Νέα

Σκλαβενίτης μια κίνηση ματ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.145
Πόντοι
3.346
δημοσιο  :cheesy: ποτε δεν με ενδιεφερε  :- να παρω τι  :think: ψίχουλα  ;) σημερα βεβαια αλλαξαν τα πραγματα παει ο ιδιωτικος τομεας  :headbaning1: :headbaning2:
Αυτο φιλε μου το ελεγε ενας που τωρα ειναι κοντα 55 χρονων. Τον παρακαλουσαν δεκαετια 90 να το βαλουν δημοσιο και αυτος δεν πηγε γιατι ηταν αγροτης και εβγαζε τοτε πολυ περισσοτερα + τις επιδοτησεις αργοτερα..τωρα τα φραγκα τα μαμησε ολα, γυναικες και πιωμα! γυρναει για κανα μεροκαματο, χωρισμενος και βριζει που τοτε δεν μπηκε στο δημοσιο να εχει εξασφαλισμενο μισθο και συνταξη αργοτερα.

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Αυτο φιλε μου το ελεγε ενας που τωρα ειναι κοντα 55 χρονων. Τον παρακαλουσαν δεκαετια 90 να το βαλουν δημοσιο και αυτος δεν πηγε γιατι ηταν αγροτης και εβγαζε τοτε πολυ περισσοτερα + τις επιδοτησεις αργοτερα..τωρα τα φραγκα τα μαμησε ολα, γυναικες και πιωμα! γυρναει για κανα μεροκαματο, χωρισμενος και βριζει που τοτε δεν μπηκε στο δημοσιο να εχει εξασφαλισμενο μισθο και συνταξη αργοτερα.
εβαζε ο ανδρεας πολλυ κόσμο στο δημοσιο ειναι αληθεια αυτό

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
δεν ειμαι αυτης της γενιας ειμαι πιο πισω και ποτε δεν ημουν αγροτης και ποτε δεν σπαταλησα δημοσιο χρημα που και9 αυτουνου του το εδωσαν για τους γνωστους λογους ... ομως τοτε ο δημοσιος υπαλληλος επαιρνε 100.000 δρχ ενω στον ιδιωτικο ηταν αλλιως

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Το να δεις Έλληνα να δουλεύει στα χωράφια έχει την ίδια πιθανότητα με το να δεις λευκό σπριντερ χρυσό Ολυμπιονίκη
κι ομως υπαρχουν φιλε εγω 12 στρεμματα ελιες εχω και πηγαίνω και τις μαζεύω αλλα εχω ανθρωπο τον αλλο καιρό και μου τις φροντίζει ελληνας ειναι αυτός αγροτης

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
εβαζε ο ανδρεας πολλυ κόσμο στο δημοσιο ειναι αληθεια αυτό
φιλε ολοι βαζανε μεχρι και σημερα βαζουν δεν χρειαζεται ανασλυση κομματικος στρατος για ολους

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Σκλαβενιτης. Παντως εχει ποιοτικα πράγματα

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
φιλε ολοι βαζανε μεχρι και σημερα βαζουν δεν χρειαζεται ανασλυση κομματικος στρατος για ολους
τοτε μπαινανε περισσοτεροι και με βυσμα τωρα εχει δυσκολεψει πολλυ το θεμα βύσματος

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
πριν λιγα χρονια το λιντλ ειχε κανει συμφωνια με τους κρητικους να παιρνει τις ντοματες τους τεραστια παραγωγη και θα τα πηγαινε και στα λιντλ Γερμανιας.
Εκει λοιπον εκαναν ελεγχους και βρηκαν φυτοφαρμακα ουτε θυμαμαι ποσο πανω απο το κανονικο.Αποτελέσμα;πουλο ολη η παραγωγη και εβαλαν τις ντοματες οι κρητικοι στον πατο τους.
Ειμαστε και εμεις εντελως ανοητοι..
Τυπε δυστυχώς με ένα μόλις post είπες γιατί πλέον δεν υπάρχουν ελληνικά προϊόντα.
Μακριά ειδικά από τις κρητικές ντομάτες που τις θεωρείται και καλές...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.630
Πόντοι
12.756
Τυπε δυστυχώς με ένα μόλις post είπες γιατί πλέον δεν υπάρχουν ελληνικά προϊόντα.
και τα ζαρζαβατικα Μαραθωνα ;)

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
τοτε μπαινανε περισσοτεροι και με βυσμα τωρα εχει δυσκολεψει πολλυ το θεμα βύσματος
ναι  :cheesy: θελεις να το συζητησουμε  :think: εχω αλλη αποψη  :grin: και μπορω να την τεκμηριώσω κιολας  :headbaning1: :headbaning2:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.145
Πόντοι
3.346
Ντοματες τυπε εχει παντου σε ολη σχεδον την Ελλαδα βαζουν.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Ντοματες τυπε εχει παντου σε ολη σχεδον την Ελλαδα βαζουν.
Ντομάτες έχει σε όλη την Ελλάδα αλλά το συγκεκριμένο νησί είναι πρωταθλητής εδώ και χρόνια στα παράνομα φυτοφαρμακα στην ΕΕ ενώ δε θες να ξέρεις τι γίνεται με τα βιολογικά... Αλήθεια σου λέω δε θες.. Και είναι κριμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom