Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Ο χλεχλεε είχε κάποιους λόγους σοβαρούς η ηλιθιους λόγους
Υπηρχε μπακγκραουντ στο φόνο Και ΒΑΣΙΚΌ ΔΕΝ πρόκειται να ξανασκιτωσει σε 15 χρόνια που θα ξαναβγει εξω
Το ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ εγκληματίας σκοτώνει ΆΝΕΥ λόγου και ΕΠΑΝΗΛΗΜΕΝΑ
σωστος :hi:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
όΠΟΙΟς κάνει τέτοια φρικτά εγκλήματα ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ τιμωρείται με θάνατο η οποιαδήποτε άλλη αυστηρή ποινή.
Να τον βασανίζουν οι ένορκοι με τη σειρά μέχρι να τον σκοτώσουν οι συγγενείς του θύματος. Να συμμετέχουν και άλλοι νομοταγείς πολίτες που καταπιέζονται από τους νόμους και δεν μπορούν να βγάλουν το άχτι τους αλλού.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ο καπιταλισμος αλλαζει το κοινωνικο προφιλ των πολιτων.
Στις χωρες που ισχυει ο καπιταλισμος οι πολιτες υποφερουν απο ψυχικα προβληματα και κοινωνικα προβληματα.
Ο τροπος ζωης κανει τους πολιτες να σκέφτονται εγωιστικα και ανταγωνιστικα απο την σχολικη ηλικια.
Εν συνεχεια ολα αυτα διαταραζουν την ψυχικη υγεια με αποτέλεσμα να εχει αντικτυπο στο κοινωνικο σύνολο.
Κοιταχτε την αμερικανικη κοινωνια η οποια ψυχικα και κοινωνικα ειναι διαλυμενη.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Ληστειες κανουν, και ισως συμμετεχουν ως μπραβοι σε ....Ελληνες μαφιοζους. Θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις κι εσυ οτι δεν παιζει ουτε θεμα πολιτισμου, ουτε θεμα DNA στο εγκλημα;
Θέμα DNA δεν είναι. Είναι θέμα κοινωνίας που μεγαλώνει ο άνθρωπος.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.251
Πόντοι
5.595
μαγκες φανταζομαι αν ανεβει ο υδραργυρος πανω απο 37-38 θα κοψετε καπιστρι τελειως.....τι ειναι αυτα που γραφετε ρε?
ο ενας λεει το συντηρουσαν για το εργασιακο,ο αλλος λεει φταινε οι γονεις της νεκρης,ο αλλος (αγεωγραφητος τελειως) λεει φταιει το ισλαμαμπαντ του πακισταν,ο αλλος γραφει το νταλκα του πως αλλο να σε σκοτωσει ελοινν και αλλο να σε φαει τσετσενος,παλι καλα που δεν εχει λογγαρει ακομα καμια φεμιναζι να μας γλεντησει με την ψυχωση που ειναι της μοδας τελευταια στην ελλαδα περι πατριαρχιας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πατριαρχια ρε μαλακες στην ελλαδα ,που παει η παντοφλια συννεφο στο 99,99 %.....χαλαρωστε ....ειναι κριμα να κοβετε φλεβες για περιστατικα που συμβαινουν στα ορια του στατιστικου λαθους και που δυστυχως θα ξανασυμβουν και να ψαχνετε να βρειτε ακρη...
υγ ...οσο για τις ποινες να θυμισω πως σε ακριβως παρομοια περιστατικα τα κοπροσκυλα τα αφηνουν σε 7-10 χρονακια μαξ.....
Α ουτε εσυ βλεπεις προβλημα πατριαρχιας στην Ελλαδα. Επειδη πεφτει....παντοφλα.
Οκ.
Εισαι κι εσυ μερος του προβληματος δυστυχως.

It's All Good Man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Like
1.052
Πόντοι
206
μαγκες φανταζομαι αν ανεβει ο υδραργυρος πανω απο 37-38 θα κοψετε καπιστρι τελειως.....τι ειναι αυτα που γραφετε ρε?
ο ενας λεει το συντηρουσαν για το εργασιακο,ο αλλος λεει φταινε οι γονεις της νεκρης,ο αλλος (αγεωγραφητος τελειως) λεει φταιει το ισλαμαμπαντ του πακισταν,ο αλλος γραφει το νταλκα του πως αλλο να σε σκοτωσει ελοινν και αλλο να σε φαει τσετσενος,παλι καλα που δεν εχει λογγαρει ακομα καμια φεμιναζι να μας γλεντησει με την ψυχωση που ειναι της μοδας τελευταια στην ελλαδα περι πατριαρχιας.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πατριαρχια ρε μαλακες στην ελλαδα ,που παει η παντοφλια συννεφο στο 99,99 %.....χαλαρωστε ....ειναι κριμα να κοβετε φλεβες για περιστατικα που συμβαινουν στα ορια του στατιστικου λαθους και που δυστυχως θα ξανασυμβουν και να ψαχνετε να βρειτε ακρη...
υγ ...οσο για τις ποινες να θυμισω πως σε ακριβως παρομοια περιστατικα τα κοπροσκυλα τα αφηνουν σε 7-10 χρονακια μαξ.....

Γλυκά Νερά: Το οργισμένο ξέσπασμα της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι κατά του πιλότου

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα Γλυκά Νερά:

«Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη.

Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δε μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της.

Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της.

Μάθε στο παιδί σου, στον μικρο σου αδερφό, στον φίλο σου, στον γνωστό που είχε λάθος επιρροές, στον άντρα, τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη. Γιατί δε θα αντέξουμε πολλά τέτοια ακόμη. Τα βαστάμε μέσα μας και μας λιώνουν εκ των έσω», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

• Ουάου
Αντιδράσεις: obi1

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Να τον βασανίζουν οι ένορκοι με τη σειρά μέχρι να τον σκοτώσουν οι συγγενείς του θύματος. Να συμμετέχουν και άλλοι νομοταγείς πολίτες που καταπιέζονται από τους νόμους και δεν μπορούν να βγάλουν το άχτι τους αλλού.
Ρε τυπε το θεμα δεν ειναι να γυρισουμε στο μεσαίωνα.
Εδω χρειαζεται σωφρονισμος και εντοπισμός του προβληματος.
Ξερεις ποσα χρονια λεω οτι στα σχολια επρεπε να υπηρχε παιδοψυχολογος να καταγραφει το προφιλ των ψυχικα διαταραγμενων παιδιων ωστε να προλαβουμε το κακο,ολα τα παιδια να ελεγχονται απο μικρα και να προλαβουμε το προβλημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Α ουτε εσυ βλεπεις προβλημα πατριαρχιας στην Ελλαδα. Επειδη πεφτει....παντοφλα.
Οκ.
Εισαι κι εσυ μερος του προβληματος δυστυχως.
Υπαρχει πατριαρχια στην ελλαδα??

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Θέμα DNA δεν είναι. Είναι θέμα κοινωνίας που μεγαλώνει ο άνθρωπος.
Περιεργο παντως, γιατι σε Καταρ, Σαουδικη Αραβια, ΗΑΕ που εχουν λεφτα ως χωρες, δεν βλεπω αποκεφαλισμους και ομαδικους βιασμους, κι ας ειναι Ισλαμιστες. Μηπως φταιει η φτωχια και η αμορφωσια; λεω εγω τωρα.

Εχεις αραγε υποψη σου στα ελληνικα χωρια τι γινοταν παλια;

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Περιεργο παντως, γιατι σε Καταρ, Σαουδικη Αραβια, ΗΑΕ που εχουν λεφτα ως χωρες, δεν βλεπω αποκεφαλισμους και ομαδικους βιασμους, κι ας ειναι Ισλαμιστες. Μηπως φταιει η φτωχια και η αμορφωσια; λεω εγω τωρα.

Χαχαχαχα τι λες ρε τυπε,εχω ζησει στη ντοχα του καταρ και τα εχω δει απο πρωτο χερι.
Πολλα γινονται εκει παρα πολλα,συχνο πρόβλημα ο ανυρας εκει να σκοτωσει τη μια απο τις γυναικες του,εδω αλλος βιαζε στο καταρ δυο Φιλιππίνεζες που ειχε για υπηρετριες για χρονια και αποκαλύφθηκε οταν μια απο τος δυο εστειλε αναπηρη στο νοσοκομειο.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Ο καπιταλισμος αλλαζει το κοινωνικο προφιλ των πολιτων.
Στις χωρες που ισχυει ο καπιταλισμος οι πολιτες υποφερουν απο ψυχικα προβληματα και κοινωνικα προβληματα.
Ο τροπος ζωης κανει τους πολιτες να σκέφτονται εγωιστικα και ανταγωνιστικα απο την σχολικη ηλικια.
Εν συνεχεια ολα αυτα διαταραζουν την ψυχικη υγεια με αποτέλεσμα να εχει αντικτυπο στο κοινωνικο σύνολο.
Κοιταχτε την αμερικανικη κοινωνια η οποια ψυχικα και κοινωνικα ειναι διαλυμενη.
καπιταλιστικος δικαιωματισμος ειναι ,
μαλλον πολυ διαφορετικος απο τον παραδοσιακο καπιταλισμο

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Χαχαχαχα τι λες ρε τυπε,εχω ζησει στη ντοχα του καταρ και τα εχω δει απο πρωτο χερι.
Πολλα γινονται εκει παρα πολλα,συχνο πρόβλημα ο ανυρας εκει να σκοτωσει τη μια απο τις γυναικες του,εδω αλλος βιαζε στο καταρ δυο Φιλιππίνεζες που ειχε για υπηρετριες για χρονια και αποκαλύφθηκε οταν μια απο τος δυο εστειλε αναπηρη στο νοσοκομειο.
Ειναι λογω θρησκειας; για ριξε μια ματια και σε εμας εδω τι παθαινουν οι γυναικες.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ειναι λογω θρησκειας; για ριξε μια ματια και σε εμας εδω τι παθαινουν οι γυναικες.
Τι παθαινουν ρε τυπε μια χαρα ειναι,ισα ισα που εχουν παραπάνω ελευθερια απο οτι πρεπει.

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
301
Πόντοι
26
Γλυκά Νερά: Το οργισμένο ξέσπασμα της Ιωάννας που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι κατά του πιλότου

«Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη.

Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δε μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της.

Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της.

Μάθε στο παιδί σου, στον μικρο σου αδερφό, στον φίλο σου, στον γνωστό που είχε λάθος επιρροές, στον άντρα, τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη. Γιατί δε θα αντέξουμε πολλά τέτοια ακόμη. Τα βαστάμε μέσα μας και μας λιώνουν εκ των έσω», έγραψε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

και η ιδια την επαθε απο γυναικα

που να τα δεις βγαινουν ευκολα ειδησεις απο αυτες τις κοινωνιες;

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
850
Πόντοι
81

Επειδή βαριέμαι τώρα να γράφω σεντόνια δες εδώ το πολύ μακρινό 2002 .
Άμα θες να σου γράψω και την πρωτεύουσα της Σ.Α. είναι το Ριάντ

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ζω στη χώρα 17 χρόνια. Κάνεις λάθος. Σταμάτα.

Ρε τύπε δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά.
Στην Σουηδία δεν ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας;
Δεν θα πρέπει η πολιτεία να αποδείξει οτι παρανόμησα πριν πάρει κάποια μέτρα;
Θα τύχει λοιπόν να κάθομαι αραχτός στο σπίτι και θα χτυπήσει το κουδούνι με την αστυνομία και τις αρμόδιες υπηρεσίες έτοιμες να μου πάρουν το παιδί;
Και ποιες είναι οι δικλίδες ασφαλείας για να μην γίνονται λάθη ή κακόβουλες καταγγελίες;
Οτι του φανεί του λολοστεφανή λοιπόν, μπουμπουνάνε μια καταγγελία και όποιον πάρει ο χάρος; Δεν κάνουν επιτόπιο έλεγχο της ορθότητας;

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746

Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δε μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη (brainfart). Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως εκείνη ήθελε τη ζωή της (το να τον παντρευτεί ας πούμε ήταν μια μικρή πλακίτσα, δεν ήταν προσωπική επιλογή οικοδόμησης της ζωής της).

Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά (το μόνο βέβαιο), ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της (είμαι τρελή και δεν ξέρω τι λέω).

Πως καταφέρνουν ρε μλκ με 20 γραμμές να σε πιάνει τετοια αναγούλα;;;

OP
OP
kolofatseas

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Πάντως από χθές έχουν σταματήσει να μας τας τα πρήζουν με τον Σάκη, την Μαριαλένα και τον Λιβάνη και το survivor γενικότερα.

• Like
Αντιδράσεις: fil69

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.251
Πόντοι
5.595
Εγω στην ελλαδα βλεπω γυναικοκρατια.
Πηγαινε στο καταρ στη σ.αραβια να δεις τι σημαινει πατριαρχια
Καταπιεσμενος κι εσυ απο τις ρουφιανες τις γυναικες; καταλαβα, για αυτο σαν Συριζα οπου πατε τρωτε φαπες στο δρομο, γιατι εχουν μεινει κατι τυποι σαν εσενα να λεγονται αριστεροι.
Δεξιοτερος της δεξιας εισαι.

Γυναικοκρατεια; που στις ειδησεις οποια γυναικα βιαζεται ολοι βγαινουν και λενε : προκαλεσε;
Που οποια τη σκοτωνουν, ολοι υπονοουν οτι του εσπαγε τα αρχιδια;
Που οταν σκοτωθηκε η Καρολαιν λεγανε για "ζωη σαν παραμυθι" το γεγονος οτι στα 20 της παντρευτηκε τον πριγκηπα και γκαστρωθηκε;
Εχεις νιωσει εσυ τετοια καταπιεση σαν αντρας; να σου λενε οτι παραμυθενια ζωη ειναι να γινεις πατερουλης και νοικοκυρης;
γιατι εγω δεν εχω νιωσει.

Αν εισαι ευνουχισμενος και σε κανουν ο,τι θελουν οι σχεσεις σου, αυτο δεν σημαινει οτι υπαρχει γυναικοκρατεια. Μην μπερδευεσαι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom