iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
και εγώ αλλά όσο πάει το γράφουν Πολλα σάιτ ..άρα δυστυχώς...Μόλις το διάβασα και δεν μπορώ να το πιστέψω...
Αν τελικά δεν έπεσαν θύμα καμιας ιντερνετικής μούφας που το ελπίζω θα είναι τραγικό. Από τους μεγαλύτερους και αγαπημένους μου αθλητές του NBA :'(και εγώ αλλά όσο πάει το γράφουν Πάλλα σάιτ ..άρα δυστυχώς...
δεν ειναιΜακάρι να είναι fake news,έχουν 'πεθάνει' πολλούς διάσημους έτσι
Έσκασε σαν κεραυνός φίλε, πριν λίγο έγινε γνωστό, έπεσε ελικόπτερο...Tι λέτε ρε....!!!!!! :o :o :o :o :o
Έτσι λένε φίλερε μαλακες ητανε μεσα στο ελικοπτερο τελικα;
απιστευτο
Επιση ανακοινωση δεν υπαρχει ακομα....ενα σαιτ ξεκινησε την ειδηση και ολοι την αναπαραγουν.Ευχομαι να μην ειναι αληθεια αλλα ετσι και ειναι γαμω τη μαλακια τους με τα κωλοελικοπτερα....
Έτσι δεν την είχε πατήσει κι ο Colin Mcrae;Επιση ανακοινωση δεν υπαρχει ακομα....ενα σαιτ ξεκινησε την ειδηση και ολοι την αναπαραγουν.Ευχομαι να μην ειναι αληθεια αλλα ετσι και ειναι γαμω τη μαλακια τους με τα κωλοελικοπτερα....
τωρα μεταδιδει την ειδηση και η υενεδΕπιση ανακοινωση δεν υπαρχει ακομα....ενα σαιτ ξεκινησε την ειδηση και ολοι την αναπαραγουν.Ευχομαι να μην ειναι αληθεια αλλα ετσι και ειναι γαμω τη μαλακια τους με τα κωλοελικοπτερα....