Νέα

Σλάβες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 591
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Γιατί το λες και το ξαναλές οτι δεν έχει πάειι?  :think:

Από αυτά που γράφει .

Ειναι εκτός τόπου και χρόνου .

Αλλά μπορεί να εχει πάει στην Τσεχία ,αυτό δεν σημαίνει ότι εχει εμπειρίες
από Τσεχες "γκόμενες " .Το πολύ να πήγε σε κανένα πορνείο .

Μάλλον εμπυρίες θα είχε !  :2funny: :2funny:

Από τσέχικες μπύρες !

Pilsner_urquell_beer.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Από αυτά που γράφει .

Ειναι εκτός τόπου και χρόνου .

Αλλά μπορεί να εχει πάει στην Τσεχία ,αυτό δεν σημαίνει ότι εχει εμπειρίες
από Τσεχες "γκόμενες " .Το πολύ να πήγε σε κανένα πορνείο .

Μάλλον εμπυρίες θα είχε !  :2funny: :2funny:

Από τσέχικες μπύρες !

Pilsner_urquell_beer.jpg

Ναι και στο πε. ποια είναι τα λάθος και πως είναι τα σωστά?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Τι θες τώρα?Θες να αρχίσω να γράφω στα τσέχικα ή να ποστάρω φωτό από τις γκόμενες που έχω φέρει Ελλάδα?Η να δείξω σφραγίδες στο διαβατήριο?
Τσεχία δεν είναι μεγάλη υπόθεση να πας.Ειδικά παλιά που υπήρχε η Sky Europe πήγαινες και με 150 ευρώ.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Τι θες τώρα?Θες να αρχίσω να γράφω στα τσέχικα ή να ποστάρω φωτό από τις γκόμενες που έχω φέρει Ελλάδα?Η να δείξω σφραγίδες στο διαβατήριο?
Τσεχία δεν είναι μεγάλη υπόθεση να πας.Ειδικά παλιά που υπήρχε η Sky Europe πήγαινες και με 150 ευρώ.

Μη δίνεις σημασία στο Λαδάκη. Και δικά σου να μην είναι αυτά που γράφεις (που προσωπικά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω) , αυτό που τον καίει πραγματικά είναι  η υποψία ότι κάποιος γουγλάρει καλύτερα από αυτόν.
Οπότε μην το κουράζεις. Έτσι θα τον έχεις .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Ναι και στο πε. ποια είναι τα λάθος και πως είναι τα σωστά?

Ειπα την ουσία παραπάνω .

Αν θες να βγάλεις γκόμενα Τσεχα εμφανίσιμη ,

πρέπει να μαθεις βασικά Τσέχικα και να πας στη Μοραβία ,

που είναι η φτωχότερη περιοχή .Οι περισσότερες γκόμενες ξερουν ελαχιστα αγγλικα .

Το οτι είναι πιο δυσκολο στην Πραγα ,να χτυπησεις γκομενα ειναι αυτονοητο .Αλλά ακόμα και για την πορνεία ,πρεπει να ξερεις βασικά Τσεχικα ,για να βρεις καλη περιπτωση και οικονομικη .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Μη δίνεις σημασία στο Λαδάκη. Και δικά σου να μην είναι αυτά που γράφεις (που προσωπικά δεν έχω λόγο να μη σε πιστέψω) , αυτό που τον καίει πραγματικά είναι  η υποψία ότι κάποιος γουγλάρει καλύτερα από αυτόν.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ γουγλάρεις ολη την μέρα !

Και εισαι τοσο αφελης που δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε κάποιος
ποσταρει πραγματικες εμπειρίες !  :2funny: :2funny:

Ρωτα τον Κμαν2 για τις ...Κυπριες ,να σε διαφωτίσει !  :2funny: :2funny: :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

που είναι η φτωχότερη περιοχή .Οι περισσότερες γκόμενες ξερουν ελαχιστα αγγλικα .

Το οτι είναι πιο δυσκολο στην Πραγα ,να χτυπησεις γκομενα ειναι αυτονοητο .Αλλά ακόμα και για την πορνεία ,πρεπει να ξερεις βασικά Τσεχικα ,για να βρεις καλη περιπτωση και οικονομικη .

Πες τότε ποια είναι η φτωχότερη περιοχή.Η Βόρεια Μοραβία(Οστράβα),η Σιλεσία(Οπάβα),η νότια Μοραβία(Μπρνο) ή η μέση Μοραβία(Ολομούτς).Δείξε πού έχεις πάει.Πες ποια είναι η διαφορά στη νοοτροπία από τις γκόμενες μεταξύ Οστράβας Ολομούτς.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Σε τι επιβεβαιώνει αυτό τον ισχυρισμό οτι ο άλλος δεν έχει πέι ?( μπορεί ναι μπορεί όχι αλλά αμα γραφεις κάτι δε πρέπει να το τεκμηριώνεις κάπως? )

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσύ γουγλάρεις ολη την μέρα !

Και εισαι τοσο αφελης που δεν μπορεις να καταλαβεις ποτε κάποιος
ποσταρει πραγματικες εμπειρίες !  :2funny: :2funny:

Ρωτα τον Κμαν2 για τις ...Κυπριες ,να σε διαφωτίσει !  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν έχω τέτοιον καημό  για το αν λέει αλήθεια ή ψέματα. Στην τελική δεν έχω ψωλή για να  μετρηθούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη. Αυτά που γράφει για μένα είναι ένα ευχάριστο διήγημα. Δεν έχω σκοπό να γαμήσω Σ(κ)λάβες :2funny:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Οταν κάποιος κάνει έναν ισχυρισμό οφείλει να τον αποδεικνύει.Αυτός ισχυρίστηκε 1.οτι αυτά που έγραψα είναι λάθος και 2.οτι τα πήρα από το ίντερνετ.Συνεπώς πρέπει να αποδείξει και τις δύο προτάσεις.Αν είναι λάθος να πει τα σωστά.Αν τα πήρα από το ίντερνετ να πει από πού τα πήρα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686

Και αν πήγες ,σημαινει ότι κατάλαβες την νοοτροπία τους ?

Εσυ γραφεις ,λες και εισαι...ο Τζων Καζαμπλανκας που εχει αναδειξει 200 Τσεχες μοντελες στην πασαρελα !  :2funny: :2funny:

Εισαι αρχαριος ,στην καλυτερη περιπτωση .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Δεν έχω τέτοιον καημό  για το αν λέει αλήθεια ή ψέματα. Στην τελική δεν έχω ψωλή για να  μετρηθούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη. Αυτά που γράφει για μένα είναι ένα ευχάριστο διήγημα. Δεν έχω σκοπό να γαμήσω Σ(κ)λάβες :2funny:

Εκανες την εγχείρηση ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Σε τι επιβεβαιώνει αυτό τον ισχυρισμό οτι ο άλλος δεν έχει πέι ?( μπορεί ναι μπορεί όχι αλλά αμα γραφεις κάτι δε πρέπει να το τεκμηριώνεις κάπως? )

:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν εχει πέη ή δεν εχει πάει ?  :2funny: :2funny:

Και να εχει πάει στην Τσεχία ,σημαινει ότι εχει καταλαβει την νοοτροπία ?

Ξερεις πόσοι ...Αθηναίοι ,εχουν πάει στην Αθηνα (καθημερινά ) και δεν έχουν καταλαβει την νοοτροπία των Αθηναίων ?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
:2funny: :2funny: :2funny:

Δεν εχει πέη ή δεν εχει πάει ?  :2funny: :2funny:

Και να εχει πάει στην Τσεχία ,σημαινει ότι εχει καταλαβει την νοοτροπία ?

Ξερεις πόσοι ...Αθηναίοι ,εχουν πάει στην Αθηνα (καθημερινά ) και δεν έχουν καταλαβει την νοοτροπία των Αθηναίων ?

Και ποια είναι η νοοτροπία των Αθηναίων?Αερολογείς αν δεν το έχεις καταλάβει.Δε λες τίποτα.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Και αν πήγες ,σημαινει ότι κατάλαβες την νοοτροπία τους ?

Εσυ γραφεις ,λες και εισαι...ο Τζων Καζαμπλανκας που εχει αναδειξει 200 Τσεχες μοντελες στην πασαρελα !  :2funny: :2funny:

Εισαι αρχαριος ,στην καλυτερη περιπτωση .
ρε συ τυπε τοση ωρα αφοριζεις,κατακρινεις,γραφεις τα δικα σου κ παει λεγοντας...σου λενε τα παιδια (μαζι κ γω )να γραψεις τις δικες σου προσωπικες εμπειριες κ το αποφευγεις τεχνιεντως,,,κ συνεχιζεις να λες τα δικα σου...αφου λοιπον βαριεσαι?δεν θελεις? ή δεν ξερω εγω τι αλλο,αστο το παλικαρι να λεει κ να γραφει τα δικα του κ μην ενοχλεισαι εσυ///αφου ετσι κ αλλιως (κατα την αποψη σου) λεει λαλακιες...τι θελεις κ μπαινεις σφηνα?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
μια μικρη παρατηρηση...μιλατε για σλαβες στις χωρες τους η σλαβες που ερχονται εδω και δουλευουν..?

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
μια μικρη παρατηρηση...μιλατε για σλαβες στις χωρες τους η σλαβες που ερχονται εδω και δουλευουν..?

Οι Σλαύες μένουν Σλαύες.Τώρα πολλές πράγματι αλλάζουν όταν μείνουν στην Ελλάδα πάνω από ένα χρόνο.Αυτές που κυρίως αλλάζουν είναι οι Ρωσίδες και οι Ουκρανέζες γιατί αναμιγνύονται πολύ με Ελληνες.Λιγότερο αλλάζουν οι Πολωνέζες και πολύ λιγότερο οι Τσέχες.Συνήθως οι Τσέχες βαριούνται μετά από λίγα χρόνια και την κάνουν από την Ελλάδα.Δεν τους εκφράζει η βαλκανκή νοοτροπία και δεν μπορούν να προσαρμοστούν.
Τα είδη των Σλαύων είναι:
1.Σλαύες στη χώρα τους(αυθεντική εκδοχή)
2.Σλαύες τουρίστριες
3.Σλαύες που έρχονται για προσωρινή δουλειά το καλοκαίρι
4.Σλαύες που μένουν μόνιμα στην Ελλάδα
Κάθε κατηγορία έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ανάλογα με τη χώρα προέλευσης.Εδώ αυτό που μας ενδιαφέρει είναι προς ποια κατεύθυνση πρέπει να κατευθύνουμε τα πυρά έχοντας πάντα ένα μάτι ανοιχτό στις άλλες ευκαιρίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom