρίζουν.Βέβαια θέλουν και μερίδιο από pomoc(βοήθεια).

Αααααααααααααααααααααααχαχαχαχα !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τις λε ρε Κμαν2 ?

Οι Πολωνεζες είναι μακράν οι πιο ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΕΣ Σλαβες .

Ακόμα και οι πολωνεζες πορνες ειναι οι πιο "μαζεμενες " σλαβες πόρνες .

(Ο "πουριτανιστικος " Καθολικισμός είναι μια από τις αιτίες )

Κμαν2 = Πινόκιο !

pinocchio1.gif

Εισαι διασκεδστικός ,αλλά το παράκανες στα ψέμματα ! Χειρότερος και από τον σώγαμπρο της Κύπριας !

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.185
Πόντοι
1.686
Γι αυτο περιμένω την τοποθέτηση του κμαν2. Απο που αντλει τα όσα γράφει; Δεν ειναι κακό να προσπαθείς να παραστήσεις κατι που δεν εισαι (μέχρι 15 χρονών), απλά υπάρχουν και όρια.

Είναι διασκεδαστικός παραμυθάς !  :2funny: :2funny:

Μυθομανής !  :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.185
Πόντοι
1.686
τρωνε καθολου ξυλο απο τους ανδρες τους??

Πήγαινε στη Πολωνική Εκκλησία ,κοντά στο Σταθμό Λαρίσης ,και ρώτα !

Τον Κμαν2 ρωτας ?  :2funny: :2funny:

Γενικά τρωνε λιγότερο ξύλο απότι οι άλλες σλάβες.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πολωνεζα=φολα στο σεξ
μακρυα τυποι μου
καλυτερα με ρουμανα παρα με πολωνεζα

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Με συγωρείς αλλά η απάντησή σου ειναι κάπως ασαφής.

Εγραψες αυτό το κείμενο χωρίς να έχεις παραθέσει πηγες. Που βρηκες ρε αδερφέ αυτά που γράφεις; Καταλαβαίνω οτι δεν έχεις ζήσει Σερβία, άρα απο κάπου βρήκες τα όσα μας παραθέτεις. Μπορεις να μας πεις απο που;

Καλα το οτι εχεις δε χιλιάδες Σέρβους δεν σε καθιστά αξιόπιστο γράφοντα των όσων παραθέτεις. Εγω βλέπω κάθε μέρα εκατοντάδες. Αλλοι έχουν δει εκατοντάδες χιλιάδες.

Θα εκτιμούσα πολύ την απάντησή σου, μιας και εγω που ζω στην περιοχή πάνω απο 10 χρόνια εκπλήσσομαι απο τα οσα γράφεις με τόση σιγουρια

Η μόνη σου επιλογή είναι να δώσεις κάποιες πηγές.

Για την ιστορία των Σέρβων.
Οι Λευκοί Σέρβοι.

Για το πώς έφτασαν στη Θεσσαλονίκη μετανόησαν ήθελαν να γυρίσουν πίσω και ο αυτοκράτωρ τους άλλαξε τη γνώμη και τους τοποθέτησε στις πύλες των Βαλκανίων.

''The Serbs are descended from the unbaptized Serbs, also called 'white', who live beyond Turkey in a place called by them Boiki, where their neighbour is Francia, as is also Great Croatia, the unbaptized, also called 'white': in this place, then, these Serbs also originally dwelt. But when two brothers succeeded their father in the rule of Serbia, one of them, taking a moiety of the folk, claimed the protection of Heraclius, the emperor of the Romans, and the same emperor Heraclius received him and gave him a place in the province of Thessalonica to settle in, namely Serbia, which from that time has acquired this denomination."...
..."Now, after some time these same Serbs decided to depart to their own homes, and the emperor sent them off. But when they had crossed the river Danube, they changed their minds and sent a request to the emperor Heraclius, through the military governor then governing Belgrade, that he would grant them other land to settle in."...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.185
Πόντοι
1.686
αμα δεν συμφωνεις με τα ολα οσα λεει ο kman2 μην ασχολεισαι  και μην απαντας καν η τουλαχιστον πες μας  εσυ τις προσωπικες σου εμπειριες ..τουλαχιστον ο κμαν κμαν ξερει πεντε πρεγματα εσυ μονο διαφωνεις και δεν λεσ τιποτα.

Πιστεύεις ότι σου σερβίρουν ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αν δεν εχεις καταλαβει οτι ο κμαν2 ειναι ενας παραμυθας ,

είσαι πολύ εύπιστη !

Από αυτές που πιστεύουν ότι ζει ο Ελβις Πρισλεϋ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι Βυζαντινοί φέρνουν τους Σέρβους στη Μικρά Ασία να πηδήξουν τους Αραβες.Οι Σέρβοι ιδρύουν την πόλη Γορδόσερβο(στη Φρυγία όπως Γόρδιος δεσμός).

Οπως βλέπουμε η κόντρα Σέρβων Αράβων κρατάει από τότε.Το 1994 η Αλ Γκάιντα αποφασίζει την αποστολή χιλιάδων μουτζαχεντίν στη Βοσνία.Οι μούτζα σφαγιάζονται άγρια από τους Σέρβους και η Δύση φρικάρει.
Στο μεταξύ στη Γερμανία έχουν τοποθετηθεί σε καίριες θέσεις άτομα που είδαν τους γονείς τους Γερμανούς να σφαγιάζονται ανηλεώς από τους Σέρβους κατά τη διάρκεια της αποχώρησης των ναζί στρατευμάτων(ο όλεθρος των Γερμανών της Βοιβοντίνα).

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.185
Πόντοι
1.686
Οπως βλέπουμε η κόντρα Σέρβων Αράβων κρατάει από τότε.Το 1994 η Αλ Γκάιντα αποφασίζει την αποστολή χιλιάδων μουτζαχεντίν στη Βοσνία.Οι μούτζα σφαγιάζονται άγρια από τους Σέρβους και η Δύση φρικάρει.

Al Quaeeda δλδ Αλ Κάϊντα ,οχι...Γκάϊντα !

(Σκωτζεζικο μουσικό όργανο )

URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom