Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
αυτο ακριβως....
η επιστημονικη ομαδα του μπου εχει εξιχνιασει πολυ δυσκολοτερα εγκληματα, σιγα μην κολλωσει στον πιλοτο...

:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:
εδω βρηκαμε την κακουργα με το βιτριολι 1 μηνα πριν τους μπατσους , εδω θα κολωσουμε ?:cheesy:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Μακάρι νάναι ο σύζυγος, όπως δείχνουν πλέον οι ενδείξεις, που σημαίνει ότι το έγκλημα δεν έχει απογειωθεί τόσο πολύ πάντως....
Απο την άλλη πολύ σκληρό για νάναι αληθινό...
Τώρα το παιδί πως θα μεγαλώσει ευτυχώς είναι μωρό κ δεν έχει μνήμη ακόμα
Υπάρχει κ κάτι άλλο που μου κανε εντυοωση
Πήγε η σωρός της καρολαιν με το πλοίο κι αυτός δεν την συνόδεψε????
πηγε με ελικοπτερο τυπε , αυτο απο μονο του τον βαζει στους υποπτους :embarrased:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
Βάσει εγκληματολογων ποιο είναι το έγκλημα που δεν εξιχνιαζετα;;;;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.270
Πόντοι
3.656
Φιλε ολοι το καταλαβαμε απο την αρχη.
Οι πιο εμπειροι πανω σε τέτοια θεματα το ξερουν,εγω βλεπω γενικα πολλες ταινιες εγληματος κλπ και το σεναριο να ειναι οργανωμενο με τον πιλοτο το εγλημα ειναι το πιο επικρατεστερο,απλα πρεπει να αποδειχτει.
Οσοι βλεπουν ταινιες τετοιες μπορει να το μυριστούν και μενα απο την αρχη το μυαλο μου πηγε σ αυτον.
Σε μια ληστεία ο πιο επικυνδινος παντοτε ειναι ο αντρας που μπορει να αντιδραση καιννα χαλασει το σχεδιο.
Αλλα να την σκοτωσουν επειδη εφερε αντισταση για να παρουν 15χιλιαρικα ειναι μη πειστικο σεναριο
Παίζει να την σκότωσαν όντως για διάφορες από ντρογκια πχ από κοκες, να πήρε 100 δόσεις για Μύκονο κ να παρέδωσε τις 80...κλπ κλπ
Πιο πολύ εκεί, μετά από την φάση να είχε γκόμενο η έτσι, το δεύτερο που παει το μυαλό μου είναι κόκα εμπόριο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.840
Πόντοι
19.795
Η μετέπειτα συμπεριφορά του συζύγου δεν είναι νορμάλ.
Πολύ σόου.

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Η υπόθεση βρωμάει
Ο πιλότος Μπήκε στο κάδρο των υπόπτων , απο τα τσακάλια της ελληνικης αστυνομιασ ,μαζι με τους υπαλλήλους της τράπεζας

Η υπόθεση ειναι για ταινια στο σινεμά

20 ετων σε ψυχολόγο;
Μπορεί να είχε επιλοχεια κατάθλιψη και για αυτό να πήγαινε σε ψυχολόγο. Δεν σημαίνει ότι είχε προβλήματα στο γάμο της.
Πάντως δεν πιστεύω ότι την σκότωσε ο σύζυγος. Αν ισχύει τότε μιλάμε για πολύ διεστραμμένο μυαλό. Πιο πιθανό θεωρώ να πλήρωσε κάποιους να μπουκαρουν στο σπίτι, να τον δέσουν και να σκοτώσουν την κοπέλα, παρά να την σκότωσε ο ίδιος.
Αν και τελικά πιστεύω ότι μάλλον επρόκειτο για ληστεία με δραματική κατάληξη.

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
Δυστυχώς τα γραπτά μένουν και όχι τα προφορικά. Εγώ από την αρχή αυτής υπόθεσης έλεγα ότι ο σύζυγος είναι ο βασικός ύποπτος και αν υπήρχε η δυνατότητα θα το είχα παίξει και στοίχημα (και ο θυμόσοφος περιπτεράς μου την ίδιας άποψης είναι :cheesy:). Άλλωστε, τα στατιστικά αυτό δείχνουν και η Αστυνομία πάντα στρέφεται στον/ην σύζυγο σε τέτοιες περιπτώσεις, πρώτα και πάνω απ’ όλα για να τους αποκλείσει σε περίπτωση αθωότητας. Έχω δει τόσες σειρές True Crime και εξιχνίασης δολοφονιών που πραγματικά τίποτα δεν μου προκαλεί έκπληξη πλέον.

Παρ’ όλα αυτά, διατηρούσα επιφυλάξεις κυρίως διότι τα ΜΜΕ υποστήριζαν εμφατικά το σενάριο της ληστείας χωρίς να αφήνουν περιθώρια εναλλακτικού σεναρίου σε συνδυασμό με την επικήρυξη των 300.000 ευρώ, προφανώς επειδή ήταν Αγγλίδα. Βέβαια, όταν αποκαλυφθεί η πραγματικότητα, τα ΜΜΕ θα λένε εκ των υστέρων πως το έκαναν δήθεν επίτηδες κατόπιν οδηγιών της Αστυνομίας για να καθυσηχάσουν τον δράστη. Πάντως, ήδη έχουν αρχίζει να ψελίζουν τα περί «ανατροπής», «ατόμου υπεράνω υποψίας» και ότι ληστεία έγινε «σύμφωνα με την καταγγελία του συζύγου» κλπ.

mpatagias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2021
Like
234
Πόντοι
280
Λέτε να είναι τέτοιος ψυχάκιας ο άντρας της. Ανατριχιάζω μόνο που το σκέφτομαι

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
μπορει να ηταν κανας πρωην της ο ληστης αφου ειναι σπερμορουφηχτρα και γκαστρωθηκε και εκανε παιδι 20 χρονων απο 10+ χρονια διαφορα απο τον πιλοτο και να τον αναγνωρισε και να την καθαρισανε για αυτο!
Χαλαρωσε ρε κατσαπλια και τι εγινε που τα εμπλεξε με εναν 12 χρονια μεγαλυτερο??δεν ειναι η διαφορα των χρονων οσο κατι αλλο παιζει.
Εγω το σεβομαι οι γυναικες να παντρευονται μικρες μαζευονται πιο γρηγορα.

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
μπορει να ηταν κανας πρωην της ο ληστης αφου ειναι σπερμορουφηχτρα και γκαστρωθηκε και εκανε παιδι 20 χρονων απο 10+ χρονια διαφορα απο τον πιλοτο και να τον αναγνωρισε και να την καθαρισανε για αυτο!
Ντροπή σου να μιλάς έτσι για ένα νεκρό άνθρωπο. Και που ξέρεις αν δεν την γκάστρωσε αυτός για να την κλείσεις σε ένα σπίτι σ’ αυτή την ηλικία ενώ η κοπέλα είχε όνειρο να σπουδάσει και αλλά.γιατί 13 χρόνια μεγαλύτερος πιστεύω ξέρει να προσέχει ένα Δεκαοκτάχρονο όχι.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.234
Πόντοι
2.356
Ντροπή σου να μιλάς έτσι για ένα νεκρό άνθρωπο. Και που ξέρεις αν δεν την γκάστρωσε αυτός για να την κλείσεις σε ένα σπίτι σ’ αυτή την ηλικία ενώ η κοπέλα είχε όνειρο να σπουδάσει και αλλά.γιατί 13 χρόνια μεγαλύτερος πιστεύω ξέρει να προσέχει ένα Δεκαοκτάχρονο όχι.
ναι την αφησε με το ζορι εγκυο τυπε! δε μπορουσε να παρει χαπια ουτε να το ριξει ουτε τιποτα. ομηρος ηταν και τη βιαζε...

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
ναι την αφησε με το ζορι εγκυο τυπε! δε μπορουσε να παρει χαπια ουτε να το ριξει ουτε τιποτα. ομηρος ηταν και τη βιαζε...
Ξέρεις κάποια άνθρωποι δεν σκέφτονται το ίδιο με σένα να το ρίξει γιατί είναι ένα έγκλημα κι αυτά.Δεν είπα ότι την βίασε είπα ότι την γούσταρε πάρα πολύ και ο μόνος τρόπος για να την χειραγώγηση και για να μπορέσει να κάτσει μαζί του σ’ αυτή την ηλικία είναι το παιδί.Γιατί θα μπορούσαν να έχουν σχέση και η κοπέλα να κάνει τα τις σπουδές της και το παιδί να έρθει πιο μετά.Αυτή 16 κι αυτός 29 και παιδόφιλος.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.234
Πόντοι
2.356
κριμα! καθολου δε χειραγωγουν οι γυναικες τους αντρες ειδικα οταν μενουν εγκυες με το ετσι θελω! για αυτο ο ντορος για τη συνεπιμελεια σημερα!!!! μας χαλαει το 50-50

Loukoumi

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2021
Like
112
Πόντοι
1
κριμα! καθολου δε χειραγωγουν οι γυναικες τους αντρες ειδικα οταν μενουν εγκυες με το ετσι θελω! για αυτο ο ντορος για τη συνεπιμελεια σημερα!!!! μας χαλαει το 50-50
Φυσικά και υπάρχουν και γυναίκες που το κάνουν σε άντρες είναι θέμα χαρακτήρα ανθρώπου και όχι φύλου .αλλά όταν είναι 13 χρόνια μεγαλύτερος είτε γυναίκα είτε άντρας την ευθύνη την έχει αυτός αρέσει δεν αρέσει δεν θα ζητάμε τα ρέστα από ένα δεκαοκτάχρονο.Με το έτσι θέλω δε μένει καμιά γυναίκα έγκυος ας έβαζε προφυλακτικό.Αλλά εμείς δεν θέλουμε να Κατά πιέσουμε την σεξουαλικότητα μας και μετά λέμε εσυ φταις πάρε χάπι η πήγανε να έκτρωση.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.234
Πόντοι
2.356
εγω ξερω ενηλικες ειναι και οι 2! ιση ευθυνη!

ilias_dionisioy

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2021
Like
28
Πόντοι
0
καπου εχει και η μαλακια οριο, ο σεβασμος στους νεκρους μου φαινοταν παντα αυτονοητος μεχρι που διαβασα εσενα το μαλακα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.332
Πόντοι
22.266
To τέλειο έγκλημα είναι όταν....

Δεν υπάρχει κινητρι