sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.332
- Πόντοι
- 22.266
Ναι φίλεΕιδες καμια αλλαγη γιατι ο μητσακης λεει για αλλοιωση dna.
Εμένα χτες μαγείρεψε κάτι τζιγεροσαρμαδες σκέτη αποτυχια
Ναι φίλεΕιδες καμια αλλαγη γιατι ο μητσακης λεει για αλλοιωση dna.
εδω βρηκαμε την κακουργα με το βιτριολι 1 μηνα πριν τους μπατσους , εδω θα κολωσουμε ?αυτο ακριβως....
η επιστημονικη ομαδα του μπου εχει εξιχνιασει πολυ δυσκολοτερα εγκληματα, σιγα μην κολλωσει στον πιλοτο...
πηγε με ελικοπτερο τυπε , αυτο απο μονο του τον βαζει στους υποπτουςΜακάρι νάναι ο σύζυγος, όπως δείχνουν πλέον οι ενδείξεις, που σημαίνει ότι το έγκλημα δεν έχει απογειωθεί τόσο πολύ πάντως....
Απο την άλλη πολύ σκληρό για νάναι αληθινό...
Τώρα το παιδί πως θα μεγαλώσει ευτυχώς είναι μωρό κ δεν έχει μνήμη ακόμα
Υπάρχει κ κάτι άλλο που μου κανε εντυοωση
Πήγε η σωρός της καρολαιν με το πλοίο κι αυτός δεν την συνόδεψε????
ο γάμοςΒάσει εγκληματολογων ποιο είναι το έγκλημα που δεν εξιχνιαζετα;;;;
Παίζει να την σκότωσαν όντως για διάφορες από ντρογκια πχ από κοκες, να πήρε 100 δόσεις για Μύκονο κ να παρέδωσε τις 80...κλπ κλπΦιλε ολοι το καταλαβαμε απο την αρχη.
Οι πιο εμπειροι πανω σε τέτοια θεματα το ξερουν,εγω βλεπω γενικα πολλες ταινιες εγληματος κλπ και το σεναριο να ειναι οργανωμενο με τον πιλοτο το εγλημα ειναι το πιο επικρατεστερο,απλα πρεπει να αποδειχτει.
Οσοι βλεπουν ταινιες τετοιες μπορει να το μυριστούν και μενα απο την αρχη το μυαλο μου πηγε σ αυτον.
Σε μια ληστεία ο πιο επικυνδινος παντοτε ειναι ο αντρας που μπορει να αντιδραση καιννα χαλασει το σχεδιο.
Αλλα να την σκοτωσουν επειδη εφερε αντισταση για να παρουν 15χιλιαρικα ειναι μη πειστικο σεναριο
Μπορεί να είχε επιλοχεια κατάθλιψη και για αυτό να πήγαινε σε ψυχολόγο. Δεν σημαίνει ότι είχε προβλήματα στο γάμο της.Η υπόθεση βρωμάει
Ο πιλότος Μπήκε στο κάδρο των υπόπτων , απο τα τσακάλια της ελληνικης αστυνομιασ ,μαζι με τους υπαλλήλους της τράπεζας
Η υπόθεση ειναι για ταινια στο σινεμά
20 ετων σε ψυχολόγο;
Το μόνο έγκλημα που καταδικάζεται το θύμα.ο γάμος
Χαλαρωσε ρε κατσαπλια και τι εγινε που τα εμπλεξε με εναν 12 χρονια μεγαλυτερο??δεν ειναι η διαφορα των χρονων οσο κατι αλλο παιζει.μπορει να ηταν κανας πρωην της ο ληστης αφου ειναι σπερμορουφηχτρα και γκαστρωθηκε και εκανε παιδι 20 χρονων απο 10+ χρονια διαφορα απο τον πιλοτο και να τον αναγνωρισε και να την καθαρισανε για αυτο!
Ντροπή σου να μιλάς έτσι για ένα νεκρό άνθρωπο. Και που ξέρεις αν δεν την γκάστρωσε αυτός για να την κλείσεις σε ένα σπίτι σ’ αυτή την ηλικία ενώ η κοπέλα είχε όνειρο να σπουδάσει και αλλά.γιατί 13 χρόνια μεγαλύτερος πιστεύω ξέρει να προσέχει ένα Δεκαοκτάχρονο όχι.μπορει να ηταν κανας πρωην της ο ληστης αφου ειναι σπερμορουφηχτρα και γκαστρωθηκε και εκανε παιδι 20 χρονων απο 10+ χρονια διαφορα απο τον πιλοτο και να τον αναγνωρισε και να την καθαρισανε για αυτο!
ναι την αφησε με το ζορι εγκυο τυπε! δε μπορουσε να παρει χαπια ουτε να το ριξει ουτε τιποτα. ομηρος ηταν και τη βιαζε...Ντροπή σου να μιλάς έτσι για ένα νεκρό άνθρωπο. Και που ξέρεις αν δεν την γκάστρωσε αυτός για να την κλείσεις σε ένα σπίτι σ’ αυτή την ηλικία ενώ η κοπέλα είχε όνειρο να σπουδάσει και αλλά.γιατί 13 χρόνια μεγαλύτερος πιστεύω ξέρει να προσέχει ένα Δεκαοκτάχρονο όχι.
Ξέρεις κάποια άνθρωποι δεν σκέφτονται το ίδιο με σένα να το ρίξει γιατί είναι ένα έγκλημα κι αυτά.Δεν είπα ότι την βίασε είπα ότι την γούσταρε πάρα πολύ και ο μόνος τρόπος για να την χειραγώγηση και για να μπορέσει να κάτσει μαζί του σ’ αυτή την ηλικία είναι το παιδί.Γιατί θα μπορούσαν να έχουν σχέση και η κοπέλα να κάνει τα τις σπουδές της και το παιδί να έρθει πιο μετά.Αυτή 16 κι αυτός 29 και παιδόφιλος.ναι την αφησε με το ζορι εγκυο τυπε! δε μπορουσε να παρει χαπια ουτε να το ριξει ουτε τιποτα. ομηρος ηταν και τη βιαζε...
Φυσικά και υπάρχουν και γυναίκες που το κάνουν σε άντρες είναι θέμα χαρακτήρα ανθρώπου και όχι φύλου .αλλά όταν είναι 13 χρόνια μεγαλύτερος είτε γυναίκα είτε άντρας την ευθύνη την έχει αυτός αρέσει δεν αρέσει δεν θα ζητάμε τα ρέστα από ένα δεκαοκτάχρονο.Με το έτσι θέλω δε μένει καμιά γυναίκα έγκυος ας έβαζε προφυλακτικό.Αλλά εμείς δεν θέλουμε να Κατά πιέσουμε την σεξουαλικότητα μας και μετά λέμε εσυ φταις πάρε χάπι η πήγανε να έκτρωση.κριμα! καθολου δε χειραγωγουν οι γυναικες τους αντρες ειδικα οταν μενουν εγκυες με το ετσι θελω! για αυτο ο ντορος για τη συνεπιμελεια σημερα!!!! μας χαλαει το 50-50
καπου εχει και η μαλακια οριο, ο σεβασμος στους νεκρους μου φαινοταν παντα αυτονοητος μεχρι που διαβασα εσενα το μαλακαμπορει να ηταν κανας πρωην της ο ληστης αφου ειναι σπερμορουφηχτρα και γκαστρωθηκε και εκανε παιδι 20 χρονων απο 10+ χρονια διαφορα απο τον πιλοτο και να τον αναγνωρισε και να την καθαρισανε για αυτο!