Εγώ θα γράψω κάτι αιρετικό κ πείτε ότι μπινελίκι θέλετε μετα
Ζώντας χρόνια εκτός Ελλάδας Καναδά Ελβετία Αυστρία αλλά και έχοντας μια δεκαετία πλας, σε Ρουμανία Μολδαβία Ουκρανία κι ολίγον από Σοφία
Εχω δει κ τις δύο όψεις του νομίσματος
Γυναίκες να κακοποιουντε η να μεγαλώνουν μόνες παιδιά από ρεμάλια άντρες αλλά και καργιολες να ουν κάτσει στο σβέρκο βάση νόμου σε σωστά άτομα εκμεταλευιμενες τα παιδιά τους
Δυστυχώς δεν υπάρχει παν μέτρον άριστον στην φάση αυτή
Δεν μπορώ να σκεφτώ αντικειμενικά νόμο η κριτήρια που να στηρίζει τον σωστό σε μια σχέση
Τώρα λέμε όλοι κ καταδικάζουν σωστά τον πιλότο
Εγώ δεν ξέρω αν και τι μέρος του λόγου είναι
Αν και κατά πόσο την έπνιξε πάνω σε θυμό από υπερβολικο μένος η αν ήταν ψυχρός εκτελεστής
Ξερω όμως πάμπολλες περιπτώσεις από σκατιψυχα κουφιοκεφαλα καμένα "κοριτσάκια", από το ίντερνετ το ίνστα και την φεμιναζι κουλτούρα της δυτ Ευρώπης που κυριολεκτικά έχουν κάνει τον βίο αβιωτο αυτών που κάναν το λάθος να κάνουν ένα παιδί μαζί τους
Ειδικά εάν πέσει σε δικαστή γυναίκα
Οι αποφάσεις μου φέρνουν θυμο
Φιλος Ελβετός άψογος, τον χώρισε σκυλί 22αρα ΑΓΓΛΊΔΑ, που κάναν παιδί σε έναν χρόνο, και την πληρώνει 2000 το μήνα από τώρα για τα επόμενα 16 χρόνια κ το βασικό βλέπει το παιδί του δυο ώρες την βδομαδα
Χωρίς να χει κάνει τίποτα κακό πριν, ούτε τσακωμός ούτε τίποτα
ΜΙΑ ηλιθια δικαστής αποφάσισε έτσι για τα επόμενα τρία χρόνια κ βλέπουμε μετά....
Αν έχεις αυτές τις ιστορίες κι αποφάσεις στο μυαλό σου κ αν ο χαρακτήρας της γυναίκας είναι χάλια, δηλ 70% πιθανότητα, έχει λόγο να θολώσεις.. Και να τα παίξεις απελπιδα όλα για όλα....
Επίσης δεν κατάλαβα τι ήταν αυτό το τόσο μεγάλο που άλλαξε την γνώμη της ψωνισμενης όπως δείχνουν τα βιντεακια εκλειπουσας κ ένα χρόνο μετά που έκανε παιδί αποφάσισε ότι θέλει να φύγει ΜΕ το παιδί?? Μήπως η ασφάλεια του δούλευε μαλακά κ φερτα μου θα κάνω ότι γουστάρω γιατί το σύστημα σ έχει βαφτίσει μλκα???
Και πως τόσο απότομα μετά 10 μήνες δεν της έκανε άλλο σε σημείο αποστροφής ο πιλότος, ενώ πριν ένα χρόνο τον έτρεχε σε διαφορα ψωνισμενης μέρη κι ήταν όλα μέλι η γάλα?
ΔΕΝ δικαιολογώ τον φόνο αλλά ίσως ΕΑΝ ισχύουν τα παραπάνω ή απελπισία κι το αίσθημα αδικίας κ κοροϊδίας που εισέπραξε σε κύματα ο πιλότος να δινουν μια εξήγηση...
Αυτές οι συζητήσεις πρέπει να γίνουν κυρίως για τις μικρές ηλικίες. Ίσως να είναι λάθος το thread. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ φυσικά τον θύτη, είτε είναι κακοποίηση, δολοφονία κλπ κλπ. Να ψοφήσουν.
Έχοντας μία δεκαετία plus στην Αγγλία σε δουλειά όπου πολλές χρονιές ήμουν ο μοναδικός άντρας περιτριγυρισμένος από πολλές γυναίκες 18-40 σε ''και καλά'' high prestige δουλειά.
Οι γυναίκες που γνώρισα από την καλή και από την κακή ήταν κυριολεκτικά από όλο τον κόσμο και αλλάζανε ανά χρονικά διαστήματα οπότε το δείγμα είναι καλό.
Το τι έχω ζήσει ο ίδιος και το τι έχω ακούσει καθημερινά από τις ''καλές αθώες'' γυναίκες για τους συζύγους και για τους γκόμενους τους είναι απείρως χειρότερο από το στρατό και από το locker room talk στο γυμναστήριο. Μπορώ να γράψω και βιβλίο που λέει ο λόγος. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά ένας τόμος περιέχει 500 σελίδες για τους κανόνες και 50 σελίδες για τις εξαιρέσεις.
Οι σημερινοί άντρες οι οποίοι κοιμούνται πρέπει να συνειδητοποιήσουν τα παρακάτω.
Η σημερινή ανεξάρτητη γυναίκα μπορεί να κάνει κυριολεκτικά ο,τι θέλει. Θα την βρει την άκρη. Δεν σας έχουν ανάγκη πυρφόροι καθώς υπάρχουν αμέτρητοι. ΟΙ σχέσεις και οι γάμοι είναι fast food τη σημερινή ημέρα. Τσιμπάνε και φεύγουν. Άντρες-γυναίκες-LGBTQWERTY.
Μπορεί να σου πάρει τα παιδιά και να ζητήσει διαζύγιο πολύ απλά επειδή δεν είναι happy. Καθώς θέλει να ''ζήσει τη ζωή της''. Δεν χρειάζεται σοβαρός λόγος. Αν είναι σκατόψυχη θα τα στρέψει και εναντίον σου για να σε διαλύσει τελείως.
Μπορεί να μην την έχεις αγγίξει αλλά οι δικηγόροι να πουν ότι για να κερδίσουμε το δικαστήριο θα πεις ψέμματα ότι σε κακοποιούσε. Είναι standard practice. Δηλαδή δεν φταίνε οι γυναίκες αλλά το σύστημα που τις ''νταντεύει''.
Σε τσακώματα τοξικές σχέσεις κλπ ο άντρας πρέπει να απομακρύνεται άμεσα από το περιβάλλον.
Πολύ σωστά ο
@mounoxalastis ανέφερε ποιος έχει τα αρχίδια να το κάνει αυτό.
Όποιος μπαίνει σε σοβαρή σχέση και γάμο πρέπει να είναι προετοιμασμένος και για την πλήρη αποτυχία της σχέσης/γάμου και να απομακρύνεται ήρεμα ακόμα και όταν υπάρχουν παιδιά.
Η γυναίκα στο γάμο είναι διαφορετική γυναίκα στο χωρισμό.