Rand0m1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.194
- Πόντοι
- 2.356
Δεν καθορίζει μόνο την ταυτότητα των ατόμων, αλλά και το τι λεφτά θα βγάλουν. Βλέπω ότι όλοι το έχετε παραβλέψει αυτό. Η υπερέκθεση στα social media, είναι BUSINESS - δεν είναι χαβαλές.Η υπέρ έκθεση της προσωπικης ζωής είναι πλέον νόμος για τις νεότερες γενιές. Ουσιαστικά καθορίζει σε ένα βαθμό την ταυτότητα των ατόμων που ποστάρουν υπερβολικά. Δηλαδή αν ποστάρω συνέχεια ότι π.χ. ξοδεύω πολλά και έχω πολλά αυτομάτως καθίσταμαι. στην κοινωνική συνείδηση ως πλουσιος-επιτυχημένος, αποκτώ κοινώς αυτή την ταυτότητα.
ετσι και ο πιλότος γράφοντας ένα «καλό ταξίδι αγάπη μου» αποκτά την ταυτότητα του αιώνια ερωτευμένου συζύγου της αδικοχαμένης κοπέλας.
σσον αφορά τους κινδύνους που δημιουργεί αυτή η υπέρέκθεση , νομίζω ότι κανείς δεν τους σταθμίζει μπροστά στην προβολή της «επιτυχίας»και την αποδοχή του φιλοθεαμονος κοινού.
Δε θυμάμαι το ποσό, αλλά η Kardashian πληρώνεται κάτι χιλιάδες δολάρια για κάθε post στο instagram. Άρα το προφίλ και κατά συνέπεια τα data, αποκτούν οικονονομικό περιεχόμενο.
Ποιο είναι το περιουσιακό στοιχείο των Google, Facebook, Amazon κλπ; Ο κώδικας Python & Javascript? Λάθος. Είναι τα δεδομένα όλων μας.
Τελευταία τροποποίηση: