Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Αρα καθολου τρελαμενος. Πληρες πεντακαθαρο σκεπτικο εγκληματια που σκηνοθετει την διαφυγη του
Θα πρέπει νομίζω να συνεξεταστεί και το ότι ο εκπαιδευτής του πιλότου, στο παρελθόν είχε πέσει όντως θύμα ληστείας και κακοποίησης από διαρρήκτες μαζί με τη γυναίκα του, και προφανώς με το υπάρχον αυτό προηγούμενο, ως δεδομένο, ο πιλότος σκέφτηκε να κοπιάρει το σκηνικό, γεγονός που κατά τη γνώμη μου δείχνει ότι είχε προμελετήσει και σχεδιάσει την πράξη του και ότι δεν αυτοσχεδίαζε πάνω σε κάποιον τάχα πανικό της στιγμής.
Ας σκεφτούμε λίγο και το άλλο ενδεχόμενο: δηλαδή ο πιλότος την σκαπουλάρει, η υπόθεση κλείνει με τους "δολοφόνους-ληστές" ασύλληπτους και το παιδάκι του το μεγαλώνει πλέον ο "άτυχος" πατέρας. Αυτός ο άνθρωπος, δηλαδή, σε μια τέτοια περίπτωση, θα ένιωθε μια χαρά με τη συνείδησή του, έχοντας σκοτώσει τη μάνα του παιδιού του. Και μόνο αυτό, λέει νομίζω πολλά για την εγκληματική του φυσιογνωμία. Τα περί "εν βρασμώ κλπ." είναι απλώς νά 'χαμε να λέγαμε, όταν τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
Eιναι εκπληκτικο, το οτι πιθανη απειλη της να παρει το παιδι και να φυγει, συνιστά δικαιολογια εστω και 1% για την πραξη του δολοφονου.
Και με συγχωρεις, καθολου δεν το γαμαω το σκυλι. Δειχνει ποιοτητα χαρακτηρα ΚΑΙ αυτο.
Στη πρωτη προταση βεβαιως ειναι λογος σημαντικοτατος για εναν πατερα που αγαπα το παιδι του να κανει τα παντα για να μη το χασει.
Αν δεν υπηρχε αυξημενο πατρικο φιλτρο θα την αφηνε να φυγει με το παιδι και αυτος να ζησει ανεμελα χωρις να κουβαλα το παιδακι.
Βεβαια μιλαμε με τα μεχρι στιγμης στοιχεια...μπορει να ειχε γκομενα να κανει τη μανα η να υπηρχε κατι αλλο

Στη δευτερη προταση εισαι εξαιρετικος:)

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Θα πρέπει νομίζω να συνεξεταστεί και το ότι ο εκπαιδευτής του πιλότου, στο παρελθόν είχε πέσει όντως θύμα ληστείας και κακοποίησης από διαρρήκτες μαζί με τη γυναίκα του, και προφανώς με το υπάρχον αυτό προηγούμενο, ως δεδομένο, ο πιλότος σκέφτηκε να κοπιάρει το σκηνικό, γεγονός που κατά τη γνώμη μου δείχνει ότι είχε προμελετήσει και σχεδιάσει την πράξη του και ότι δεν αυτοσχεδίαζε πάνω σε κάποιον τάχα πανικό της στιγμής.
Ας σκεφτούμε λίγο και το άλλο ενδεχόμενο: δηλαδή ο πιλότος την σκαπουλάρει, η υπόθεση κλείνει με τους "δολοφόνους-ληστές" ασύλληπτους και το παιδάκι του το μεγαλώνει πλέον ο "άτυχος" πατέρας. Αυτός ο άνθρωπος, δηλαδή, σε μια τέτοια περίπτωση, θα ένιωθε μια χαρά με τη συνείδησή του, έχοντας σκοτώσει τη μάνα του παιδιού του. Και μόνο αυτό, λέει νομίζω πολλά για την εγκληματική του φυσιογνωμία. Τα περί "εν βρασμώ κλπ." είναι απλώς νά 'χαμε να λέγαμε, όταν τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.
1) Πολυ σωστα.
2) Οντως ανατριχιαστικο...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.436
Πόντοι
12.756
:hi:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πολλοί θα το έκαναν τυπε. Αλλά γιαυτό έχουν παράθυρα που δεν ανοίγουν.. Θα θρηνουσαμε αρκετούς.
Όταν ήταν η ασφάλεια στην Μπουμπουλίνας ήταν ορθανοιχτα να αερίζονται καθώς και η ταράτσα για ρομαντικές βραδιές τυπε :confused:

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Θυμήθηκα και αυτό, μιας και το είδα πρόσφατα. Ενδιαφέροντα και λίγο ανατριχιαστικά αυτά τα βίντεο.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Θυμήθηκα και αυτό, μιας και το είδα πρόσφατα. Ενδιαφέροντα και λίγο ανατριχιαστικά αυτά τα βίντεο.

Τρομερό βίντεο. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι αστυνομικοί ξέρουν μέσα σε 5' αν αυτός που βλέπουν είναι ο ένοχος και τον υπόλοιπο χρόνο απλώς προσπαθούν να βρουν τις αποδείξεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τρομερό βίντεο. Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι οι αστυνομικοί ξέρουν μέσα σε 5' αν αυτός που βλέπουν είναι ο ένοχος και τον υπόλοιπο χρόνο απλώς προσπαθούν να βρουν τις αποδείξεις.
Γενικα ολοι οσοι ασχολουμαστε με τον χωρο αυτο, μπορουμε να καταλαβουμε στο λεπτο ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα. Βεβαια αυτο δεν αρκει για να καταδικασεις κανεναν. Απλως ειναι η αφορμη και το καμπανακι για να ξεκινησεις ψαξιμο.

Υ.Γ. Δεν μπορεις να διανοηθεις ποσο εμφανες ηταν για ενα εμπειρο ματι οτι ο πιλοτος ελεγε ψεματα απο την πρωτη στιγμη.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Και η Νικολούλη :grin:

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Φιλε ολοι το καταλαβαμε απο την αρχη.
Οι πιο εμπειροι πανω σε τέτοια θεματα το ξερουν,εγω βλεπω γενικα πολλες ταινιες εγληματος κλπ και το σεναριο να ειναι οργανωμενο με τον πιλοτο το εγλημα ειναι το πιο επικρατεστερο,απλα πρεπει να αποδειχτει.
Οσοι βλεπουν ταινιες τετοιες μπορει να το μυριστούν και μενα απο την αρχη το μυαλο μου πηγε σ αυτον.
Σε μια ληστεία ο πιο επικυνδινος παντοτε ειναι ο αντρας που μπορει να αντιδραση καιννα χαλασει το σχεδιο.
Αλλα να την σκοτωσουν επειδη εφερε αντισταση για να παρουν 15χιλιαρικα ειναι μη πειστικο σεναριο
Τα ελεγα τοτε..

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Γενικα ολοι οσοι ασχολουμαστε με τον χωρο αυτο, μπορουμε να καταλαβουμε στο λεπτο ποιος λεει αληθεια και ποιος ψεματα. Βεβαια αυτο δεν αρκει για να καταδικασεις κανεναν. Απλως ειναι η αφορμη και το καμπανακι για να ξεκινησεις ψαξιμο.

Υ.Γ. Δεν μπορεις να διανοηθεις ποσο εμφανες ηταν για ενα εμπειρο ματι οτι ο πιλοτος ελεγε ψεματα απο την πρωτη στιγμη.
Λες για την συνέντευξη την επόμενη μέρα; Εγώ δύο δευτερόλεπτα τον είδα να μιλάει και δεν ασχολήθηκα άλλο, απλά προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου
ότι δεν γίνεται να έχει γίνει κάτι τόσο χοντρό.
Μου φαινόταν αδιανόητο.

Απορώ πώς αντέχουν οι αστυνομικοί κτλπ να τούς μιλούν, παίζοντάς το ψύχραιμοι ενώ ξέρουν τί έχει συμβεί.
Αυτό που έγινε πάντως είναι πρωτοφανές, η ψυχρότητα να σκοτώσει το σκυλί, να βάλει το μωρό δίπλα στην νεκρή μητέρα του αλλά και να παρηγορεί και να αγκαλιάζει την μάνα της...
Δεν το χωνεύω.

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Πραγματικά θλιβερό.
Και κάτι extra: δηλαδή αυτός ο τύπος περνούσε τα ψυχολογικά τεστ ώστε να μπορεί να μεταφέρει επιβάτες στον αέρα;

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Λες για την συνέντευξη την επόμενη μέρα; Εγώ δύο δευτερόλεπτα τον είδα να μιλάει και δεν ασχολήθηκα άλλο, απλά προσπαθούσα να πείσω τον εαυτό μου
ότι δεν γίνεται να έχει γίνει κάτι τόσο χοντρό.
Μου φαινόταν αδιανόητο.

Απορώ πώς αντέχουν οι αστυνομικοί κτλπ να τούς μιλούν, παίζοντάς το ψύχραιμοι ενώ ξέρουν τί έχει συμβεί.
Αυτό που έγινε πάντως είναι πρωτοφανές, η ψυχρότητα να σκοτώσει το σκυλί, να βάλει το μωρό δίπλα στην νεκρή μητέρα του αλλά και να παρηγορεί και να αγκαλιάζει την μάνα της...
Δεν το χωνεύω.
Sociopath. Κυνικός, θρασύς, καμία ενσυναίσθηση, δεν καταλαβαίνει καν το μέγεθος της πράξης του.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πραγματικά θλιβερό.
Και κάτι extra: δηλαδή αυτός ο τύπος περνούσε τα ψυχολογικά τεστ ώστε να μπορεί να μεταφέρει επιβάτες στον αέρα;

Καλά,κι ο άλλος που πήγε και το'ριξε στις Άλπεις τα περνούσε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Επαγγελματισμός λεγεται.
Υπαρχουν συγκεκριμενα βηματα που κανει ο αστυνομικος.
Ολα εκτιμωνται.
Ο χρονος που κανεις να απαντησεις (αν λες αληθεια μιλας πιο κοφτα, αν λες ψεματα μιλας πιο πλατιά), αν κοιτας στα ματια ενω απαντας, αν κουνιεσαι ενω μιλας, αν χανεις την ανασα σου, αν τραυλιζεις, αν δεν ακολουθείς τη λογικη πορεια των πραγματων και φαινεται να απαντας σαν σε "κασετα", το πως αντιδρας σε μια παρατεταμενη σιωπη του αστυνομικου που ρωταει.
Ολα ειναι μελετημενα. Και αν διαπιστωθει λοιπον οτι λες ψεματα, μετα σε πατανε στις αντιφασεις. Και βλεπουν και αντιδραση στις αντιφασεις. Και ρωτανε ξανα.
Αρα ο αστυνομικος δεν τιθεται θεμα να ειναι "ψυχραιμος". Ακολουθει βηματα.

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
Το ότι κρατούσε αγκαλιά το βρέφος την ώρα την κηδεία επίσης, ίσως ήταν κραυγαλέα "λάθος" κίνηση.
Δε θυμάμαι ξανά τέτοια εικόνα.

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.475
Πόντοι
206
Πάντως υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις κάποιο ιστορικό παιδικής κακοποίησης που έχει συμβεί στον θύτη και τον οδηγεί στην ενήλικη ζωή στο να κακοποιεί γυναίκες είτε συναισθηματικά είτε σωματικά είτε και τα δυο με αποκορύφωμα τον φόνο. Θυμάστε τον serial-killer της Κύπρου; Είπαν ότι τον κακοποιούσε συναισθηματικά η μάνα του. Μερικά άτομα σε αυτές τις καταστάσεις δυστυχώς αντιδρούν πολύ άσχημα συγκροτώντας μια ψυχοπαθολογία που τα κάνει πολύ επικίνδυνα στην υπόλοιπη τους ζωή.

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
τα λαγωνικα του μπου ειχαν βρει το δολοφονο 1 μηνα νωριτερα

Δεν νομίζω πως ο σύζυγος ήταν ποτέ εκτός κάδρου υπόπτων της ΕΛ.ΑΣ. με εξαίρεση ίσως στην αρχή, δηλαδή μέχρι να διαπιστωθεί το αβάσιμο του σεναρίου που τους είχε «πουλήσει».

Στη συνέχεια και όσο τα εγκληματολογικά ευρήματα δεν επιβεβαίωναν το σενάριο της ληστείας αλλά την ενοχή του ιδίου, η ΕΛ.ΑΣ. απλώς πήρε τον χρόνο της για να «δέσει» την υπόθεση. Σε επίπεδο δημοσιότητας και προς το ίδιο είναι λογικό να συντηρούσαν το σενάριο της ληστείας για να τον καθησυχάσουν, αν και οι δημοσιογραφικές διαρροές για έλλειψη ευρημάτων έδιναν και έπαιρναν εδώ και καιρό.

Πάντως, πέραν των λαθών του που τελικά τον πρόδωσαν νομίζω πως και ίδιος ο δολοφόνος είχε καταλάβει πως το τέλος ήταν κοντά και απλώς συντηρούσε το παραμύθι ελπίζοντας στο απίθανο. Άλλωστε το μισό διαδίκτυο βοούσε για την ενοχή του, οπότε προφανώς και ήταν σε γνώση ότι σε επίπεδο κοινής γνώμης είχε χάσει το παιχνίδι.

Τώρα το ενδιαφέρον εστιάζεται στο γιατί πραγματικά το έκανε και την υπερασπιστική γραμμή που θα ακολουθήσει. Δικαστικά η υπόθεση είναι βέβαιο πως θα φτάσει μέχρι τον Άρειο Πάγο, ενώ η μεγάλη μάχη θα δοθεί για την επιμέλεια του παιδιού, που όμως σε τίποτα δεν φταίει να ταλαιπωρηθεί στη ζωή του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom