Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
To creepy είναι το σύνολο της υπόθεσης...από την σχέση, το φονικό,τα social media τους μέχρι τις αντιδράσεις και την όλη συμπεριφορά του δολοφόνου. Πραγματικά δηλαδή αν τα σκεφτείς όλα μαζί με την μούφα ψυχολόγο είναι σαν σενάριο από ταινία του Fincher.:priest:
O Fincher άνετα το φτιάχνει ταινία με την ψυχανωμαλία που τον δέρνει

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.887
Πόντοι
19.795
Η αγάπη κερδίζεται, δεν πουλιέται ούτε αγοράζεται.
Όταν θες κάποιον και του λες ότι τον αγαπάς, είναι γιατί σου πρόσφερει, περνάς καλά μαζί του και έχει κέρδισει την αγάπη σου. Όταν του λες ότι δεν τον αγαπάς και θες να φύγεις από αυτόν, είναι γιατί δεν σου πρόσφερει, και δεν περνας καλά μαζί του.
Όπως και να έχει πάντως, δεν τον σκοτώνεις.

WHATABOUTFUCK

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Αυγ 2019
Κριτικές
30
Like
6.233
Πόντοι
5.636
Ε τι άλλο να βγει ρε τύπε ? Να γούσταρε η πεθερά τον Top Gun (πιο κοντά ηλικιακά) και να το σχεδίασαν μαζί το θέατρο ?
...πολλά θα μπορούσαν να βγουν τύπε...

...θα σου δώσω ένα παράδειγμα...

...τσακωνόντουσαν για το διαζύγιο...δεν τα έβρισκαν...ξέφυγε η κατάσταση...άνοιξε περισσότερο από όσο έπρεπε το στόμα η μικρή...και απείλησε να πει στις αρχές αυτά που ξέρει για τις δραστηριότητες του πιλότου...

...που είπαμε ότι πετούσε ο πιλότος??...σε ποιες χώρες????...είπαμε ή δεν είπαμε???....

...αν υπήρχε κάτι που δεν έπρεπε να ειπωθεί δημόσια...τότε ο πιλότος είχε στριμωχθεί σε πολύ άσχημη θέση...και το εγκλημα ήταν προσχεδιασμένο...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.887
Πόντοι
19.795
Δηλαδή τον μπάμπη με τον ζόρι τον πήρε;;Εκείνη δεν τον διάλεξε;
Με το ζόρι άνοιγε το μουνί της και την γάμαγε ο μπάμπης;;Εκείνει δεν το διάλεξε;
Με το ζόρι δεν χρησιμοποιούσαν προφύλαξη για να μείνει έγκυος;;Εκείνει δεν το διάλεξε;
Αρα τι μιξοκλεγόταν μετά ότι δεν τον ήθελε αυτόν και το παιδί.
Η μονοκατοικία στα γλυκά νερά καλή;;
Τα ταξιδάκια στην πορτογαλία καλά;;
Οι αγοραπωλησίες στο ντράφι για την νέα έπαυλη καλά;;
Δεν υποστηρίζω καμία δολοφονία αφήστε τις εξυπνάδες.
Και ο Μπάμπης; Την διάλεξε 15 χρόνων για να την σκοτώσει στο τέλος;

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
....

Όταν αυτή μεγάλωσε άρχισε να καταλαβαίνει τι μαλάκας ήταν και δεν άντεχε άλλο...ήταν και αυτή τοξική από ότι φαίνεται τουλάχιστον από το diary αλλά σίγουρα δεν της άξιζε αυτό που έπαθε.

...
Να τονίσω πως μπορεί να νόμιζε πως ήταν τοξική επειδή γενικά της φερόταν καλά και κατά κάποιο τρόπο την εκβίαζε ψυχολογικά ενώ στην πραγματικότητα ο ίδιος ήταν τοξικός και αυτή αντιδρούσε σε αυτό και παράλληλα ενοχοποιούσε τον εαυτό της.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
...πολλά θα μπορούσαν να βγουν τύπε...

...θα σου δώσω ένα παράδειγμα...

...τσακωνόντουσαν για το διαζύγιο...δεν τα έβρισκαν...ξέφυγε η κατάσταση...άνοιξε περισσότερο από όσο έπρεπε το στόμα η μικρή...και απείλησε να πει στις αρχές αυτά που ξέρει για τις δραστηριότητες του πιλότου...

...που είπαμε ότι πετούσε ο πιλότος??...σε ποιες χώρες????...είπαμε ή δεν είπαμε???....

...αν υπήρχε κάτι που δεν έπρεπε να ειπωθεί δημόσια...τότε ο πιλότος είχε στριμωχθεί σε πολύ άσχημη θέση...και το εγκλημα ήταν προσχεδιασμένο...
Σιγά μην ήταν και ο Barry Seal ο τύπος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δηλαδή τον μπάμπη με τον ζόρι τον πήρε;;Εκείνη δεν τον διάλεξε;
Με το ζόρι άνοιγε το μουνί της και την γάμαγε ο μπάμπης;;Εκείνει δεν το διάλεξε;
Με το ζόρι δεν χρησιμοποιούσαν προφύλαξη για να μείνει έγκυος;;Εκείνει δεν το διάλεξε;
Αρα τι μιξοκλεγόταν μετά ότι δεν τον ήθελε αυτόν και το παιδί.
Η μονοκατοικία στα γλυκά νερά καλή;;
Τα ταξιδάκια στην πορτογαλία καλά;;
Οι αγοραπωλησίες στο ντράφι για την νέα έπαυλη καλά;;
Δεν υποστηρίζω καμία δολοφονία αφήστε τις εξυπνάδες.
Tύπε τι ακριβως υποστηριζεις, πες μας γιατι δεν εχουμε καταλαβει.
Μου θυμιζεις κατι ισχυρισμους δικηγορων σε δικες οικογενειακου δικαιου, όπου εξεταζονται ζητηματα επιμελειας παιδιού ή διατροφης ή διαζυγιου. Μονο που εδω δεν εχουμε κατι τετοιο, εχουμε μια ανθρωποκτονια.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Και τι πάει να πει αυτό?
Θα δικαιολογήσουμε τον δολοφόνο?

Άντε σοβαρευτείτε μερικοί...
οχι ρε τυπε. Αλλα το κινητρο αυτο πρεπει να ηταν οχι η μαλακιες που λενε οι αλλοι.
Τι τελειο ζευγαρι και μαλακιες . Τελειο ζευγαρι δεν υπαρχει παντα υπαρχει προβλημα . το θεμα ειναι να βρεις το ατομο που δεν θα εχεις προβλημα. Μην ξεχνας οτι οι γκομενες σε τετοια εγκληματα την βγαζουν καθαρη . Οποτε δεν θα παρω το μερος τις καριολαιν αλλα ουτε του αλλου . απλα λεω τι γινεται συνηθως . Δες στο αμερικα οι γυναικα του εβαλε αστυνομικο να σκοτωσει τον αντρα τις . (τοσο βοδι ηταν . Τις την ειχαν στημενη γιατι κατι πηρε χαμπαρι ο αντρας τις ) .
Και απρολο οι γκομενα εφαγε μονο 15 χρονακια που κανονικα επρεπε να την βαλουν ηλεκτρικη καρεκλα.
Το παραδοξο ειναοι οτι ενω ειχαν βιντεο ομιλιες ολα γραμμενα αθτη ελεγε στον αντρα τις σε αγαπω και οτι δεν τα ειπε αυτα. Ο τυπος παραλιγο να την πιστεψει . Ειναι στην φυση μας σαν αντρες να τις πιστευουμεν. Ετσι εχουν εξελιχθει οι γυναικες να μας λενε ψεμματα.

και ποσο μαλλον που ηταν απο αγγλια η καριολαιν. Κριμα ισως την γαμουσαμε καποτε αφου ηταν τοσο ξεπετα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Δηλαδη η αγγλιδοφιλιππινεζα στα 15 σκεφθηκε να παντρευτει καποιον, να κανει ενα παιδι και στα 20 να τον αφησει για να παει Αγγλια να ζει με την διατροφη?
ξερεις ποσες τετοιες εχει . Ιδιως σε τετοιες χωρες .

• Like
Αντιδράσεις: fil69
Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Να τονίσω πως μπορεί να νόμιζε πως ήταν τοξική επειδή γενικά της φερόταν καλά και κατά κάποιο τρόπο την εκβίαζε ψυχολογικά ενώ στην πραγματικότητα ο ίδιος ήταν τοξικός και αυτή αντιδρούσε σε αυτό και παράλληλα ενοχοποιούσε τον εαυτό της.
Κλασική περίπτωση gaslighting που είναι αρκετά πιθανόν να της έκανε ο πιλότος. Όπως αναφέρθηκε έχει να κάνει με την δυναμική του ζευγαριού...αυτός ήθελε κάποια να την κάνει ότι θέλει. Είχα ανάλογη αντιμετώπιση από γκόμενα στο παρελθόν που με έκανε να αναρωτιέμαι αν έχω τα λογικά μου και να αμφιβάλλω για το αν είμαι σωστός ή όχι όταν στην πραγματικότητα με χειραγωγούσε κάνοντας με να νιώθω σαν σκουπίδι. Ευτυχώς το είδα νωρίς...

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Ρε φιλε λεμε κατι πολυ απλο. Ανθρωποι που δεν εχουν φιλους, κατι δεν παει καλα με αυτους. Ειναι λαθος, ειναι στρεβλο, ειναι ανορθοδοξο. Και μιλαμε για ανθρωπους 32 και 20 ετων. Δεν ειναι πολυ εμφανες οτι κατι δεν παει καλα?
Κοιτα φιλους εχεις οταν εισαι πιτσιρικας μετα τα 30 η λεξη φιλοι αρχιζει να χανεται . Ο καθενας για τον ευατο του και την οικογενεια του .
Αμα μετα τα 30 περιμενεις να εχεις φιλους οπως οταν ησουν στα 20 αστα να πανε.μετα ατα 30 αρχιζεις να εχεις συνεργατες και με αυτους που δουλευεις εχει τα παρε δωσε . Οι φιλοι απο το σχολειο εαν δεν εχεις το ιδιο δρομο αστα να πανε δεν τους ξαναβλεπεις.
Μετα εχεις τα ατομα απο την δουλεια γιατι εκει εισαι τοσες ωρες εκει κανεις συμμαχιες για να επιβιωσεις.

οποτε εαν εισαι μεγαλος και μου λες για φιλιες η μου λες μαλακιες η δεν εχεις ιδεα πως δουλευει ο κοσμος .

ουτε εγω εχω φιλους κανεναν μονο γνωστους . τι παει να πει αυτο οτι εχω θεμα . Πλακα μου κανεις . Οι φιλοι ηταν καποτε που ο κοσμος ηταν αγνος τωρα ολοι ειναι παρτακιδες .

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
έτσι είχε πει και ο Σεχιδης :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Κοιτα φιλους εχεις οταν εισαι πιτσιρικας μετα τα 30 η λεξη φιλοι αρχιζει να χανεται . Ο καθενας για τον ευατο του και την οικογενεια του .
Αμα μετα τα 30 περιμενεις να εχεις φιλους οπως οταν ησουν στα 20 αστα να πανε.μετα ατα 30 αρχιζεις να εχεις συνεργατες και με αυτους που δουλευεις εχει τα παρε δωσε . Οι φιλοι απο το σχολειο εαν δεν εχεις το ιδιο δρομο αστα να πανε δεν τους ξαναβλεπεις.
Μετα εχεις τα ατομα απο την δουλεια γιατι εκει εισαι τοσες ωρες εκει κανεις συμμαχιες για να επιβιωσεις.

οποτε εαν εισαι μεγαλος και μου λες για φιλιες η μου λες μαλακιες η δεν εχεις ιδεα πως δουλευει ο κοσμος .

ουτε εγω εχω φιλους κανεναν μονο γνωστους . τι παει να πει αυτο οτι εχω θεμα . Πλακα μου κανεις . Οι φιλοι ηταν καποτε που ο κοσμος ηταν αγνος τωρα ολοι ειναι παρτακιδες .
Αστειευεσαι?
Ανθρωποι 30 χρονων δεν εχουν φιλους?
Δεν μιλαμε για αντροπαρεες εικοσαχρονων ρε φιλε, μιλαμε για φιλους ζευγαριων, άλλα ζευγαρια δηλαδη. Εσενα στο μυαλο σου "φιλος" ειναι μονο ο κολλητος που ειχαμε στα 20 και πηγαιναμε γηπεδο και μπουρδελοτσαρκα?

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Σωστα, αν ηταν εξι τα περιπολικα μπορει η Καρολαιν να ζουσε σημερα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Γιατι να εξετασθούν σημερα? Στα πλαισια ποιας διαδικασιας?

θεσμικά, νομικά κλπ. δεν ξέρω αν υπάρχει βάση Άλεξ, αυτά τα ξερεις εσύ. Αλλά δεν πρόκειται για ένα απλό έγκλημα, λόγω της καταδίκης του όλη η Ελλάδα ξέρει και θα ξέρει και στο μέλλον τον Δουρή ως τέρας. Αν λοιπόν υπήρξε όντως αυτό το στοιχείο (το ξένο γενετικό υλικό) και υπάρχει ακόμη γιατί να μην εξεταστεί ; Αν ήταν τελικά αθώος η ίδια η Πολιτεία που ευθύνεται για την καταδίκη του θα έπρεπε να φροντίσει να αποκαταστήσει το όνομά του.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Αστειευεσαι?
Ανθρωποι 30 χρονων δεν εχουν φιλους?
Δεν μιλαμε για αντροπαρεες εικοσαχρονων ρε φιλε, μιλαμε για φιλους ζευγαριων, άλλα ζευγαρια δηλαδη. Εσενα στο μυαλο σου "φιλος" ειναι μονο ο κολλητος που ειχαμε στα 20 και πηγαιναμε γηπεδο και μπουρδελοτσαρκα?
Ναι τετοιυς εχεις . απλα φιλοι με την εννοια που το καταλαβα νομισα σχολειο. Εγω φιλους λεω αυτους που πηγαινα μαζι σχολειο και τους ξερω απο τοτε. Αμα εννοεις αυτους που συνεργαζεσαι ΟΧΙ δεν ειναι φιλοι ειναι συνεργατες συμμαχια για να επιβιωσεις.
τετοιυς εχεις ολη η αγορα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ .ΜΗ τα μπλεκεις.
φιλους ζευγαριων ακι αυτο πυαρχει απλα το φιλοι αλλιως το εννοω .
Οι φιλοι ζευγαριων ειναι φιλοι ειτε γιατι οι γυναικες κολανε ειτε γιατι οι γυναικες κολανε.
Δεν αλλιως μονο με δουλεια θα κολησεις και θα βγειτε ζεθγαρια εξω .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
θεσμικά, νομικά κλπ. δεν ξέρω αν υπάρχει βάση Άλεξ, αυτά τα ξερεις εσύ. Αλλά δεν πρόκειται για ένα απλό έγκλημα, λόγω της καταδίκης του όλη η Ελλάδα ξέρει και θα ξέρει και στο μέλλον τον Δουρή ως τέρας. Αν λοιπόν υπήρξε όντως αυτό το στοιχείο (το ξένο γενετικό υλικό) και υπάρχει ακόμη γιατί να μην εξεταστεί ; Αν ήταν τελικά αθώος η ίδια η Πολιτεία που ευθύνεται για την καταδίκη του θα έπρεπε να φροντίσει να αποκαταστήσει το όνομά του.
Ξαναλεω.
Με βαση ποια διαδικασια?
Θα ξυπνησει ενας εισαγγελεας το πρωι και θα πει κατσε να ανοιξουμε την υποθεση Δουρη (που δεν υπαρχει ουτε εγγραφο πλεον να μην εχει παει στη χωματερη), μηπως και δεν αποκατασταθει το ονομα του μετα απο 30 χρονια?
Μετα να ανοιξουμε και τον φακελο του Παγκρατιδη?
Και αρκετων αλλων? Γιατι μονο του Δουρη? Και με βαση ποια αφορμη? Τις φημες σε καποια σάιτ?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

απο που προκυπτει το ξεπετα ?
Απο πουθενα.
Μιλαμε για μια κοπελα που απο τα 15 εναν ανθρωπο γνωρισε, και την βγαλαμε ξεπετα.
Φαντασου δηλαδη να μιλουσε και για κανεναν γκομενο στο ημερολογιο της τι θα λεγαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom