Δ
Διαγραμμένο μέλος 136408
Επισκέπτης
Θα πρέπει νομίζω να συνεξεταστεί και το ότι ο εκπαιδευτής του πιλότου, στο παρελθόν είχε πέσει όντως θύμα ληστείας και κακοποίησης από διαρρήκτες μαζί με τη γυναίκα του, και προφανώς με το υπάρχον αυτό προηγούμενο, ως δεδομένο, ο πιλότος σκέφτηκε να κοπιάρει το σκηνικό, γεγονός που κατά τη γνώμη μου δείχνει ότι είχε προμελετήσει και σχεδιάσει την πράξη του και ότι δεν αυτοσχεδίαζε πάνω σε κάποιον τάχα πανικό της στιγμής.Αρα καθολου τρελαμενος. Πληρες πεντακαθαρο σκεπτικο εγκληματια που σκηνοθετει την διαφυγη του
Ας σκεφτούμε λίγο και το άλλο ενδεχόμενο: δηλαδή ο πιλότος την σκαπουλάρει, η υπόθεση κλείνει με τους "δολοφόνους-ληστές" ασύλληπτους και το παιδάκι του το μεγαλώνει πλέον ο "άτυχος" πατέρας. Αυτός ο άνθρωπος, δηλαδή, σε μια τέτοια περίπτωση, θα ένιωθε μια χαρά με τη συνείδησή του, έχοντας σκοτώσει τη μάνα του παιδιού του. Και μόνο αυτό, λέει νομίζω πολλά για την εγκληματική του φυσιογνωμία. Τα περί "εν βρασμώ κλπ." είναι απλώς νά 'χαμε να λέγαμε, όταν τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.