midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.012
- Πόντοι
- 3.656
ΟχιΚαι για την ζωοκτονια εχει?
Ειπαμε ΕΜΠ....
ΟχιΚαι για την ζωοκτονια εχει?
Σωστός άλλη μιαΚι ομως.
Σκεψου λιγο καλυτερα.
Οι φωτογραφιες τους ΑΚΡΙΒΩΣ αποδεικνυουν την παραδοξοτητα.
Ειναι ενα νεο ζευγαρι. Και εχουν και οι δυο στα social media τους, μονο φωτογραφιες μαζι ή ο ενας του αλλου. Λες και με το ζορι να θελουν να μας πεισουν οτι ειναι καλα και ερωτευμενοι.
Αυτο ειναι άρρωστο. Ψαξε όποιου γνωστου σου θελεις το fb ή το insta. Καπου δεν θα δεις φωτο με παρεα? Με φιλους? Με καποιους τελος παντων. Εμενα η εικονα που βγαζουν μου προξενει σφιξιμο στο στομαχι. Σαν μια περιρρεουσα ψυχασθενεια.
Δεν εχουμε κλεισει ακομα την ανακριση,Το ανακριτικο τμήμα την έχει κάνει καλά τη δουλειά του.
το δικαστικό τμήμα ζορίζεται, υπάρχουν διχογνωμίες στην επιβολή ποινής....
Καλα τα παει εδω,Σωστός άλλη μια
Αυτό το νήμα είναι το φορτε του Αλεξ
Ε τι άλλο να βγει ρε τύπε ? Να γούσταρε η πεθερά τον Top Gun (πιο κοντά ηλικιακά) και να το σχεδίασαν μαζί το θέατρο ?Δεν εχουμε κλεισει ακομα την ανακριση,
Θα βγει λαγός σίγουρα και σύντομα.
Α ρε Μπάμπη... Μας έμπλεξεςΚαλα τα παει εδω,
Αλλος ανθρωπος.
Μας προλαβαίνει η Νικολούλη as we speak....Δεν εχουμε κλεισει ακομα την ανακριση,
Θα βγει λαγός σίγουρα και σύντομα.
...αν οι γονείς έβλεπαν τον πιλότο ως λαχείο...πως θα ήθελες να το πάρουν?...Έγραψαν ότι ο εισαγγελέας είπε ότι δεν έδειχνε αναστολές...
Νομίζω αυτό τα λέει ολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εννοείται...
Απορώ οι γονείς πως το είχαν πάρει τοτε
Οχι τετοια ρε φιλε,Ε τι άλλο να βγει ρε τύπε ? Να γούσταρε η πεθερά τον Top Gun (πιο κοντά ηλικιακά) και να το σχεδίασαν μαζί το θέατρο ?
Χαχαχαχ καλοΚαι στις δυο περιπτώσεις αυτό που βάζεις είναι: αναλυτικά τις ανάγκες σου (μηχανικός), αναλυτικά τα γεγονότα (δικηγόρος) και τους αφήνεις να παιξουν μπαλίτσα ... αν είναι να επέμβεις παραπάνω πάμε στο εξής
Το creepy της υπόθεσης δεν ήταν η μεταξύ τους σχέση γιατί κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να ανέχεται ο άλλος για να ναι σε μια σχέση ... το τρομακτικό ήταν την πρώτη φορά που εμφανίστηκε μπροστά σε μια κάμερα μετά από όλο αυτό και ήταν ψύχραιμος σαν μια καθημερινή (τι πα να πει πιλότος και μαλακίες)Ο τύπος παραπανω το περιεγραψε περιφημα.
Η ολη κατασταση ειναι creepy.
ειχε ψυχολογικα η κοπελιτσα ,απο τα 15 με εναν αντρα ,προλαβε να κανει καποια καλη ζωη σαν ερωτευμενη ,ηρθε η αποβολη μετα το παιδι που τους καθηλωσε και δεν βρεθηκε ενας ανθρωπος σωστος να τους βοηθησει να ξεπερασουν σαν ζευγαρι τον κάβο... βρεθηκε η πιπα η μαια η υπνωτιστρια.... αυτη αραγε τι απεγινε ? διοτι ειχε ακουστει οτι εκεινη τη βραδια εκανε συνεδρια με τη κοπελιτσαΧθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
«Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό (….) τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. …Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά.»
«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».Το creepy της υπόθεσης δεν ήταν η μεταξύ τους σχέση γιατί κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να ανέχεται ο άλλος για να ναι σε μια σχέση ... το τρομακτικό ήταν την πρώτη φορά που εμφανίστηκε μπροστά σε μια κάμερα μετά από όλο αυτό και ήταν ψύχραιμος σαν μια καθημερινή (τι πα να πει πιλότος και μαλακίες)
To creepy είναι το σύνολο της υπόθεσης...από την σχέση, το φονικό,τα social media τους μέχρι τις αντιδράσεις και την όλη συμπεριφορά του δολοφόνου. Πραγματικά δηλαδή αν τα σκεφτείς όλα μαζί με την μούφα ψυχολόγο είναι σαν σενάριο από ταινία του Fincher.Το creepy της υπόθεσης δεν ήταν η μεταξύ τους σχέση γιατί κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να ανέχεται ο άλλος για να ναι σε μια σχέση ... το τρομακτικό ήταν την πρώτη φορά που εμφανίστηκε μπροστά σε μια κάμερα μετά από όλο αυτό και ήταν ψύχραιμος σαν μια καθημερινή (τι πα να πει πιλότος και μαλακίες)
Εμετός«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».
Η συγκινητική, πρώτη ανάρτηση του Μπάμπη μετά τη δολοφονία της Καρολάιν