Ξέρω ταμία που τον έστειλαν κατ στα επείγοντα 6 φορές σε 1 μήνα επειδή έδωσε σε ληστές λάθος άτομο του οποίου ο προσωπικός φύλακας είναι φίλος μου. Και δε μιλάμε για 20-30 χιλιάδες... Κοντά μισό μυριο. Ξυλωσαν το χρηματοκιβωτιο από τον τοίχο. Και από το μισό, τα 300 τα είχε κάνει ανάληψη πριν 4 μέρες. Έφυγε για διακοπές 6 μέρες, γύρισε και βρήκε το σπίτι παραβιασμενο, τα καλώδια από τις κολώνες κομμένα προς το σπίτι του και το συναγερμό σε κουβά με νερό. Οι μπάτσοι του είπαν ότι φαίνεται ότι οι κλέφτες έκατσαν μέσα στο σπίτι πάνω από 24ωρες μέχρι να το ξεψαχνισουν. Οι κλέφτες ρώτησα τι έπαθαν αλλά δε πήρα συγκεκριμένη απάντηση. Τα λεφτά πάντως δε τα βρήκε. Δεν είναι γνωστός τύπου dpg. Μεγάλος επιχειρηματίας αλλά μέχρι εκείΞέρεις ταμία απο τράπεζα που συνεργάζεται με κλέφτες;διόλου απίθανο αυτό που λες αν και το έχω σκεφτεί σαν σενάριο δύσκολο μου ακουγεται
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 182K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.066
- Πόντοι
- 6.256
αλλα δεν το θεωρουν αποπλανηση αυτο, η γρια φιλιππινεζα μηπως να μας εξηγησει την παραμεληση ανηλικου?Εντωμεταξύ τα φτιαξαν όταν η αδικοχαμένη ήταν 16 και αυτός 28..
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.066
- Πόντοι
- 6.256
κατι καινουριο θα μας πεις?Θα σας πω εγώ που εκεί μένει η θεία μου και πάω πολύ συχνά και έχω δει πολλά πραγματάκια.
1)Καταρχας η Καντζα/Γλυκά νερά ΔΕΝ έχουν αστυνομικό τμήμα. Ότι γίνει πρέπει να περιμένει από Γέρακα να έρθουν.
2) Επίσης και οι δύο αυτές περιοχές είναι δίπλα από τη Λαυρίου που άπαξ και βγεις εκεί εξαφανίζεσαι. Ληστεία - Λαυρίου - καπουτ.
3ον στην Κάντζα τους έχουν ριμαξει στις ληστείες αμαξιών και ποδηλάτων/μηχανών. Οι κάτοικοι έχουν βάλει όλοι κάμερες έξω από τα σπίτια. Η πολιτεία τραβάει μαλακία κλασσικά
4ον είναι περιοχές με οικογένειες που έχουν αρκετά χρήματα για να ζήσουν άνετα αλλά χωρίς χαϊλικια αμαξαρες ποταρες διακοπαρες.
5ον από προσωπική εμπειρία ξέρω ότι οι ταμιες των τραπεζών μιλάνε με κλέφτες και τους ενημερώνουν αν κάποιος κάνει κακτικες μεγάλες αναλήψεις απο το ίδιο κατάστημα οπότε τον ακολουθούν
οτι ανακαλυφθηκε η φωτια πχ
Δε ξέρω γιατί δ γω μπορεί να τα ξαναβάλει στη τράπεζα. Έτσι ξέρω ότι έγινεΕίχε νόμιμα λεφτά στη τράπεζα και τα σήκωσε να τα κάνει μετρητά;και ιδίως τέτοια ποσά;αφού μετά δεν μπορεί να τα ξαναβαλει τράπεζα.Εισαι σίγουρος ότι έγιναν έτσι τα πραγματα;
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Στις Φιλιππίνες οι 16 χρονες έχουν ήδη από ένα παιδί..αλλα δεν το θεωρουν αποπλανηση αυτο, η γρια φιλιππινεζα μηπως να μας εξηγησει την παραμεληση ανηλικου?
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.066
- Πόντοι
- 6.256
και μενουν κατω απ τις γεφυρες, τεσπα, θα πρεπε να τη μαζεψει η μανα της και ο πιλοτος το θελε ενα καλο μπερντακι, τα φτιαξε με 16 χρονη και στο νησι τον θεοποιησαν , τον παιδεραστη, αντι να τον φτυνουν,Στις Φιλιππίνες οι 16 χρονες έχουν ήδη από ένα παιδί..
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
Δραματική εξέλιξη: Κατάθεση στην Αστυνομία ψυχολόγου που παρακολουθούσε την 20χρονη Καρολάιν | in.gr
Νέα δραματικά, ανατρεπτικά ερωτήματα για τον φόνο στην μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Μυστήριο με την λιποθυμία του 32χρονου πιλότου και σύγκριση με το περιστατικό του Helios το 2005
www.in.gr
Η αντιστροφη μετρηση εχει ξεκινησει απο χθες. Συντομα ο πιλοτος θα σπασει. Εγω πονταρω οτι το σκηνικο ειναι φαση τυπου "Ζωη" . Εχει πολλες ομοιοτητες,απλα ο πιλοτος ειναι και λουγκρα. Ο Φρατζης τασκατωσε αλλα δεν εκανε αυτα τα καραγκιοζιλικια.
Εκλεκτικός
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.284
- Πόντοι
- 2.046
Πραγματικά είναι περιέργως ασυνήθιστη η ψυχραιμία του. Εχασε το ¨μωρό" του, γιατί 20 χρονών κοπέλα, κακά τα ψέμματα, θα την είχε σα μωρό.......Οποτε μπορεί νάναι αυτός κι άλλος ένας δικός του
Επίσης, εσυ εχεις κι εμπειρία, πολύ κουλ δεν είναι μετά από τέτοια τραγική φάση??????
Οπως εκπαιδευονται και οι μπατσοι;Νταξει οι πιλότοι εκπαιδεύονται να διατηρούν κ μια ψυχραιμία..
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
Θα ανακαλυψε οτι εχει γκομενο και τη ξεκανε. Γι αυτο και κρεμασε και το σκυλο της. Εγκλημα μισους
Jasone
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Η υποθεση βρωμαει απο την αρχη οι γειτονες δεν ακουσαν τιποτα αυτος δεν ειχε ουτε γρατζουνια καταφερε και λυθηκε και πηρε τηλεφωνο μιλουσε στις καμερες και απο την εκφραση του προσωπου του φαινοταν οτι κατι κρυβει και τωρα βγαινει στη φορα οτι οι καμερες δεν κατεγραψαν τιποτα ε πολυ θελει αυτος το εκανε ή εβαλε καποιον αλλον να το κανει.Τωρα επειδη ειναι πολιτικος πιλοτος δεν θελουν να το βγαλουν στη φορα περιμενουν μεχρι να σιγουρευτουν.Τωρα θα τον καλεσουν και θα του δειξουν που ειναι οι κλεφτες που μπηκαν εδω στις καμερες δεν δειχνει τιποτα απο που εφυγαν σκαψανε σηραγγα και διεφυγαν και θα πρεπει να ομολογησει.
Τελευταία τροποποίηση:
Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.099
- Πόντοι
- 6.796
Δεν είναι το ίδιο, αλλη μόρφωση οι πιλότοι, άλλη ίδιοσυστασια..Οπως εκπαιδευονται και οι μπατσοι;
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.087
- Πόντοι
- 6.515
ξεροχυνω με θεωριες συνωμοσιας των ειδικων του bou
o ψυχραιμος πιλοτος που σκεφτηκε να αφησει το μηνων παιδι του χωρις τη μανα και για να το κανει πιο δραματικο κρεμμασε και το σκυλι του
συνεχιστε τυποι εχει ενδιαφερον ...
o ψυχραιμος πιλοτος που σκεφτηκε να αφησει το μηνων παιδι του χωρις τη μανα και για να το κανει πιο δραματικο κρεμμασε και το σκυλι του
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.488
- Πόντοι
- 3.556
Και όμως τυπε αν το δουλέψει κάποιος καλός σκηνοθέτης κατάλληλα φτιάχνει γαμω της ταινίες για το Netflix.ξεροχυνω με θεωριες συνωμοσιας των ειδικων του bou
Καλά ρε φίλε δεν είπαμε ντε και καλά ότι έχουμε δίκιο.Απλα λέμε ότι είναι λίγο περίεργα τα πράγματα.ξεροχυνω με θεωριες συνωμοσιας των ειδικων του bou
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 223K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις
- 12K