Νέα

Σκότωσαν 20χρονη στα Γλυκά Νερά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kolofatseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 182K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.050
Πόντοι
6.256
η οικογενεια του φονια η εχει πολλυ ισχυρο δοντι στην κυβερνηση η εχει αρχισει και απειλει σβαρνα την κυβερνηση "για ευνοικοτερες συνθηκες κρατησης του ιου"

ειδαλλως δεν εξηγηται αντι να προφυλακιστει σε φυλακες τυπου τριπολεως για δολοφονιες να προφυλακιζεται στην ιδια πτερυγα με τον φουρθινιοτη και τον κολογερο της follie fillie ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

οφειλει η νεα δημοκρατια να δωσει εξηγησεις για την βυσματικη προφυλακιση στον κορυδαλλο του φονια
Γλασκε, χαλαρωσε, οι φυλακες ολες εχουν ελεγχθει απο τα αρμοδια οργανα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.227
Πόντοι
22.266
Αλλος νομικος απο εδω. Καμία σχεση.
Μεσα στη βδομαδα ο εισαγγελεας ανηλικων θα του εχει αφαιρεσει την επιμελεια και θα την εχει αποδωσει σε καποιους απο τους παππουδες και τις γιαγιαδες.
Επαναλαμβάνω μέχρι να καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό δε χάνει την επιμελεια(νομική)

Στη παρούσα φάση θα χάσει από εισαγγελέα τη φυσική επιμέλεια

Επιμέλεια έχουν οι γονείς
Κηδεμονία όταν μη βιολογική γονείς μεγαλώνουν ένα τέκνο
Ο σωστός νομικός όρος είναι παίρνω την επιμέλεια από το γονέα κ δινω τη ν κηδεμονία πχ στο θειο

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Join.f

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Ρε Γλάσκε, είσαι πολύ στόκος ρε αδερφάκι μου.
Παντού δόντι στην κυβέρνηση και λαδώματα υποψιάζεσαι.
Η απλή περίπτωση να τον βάλαν εκεί για την προστασία του, μια και η υπόθεση έχει σηκώσει τόσον ντόρο, δεν περνάει από το κούφιο κεφαλάκι σου, ε;
Καλά δεν θα παραμείνει στο Κορυδαλλό.Απλα μέχρι να βγει η πλήρης ποινή του.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Δεν αποχωρησε μονος του ο Σπυρου. Τον απελυσε ο πιλοτος.
Εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, υπάρχει περίπτωση να δοθεί για ανάδοχη και στη συνέχεια για υιοθεσία σε άλλη άσχετη οικογένεια, μπας και μεγαλώσει αρκετά μέχρι να μάθει ποιοι ήταν οι γονείς του;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Επαναλαμβάνω μέχρι να καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό δε χάνει την επιμελεια(νομική)

Στη παρούσα φάση θα χάσει από εισαγγελέα τη φυσική επιμέλεια

Επιμέλεια έχουν οι γονείς
Κηδεμονία όταν μη βιολογική γονείς μεγαλώνουν ένα τέκνο
Ο σωστός νομικός όρος είναι παίρνω την επιμέλεια από το γονέα κ δινω τη ν κηδεμονία πχ στο θειο
Ρε παιδια, τα εχω πει εκατο φορες, εχω βαρεθει πλεον ειλικρινα.
Σας λεει κατι ενας δικηγορος. Η μονη απαντηση που ειναι αποδεκτη, ειναι το "αφου το λες εσυ, ετσι θα ειναι".
Ως που θα παει η γραφικοτητα, να σας λεει κατι ενας νομικος κι εσεις οι μη νομικοι να το συνεχιζετε?
Τωρα ας πουμε το συνεχισες. Ενω σε κατατοπισα. Και μου κάνεις μαθηματα νομικης, λεγοντας αρλούμπες. Ε συγνωμη κιολας, καπου δεν πρεπει να σταματησει αυτο?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Εσύ που ξέρεις τα πολλά κι ο νους σου κατεβάζει, υπάρχει περίπτωση να δοθεί για ανάδοχη και στη συνέχεια για υιοθεσία σε άλλη άσχετη οικογένεια, μπας και μεγαλώσει αρκετά μέχρι να μάθει ποιοι ήταν οι γονείς του;
Για ποιο λογο?
Υπαρχουν παππουδες και γιαγιαδες, ικανοτατοι.
Η αναδοχή και η υιοθεσια ειναι ακραιες λυσεις οταν δεν υπαρχει κανενα οικογενειακο περιβαλλον.
Εδω το παιδι βρισκεται σε καλο οικογενειακο περιβαλλον. Αντιθετως, πρεπει να μαθει ποιοι ειναι οι γονεις του και να μαθει να το χειριζεται απο μικρη ηλικια.
Οι ανθρωποι που εχουν αναμιχθεί ξερουν τη δουλεια τους και θα αποφασισουν το καλυτερο.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.227
Πόντοι
22.266
Ρε παιδια, τα εχω πει εκατο φορες, εχω βαρεθει πλεον ειλικρινα.
Σας λεει κατι ενας δικηγορος. Η μονη απαντηση που ειναι αποδεκτη, ειναι το "αφου το λες εσυ, ετσι θα ειναι".
Ως που θα παει η γραφικοτητα, να σας λεει κατι ενας νομικος κι εσεις οι μη νομικοι να το συνεχιζετε?
Τωρα ας πουμε το συνεχισες. Ενω σε κατατοπισα. Και μου κάνεις μαθηματα νομικης, λεγοντας αρλούμπες. Ε συγνωμη κιολας, καπου δεν πρεπει να σταματησει αυτο?
Σου απαντησα
Καμία νομική επιμέλεια δεν χάνει μέχρι να καταδικαστεί παρά μόνο φυσική επιμέλεια αφού είναι λογικό αφού βρίσκεται φυλακη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Σου απαντησα
Καμία νομική επιμέλεια δεν χάνει μέχρι να καταδικαστεί παρά μόνο φυσική επιμέλεια αφού είναι λογικό αφού βρίσκεται φυλακη
Ενταξει τύπε, εσυ τα ξερεις καλυτερα.

Ειμαι υποχρεωμενος να σταματησω τη συζητηση.
Δεν θα παριστανω διαρκως το μαλακα, να μου κανετε μαθηματα νομικης και να το ανεχομαι.

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Για ποιο λογο?
Υπαρχουν παππουδες και γιαγιαδες, ικανοτατοι.
Η αναδοχή και η υιοθεσια ειναι ακραιες λυσεις οταν δεν υπαρχει κανενα οικογενειακο περιβαλλον.
Εδω το παιδι βρισκεται σε καλο οικογενειακο περιβαλλον. Αντιθετως, πρεπει να μαθει ποιοι ειναι οι γονεις του και να μαθει να το χειριζεται απο μικρη ηλικια.
Οι ανθρωποι που εχουν αναμιχθεί ξερουν τη δουλεια τους και θα αποφασισουν το καλυτερο.
Αυτό με το ικανοί τώρα είναι υπό συζήτηση. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, γιατί να το αντιμετωπίσει σε μια ηλικία 7-8 χρόνων που μπορεί να το γκουγκλαρει και να το διαβάσει σε όλη του τη διάσταση,και να μην μεγαλώσει με μια οικογένεια που θα το μεγαλώσει με αγάπη κι όταν ενηλικιωθεί η το θελήσει να ενημερωθεί; Στο εξωτερικό είναι συνηθισμένο και θεωρείται ότι ωφελεί τα παιδιά.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.050
Πόντοι
6.256
Επιμελεια μωρου απο ισοβίτη,πως ταιριαζει ρε παιδια,
Εχασα επεισοδια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Παιρνετε μια γευση, τι τραβαμε οι δικηγοροι απο τους πελατες μας.
Οι οποιοι σε ενα μεγαλο ποσοστο θεωρουν οτι ειναι τουλαχιστον διδακτορες νομικης και τα ξερουν ολα με μεγαλη βεβαιοτητα.
Ειδικα αν εχουν παρακολουθησει και Κουτσελίνη, Τατιάνα και Αυτιά, τα γνωριζουν και με λεπτομερειες.
Και σου κανουν και υποδειξεις στη δουλεια σου. Και σου λενε "εγω ξερω αυτό, εσυ γιατι εκανες αλλο?"
Μια φορα πριν κανα χρονο συγκρατηθηκα με πολυ κοπο να μην ριξω στη μουρη ενος πελατη τον καφε που κρατουσα, οταν μου εκανε αναλυση δικονομιας ενω ηταν ασχετου επαγγελματος και οταν του ειπα "αυτα που λες δεν ισχύουν", τολμησε να μου πει "μηπως τα εχεις παρατησει και δεν μελετάς τις νεες νομοθεσιες?" Βλεπεις δεν ειχε πληρωσει ακομη, αλλιως θα τον ειχα μπουχίσει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Οι οποιοι σε ενα μεγαλο ποσοστο θεωρουν οτι ειναι τουλαχιστον διδακτορες νομικης και τα ξερουν ολα με μεγαλη βεβαιοτητα.
Ειδικα αν εχουν παρακολουθησει και Κουτσελίνη, Τατιάνα και Αυτιά, τα γνωριζουν και με λεπτομερειες.
Και σου κανουν και υποδειξεις στη δουλεια σου. Και σου λενε "εγω ξερω αυτό, εσυ γιατι εκανες αλλο?"
Μια φορα πριν κανα χρονο συγκρατηθηκα με πολυ κοπο να μην ριξω στη μουρη ενος πελατη τον καφε που κρατουσα, οταν μου εκανε αναλυση δικονομιας ενω ηταν ασχετου επαγγελματος και οταν του ειπα "αυτα που λες δεν ισχύουν", τολμησε να μου πει "μηπως τα εχεις παρατησει και δεν μελετάς τις νεες νομοθεσιες?" Βλεπεις δεν ειχε πληρωσει ακομη, αλλιως θα τον ειχα μπουχίσει
το μουνι ο σεξ βολκανο ολο κοντρα σε πηγαινει...
πρεπει να κλειστει ραντεβου θανατου...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

• Χαχα
Αντιδράσεις: piko

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.078
Πόντοι
6.056
:2funny::2funny:Tυπε σοβαρα τωρα,εχεις ακουσει ποτε πελατη να αμφισβητει αστρολογο?:confused::confused::confused:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.156
Πόντοι
506
Μηπως να αλλαξεις αβαταρ?Η υπογραφη με Καρποφ που ειχες,που πηγε?:confused::confused::confused:
Τυπε dolus eventualis ή luxuria ;

Ο κατηγορούμενος έδωσε «μάχη» για να πείσει ότι δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα.

«Δεν υπήρχε κίνητρο, δεν υπήρχε προσχεδιασμός».

Αυτός είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο άξονας στον οποίο κινήθηκε ο κατηγορούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε την διενέργεια πραγματογνωμοσύνης σχετικά με την κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim.
Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι κατέστρεψε την κάρτα μνήμης μετά το έγκλημα ενώ σύμφωνα με τις αρχές η τελευταία καταγραφή έγινε περίπου τρεις ώρα νωρίτερα.

Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού προκειμένου να δώσουν την πλήρη εικόνα για την σχέση μεταξύ τους.

Επέμεινε ότι δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα​

Ο νεαρός κατά τη διάρκεια της απολογίας του φέρεται να ζήτησε συγγνώμη για το κακό που έκανε μιλώντας με λεπτομέρειες για τη σχέση του με την άτυχη Καρολάιν και τη ζωή τους.

Ο 33χρονος φέρεται να επέμεινε πως σε καμία περίπτωση δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα δίνοντας έμφαση στον ισχυρισμό του ότι δεν είχε κίνητρο.

Ο πιλότος φέρεται να ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λογω της έντασης που είχε προηγηθεί το μοιραίο βράδυ.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα προκειμένου να πείσει την άτυχη Καρολάιν να κοιμηθεί με το παιδί τους.

Φέρεται να έκανε λόγο για μια φορτισμένη κουβέντα και ενώ στη συνέχεια την αγκάλιασε έγειρε δίπλα της και τότε συνέβη ότι συνέβη.

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.558
Πόντοι
456
Καλά μην σας λυπηθούμε κιόλας.Καλοί είστε και του λόγου σας.Ας μην πούμε τι λέτε εσείς για να δικαιολογηθείτε.Σαν τον άλλον που είχε 1.000.000 ευρώ στο λογαριασμό του δικηγόρος και είπε ότι ήταν του πελάτη μου.Τα έβαλε στο λογαριασμό μου για να τα διαχειριστώ.Αλλά κάποτε δεν είχατε υποχρέωση ούτε φορολογικά βιβλία να κρατάτε.Ωραίες εποχές.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Σοβαρα τωρα, ειναι αληθεια οτι ο πιλοτος ελεγε σημερα το πρωι "αντε να τελειωνουμε, να μπω φυλακη και να ξεκινησω να ασχολουμαι με την ανατροφη του παιδιου μου"?
Εχει καψει εγκεφαλο τελειως?
Δεν γινεται, πρεπει να παιρνει ναρκωτικα.
Δεν του περναει καν απο το μυαλο, οτι δεν θα εχει ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ αναμιξη στην ανατροφη του παιδιου του?
Γιατι ρε δικηγορε παιδι το ειναι,δεν γινεται να κοπουν οι προσωπικες σχεσεις..

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.078
Πόντοι
6.056
Είσαι τρελός ????? θα του πέσει ο ουρανός στο κεφάλι !
Tυπε κι αν πας να πεις τιποτα σου πετανε κατι για αναδρομους,για σεληνη στα 7/8 και δεν εχεις επιστημονικα επιχειρηματα ο φουκαρας.Τραγικος μπουλης"αντρας παλαιας κοπης"γυριζε στα πρωινα και ελεγε οτι επρεπε να διδασκεται στα σχολεια η αστρολογια. :confused: :confused: :confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Καλά μην σας λυπηθούμε κιόλας.Καλοί είστε και του λόγου σας.Ας μην πούμε τι λέτε εσείς για να δικαιολογηθείτε.Σαν τον άλλον που είχε 1.000.000 ευρώ στο λογαριασμό του δικηγόρος και είπε ότι ήταν του πελάτη μου.Τα έβαλε στο λογαριασμό μου για να τα διαχειριστώ.Αλλά κάποτε δεν είχατε υποχρέωση ούτε φορολογικά βιβλία να κρατάτε.Ωραίες εποχές.
Mην μας λυπαστε τύπε. Δεν ζητησα λυπηση.
Να μην μας τα πρηζετε οταν δεν ξερετε ζητησα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.227
Πόντοι
22.266
το μουνι ο σεξ βολκανο ολο κοντρα σε πηγαινει...
πρεπει να κλειστει ραντεβου θανατου...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ξεκίνησα Σκληρή προπονηση

Λοιπόν καμία νομική επiμελεια δεν χάνει ο πιλότος αν δεν καταδικαστεί
Μόνο φυσική επιμέλεια χάνει

Το να μη ξέρεις κάτι σαν Επιστήμονας δεν είναι ντροπή
Το να επιμένεις όμως ενώ δεν το ξέρεις είναι Το χειρότερο

Κ κηδεμονία δεν έχει ποτέ ο γονιός
Κηδεμονία έχει Μόνο αυτός Που έχει οριστεί από το δικαστηριο

Ανοίξτε το Οικογενειακό δίκαιο κ πείτε μου που είναι λάθος
Σας αφήνω να μελετήσω τις χελώνες του Γκαλαπάγκος

Τελευταία τροποποίηση: