Νέα

«Σκότωσα δέκα άτομα»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mounitsa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 340
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Στο Ισραήλ που η θητεία είναι υποχρεωτική και για τις γυναίκες πώς ορίζεται το αρσενικό είχα πάντα απορία.

Πάμε και στη συλλογιστική σου.

Εγώ έκανα 12μηνο. Το 12μηνο είναι μια μαλακία και μισή.
Η κωλοθητεία ορίζει έναν άντρα.
Ιδιότις μεταβατική. Η θητεία είναι μια μαλακία και μισή. Η θητεία ορίζει τον άντρα.
Αρα ο έχων υπηρετήσει 12μηνο είναι άντρας και ταυτοχρόνως ένας μαλάκας και μισός.

Ερώτησις: Αυτοί που υπηρέτησαν 3 χρόνια ΤΙ ακριβώς είναι;
Με την άνω λογική είναι τεσσεράμιση μαλάκες   :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:
Υ.Γ. Μετά μην απορείτε γιατί οι γυναίκες μας/σας κοροιδεύουν ψιλό γαζί.

To να μεταφράζεις τα λεγόμενά μου όπως θες είναι δικαίωμά σου. ΔΕΝ σημαίνει όμως ότι είναι και έτσι! Αποψή σου, σεβαστή μα όχι αποδεκτή!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
To να μεταφράζεις τα λεγόμενά μου όπως θες είναι δικαίωμά σου. ΔΕΝ σημαίνει όμως ότι είναι και έτσι! Αποψή σου, σεβαστή μα όχι αποδεκτή!

Εγώ δεν μεταφράζω τίποτα.
Ελληνικά εγραψες και μάλιστα με απλοικούς μαθηματικούς τύπους.

Ακόμα περιμένω απάντηση ΠΩΣ ορίζουν στο Ισραήλ τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ δεδομένου ότι η θητεία είναι υποχρεωτική και για τις γυναίκες................

Δε με ενδιαφέρει να είμαι αποδεκτός. Με ενδιαφέρει να μην είμαι ένας μαλάκας και μισός.
Σε μια χώρα που σας έχουν κάνει να το θεωρείτε και τίτλο τιμής.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Αποδέχομαι να το κάνεις γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή, αλλά να βγαίνεις και να το διαφημίζεις κιόλας δεν έχει πλέον σημασία ο οιοσδήποτε διάλογος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  με τι μουτρα θα γινεις βουλευτης??
Ρώτα τον Αιβαλιώτη

Με τι μουτρα θα βγεις να τραγουδας σε "εθνικες" εκδηλωσεις??
ρώτα τον Μητσοτάκη

με τι μουτρα θα βγεις βγεις στην τηλεοραση, στο ραδιο, θα εκδοσεις εφημεριδα?
ρώτα τον Παπακαλιάτη

Με τι μουτρα θα παραλάβεις υπουργειο?
ρώτα τον Τσοχατζόπουλο

Με τι μουτρα θα σε διορισει ο βουλευτης σου ΧΩΡΙΣ να εχεις τα προσόντα?
ρώτα την Ράπτη

Με τι μουτρα θα παρεις μιζα ??
ρώτα τον Παπαντωνίου

Με τι μουτρα θα ακους ιστοριες για θερμα επεισόδια που κρατησαν ΛΙΓΟΤΕΡΟ από 36 ώρες ??

ρώτα τον Πάγκαλο

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

μη φωνασκείς. Για όλα υπάρχει ο κατάλληλος να σου λύσει τις απορίες σου.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Στο Ισραήλ πάνε 36 μήνες οι άντρες και οι γυναίκες επίσης, γιατί είναι το κράτος συνώνυμο του πολέμου.

Διαφήμιση κάνει ο Παραλίμνιος με το Ι5, όχι εμείς.

Δε σε εννόησα (sic) πάντως personna και να με συγχωρείς, αλλά είμαι και κάποιας ηλικίας τώρα πια - καταλαβαίνεις...  :rolleyes:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Εγώ δεν μεταφράζω τίποτα.
Ελληνικά εγραψες και μάλιστα με απλοικούς μαθηματικούς τύπους.

Ακόμα περιμένω απάντηση ΠΩΣ ορίζουν στο Ισραήλ τα ΑΡΣΕΝΙΚΑ δεδομένου ότι η θητεία είναι υποχρεωτική και για τις γυναίκες................

Δε με ενδιαφέρει να είμαι αποδεκτός. Με ενδιαφέρει να μην είμαι ένας μαλάκας και μισός.
Σε μια χώρα που σας έχουν κάνει να το θεωρείτε και τίτλο τιμής.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Αποδέχομαι να το κάνεις γιατί δεν έχεις άλλη επιλογή, αλλά να βγαίνεις και να το διαφημίζεις κιόλας δεν έχει πλέον σημασία ο οιοσδήποτε διάλογος.

Μερικά πράγματα είναι ΑΝΤΡΙΚΑ όπως και κάποια άλλα είναι ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ. Το ότι μια γυναίκα είναι σε ένα χώρο "ανδροκρατούμενο" ή και το αντίθετο δεν σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει το ίδιο αποτελεσματικά. Δεν κάνουν όλοι οι άνθρωποι για όλα. Και άλλο ο διάλογος/επιχειρηματολογία άλλο τα μαθηματικά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Στο Ισραήλ πάνε 36 μήνες οι άντρες και οι γυναίκες επίσης, γιατί είναι το κράτος συνώνυμο του πολέμου.

Διαφήμιση κάνει ο Παραλίμνιος με το Ι5, όχι εμείς.

Δε σε εννόησα (sic) πάντως personna και να με συγχωρείς, αλλά είμαι και κάποιας ηλικίας τώρα πια - καταλαβαίνεις...  :rolleyes:
ρε φιλαράκο........

σε αυτή τη χώρα έχετε την απάντηση στο στόμα....
όταν ανοίγω λεξικό δεν βλέπω πουθενά δίπλα στον πόλεμο τη λέξη Ισραήλ....

το τι κάνει ο καθένας είναι δικός του λογαριασμός.
ο ένας καμαρώνει γιατί είναι Γιωτάς.
ο άλλος θεωρεί αντρικό να κάνει 12 μήνες μια μαλακία και μισή.

υπάρχουν άλλα πράγματα που έχουν προτεραιότητα.
Το να ακούω το 2008 να μου μιλούν άτομα για την αναγκαιότητα της θητείας ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ δε με απογοητεύει. ΜΕ θλίβει γιατί παρατηρώ ότι η χώρα αυτή δεν έχει μέλλον.
ΜΕ το παρόν σύστημα, ακόμα και 24 μήνες να κάνει ένας μαλάκας και μισός φαντάρος, σε έναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ εκπαιδευμένο φαντάρο ενός συστήματος με ταχύρρυθμη 3μηνη ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ εκπαίδευση αποτελεί απλά φυσικό εμπόδιο....
Τεσπα το θέμα αποτελεί για μένα χάσιμο χρόνου για συζήτηση.
Ενας λαός που δεν θέλει να πάει μπροστά δεν θα πάει ποτέ με το ζόρι.
Ούτε στην παιδεία, ούτε στο Στρατό, ούτε στην οικονομία ούτε πουθενά.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το ότι μια γυναίκα είναι σε ένα χώρο "ανδροκρατούμενο" ή και το αντίθετο δεν σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει το ίδιο αποτελεσματικά.

Σε παρακαλώ θέλω μια εικονική άσκηση με κληρωτούς Ελληνες φαντάρους και κληρωτές Εβραίες φανταρίνες........
Εχετε μπερδέψει το όργανο που εξέχει με τις δυνατότητες και τις δεξιότητες ενός ανθρώπου......

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Μπααα εχουν πιασει το νοημα της ισοτητας. Ετσι να σταματησουν μερικες μερικες χαζογκομενες να το παιζουν εξυπνες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπααα εχουν πιασει το νοημα της ισοτητας. Ετσι να σταματησουν μερικες μερικες χαζογκομενες να το παιζουν εξυπνες.

κι άλλα πολλά έχουν πιάσει γι αυτό γαμάνε και δέρνουν....
Αλλο να το παίζεις μάγκας με ΑΟΥ ΑΟΥ και άλλο να είσαι....
Ο νεοέλληνας δεν έχει μάθει να γίνεται μάγκας.
Εχει μάθει να το παίζει μόνο. Και μετά διαμαρτύρεται που ματώνει το κωλαράκι του.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
Σε παρακαλώ θέλω μια εικονική άσκηση με κληρωτούς Ελληνες φαντάρους και κληρωτές Εβραίες φανταρίνες........
Εχετε μπερδέψει το όργανο που εξέχει με τις δυνατότητες και τις δεξιότητες ενός ανθρώπου......

Ναι, και γω θέλω να το δω! Θέλω να τις δω με 40 βαθμούς να ναι στα βράχια, θέλω να τισ δω να έχουν ηκ-11, 50άρια, εκτοξευτές χειροβομβίδων, θέλω να τις δω σε ασκήσεις με πλωτά, θέλω να τις δω μέσα στο ψωλόκρυο, θέλω να τις δω σε urban fighting και σε ανταρτοπόλεμο. Θέλω να τις δω χωρίς νερο 1,5μέρα και χωρίς φαι. Εχεισ άποψη επί παντώς φαίνεται και γω πέφτω λίγος μπροστά στις γνώσεις, το λέγειν και την επιχειρηματολογία σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι, και γω θέλω να το δω! Θέλω να τις δω με 40 βαθμούς να ναι στα βράχια, θέλω να τισ δω να έχουν ηκ-11, 50άρια, εκτοξευτές χειροβομβίδων, θέλω να τις δω σε ασκήσεις με πλωτά, θέλω να τις δω μέσα στο ψωλόκρυο, θέλω να τις δω σε urban fighting και σε ανταρτοπόλεμο. Θέλω να τις δω χωρίς νερο 1,5μέρα και χωρίς φαι. Εχεισ άποψη επί παντώς φαίνεται και γω πέφτω λίγος μπροστά στις γνώσεις, το λέγειν και την επιχειρηματολογία σου.
η δική σου φαντάζομαι έχει πάρει όσκαρ εδώ μέσα....

12μηνο μια μαλακία και μισή.
Αντρας είναι αυτός που κάνει μια μαλακία και μισή.........
Κατά συνέπεια ο νεοέλλην ειναι αντρακλας και είδος προς εξαφάνιση καθώς εφόσον στην λοιπή Ευρώπη έχει καταργηθεί η υποχρέωση στράτευσης εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων οι ΑΝΤΡΕΣ πλέον είναι είδος που συσσωρεύεται στην ελληνική επικράτεια......
Ρε τι ακούμε και μεις οι αμόρφωτοι.......

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
 Να με συγχωρεις φιλαρακι,αλλα θα μου επιτρεψεις να εχω διαφορετικη
 αποψη για τους μουσουλμανους και τον μουσουλμανισμο...

Ο φανατισμος ειναι προιον των μουλαδων,και η τζιχαντ μια εσκεμμενη
 παρερμηνεια των λογων του Προφητη τους απο τους ιδιους....
 Τους παπαδες εν ολιγοις...Παντου αυτοι,παντου οι ιδιοι

Οποιος εχει διαβασει εστω και ορισμενες σουρες απο το Κορανι,ή Ισλαμικη
 ποιηση (Τζελαντιν Ρουμι-Ομαρ Καγιαμ κτλ κτλ..) θα καταλαβει..

Δηλωνω Χριστιανος Ορθοδοξος και θελοντας να εχω μια αποψη για τους
 πιστους αλλων θρησκειων,προτιμησα να κατσω και να μαθω,να διαβασω,να
 ενημερωθω σχετικα με την θρησκεια των ανθρωπων εδω στην "γειτονια" μας..

Απο μικρος ακουγα για φανατισμο των μουσουλμανων και οτι αυτος
 απορρεει απο την θρησκεια τους και το Κορανι...

Λοιπον Φιλαρακι να σε πληροφορησω οτι εαν ολοι ακολουθουσαν το Κορανι(ή τους λογους και
 τις διδαχες του Χριστου η οποιαδηποτε θρησκειας γενικα...) ο κοσμος θα ηταν πολυ
 καλυτερος...

Το Κορανι (οπως και το Ευαγγελιο...) ειναι λογος ΚΑΘΑΡΟΣ..
 Απαγορευει να κανει ο πιστος το κακο
 Οριζει(προσεξε την λεξη οριζει..θα εξηγησω παρακατω..)να σεβεται ο πιστος την χηρα,το
 ορφανο,να προστατευει τον αδυναμο...Οριζει οτι σε καμμια περιπτωση δεν πρεπει να βαζεις
 φωτια στο σπιτι του εχθρου σου ή να του παιρνεις το κεφαλι,το βιος,την γυναικα και τα
 παιδια του.
 Αυτα ειναι εργα της εκαστοτε κρατικης εξουσιας που εκμεταλευεται σε ολον τον κοσμο την
 πιστη και την αθωωτητα των Λαων.

Ολα αυτα βεβαια τα λεει το Κορανι οπως το εγραψαν οι ιδρυτες του Ισλαμισμου και το
 εξηγησαν οι ελευθεροι και πιστοι(αρχικοι..) θεολογοι..

Η Χαντιθ (ο προφορικος λογος του ιδιου του Μωαμεθ...)ΟΡΙΖΕΙ  τους ιερωμενους ως αγγελους
 Αγαπης και Ανοχης...Οπως περιπου και τους οριζει και το Ευαγγελιο...

Τωρα αν ισχυει αυτο στην πραγματικοτητα ειναι αλλο καπελο και αλλη κουβεντα...

Ισως να ακουγομαι θρησκοληπτος,που δεν ισχυει φυσικα,αλλα ετσι εχουν γενικα τα πραματα
 Οι θρησκειες εφευρεθηκαν απο  ανθρωπους για ανθρωπους..
 Για να μπορει ο Ανθρωπος να αυτοελεγχεται και να αυτοπεριοριζεται ως προς τα παθη του
 Για να ξεπερασει ο Ανθρωπος τον αρχεγονο φοβο,που εχουμε ολοι μεσα μας,για τον
 "Ανθρωπο"....Για αυτον που κρυβουμε μεσα μας...

Και εσυ εισαι καλο παιδι,και εγω και ο αλλος και ο παραλλος...
 Αλλα σε καποιες στιγμες και υπο "ειδικες" συνθηκες γινεσαι..κατι σαν κτηνος...
 Αλλος Ανθρωπος απ'οτι εισαι συνηθως δηλαδη..
 Επειδη ο Ανθρωπος στην διαρκεια των χιλιετηριδων που εχει περασει πανω στην Γη,εχει δει
 αυτη την αλλη πλευρα του,γι'αυτο και την φοβαται...

Ο Ανθρωπος μονο απο τον Ανθρωπο κινδυνευει....

Συγνωμη αν κουρασα,αλλα αυτα ειχα να πω σχετικα με το Κορανι...
 Δεν φταινε οι διδαχες Αγαπης των θρησκειων...

Φταιει ο ιδιος ο (εκαστοτε...ανα περιπτωση) Ανθρωπος

μεγαλε ενα ποστ αριστουργημα...εργο τεχνης....
το να σου πω μπραβο απλα το θεωρω και λιγο και...γραφικο....
αλλα εν πασει η περιπτωσει...

[size=30pt]Μ Π Ρ Α Β Ο ! ! ! ! ! [/size] :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
η δική σου φαντάζομαι έχει πάρει όσκαρ εδώ μέσα....

12μηνο μια μαλακία και μισή.
Αντρας είναι αυτός που κάνει μια μαλακία και μισή.........
Κατά συνέπεια ο νεοέλλην ειναι αντρακλας και είδος προς εξαφάνιση καθώς εφόσον στην λοιπή Ευρώπη έχει καταργηθεί η υποχρέωση στράτευσης εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων οι ΑΝΤΡΕΣ πλέον είναι είδος που συσσωρεύεται στην ελληνική επικράτεια......
Ρε τι ακούμε και μεις οι αμόρφωτοι.......

αμα δε σ αρέσει εδώ να πας στην Ευρώπη ή στη χώρα σου που τώρα λόγω του momentum ευνοείται απίστευτα! Σε αυτά που είπα περί στρατιωτικών εφαρμογών/παραμέτρων όμως έκανες μόκο!
warnwarn.gif
 Προσβολή προς τα θεία

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ο πολεμος ειναι μια κατασταση που αποκτηνωνει τον ανθρωπο.
Πανω στην μαχη αναγκαζεσαι να σκοτωσεις για να μην σκοτωθεις.
Υπερασπιζεσαι το σπιτι σου, την οικογενεια σου την πατριδα σου.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣ.

Ομως και ο πολεμος εχει κανονες.
Και αυτο που εκανε ο Τουρκος "καλιτεχνης", αναγκαζομενος να υπακουσει τις διαταγες του ανωτερου του ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ γιατι σκοτωσε ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ.

Σε ολες τις συνθηκες του κοσμου οι αιχμαλωτοι πολεμου, δεν εκτελουνται.

Αλλα οπως προειπα ο πολεμος αποκτηνωνει τους ανθρωπους.

Δεν ξερω τι θα εκανα σε αναλογη περιπτωση. Τωρα λεω πως θα αρνιομουν.
αδερφε εκτελουνται και ΠΑΡΑΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ αν προηγουμενως εχει υπαρξει η καταλληλη προπαγανδα απο τους καταλληλους ανθρωπους και ο θυτης βλεπει στα ματια του αιχμαλωτου τον εν δυναμει εκτελεστη,βιαστη και σφαγεα της οικογενειας του και της πατριδας του....
οσο για τις συνθηκες που επικρατουν στον πολεμο συμφωνω, και εγω ο ιδιος που ειμαι ''φανατικος'' υπερ της ειρηνης μεταξυ των ανθρωπων αν θα βρεθω σε πεδιο μαχης  δεν θα σηκωθω ορθιος να βγαλω λογο παρα θα κοιταξω να  ''εξουδετερωσω'' τον εχθρο και να επιβιωσω....μεχρι εδω ας πουμε καλα....
το προβλημα ξεκιναει και γινεται αρρωστια οταν εν καιρω ειρηνης ψαχνομαστε και πορωνομαστε και ''δημιουργουμε'' εχθρους και υποθαλπτουμε τον φανατισμο με λιγα λογια ''ανοιγουμε ''δρομο για τον πολεμο....  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε Gabadoo, καλά τα λες, εντόπισα ΜΟΝΟ ένα σημείο που δε μου άρεσε:

Αν ΟΛΟΙ ακολουθούσαν το Κοράνι και το Ευαγγέλιο, το μόνο πράμα που θα ήταν "καλύτερο" θα ήταν η κατάσταση του ιερατείου.
Η οποία ήδη είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ, με το όσους τα ακολουθούν σήμερα, δηλαδή.  Πόσο καλύτερη να γίνει πια?

2) Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με τον όρο "λόγος καθαρός".  Για μένα, δεν είναι.  Δεν είναι, με την έννοια ότι είναι κείμενα ασαφή, μη σαφώς προσδιορισμένα, επιδεχόμενα άπειρες "ερμηνείες", έτσι ώστε τα ιερατεία να κάνουν κατα το δοκούν κάθε φορά τη δουλειά τους...

Κατά τα λοιπά, είναι χαρά μου να διαβάζω τα κείμενά σου, το ξέρεις!  ;)
οταν λεει λογος καθαρος εννοει οτι ειναι υπερ της ειρηνης και της αγαπης ΚΑΘΑΡΑ και οχι υπερ της βιας και του αιματοκυλισματος οπως εχει αφησει εντεχνως να εννοηθει η χριστιανικη εκκλησια.....
παντα θεωρητικα μιλωντας ετσι;;; :think: :think: :think: :think:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Παραλίμνιε, λες δε γουστάρεις στρατούς και τέτοια. Μαζί σου. ΑΛΛΑ μου έκαναν μια ερώτηση μια φορά και δεν απάντησα. Δεν ήξερα τί να πω... Στην κάνω και εγώ εσένα...
Έστω ότι γίνεται ένας πόλεμος, και φεύγουν με επιστράτευση όλα σου τα φιλαράκια. Αργότερα μαθαίνεις ότι σκοτώθηκαν . Πώς θα αισθανθείς ? Πώς θα κοιτάξεις τις μητέρες τους ? Θα μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ , με τη σκέψη ότι εσύ το έπαιξες τρελός και γλύτωσες ?
Εγώ προσωπικά θα αυτοκτονούσα πάντως...
εγω προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με τις επιλογες των αλλων....
αν ειχαν την επιλογη (οπως προφανως εννοεις οτι θα ειχα εγω ) και παρολαυτα πηγαν .....ας προσεχαν....τι θα ωφελουσε να πηγαινα και εγω και να σκοτωνομουνα ΚΑΙ ΕΓΩ.....
θα ωφελουσε σιγουρα να μην πηγαινε ΚΑΝΕΝΑΣ και να μην σκοτωνοτανε ΚΑΝΕΝΑΣ....
αν δεν θελανε να πεθανουνε ας το επαιζαν και αυτοι τρελλοι....
τα παντα φιλοσοφια ζωης ειναι.....
προσωπικα εγω το βλεπω οτι η ζωη ειναι δικια μου και ΕΓΩ μονο αποφασιζω αν γουσταρω να ζησω και πως.....
δεν την χαριζω σε κανενα πουστη ,καμμια σημαια κανενα συνορο.....
και οι μισοι ελληνες και παραπανω  δεν εχουν σπιτι ουτε τιποτα....
τι να υπερασπιστουν;;;;;τι εχουν να χασουν;;;;
τις περιουσιες δεκα οικογενειων;;;;;
ας μοιρασει το κρατος περιουσιες και σπιτια και μετα ας εχει απαιτησεις να το ''υπερασπιστουμε'''

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αντε γαμώ την Παναγία σου μεσημεριάτικα

EvilPlasma μήπως έχεις ξεφύγει;
---

Σε αυτό το θρεντ ακουστηκαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες απόψεις, και εξαιρετικά μεγάλες μαλακείες

Σε αυτό το θρεντ, εκφράστηκαν χαρακτήρες και φιλοσοφίες ζωής

Προσωπικά παρατηρώ μια σύγχυση ανάμεσα σε αυτό που ΕΙΝΑΙ ο ελληνικός στρατός και σε αυτό που ΘΑ μπορούσε να ειναι. Ενα πράμα παρόμοιο με αυτό που ΕΙΝΑΙ η ελλάδα με αυτό που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ορισμένοι οτι ειναι.

Δε μπλέκω με φιλοσοφίες ζωής, ο καθενας όπως στρώνει θα κοιμηθεί. Ομως αν εμένα το παιδί μου εφευγε να πολεμήσει για να με υπερασπιστεί και εβλεπα στο δρόμο κάποιο φίλο του να πινει φραπέ, θα τον έφτυνα στα μουτρα.

Τέλος, μια παρατήρηση - Απο εδω μέσα πολύ λίγοι ξέρουν τι λένε οταν μιλάνε για τουρκία.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.524
Πόντοι
17.885
την ποιά;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μαλακισμένο ληγμένα παίρνεις;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Γιτί βάζεις σαν παράθεση μόνο αυτό το κομμάτι? Γιατί δεν λες ότι σε θέματα πιο ειδικευμένα, σε θέματα τακτικής και στρατιωτικής αντίληψης δεν έχεις την παραμικρή ιδέα και ότι έκανες γαργάρα την απάντισή μου πιο πάνω? Γιατί δε λες ότι το ΜΟΝΟ που έχεις να αντιτάξεις είναι η αντιλογία η ειρωνία και οι υπεκφυγές? Η ανάλυση καθώς και η υπομονή έχουν τα όριά τους! Αντε γαμήσου εσύ και η φύτρα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom