Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Σχετικο ασχετο,πρεπει σε τοξικες σχεσεις να εισαι πολυ μαγκας να κοψεις λασπη ή να εξαφανιστεις.

Θυμαμαι τον ερωτα της ζωης του κολητου μου,1.95 μπόϊ αυτος,1.55 σκαρτα αυτη,να ορμαει και να του σκαει μπουφλα στη μαπα απ τη ζηλεια της αφου τον ειχε κανει σκουπιδι λεκτικα.Ο κολητος μου αρνακι,απ τα πιο γαματα τυπακια,ασυναισθητα εφυγε το χερι του επανω της και επεσε χαμω χανοντας τις αισθησεις το νανακι.

Οταν συνηλθε την πηγε πακετο σπιτι της,η γκομενα ομως βρισκοταν σε εξαψη και σε οργασμο και του χωνοταν σεξουαλικα μιας που χε φτιαχτει μ αυτη του την αντιδραση.

Καπως ετσι μπαινει ενα μαυρο πεπλο μπροστα,θολωνεις και μαλακιζεσαι.

Ο πάϊλοτ,ηθελε πολλα κιλα αρχιδια να εξαφανιστει,αφου τσακωνοταν βριζοντουσαν στα κινητομνμ,να τα παρουσιασει σ εναν γαματο δικηγορο και να της παρει το παιδι για παντα και να την αφησει με το μπουλο στο χερι την μικρα...αλλα...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.060
Πόντοι
6.256
Εσυ ιακωβε εναμιση μηνα δεν προσφερες τιποτα στην εξιχνιαση και μολις του περασαμε χειροπεδες εσκασες μυτη για να καρπωθεις τη δοξα και να παρεις το δυευρο απ την επικυρηξη,
Αισχος

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.060
Πόντοι
6.256

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
αυτο καταλαβες ρε τρομπα ? Οτι τον δικαιολογω . Μερικοι ουτε πρωτη δημοτικου δεν εχετε βγαλει εδω μεσα :jerking:
Οχι ρε τυπε οι χειρονομιες κ τα σχολια δεν ειναι για σενα.
Για τον μαλακα που σκοτωσε την γυναικα του ειναι.
Ετσι οπως το εγραψα το παρεξηγησες.
:)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Εγώ θα γράψω κάτι αιρετικό κ πείτε ότι μπινελίκι θέλετε μετα
Ζώντας χρόνια εκτός Ελλάδας Καναδά Ελβετία Αυστρία αλλά και έχοντας μια δεκαετία πλας, σε Ρουμανία Μολδαβία Ουκρανία κι ολίγον από Σοφία
Εχω δει κ τις δύο όψεις του νομίσματος
Γυναίκες να κακοποιουντε η να μεγαλώνουν μόνες παιδιά από ρεμάλια άντρες αλλά και καργιολες να ουν κάτσει στο σβέρκο βάση νόμου σε σωστά άτομα εκμεταλευιμενες τα παιδιά τους
Δυστυχώς δεν υπάρχει παν μέτρον άριστον στην φάση αυτή
Δεν μπορώ να σκεφτώ αντικειμενικά νόμο η κριτήρια που να στηρίζει τον σωστό σε μια σχέση
Τώρα λέμε όλοι κ καταδικάζουν σωστά τον πιλότο
Εγώ δεν ξέρω αν και τι μέρος του λόγου είναι
Αν και κατά πόσο την έπνιξε πάνω σε θυμό από υπερβολικο μένος η αν ήταν ψυχρός εκτελεστής
Ξερω όμως πάμπολλες περιπτώσεις από σκατιψυχα κουφιοκεφαλα καμένα "κοριτσάκια", από το ίντερνετ το ίνστα και την φεμιναζι κουλτούρα της δυτ Ευρώπης που κυριολεκτικά έχουν κάνει τον βίο αβιωτο αυτών που κάναν το λάθος να κάνουν ένα παιδί μαζί τους
Ειδικά εάν πέσει σε δικαστή γυναίκα
Οι αποφάσεις μου φέρνουν θυμο
Φιλος Ελβετός άψογος, τον χώρισε σκυλί 22αρα ΑΓΓΛΊΔΑ, που κάναν παιδί σε έναν χρόνο, και την πληρώνει 2000 το μήνα από τώρα για τα επόμενα 16 χρόνια κ το βασικό βλέπει το παιδί του δυο ώρες την βδομαδα
Χωρίς να χει κάνει τίποτα κακό πριν, ούτε τσακωμός ούτε τίποτα
ΜΙΑ ηλιθια δικαστής αποφάσισε έτσι για τα επόμενα τρία χρόνια κ βλέπουμε μετά....
Αν έχεις αυτές τις ιστορίες κι αποφάσεις στο μυαλό σου κ αν ο χαρακτήρας της γυναίκας είναι χάλια, δηλ 70% πιθανότητα, έχει λόγο να θολώσεις.. Και να τα παίξεις απελπιδα όλα για όλα....
Επίσης δεν κατάλαβα τι ήταν αυτό το τόσο μεγάλο που άλλαξε την γνώμη της ψωνισμενης όπως δείχνουν τα βιντεακια εκλειπουσας κ ένα χρόνο μετά που έκανε παιδί αποφάσισε ότι θέλει να φύγει ΜΕ το παιδί?? Μήπως η ασφάλεια του δούλευε μαλακά κ φερτα μου θα κάνω ότι γουστάρω γιατί το σύστημα σ έχει βαφτίσει μλκα???
Και πως τόσο απότομα μετά 10 μήνες δεν της έκανε άλλο σε σημείο αποστροφής ο πιλότος, ενώ πριν ένα χρόνο τον έτρεχε σε διαφορα ψωνισμενης μέρη κι ήταν όλα μέλι η γάλα?
ΔΕΝ δικαιολογώ τον φόνο αλλά ίσως ΕΑΝ ισχύουν τα παραπάνω ή απελπισία κι το αίσθημα αδικίας κ κοροϊδίας που εισέπραξε σε κύματα ο πιλότος να δινουν μια εξήγηση...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
η γκομενα ομως βρισκοταν σε εξαψη και σε οργασμο
Σε οργασμό πριν την οχεία, κοινώς φυστίκωμα, τύπε μου, βρίσκονται μόνον οι αγελάδες και οι προβατίνες. Άντε και οι χοιρομητέρες.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.854
Πόντοι
46.423
Θλίψη και μόνο θλίψη ...

koursaros66

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Δεκ 2006
Κριτικές
62
Like
4.083
Πόντοι
10.335
Εγώ θα γράψω κάτι αιρετικό κ πείτε ότι μπινελίκι θέλετε μετα
Ζώντας χρόνια εκτός Ελλάδας Καναδά Ελβετία Αυστρία αλλά και έχοντας μια δεκαετία πλας, σε Ρουμανία Μολδαβία Ουκρανία κι ολίγον από Σοφία
Εχω δει κ τις δύο όψεις του νομίσματος
Γυναίκες να κακοποιουντε η να μεγαλώνουν μόνες παιδιά από ρεμάλια άντρες αλλά και καργιολες να ουν κάτσει στο σβέρκο βάση νόμου σε σωστά άτομα εκμεταλευιμενες τα παιδιά τους
Δυστυχώς δεν υπάρχει παν μέτρον άριστον στην φάση αυτή
Δεν μπορώ να σκεφτώ αντικειμενικά νόμο η κριτήρια που να στηρίζει τον σωστό σε μια σχέση
Τώρα λέμε όλοι κ καταδικάζουν σωστά τον πιλότο
Εγώ δεν ξέρω αν και τι μέρος του λόγου είναι
Αν και κατά πόσο την έπνιξε πάνω σε θυμό από υπερβολικο μένος η αν ήταν ψυχρός εκτελεστής
Ξερω όμως πάμπολλες περιπτώσεις από σκατιψυχα κουφιοκεφαλα καμένα "κοριτσάκια", από το ίντερνετ το ίνστα και την φεμιναζι κουλτούρα της δυτ Ευρώπης που κυριολεκτικά έχουν κάνει τον βίο αβιωτο αυτών που κάναν το λάθος να κάνουν ένα παιδί μαζί τους
Ειδικά εάν πέσει σε δικαστή γυναίκα
Οι αποφάσεις μου φέρνουν θυμο
Φιλος Ελβετός άψογος, τον χώρισε σκυλί 22αρα ΑΓΓΛΊΔΑ, που κάναν παιδί σε έναν χρόνο, και την πληρώνει 2000 το μήνα από τώρα για τα επόμενα 16 χρόνια κ το βασικό βλέπει το παιδί του δυο ώρες την βδομαδα
Χωρίς να χει κάνει τίποτα κακό πριν, ούτε τσακωμός ούτε τίποτα
ΜΙΑ ηλιθια δικαστής αποφάσισε έτσι για τα επόμενα τρία χρόνια κ βλέπουμε μετά....
Αν έχεις αυτές τις ιστορίες κι αποφάσεις στο μυαλό σου κ αν ο χαρακτήρας της γυναίκας είναι χάλια, δηλ 70% πιθανότητα, έχει λόγο να θολώσεις.. Και να τα παίξεις απελπιδα όλα για όλα....
Επίσης δεν κατάλαβα τι ήταν αυτό το τόσο μεγάλο που άλλαξε την γνώμη της ψωνισμενης όπως δείχνουν τα βιντεακια εκλειπουσας κ ένα χρόνο μετά που έκανε παιδί αποφάσισε ότι θέλει να φύγει ΜΕ το παιδί?? Μήπως η ασφάλεια του δούλευε μαλακά κ φερτα μου θα κάνω ότι γουστάρω γιατί το σύστημα σ έχει βαφτίσει μλκα???
Και πως τόσο απότομα μετά 10 μήνες δεν της έκανε άλλο σε σημείο αποστροφής ο πιλότος, ενώ πριν ένα χρόνο τον έτρεχε σε διαφορα ψωνισμενης μέρη κι ήταν όλα μέλι η γάλα?
ΔΕΝ δικαιολογώ τον φόνο αλλά ίσως ΕΑΝ ισχύουν τα παραπάνω ή απελπισία κι το αίσθημα αδικίας κ κοροϊδίας που εισέπραξε σε κύματα ο πιλότος να δινουν μια εξήγηση...
Επιτέλους και μια άλλη άποψη ! Όχι ότι επικροτούν την πράξη αλλά ψάχνουν να βρουν ίσως την αιτία της πράξης !!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Ο Άγγλος πατέρας της ατυχής κοπελίτσας, ζητάει να εκδικαστεί η υπόθεση στην Αγγλία.. Ξέρει εκεί θα σαπίσει μέχρι τέλους στη φυλακή

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Εντωμεταξύ παίζει ο πιλότος να τον έπαιρνε κ τον πήρε πρέφα η Καρολαιν.. Την έφαγε για να μη το πει κ τον κάνει ρόμπα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.247
Πόντοι
3.656
Ο Άγγλος πατέρας της ατυχής κοπελίτσας, ζητάει να εκδικαστεί η υπόθεση στην Αγγλία.. Ξέρει εκεί θα σαπίσει μέχρι τέλους στη φυλακή
Όταν παντρεύτηκαν συμφωνούσε? Ο δικός του γάμος ήταν σωστός με 30χρονια διαφορά με τριτοκοσμικά αγορασμένη νύφη??
Μετά Χριστόν προφήτης είμαι κι εγώ

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Φταίει κ η οικογένεια της Καρολαιν, της επέτρεψαν να έχει σχέση στα 15 της με 28χρονο, επειδή ήταν πιλότος βέβαια, αν ήταν ντελιβερας θα της το απαγόρευαν..

Antonio Capito

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Like
231
Πόντοι
21
ο πιλότος , ο άντρας της και ο πατερας του παιδιου της :confused:
Απλά τραγικό.Απλα τραγική κατάληξη....
Ο άντρας τής που το έπαιζε ότι είναι συντετριμμένος...Νομίζω ότι από εδώ και πέρα ότι μιλάμε για ψυχασθενή.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.473
Πόντοι
2.606
Μην τρελαινεστε μουνοδουλα αλανακια....αυτα συμβαινουν,ευτυχως εξαιρετικα σπανια ...Συνηθως τα ζευγαρια χωριζουν ,τα παιδια τα δινουν οι κουφαλες οι δικαστες στην γυναικα 99,9 των περιπτωσεων ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΟ και δεν τρεχει καστανο..ανα δεκαετια περιπου σκαει και ενας γαμιωκαργιωλης που δε βλεπει μπροστα του ,ειτε απο θυμο, ειτε απο ζηλια, ειτε απο παθο,ς ειτε απο ολα μαζι και κανει κατι ανηκουστο!....και η ζωη τραβαει την ανηφορα ....μεχρι την επομενη δεκαετια που θα πεσουμε απο τα συννεφα παλι!

Antonio Capito

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Like
231
Πόντοι
21
Φταίει κ η οικογένεια της Καρολαιν, της επέτρεψαν να έχει σχέση στα 15 της με 28χρονο, επειδή ήταν πιλότος βέβαια, αν ήταν ντελιβερας θα της το απαγόρευαν..
Ένα μερίδιο ευθύνης το έχουν.Αλλα τώρα με αυτό που έχει γίνει δεν είναι για απόδοση ευθυνών στην οικογένεια της.Που να φανταστούν οι άνθρωποι τι κρύβει μέσα του..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom