You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 182K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
Εγω το δινω πιλοτος δαγκωτο. Θεμα χρονου να αποδειχτει.
Τα λαγωνικα του bou θα εχουν ηδη λυσει το μυστηριο και απλα συνεργαζονται με την αστυνομια
Τα λαγωνικα του bou θα εχουν ηδη λυσει το μυστηριο και απλα συνεργαζονται με την αστυνομια
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.066
- Πόντοι
- 6.256
Καλο αστυνομικο δαιμόνιο για την ωρα, μονοΕιδες καμια αλλαγη γιατι ο μητσακης λεει για αλλοιωση dna.
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.104
- Πόντοι
- 6.056
Face id με συγκεκριμενη μασκα λογικαΠάντως η Apple κάνα δίμηνο πριν έβγαλε update για Face id με μάσκα.
Μπας και το είχε κάνει ο πιλότος; Σιγά μην είχε android, δεν θα μπορούσε να βγει στο Instagram σαν άνθρωπος θα του πετούσαν αυγά.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.066
- Πόντοι
- 6.256
Μας μπερδεψες φιλε,Μήπως ήθελε να τον χωρίσει, είχε κάποια ασφάλεια ζωής; Του έπαιρνε το σπίτι και το παιδί στον χωρισμό και αυτόν θα τον διωχνανε από την δουλειά των 1200€ άμα πετάει Αθήνα Καβάλα;
Μήπως τον είχε πιάσει με καμία άλλη και πήγαινε ψυχολόγο; Μήπως θα έπαιρνε το παιδί να πάει Αγγλία; Αλλά του είχε δώσει και κανένα τελεσίγραφο και δεν άντεξε έβαλε κανέναν μαλακα να κάνει την μισή δουλειά και την έστειλε;
Εκτός άμα έσκασαν με καμία πύλη σαν τον τερμινεϊτορ την έφαγαν και έφυγαν ξανά με καμία χρονοπυλη.
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.518
- Πόντοι
- 746
Άμα μπερδεύτηκες στο τελευταίο δες James Cameron... (1981) (1992)Μας μπερδεψες φιλε,
baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.300
- Πόντοι
- 5.097
σιγα το δαιμονιο το ιδιο σκεφτηκα και γω απο την πρωτη μερα,περα απο το οτι ηταν ψυχραιμος στις δηλωσεις του δευτερον καποιοι που μπηκαν μεσα να ληστεψουν και να σκοτωσουν γιατι να αφησουν αυτον ζωντανο.Καλο αστυνομικο δαιμόνιο για την ωρα, μονο
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
φίλε μην αγχώνεσαι. Όλοι έχουμε μάνα αστυνόμο μπέκα όταν παρακολουθεί ειδήσεις και γιαγιά που καταριέται τους κακούς στις ελληνικές σειρές.σιγα τον πιλοτο, κι η μανα μου οταν τον ειδε να κανει δηλωσεις στα μμε ελεγε ' α, καλα, αυτος τη σκοτωσε '
η μανα εκανε το pfizer
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.518
- Πόντοι
- 746
Ε ναι ρε φίλε τους την έδωσε η φάτσα της; Μπες κλέψε δεστην και φύγε. Καλά το σκυλί άντε μπες κρέμασε το γιατί θα φωνάζει... Καλά μαλακές είναι μαζί με την δολοφονία ζώου, διάρρηξη είπανε ε ας σκοτώσουμε και την γυναίκα κλαιν; Με το μωρό από δίπλα; Μάνα δεν τους γέννησε και αυτούς; Δεν μου πάει καλά από την αρχή... Ειδωμεν...σιγα το δαιμονιο το ιδιο σκεφτηκα και γω απο την πρωτη μερα,περα απο το οτι ηταν ψυχραιμος στις δηλωσεις του δευτερον καποιοι που μπηκαν μεσα να ληστεψουν και να σκοτωσουν γιατι να αφησουν αυτον ζωντανο.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
εγώ λέω ότι ο πιλότος κάνει διπλή ζωή και ντύνεται μέριλυν μονρόε τα βράδυα σε βίλες και η μικρή δεν τα σήκωνε αυτά.
Sir Sexy
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2021
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.518
- Πόντοι
- 746
Θα μιλήσει ο/η ψυχολόγος. Τι προσωπικά απόρρητα και ιστορίες πάει η κοπέλα. Δολοφονήθηκε μεθωδικα με ασφυξία. Δεν είμαστε και στον κόκκινο κύκλο που πέφτανε σε γωνίες επίπλων.εγώ λέω ότι ο πιλότος κάνει διπλή ζωή και ντύνεται μέριλυν μονρόε τα βράδυα σε βίλες και η μικρή δεν τα σήκωνε αυτά.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.995
- Πόντοι
- 1.706
με αυτά και με αυτά την έστειλε στον ψυχολόγο ο ιπτάμενος τζέισον αντιγόνης των γλυκών νερών.Θα μιλήσει ο/η ψυχολόγος. Τι προσωπικά απόρρητα και ιστορίες πάει η κοπέλα. Δολοφονήθηκε μεθωδικα με ασφυξία. Δεν είμαστε και στον κόκκινο κύκλο που πέφτανε σε γωνίες επίπλων.
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.066
- Πόντοι
- 6.256
Η ελληνιδα μανα φιλε ειναι πολυεργαλείοφίλε μην αγχώνεσαι. Όλοι έχουμε μάνα αστυνόμο μπέκα όταν παρακολουθεί ειδήσεις και γιαγιά που καταριέται τους κακούς στις ελληνικές σειρές.
Καλυπτει ολα τα γεγονοτα με μεγαλη επιτυχια
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Η υπόθεση βρωμάειΤώρα γράφουν ότι τη μακαρίτισα την παρακολουθούσε ψυχολόγος. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν. Είχε επιλόχια κατάθλιψη και δεν την πάλεψε ο πιλότος;
Ο πιλότος Μπήκε στο κάδρο των υπόπτων , απο τα τσακάλια της ελληνικης αστυνομιασ ,μαζι με τους υπαλλήλους της τράπεζας
Η υπόθεση ειναι για ταινια στο σινεμά
20 ετων σε ψυχολόγο;
Τελευταία τροποποίηση:
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.270
- Πόντοι
- 3.656
Το σκυλί που κολλάει στην φάση της περίπτωσης που την σκότωσε αυτός??? Μην τυχόν έλεγανμετα γιατί δεν γαβγιζε, οι γείτονες
Επίσης αν υπάρχει προγαμιαιο συμβόλαιο θα φανεθ
Κ τελευταίο το πιθανόν είναι να θελε αυτή να χωρίσει κ να πήγαινε ψυχολόγο να δει πως θα το χειριστεί και να την έφαγε μάλλον με κάποιον άλλον που τον έδεσε μετα
Πάντως δικαιονεται η καχυποψία του Αλεξ, που στην αρχή εγώ νόμιζα ότι λέει, ως συνήθως παπάδες
Κ τελευταίο το πιθανόν είναι να θελε αυτή να χωρίσει κ να πήγαινε ψυχολόγο να δει πως θα το χειριστεί και να την έφαγε μάλλον με κάποιον άλλον που τον έδεσε μετα
Πάντως δικαιονεται η καχυποψία του Αλεξ, που στην αρχή εγώ νόμιζα ότι λέει, ως συνήθως παπάδες
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.270
- Πόντοι
- 3.656
Μακάρι νάναι ο σύζυγος, όπως δείχνουν πλέον οι ενδείξεις, που σημαίνει ότι το έγκλημα δεν έχει απογειωθεί τόσο πολύ πάντως....
Απο την άλλη πολύ σκληρό για νάναι αληθινό...
Τώρα το παιδί πως θα μεγαλώσει ευτυχώς είναι μωρό κ δεν έχει μνήμη ακόμα
Υπάρχει κ κάτι άλλο που μου κανε εντυοωση
Πήγε η σωρός της καρολαιν με το πλοίο κι αυτός δεν την συνόδεψε????
Απο την άλλη πολύ σκληρό για νάναι αληθινό...
Τώρα το παιδί πως θα μεγαλώσει ευτυχώς είναι μωρό κ δεν έχει μνήμη ακόμα
Υπάρχει κ κάτι άλλο που μου κανε εντυοωση
Πήγε η σωρός της καρολαιν με το πλοίο κι αυτός δεν την συνόδεψε????
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Φιλε ολοι το καταλαβαμε απο την αρχη.Το σκυλί που κολλάει στην φάση της περίπτωσης που την σκότωσε αυτός??? Μην τυχόν έλεγανμετα γιατί δεν γαβγιζε, οι γείτονες
Οι πιο εμπειροι πανω σε τέτοια θεματα το ξερουν,εγω βλεπω γενικα πολλες ταινιες εγληματος κλπ και το σεναριο να ειναι οργανωμενο με τον πιλοτο το εγλημα ειναι το πιο επικρατεστερο,απλα πρεπει να αποδειχτει.
Οσοι βλεπουν ταινιες τετοιες μπορει να το μυριστούν και μενα απο την αρχη το μυαλο μου πηγε σ αυτον.
Σε μια ληστεία ο πιο επικυνδινος παντοτε ειναι ο αντρας που μπορει να αντιδραση καιννα χαλασει το σχεδιο.
Αλλα να την σκοτωσουν επειδη εφερε αντισταση για να παρουν 15χιλιαρικα ειναι μη πειστικο σεναριο
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.066
- Πόντοι
- 6.256
Πες τα ρε ζαν κλωντΦιλε ολοι το καταλαβαμε απο την αρχη.
Οι πιο εμπειροι πανω σε τέτοια θεματα το ξερουν,εγω βλεπω γενικα πολλες ταινιες εγληματος κλπ και το σεναριο να ειναι οργανωμενο με τον πιλοτο το εγλημα ειναι το πιο επικρατεστερο,απλα πρεπει να αποδειχτει.
Οσοι βλεπουν ταινιες τετοιες μπορει να το μυριστούν και μενα απο την αρχη το μυαλο μου πηγε σ αυτον.
Σε μια ληστεία ο πιο επικυνδινος παντοτε ειναι ο αντρας που μπορει να αντιδραση καιννα χαλασει το σχεδιο.
Αλλα να την σκοτωσουν επειδη εφερε αντισταση για να παρουν 15χιλιαρικα ειναι μη πειστικο σεναριο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 223K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 12K