Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 183K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
Κι ομως.
Σκεψου λιγο καλυτερα.
Οι φωτογραφιες τους ΑΚΡΙΒΩΣ αποδεικνυουν την παραδοξοτητα.
Ειναι ενα νεο ζευγαρι. Και εχουν και οι δυο στα social media τους, μονο φωτογραφιες μαζι ή ο ενας του αλλου. Λες και με το ζορι να θελουν να μας πεισουν οτι ειναι καλα και ερωτευμενοι.
Αυτο ειναι άρρωστο. Ψαξε όποιου γνωστου σου θελεις το fb ή το insta. Καπου δεν θα δεις φωτο με παρεα? Με φιλους? Με καποιους τελος παντων. Εμενα η εικονα που βγαζουν μου προξενει σφιξιμο στο στομαχι. Σαν μια περιρρεουσα ψυχασθενεια.
Σωστός άλλη μια
Αυτό το νήμα είναι το φορτε του Αλεξ
Α ρε Μπάμπη τι μας έκανες....

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.667
Πόντοι
6.256
Το ανακριτικο τμήμα την έχει κάνει καλά τη δουλειά του.
το δικαστικό τμήμα ζορίζεται, υπάρχουν διχογνωμίες στην επιβολή ποινής....
Δεν εχουμε κλεισει ακομα την ανακριση,
Θα βγει λαγός σίγουρα και σύντομα.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Ε τι άλλο να βγει ρε τύπε ? Να γούσταρε η πεθερά τον Top Gun (πιο κοντά ηλικιακά) και να το σχεδίασαν μαζί το θέατρο ?

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.951
Πόντοι
2.306
Μας προλαβαίνει η Νικολούλη as we speak....
Ψάχνει συνεργό σε αυτοκινητο που έχουν καταγράψει οι κάμερες εκείνη την ώρα...
Μαχη γιγάντων.....

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Έγραψαν ότι ο εισαγγελέας είπε ότι δεν έδειχνε αναστολές...
Νομίζω αυτό τα λέει ολα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εννοείται...
Απορώ οι γονείς πως το είχαν πάρει τοτε
...αν οι γονείς έβλεπαν τον πιλότο ως λαχείο...πως θα ήθελες να το πάρουν?...

...αν οι γονείς είχαν ένα παιδί που είχε πρόβλημα με τις "ορμόνες" του...δεν θα ήταν ευτυχείς που θα "έλυναν" το πρόβλημα τους?...

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Η όλη φάση είναι επιεικώς τραγική και ο δολοφόνος από τις λίγες φορές που με έχει τρομάξει. Ναι υπάρχουν αρκετές σχέσεις ανάλογες αλλά σε πολλές περιπτώσεις ο άνδρας έχει τα @@ να πει ως εδώ. Παίρνω διαζύγιο και φεύγω από την κάργια.
Ο τύπος είναι κρίπυ και ανώμαλος...32 χρονών και η γυναίκα του 20...την είχε γνωρίσει όταν αυτή ήταν 15. Να πεις ότι ήταν άσχημος ή δεν είχε δουλειά ή κάτι άλλο να πω οκ δεν είχε επιλογές και κατέληξε με το 15χρονο που και πάλι είναι πολύ περίεργο.
Αλλά ήταν όμορφος, πετυχημένος κτλ οπότε το μόνο λογικό για μένα ήταν να είναι διαταραγμένος και δεν μπορούσε να βρει μια γυναίκα μεγαλύτερη οπότε πήγε στο ανήλικο που μπορούσε να το χειραγωγήσει και να το πείσει να κάνει σχέση μαζί του. Όταν αυτή μεγάλωσε άρχισε να καταλαβαίνει τι μαλάκας ήταν και δεν άντεχε άλλο...ήταν και αυτή τοξική από ότι φαίνεται τουλάχιστον από το diary αλλά σίγουρα δεν της άξιζε αυτό που έπαθε.
Δεν θα πω ότι ήξερα ότι είναι ο δολοφόνος από την αρχή όπως οι μπουρδελοΚλουζώ αλλά σίγουρα μου φάνηκε περίεργη η τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας ειδικά σε νέο ζευγάρι και μου κίνησε υποψίες...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ο τύπος παραπανω το περιεγραψε περιφημα.
Η ολη κατασταση ειναι creepy.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.589
Πόντοι
456
Και στις δυο περιπτώσεις αυτό που βάζεις είναι: αναλυτικά τις ανάγκες σου (μηχανικός), αναλυτικά τα γεγονότα (δικηγόρος) και τους αφήνεις να παιξουν μπαλίτσα ... αν είναι να επέμβεις παραπάνω πάμε στο εξής
fposter,small,wall_texture,product,750x1000.u4.jpg
Χαχαχαχ καλο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.870
Πόντοι
19.795
Είμαστε όλοι καμενοι εδώ μέσα. Δεν έχουμε ούτε ιερό ούτε όσιο. Καμμιά φορά φοβάμαι με αυτα που διαβαζω. Έλεος πια.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.324
Πόντοι
3.556
Ο τύπος παραπανω το περιεγραψε περιφημα.
Η ολη κατασταση ειναι creepy.
Το creepy της υπόθεσης δεν ήταν η μεταξύ τους σχέση γιατί κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να ανέχεται ο άλλος για να ναι σε μια σχέση ... το τρομακτικό ήταν την πρώτη φορά που εμφανίστηκε μπροστά σε μια κάμερα μετά από όλο αυτό και ήταν ψύχραιμος σαν μια καθημερινή (τι πα να πει πιλότος και μαλακίες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.477
Πόντοι
6.056
Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

«Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό (….) τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω. Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. …Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά.»
ειχε ψυχολογικα η κοπελιτσα ,απο τα 15 με εναν αντρα ,προλαβε να κανει καποια καλη ζωη σαν ερωτευμενη ,ηρθε η αποβολη μετα το παιδι που τους καθηλωσε και δεν βρεθηκε ενας ανθρωπος σωστος να τους βοηθησει να ξεπερασουν σαν ζευγαρι τον κάβο... βρεθηκε η πιπα η μαια η υπνωτιστρια.... αυτη αραγε τι απεγινε ? διοτι ειχε ακουστει οτι εκεινη τη βραδια εκανε συνεδρια με τη κοπελιτσα

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.175
Πόντοι
506
Το creepy της υπόθεσης δεν ήταν η μεταξύ τους σχέση γιατί κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι μπορεί να ανέχεται ο άλλος για να ναι σε μια σχέση ... το τρομακτικό ήταν την πρώτη φορά που εμφανίστηκε μπροστά σε μια κάμερα μετά από όλο αυτό και ήταν ψύχραιμος σαν μια καθημερινή (τι πα να πει πιλότος και μαλακίες)
«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου».

Η συγκινητική, πρώτη ανάρτηση του Μπάμπη μετά τη δολοφονία της Καρολάιν

BB1gNii8.img

Sasha4ever

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
277
Πόντοι
21
Δηλαδή τον μπάμπη με τον ζόρι τον πήρε;;Εκείνη δεν τον διάλεξε;
Με το ζόρι άνοιγε το μουνί της και την γάμαγε ο μπάμπης;;Εκείνει δεν το διάλεξε;
Με το ζόρι δεν χρησιμοποιούσαν προφύλαξη για να μείνει έγκυος;;Εκείνει δεν το διάλεξε;
Αρα τι μιξοκλεγόταν μετά ότι δεν τον ήθελε αυτόν και το παιδί.
Η μονοκατοικία στα γλυκά νερά καλή;;
Τα ταξιδάκια στην πορτογαλία καλά;;
Οι αγοραπωλησίες στο ντράφι για την νέα έπαυλη καλά;;
Δεν υποστηρίζω καμία δολοφονία αφήστε τις εξυπνάδες.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
To creepy είναι το σύνολο της υπόθεσης...από την σχέση, το φονικό,τα social media τους μέχρι τις αντιδράσεις και την όλη συμπεριφορά του δολοφόνου. Πραγματικά δηλαδή αν τα σκεφτείς όλα μαζί με την μούφα ψυχολόγο είναι σαν σενάριο από ταινία του Fincher.:priest:

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
Αρρωστημένος-αδιάγνωστος-ανώμαλος και κρυφομουνόπαννο. Προφανώς έπαιξε ρόλο η διαφορά ηλικίας. Ποια γυναίκα 30+ (της ηλικίας του) με σώας τας φρένας και ανεξάρτητες ιδέες θα τον άντεχε--η μάλλον αυτός θα έμενε μαζί της;
O τύπος ως κλασσικός χέσης και μουννόπαννο όσο δεν πάει βρήκε το τέλειο φαινομενικά θύμα, μια άβγαλτη 20χρονή που τελικά δεν πήγε με τα νερά του και την πλήρωσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom