Νέα

Σκλαβενίτης μια κίνηση ματ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.960
Πόντοι
27.686
Και επισης δεν ειδα κανενα αλλον να διεκδικει τον πτωχευμενο Μαρινοπουλο.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.711
Πόντοι
1.206
Ιδιωτική ετικέτα σημαίνει συσκευάζω εγώ (που ήδη κάνω αυτή τη δουλειά) για εσένα κάτι και αντί να κολλήσω την ετικέτα μου κολλάω τη δική σου. Εγώ λοιπόν που είμαι πχ συσκευαστής κατεψυγμένων λαχανικών, όταν παραλαμβάνω τον αρακά και τα φασολάκια, κάνω τη διαλογή και συσκευάζω τα καλά για μένα και τα "σκάρτα" για εσένα με την ιδιωτική ετικέτα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν λέμε σκάρτα δεν εννοούμε ότι είναι για πέταμα. Μπορεί απλά να υστερούν σε μέγεθος, χρώμα, κλπ.
ΠΡΟΣΟΧΗ 2: Μιλάμε καθαρά για προϊόντα συσκευασίας/επεξεργασίας, όχι πχ για χύμα μαναβική όπου εκεί γίνονται συμφωνίες και συνεργασίες απευθείας με παραγωγούς.
Τυπε αυτό κατά το παρελθόν ίσχυε όντως στο 100% αν και πχ στον αρακά δεν μπορεί να πολυγινει
Πλέον τα private είναι εντελώς ίδιας "ποιότητας" (εδώ μέχρι και η chipita σου είχε στο site φόρμα να παραγγείλεις τα κρουασάν σου όπως τα θες.
Μάλιστα υπάρχουν private που δεν μπορούν να γίνουν διαφορετικά πχ μεγάλο ψωμί τοστ του Lidl η 365 μωρομαντηλα
Το γάλα ΑΒ ελληνική γη είναι της Εβολ και είναι προαγορασμενη στάνταρ ετήσια ποσότητα από τον ΑΒ!

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
7.711
Πόντοι
1.206
Φυσικά και δεν τον διεκδίκησε κάνεις γιατί με οικονομικά κριτήρια καθαρά είναι παρογη κινηση
Η επέκταση στο δίκτυο δεν δικαιολογείται με το να αγοράσεις και όλες τις παθογένειες και βαριδια

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.934
Πόντοι
6.256
Αν βαραγε κανόνι θα έπεφτε η κυβέρνηση, τα πηρε ο σκλαβενιτης σίγουρα με καποια ανταλάγματα απ την κυβερνηςη που δεν ξέρουμε ποια ειναι, σιγά μη φορτωνόταν το πρόβλημα χωρις αντάλαγμα,

Πριν πάρει το μαρινόπουλο ήτανμονο στην αττικη, τωρα ειναι σε κάθε άκρη της ελλάδας.
Κάτι θα σημαίνει κι αυτό.

Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, και ό λόγος δεν είναι ποτε οι εργαζόμενοι.. Αυτοι ειναι αναλώσιμοι

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.960
Πόντοι
27.686
Το υποθετεις βεβαια αυτο .Βεβαια καθε λογικος ανθρωπος σκεφταται οτι θα τον διευκολυναν σε κατι .Γιατι ομως να διευκολυνει ειδικα τον Σκλαβενιτη και οχι και καποιους αλλους.Μηπως ο Σκλαβενιτης ηταν κυβερνητικος ?Το ζητημα ειναι οτι αυτος ανελαβε το δυσκολο εγχειρημα με ρισκο.Και εννοειται οτι θα προσδοκα οφελη στο μελλον .Αλλωστε επιχειρηματιας ειναι.
Το οτι οι εργαζομενοι σε αυτον ειναι ευχαριστημενοι δεν ειναι θετικο.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.216
Πόντοι
12.756
Το υποθετεις βεβαια αυτο .Βεβαια καθε λογικος ανθρωπος σκεφταται οτι θα τον διευκολυναν σε κατι .Γιατι ομως να διευκολυνει ειδικα τον Σκλαβενιτη και οχι και καποιους αλλους.Μηπως ο Σκλαβενιτης ηταν κυβερνητικος ?Το ζητημα ειναι οτι αυτος ανελαβε το δυσκολο εγχειρημα με ρισκο.Και εννοειται οτι θα προσδοκα οφελη στο μελλον .Αλλωστε επιχειρηματιας ειναι.
Το οτι οι εργαζομενοι σε αυτον ειναι ευχαριστημενοι δεν ειναι θετικο.
πολυ απλα ο Σκλαβενιτης ειχε το μαγιοκο και ηθελε να αναλαβει το ρισκο κανεις αλλος

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
910
Πόντοι
86
..Oχι θα ερθει για εσενα υπαληλος+φορτιγακι.. για να σου φερει 2-3 πραγματακια :headbang: 
επειδη εσυ βαριεσαι να παρεις τα ποδια σου κ να πας...!!! :idiot: :jerking:

και τι με νοιάζει εμένα ?
άμα δεν τον συμφέρει να πληρώνει υπάλληλο ας μου τα φέρνει μόνος του  :grin:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Αν βαραγε κανόνι θα έπεφτε η κυβέρνηση, τα πηρε ο σκλαβενιτης σίγουρα με καποια ανταλάγματα απ την κυβερνηςη που δεν ξέρουμε ποια ειναι, σιγά μη φορτωνόταν το πρόβλημα χωρις αντάλαγμα.

Ενώ εσύ ας πούμε, σαν καλύτερος και πιο πετυχημένος επιχειρηματίας, θα έπαιρνες μια επιχείρηση που βούλιαζε να βουλιάξει στα χέρια σου μαζί με σένα. Σωστά? Καλό επιχειρηματικό πλάνο... δε λέω!!!!

Πριν πάρει το μαρινόπουλο ήτανμονο στην αττικη, τωρα ειναι σε κάθε άκρη της ελλάδας.
Κάτι θα σημαίνει κι αυτό.

Σωστά... αυτό σημαίνει πως η επιχείρηση επεκτάθηκε! Αλλά το δικό σου επιχειρηματικό πλάνο θα ήταν απλά να είναι στάσιμη. Σωστά?

Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, και ό λόγος δεν είναι ποτε οι εργαζόμενοι.. Αυτοι ειναι αναλώσιμοι

Σε αυτό έχεις κάποιο δίκιο, διότι αν έκλεινε η επιχείρηση και δεν την έπαιρνε ο Σκλαβενίτης, τότε οι εργαζόμενοι θα έχαναν την δουλειά τους και θα πηγαίνανε σε άλλη δουλειά, κατά προτίμηση Εμπορικοί Δ/ντές σε μια μεγάλη Πολυεθνική εταιρεία να κάνουν την καριέρα τους :)

Ντάξει... όλα θέμα αντίληψης του επιχειρείν είναι :grin:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.934
Πόντοι
6.256
Ρε μπαρμπαπηδουλα,
Δε με λένε σκλαβενίτη, υποθέσεις κάνουμε

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.085
Πόντοι
7.195
Και ολες χοντρες, με χαμηλες ταχυτητες εξυπηρετησης , στο λιντλ στα ταμεία εχουν ταχυτητες φωτός,

έχεις δίκηο απόλυτο,
είναι τόσο γρήγορες που με αγχώνουν στο γέμισμα της σακούλας

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.934
Πόντοι
6.256
έχεις δίκηο απόλυτο,
Αυτο ομως ειναι σεβασμος στον πελάτη. Το γρηγορο ταμειο γιατι εκει ειναι η καθυστερηση.
Εγω πχ γουσταρω να χαζευω μια ωρα τα κρασια, στο ταμειο ομως θελω να τελειωνω γρηγορα.

Τη χοντρη δυσκινητη βαλτη να τακτοποιει τις μουσταρδες.
Στο ταμειο βαλε τη γάτα που παει αφαιρα. Εγω ετσι ξερω,

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.960
Πόντοι
27.686
Εγω παλι αν ειναι μουναρα θελω να κανει αργα....

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.960
Πόντοι
27.686
Χιουμορ κανω...

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.413
Πόντοι
2.786
Ρε μπαρμπαπηδουλα,
Δε με λένε σκλαβενίτη, υποθέσεις κάνουμε

Ναι ρε φίλε μου, αλλά αυτά που είπες δεν ήταν υπόθεση. Ήταν μια απαξίωση γενική του στυλ "άντε μωρέ το μαλάκα, κι αυτός ανήκει στο κεφάλαιο που ρημάζει τον εργάτη". Δεν είναι έτσι όμως γιατί η οικογένεια Σκλαβενίτη τρέφει τόσες άλλες οικογένειες. Χώρια που έχεις ακούσει φαντάζομαι ότι δεν ανοίγει Κυριακές (δεν άνοιγε τουλάχιστον, δεν ξέρω τι γίνεται τώρα), τα bonus που έδινε και δίνει σε όλο το προσωπικό κάθε χρόνο από τα κέρδη της εταιρείας κι ότι γενικά είναι ένας πολύ καλός εργοδότης κι όλοι οι υπάλληλοι δεν έχουν να πουν τίποτα το κακό γι' αυτόν.

Αυτή η αριστερίστικη νοοτροπία είναι πολύ ξεπερασμένη πια και γι' αυτό σου απάντησα. Μην νομίζεις ότι έχω όρεξη να τσακώνομαι εδώ μέσα ή να την λέω σε άλλους! Όταν διαβάζω τέτοια όμως φουντώνω καμιά φορά!!! :grin:

By the way, δεν έχω καμία σχέση με τον Σκλαβενίτη ή τις επιχειρήσεις του, να το ξεκαθαρίσω αυτό!!!

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.680
Πόντοι
3.936
έχεις δίκηο απόλυτο,

Επί ΠΑΣΟΚ θυμάμαι είχε πιτσιρικάδες που γέμιζαν τις σακούλες στα super market... :worship:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Αυτο ομως ειναι σεβασμος στον πελάτη. Το γρηγορο ταμειο γιατι εκει ειναι η καθυστερηση.
Εγω πχ γουσταρω να χαζευω μια ωρα τα κρασια, στο ταμειο ομως θελω να τελειωνω γρηγορα.

Τη χοντρη δυσκινητη βαλτη να τακτοποιει τις μουσταρδες.
Στο ταμειο βαλε τη γάτα που παει αφαιρα. Εγω ετσι ξερω,
Ετσι ακριβως...
Συν οτι μια κακια εμπειρια στο μαγαζι, μπορει να στην κανει καλη εμπειρια η ταμιας στο τελος...με ενα χαμογελο και να σε εξυπηρετησει σωστα, να σου πει και ενα ευχαριστουμε...

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
910
Πόντοι
86
Αυτά για να τα απαιτείς από τον υπάλληλο πρέπει να τον πλερωνεις καλά
Η χοντρή στο ταμείο παρακαλάει να τη διώξει με αυτά που της δίνει και εννοείται ότι δεν τολμά και να της μιλήσει κιόλας

Inherent Vice

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Like
22
Πόντοι
0
:hi:
Θεωρω οτι ο Σκλαβενιτης ειναι απο τα φθηνοτερα σουπερ μαρκετ και σημερα.Απο τον Αβ δε που αναφερθηκε ουτε συζητηση.Επισης θελω να πω κατι που πρεπει εμεις σαν Ελληνες να το βλεπουμε.Ειναι απο τις μεγαλυτερες εταιρεις στην Ελλαδα με 25.0000 υπαλληλους.Ανελαβε το δυσκολο εγχειρημα να σωσει τον Μαρiνοπουλο και να μην βγουν 11.000 ατομα στην ανεργια .Δυσκολο εγχειρημα γιατι ειχε χαθει το μεριδιο αγορας του Μαρινοπουλου,αλλα πιστευω και ως φαινεται σε μια τριετια θα εχουν αποροφηθει ολοι οι κραδασμοι.
Δινει τους καλυτερους μισθους απο ολα τα σουπερ μαρκετ στην Ελλαδα.Οι πρωην του Μαρινοπουλου πηραν αυξησεις οταν πηγαν στον Σκλαβενιτη.Και μακαρι να πηγαινει καλα γιατι εχει τοσους εργαζομενους και Ελληνικη ιδιοκτησια.Δηλαδη προτιμουμε να τα εχουν Γερμανοι και Βελγοι και τα κερδη να φευγουν εξω.
ΔΕν ειμαι μετοχος της εταιρειας ουτε ειναι φιλος μου αλλα ως Ελληνας προτιμω να ενισχυω Ελληνικες εταιρειες (οσες υπαρχουν βεβαια)γιατι μεσα απο αυτο κερδιζω και εγω.

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom