Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
«Aνέβηκα ακόμη μία φορά στην κρεβατοκάμαρα για να κάνω μία τελευταία προσπάθεια. Ξάπλωσα δίπλα της και την πήρα αγκαλιά. Της είπα να πάρω τη μικρή και να ανέβουμε πάνω και αυτή μου απάντησε Όχι μην φέρεις την μικρή δεν σας θέλω. Και ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά και της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει επάνω για να κοιμηθεί. Κάποια στιγμή όπως τιναζόταν το πρόσωπο της ήταν στο μαξιλάρι εννοώ δηλαδή ότι το στόμα της και η μύτη της ακουμπούσαν στο μαξιλάρι εγώ συνέχισα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται. Όλο αυτό πρέπει να κράτησε γύρω στα πέντε λεπτά από την ώρα δηλαδή που την αγκάλιασα μέχρι την ώρα που σταμάτησε να κουνιέται. Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω, την κούναγα, αλλά κατάλαβα ότι όλο αυτό που έκανα ήταν μάταιο. Κατέβηκα αμέσως στο σαλόνι να δω αν η μικρή ήταν καλά, είδα ότι κοιμόταν και ανέβηκα πάλι στην κρεβατοκάμαρα. Τότε συνειδητοποίησα τι είχε συμβεί. …»
Αναγούλα μου ερχεται.
Στην αστυνομια λεει θολωσα και την επνιξα και τωρα το παρουσιαζει σαν ατυχημα.
Βεβαια, ειναι γνωστο οτι οταν κραταμε καποιον αγκαλια, πνιγεται.
Και η αλλη δεν εκανε καμια κινηση να παρει ανασα και να του πει "με πνιγεις".
Απλα εκατσε ησυχη και εσκασε μονη της στο μαξιλαρι.
Αει στο διαολο καθαρμα.
Αμετανοητος.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Κατερινοπουλος τωρα
Η υποθεση δεν εχει τελειωσει

Μεγαλη αλεπού ο κατερινοπουλος

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Όταν η γυναίκα ξεφύγει θα αρχίσει να λέει ότι υπάρχει για να μειώσει είτε ψέμματα είτε αληθειες
αυτο το κανουνε κατα κορον οι παντρεμενες . Το απολαυμβανουνε να μειωνουν τον αντρα τους . Ειναι αποδεδειγμενο εδω και χρονια. Γιαυτο δεν πατρευεσαι αγγλιδα. Και εαν κανει την μαλακια κανει προγαμιαιαο . Αν και αυτο το διαβαλουν . αστα να πανε ειναι η δουλεια.

μην ξεχνας αυτη εκανε το παιδι . οποτε θα μπορουσε να ζηση με τα λεφτα του μαλακα μια ζωη χαρισαμενη . Και θα ξεσκιζονταν στην Αγγλια καργα. Οπως οι ελλεηνιδες φοιτητριες και οχι μονο. οπως ειπα οι αγγλοφωνοι εινμαι οι πιο διαχειρισιμη αντρες . Λογικο για να εισαι καλος σε κατι ειναι γιατι δεν μπορεις να εχεις κατι αλλο. Στην περιτπωση μας η αγγλοι γαμμανε ελλεηνιδες τουρκαλες ρουμανες κτλ κτλ .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το αρμόδιο τμημα του μπου εχει ήδη αναλάβει την ερευνα για ύπαρξη γκόμενας του πιλότου....
Εγω εχω καταληξει τύπε
Ούτε αυτος ειχε γκομενα, ούτε αυτη ειχε γκομενο
Ούτε καν φιλους δεν ειχαν.
Οι δυο τους σε μια αρρωστημενη ενωση μονοι τους

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.757
Πόντοι
2.306
εγω παντος πιστευω ΣΙΓΟΥΡΑ οτι τον ειχε κανει ελαφι . Καπου προς τα εκει θα πηγε και κατι θα του ειπε που θα τον πειραξε παρα πολλη η θα πηρε κατι χαμπαρι . Συνηθως οι γυναικες τα λενε κατι τετοια για να σε μειωσουν . Το απολαυμβανουν γιατι θεωρουν οτι ποανε καπου καλυτερα. Για να μην σου πω οτι θα ειχε καμμια 10 καβατζες οι καριολαιν ε θα του ειπε και τα κλασσικα . Του στυλ το παιδι δεν ειναι δικο σου , πηδιεμαι με αλλον και σε εχω γραμμενο . κτλ κτλ . λιγο ηθελε ο αλλος .
Αν δεις τις δηλώσεις του τύπου λίγες ώρες μετά το φονικό είναι φανερό ότι ο άνθρωπος προσπαθεί ανεπιτυχώς να δώσει καποια χροιά συγκίνησης στην φωνή και την έκφραση του.
ειναι μερικοί άνθρωποι που είναι ικανοι για τα χειρότερα διότι απουσιαζει η έννοια της ενοχής και της συναίσθησης των πράξεων τους.
ειναι σε πολλές περιπτωσεις νευροχημικο το φαινόμενο , μια μορφή αναπηρίας που συνήθως παρουσιάζουν όλοι οι μεγάλοι εγκληματιες και σειριακοι δολοφόνοι σε διαφορά μηκη και πλάτη της Υδρογείου..

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Εγω εχω καταληξει τύπε
Ούτε αυτος ειχε γκομενα, ούτε αυτη ειχε γκομενο
Ούτε καν φιλους δεν ειχαν.
Οι δυο τους σε μια αρρωστημενη ενωση μονοι τους
Παίζει ναι...
Αν και η καημένη η Καρολάιν τώρα δεν έφταιξε καπου

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
αυτο το κανουνε κατα κορον οι παντρεμενες . Το απολαυμβανουνε να μειωνουν τον αντρα τους . Ειναι αποδεδειγμενο εδω και χρονια. Γιαυτο δεν πατρευεσαι αγγλιδα. Και εαν κανει την μαλακια κανει προγαμιαιαο . Αν και αυτο το διαβαλουν . αστα να πανε ειναι η δουλεια.

μην ξεχνας αυτη εκανε το παιδι . οποτε θα μπορουσε να ζηση με τα λεφτα του μαλακα μια ζωη χαρισαμενη . Και θα ξεσκιζονταν στην Αγγλια καργα. Οπως οι ελλεηνιδες φοιτητριες και οχι μονο. οπως ειπα οι αγγλοφωνοι εινμαι οι πιο διαχειρισιμη αντρες . Λογικο για να εισαι καλος σε κατι ειναι γιατι δεν μπορεις να εχεις κατι αλλο. Στην περιτπωση μας η αγγλοι γαμμανε ελλεηνιδες τουρκαλες ρουμανες κτλ κτλ .
Και εγώ νόμιζα ότι χειρότερες είναι οι Ελληνίδες....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

Δηλαδη η αγγλιδοφιλιππινεζα στα 15 σκεφθηκε να παντρευτει καποιον, να κανει ενα παιδι και στα 20 να τον αφησει για να παει Αγγλια να ζει με την διατροφη?

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Αν δεις τις δηλώσεις του τύπου λίγες ώρες μετά το φονικό είναι φανερό ότι ο άνθρωπος προσπαθεί ανεπιτυχώς να δώσει καποια χροιά συγκίνησης στην φωνή και την έκφραση του.
ειναι μερικοί άνθρωποι που είναι ικανοι για τα χειρότερα διότι απουσιαζει η έννοια της ενοχής και της συναίσθησης των πράξεων τους.
ειναι σε πολλές περιπτωσεις νευροχημικο το φαινόμενο , μια μορφή αναπηρίας που συνήθως παρουσιάζουν όλοι οι μεγάλοι εγκληματιες και σειριακοι δολοφόνοι σε διαφορά μηκη και πλάτη της Υδρογείου..
Ναι αυτός από την αρχή έδειξε τη μη συγκίνηση του και ήταν σε προσποίηση αλλά κανένας δεν το φαντάστηκε αυτό όλο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Παίζει ναι...
Αυτο το ζευγαρι δεν ειχε μια φυσιολογικη σχεση ούτε ζουσε μια φυσιολογικη ζωη. Ολα στρεβλά και παραδοξα ηταν.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Παίζει ναι...
αμα ειναι οταν εχεις οικογενεια να σκεφτεσαι εαν εχεις φιλους γαμισετα . ολα τα παιδια θα βγαιναν τρελα

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
κανένας δεν το φαντάστηκε αυτό όλο
Να αναζητησεις το σχετικο μου ποσταρισμα την επομενη του εγκληματος.
Όπου αναφερω ως πιθανη αιτια οτι αυτη ισως τον απειλησε να παρει το παιδι και να φυγει και την καθαρισε

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Αυτο το ζευγαρι δεν ειχε μια φυσιολογικη σχεση ούτε ζουσε μια φυσιολογικη ζωη. Ολα στρεβλά και παραδοξα ηταν.
Ναι συμφωνώ απλα η καρολαιν τώρα έχει φύγει...Άδικα...
Αυτός ήταν σίγουρα πιο άρρωστος αλεξ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αμα ειναι οταν εχεις οικογενεια να σκεφτεσαι εαν εχεις φιλους γαμισετα . ολα τα παιδια θα βγαιναν τρελα
Ναι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ρε φιλε λεμε κατι πολυ απλο. Ανθρωποι που δεν εχουν φιλους, κατι δεν παει καλα με αυτους. Ειναι λαθος, ειναι στρεβλο, ειναι ανορθοδοξο. Και μιλαμε για ανθρωπους 32 και 20 ετων. Δεν ειναι πολυ εμφανες οτι κατι δεν παει καλα?

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Και εγώ νόμιζα ότι χειρότερες είναι οι Ελληνίδες....
και δεν εχω γραψει τιποτα ακομα . αστα να πανε εδω γερμανια εχω δει .............. Αγγλια εχω δει .............Γαλλια εχω δει.............βελγιο εχω .......ολλανδια εχω δει....
αστα να πανε αυστραλια Ν.ζηλαδια καναδα κτλ κτλ εχω δει γαμισετα. Στο αμερικα μου την ειχε πεσει μια οταν εκανα συναλλαγμα στο ανταλακτηριο .... που να σουλεω τωρα. Ημουνα σε ρεστοραντ και μου την εφ[εφτε με τον γκομενεο τις διπλα. (ερχεσαι εδω συχνα κτλ κτλ ) για κανα τριο δεν με χαλαγε . αλλα το προβλημα ειναι οτι κατι τετοια ειναι για οταν εισαι 20 μετα σε καινε .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom