Νέα

Σκλαβενίτης μια κίνηση ματ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Ντομάτες έχει σε όλη την Ελλάδα αλλά το συγκεκριμένο νησί είναι πρωταθλητής εδώ και χρόνια στα παράνομα φυτοφαρμακα στην ΕΕ ενώ δε θες να ξέρεις τι γίνεται με τα βιολογικά... Αλήθεια σου λέω δε θες.. Και είναι κριμα
ετσι δυστυχως

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.058
Πόντοι
6.256
Αυτο φιλε μου το ελεγε ενας που τωρα ειναι κοντα 55 χρονων. Τον παρακαλουσαν δεκαετια 90 να το βαλουν δημοσιο και αυτος δεν πηγε γιατι ηταν αγροτης και εβγαζε τοτε πολυ περισσοτερα + τις επιδοτησεις αργοτερα..τωρα τα φραγκα τα μαμησε ολα, γυναικες και πιωμα! γυρναει για κανα μεροκαματο, χωρισμενος και βριζει που τοτε δεν μπηκε στο δημοσιο να εχει εξασφαλισμενο μισθο και συνταξη αργοτερα.
Αυτος ο μαλακας ρε φιλε δε σωζοταν ουτε στο δημοσιο ουτε αν τον υιοθετουσε ο Λάτσης

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.146
Πόντοι
3.346
Ντομάτες έχει σε όλη την Ελλάδα αλλά το συγκεκριμένο νησί είναι πρωταθλητής εδώ και χρόνια στα παράνομα φυτοφαρμακα στην ΕΕ ενώ δε θες να ξέρεις τι γίνεται με τα βιολογικά... Αλήθεια σου λέω δε θες.. Και είναι κριμα
Η ντοματα στην πωληση λιγο αμα εχει σημαδια πεφτει η τιμη της η και δεν πουλιεται..για αυτο παιζει πολυ φυτοφαρμακο..και δυστυχως την παταει ο καταναλωτης..εχω φαει ντοματα απο μπαξε σε χωριο χωρις κανενα φυτοφαρμακο,ηταν η πιο ασχημη σε εμφανιση αλλα και η πιο νοστιμη που εφαγα ποτε..αλλα η αληθεια ειναι οτι αν την εβλεπα πριν σε μαναβικο δεν θα την αγοραζα με τιποτα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.146
Πόντοι
3.346
Αυτος ο μαλακας ρε φιλε δε σωζοταν ουτε στο δημοσιο ουτε αν τον υιοθετουσε ο Λάτσης
Μπα και ο ιδιος λεει οτι θα ηταν εντελως διαφορετικη η ζωη του..και φυσικα θα ειχε δουλεια και τωρα.
και οχι να γυρναει για κανα μεροκαματο και να παρακαλει τον αλλον να τον κερασει καμια μπυρα..ασε που στα ταμεια (ογα) χρωσταει παρα πολλα.

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Η ντοματα στην πωληση λιγο αμα εχει σημαδια πεφτει η τιμη της η και δεν πουλιεται..για αυτο παιζει πολυ φυτοφαρμακο..και δυστυχως την παταει ο καταναλωτης..εχω φαει ντοματα απο μπαξε σε χωριο χωρις κανενα φυτοφαρμακο,ηταν η πιο ασχημη σε εμφανιση αλλα και η πιο νοστιμη που εφαγα ποτε..αλλα η αληθεια ειναι οτι αν την εβλεπα πριν σε μαναβικο δεν θα την αγοραζα με τιποτα.
Αυτό που λες για την εμφάνιση ισχύει
Όμως τυπε δεν μιλάμε για φυτοφαρμακα που καλώς ή κακώς είναι στο παιχνιδι
Μιλάμε για ΠΑΡΑΝΟΜΑ φυτοφαρρμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΑ Ή ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ή για το ότι βαφτίζεται ένα προϊόν βιολογικό ενώ έχει τον μάνα του και τον πατέρα του το ΊΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.146
Πόντοι
3.346
Αυτό που λες για την εμφάνιση ισχύει
Όμως τυπε δεν μιλάμε για φυτοφαρμακα που καλώς ή κακώς είναι στο παιχνιδι
Μιλάμε για ΠΑΡΑΝΟΜΑ φυτοφαρρμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΑ Ή ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΑ ή για το ότι βαφτίζεται ένα προϊόν βιολογικό ενώ έχει τον μάνα του και τον πατέρα του το ΊΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ
Ναι βρε καταλαβα για τα φυτοφαρμακα..και σε ειπα και τι παιζει στα μαγαζια που πουλανε..μερικοι εχουν ακομα αποθεμα απο ακαταλληλα φυτοφαρμακα και τα δινουν στον παραγωγο γιατι τον ξερουν και αυτος ρισκαρει με την σειρα του ραντιζοντας το προιον και μετα τον πιανουν στους ελεγχους.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.257
Πόντοι
1.106
Ναι βρε καταλαβα για τα φυτοφαρμακα..και σε ειπα και τι παιζει στα μαγαζια που πουλανε..μερικοι εχουν ακομα αποθεμα απο ακαταλληλα φυτοφαρμακα και τα δινουν στον παραγωγο γιατι τον ξερουν και αυτος ρισκαρει με την σειρα του ραντιζοντας το προιον και μετα τον πιανουν στους ελεγχους.
Δυστυχως δεν ρισκάρει για μια φορά-
είναι τακτική
Υπάρχει συγκεκριμένο κύκλωμα που διοχετεύει μέσω Τουρκιας εκτός από ληγμένα και με ουσίες που έχουν αποδειχτεί καρκινογόνες

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Πολιτικο ξεπολιτικο πηρε μια εταιρεια που ειχε χασει ολο το μεριδιο αγορας με το ρισκο να τον βουλιαξει μαζι του.Αυτος τοκανε και ρισκαρε .Γιατι δεν τοκανε και αλλος?Χρονια επιχειρουσαν να δοθει ο Μαρινοπουλος.Και δεν απελυσε κανενα.Αν αυτο λεει κατι.
Πηρε μια εταιρεια που ειχε  γερα σημεια πωλησης εκτος Αθηνας που ο Σκλαβενιτης δεν ειχε...
Οι προμηθευτες δεχτηκαν να κουρεψουν το 50% των οφειλων του μαρινοπουλου προς αυτους , γιατι αλλιως θα εχαναν και τον σκλαβενιτη ως πελατη...
Παραλληλα πηρε ολες διευκολυνσεις και χρηματοδοτησεις απο το κρατος , ετσι ειμαι και εγω επιχειρηματιας....
Οσο για το efood νομιζω οτι αγορασε την εφαρμογη....
τωρα ακουω για το lidl,εκει δεν ηταν η διευθυντρια που ειρωνευονταν τους υπαλληλους ή κατι τετοιο με τα 300 ευρω ;;;;;
Μην μπαινετε στην διαδικασια να στοιχιζεστε πισω απο μια πολυεθνικη...
Το παιχνιδι χαθηκε οταν εκλεισαν τα μικρομαγαζα , αμα θεωρειτε μισθους καλους τα 800 ευρω επειδη ο μαρινοπουλος εδινε 600 τι να πω;;;
Ξερετε ποτε πληρωνονται οι προμηθευτες; 6 μηνες μετα....
Καληνυχτα

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Έσεις που στις προηγούμενες σελίδες είπατε για ποιότητα στις ιδιωτικές ετικέτες, μάλλον δεν έχετε ιδέα τι θα πει προϊόν ιδιωτικής ετικέτας.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Πηρε μια εταιρεια που ειχε  γερα σημεια πωλησης εκτος Αθηνας που ο Σκλαβενιτης δεν ειχε...
Οι προμηθευτες δεχτηκαν να κουρεψουν το 50% των οφειλων του μαρινοπουλου προς αυτους , γιατι αλλιως θα εχαναν και τον σκλαβενιτη ως πελατη...
Παραλληλα πηρε ολες διευκολυνσεις και χρηματοδοτησεις απο το κρατος , ετσι ειμαι και εγω επιχειρηματιας....
τωρα ακουω για το lidl,εκει δεν ηταν η διευθυντρια που ειρωνευονταν τους υπαλληλους ή κατι τετοιο με τα 300 ευρω ;;;;;
Το παιχνιδι χαθηκε οταν εκλεισαν τα μικρομαγαζα , αμα θεωρειτε μισθους καλους τα 800 ευρω επειδη ο μαρινοπουλος εδινε 600 τι να πω;;;
Καληνυχτα
στο my market ηταν η διευθυντρια..

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
στο my market ηταν η διευθυντρια..
πολυ καλα λοιπον για δες ποιος ειναι μετοχος του mymarket? Μην το πολυ ψαχνετε και κυριως μην στοιχιζοσαστε επαναλαμβανω και παρακαλω πισω απο συμφεροντα.... ντοπια ή ξενα....  καιρος να ξεφυγουμε απο την λογικη και την πρακτικη των γαλαζιων και πρασινων καφενειων, αυτο που πρεπει να μας νοιαζει ειναι οτι σε ενα πλανητη που εχει τεραστιο πλουτο και πληθωρα αγαθων το 1/3 πεθαινει στην πεινα και για να το φερω πιο κοντα μας εμεις να ψαχνουμε αν το α σουπερμαρκετ εχει τα μακαρονια 1,10 και το αλλο 1,15...

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
πολυ καλα λοιπον για δες ποιος ειναι μετοχος του mymarket? Μην το πολυ ψαχνετε και κυριως μην στοιχιζοσαστε επαναλαμβανω και παρακαλω πισω απο συμφεροντα.... ντοπια ή ξενα....  καιρος να ξεφυγουμε απο την λογικη και την πρακτικη των γαλαζιων και πρασινων καφενειων, αυτο που πρεπει να μας νοιαζει ειναι οτι σε ενα πλανητη που εχει τεραστιο πλουτο και πληθωρα αγαθων το 1/3 πεθαινει στην πεινα και για να το φερω πιο κοντα μας εμεις να ψαχνουμε αν το α σουπερμαρκετ εχει τα μακαρονια 1,10 και το αλλο 1,15...
για πες  :think: μην πολιτικοποιούμε τα παντα  φτανει  :headbaning1:

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Ιδιωτική ετικέτα σημαίνει συσκευάζω εγώ (που ήδη κάνω αυτή τη δουλειά) για εσένα κάτι και αντί να κολλήσω την ετικέτα μου κολλάω τη δική σου. Εγώ λοιπόν που είμαι πχ συσκευαστής κατεψυγμένων λαχανικών, όταν παραλαμβάνω τον αρακά και τα φασολάκια, κάνω τη διαλογή και συσκευάζω τα καλά για μένα και τα "σκάρτα" για εσένα με την ιδιωτική ετικέτα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν λέμε σκάρτα δεν εννοούμε ότι είναι για πέταμα. Μπορεί απλά να υστερούν σε μέγεθος, χρώμα, κλπ.
ΠΡΟΣΟΧΗ 2: Μιλάμε καθαρά για προϊόντα συσκευασίας/επεξεργασίας, όχι πχ για χύμα μαναβική όπου εκεί γίνονται συμφωνίες και συνεργασίες απευθείας με παραγωγούς.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.146
Πόντοι
3.346
Δυστυχως δεν ρισκάρει για μια φορά-
είναι τακτική
Υπάρχει συγκεκριμένο κύκλωμα που διοχετεύει μέσω Τουρκιας εκτός από ληγμένα και με ουσίες που έχουν αποδειχτεί καρκινογόνες
Ασε τα ληγμενα ειναι το λιγοτερο..τα καρκινογωνα που νομιζω τα απαγορευουν παντου στο κοσμο ειναι το θεμα και φυσικα ειναι και αυτα που κανουν καλυτερη δουλεια για τον παραγωγο δλδ τα σκοτωνουν ολα μαζι βεβαια με εμας τους καταναλωτες.

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Ιδιωτική ετικέτα σημαίνει συσκευάζω εγώ (που ήδη κάνω αυτή τη δουλειά) για εσένα κάτι και αντί να κολλήσω την ετικέτα μου κολλάω τη δική σου. Εγώ λοιπόν που είμαι πχ συσκευαστής κατεψυγμένων λαχανικών, όταν παραλαμβάνω τον αρακά και τα φασολάκια, κάνω τη διαλογή και συσκευάζω τα καλά για μένα και τα "σκάρτα" για εσένα με την ιδιωτική ετικέτα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όταν λέμε σκάρτα δεν εννοούμε ότι είναι για πέταμα. Μπορεί απλά να υστερούν σε μέγεθος, χρώμα, κλπ.
ΠΡΟΣΟΧΗ 2: Μιλάμε καθαρά για προϊόντα συσκευασίας/επεξεργασίας, όχι πχ για χύμα μαναβική όπου εκεί γίνονται συμφωνίες και συνεργασίες απευθείας με παραγωγούς.
μαλιστα εδω βεβαια λενε αλλα  :cheesy: και δεν ειναι ενα τυχαιο που βρηκα  :cheesy: μπορω να βαλω πολλα ακομη και απο ξενα ινστιτούτα  :headbaning1: :headbaning2:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.210
Πόντοι
20.686
Πηρε μια εταιρεια που ειχε  γερα σημεια πωλησης εκτος Αθηνας που ο Σκλαβενιτης δεν ειχε...
Καληνυχτα
Ναι αγαπητε πηρε μια εταιρεια με χρεη μονο στις τραπεζες 810 εκατομυρια και αλλα 600 σε υπολοιπους .Αν καποια μειωθηκαν παρεμειναν παλι παρα πολλα.Το μεριδιο της αγορας του ειχε χαθει και ολα του τα καταστηματα ηταν αδεια απο εμπορευματα και 11000 υπαλληλους απληρωτους .Για αυτο ειχε μεινει στο ραφι για χρονια.Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.Και δεν πολυεθνικη ειναι μεγαλη Ελληνικη οικογενειακη
επιχειρηση.Οσο για τους μισθους αλλοι που κυβερνουν τους εκαναν τοσο χαμηλους. Μηπως φτεει που δινει πιο πανω απο τους βασικους που σου φορεσαν αλλοι? Και παντα οι προμηθευτες πληρωνονται αργοτερα δεν εγινε τωρα.Καλημερα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
:hi: καλο πασχα  discount markt δεν ξερω αν εχετε αυτά τα σουπερ μαρκετ στην αθηνα παντως προσωπικα σταματησα από ldl και παω μονο ντισκαουντ  και για τυροπιτα ψωμι  κουλουρι κτλ είναι εφαμιλο με τα λντλ στις τιμες μην πω καλυτερο και κανει συνεχεια προσφορες πχ στο πυρινελεο που βαζω για το καντιλακι 1,80 το ντισκαουντ  το ldl 2,5 ευρω to λιτρο :grin: και τα 2 με προσφορες παιδια αν ερθει discount markt στην αθηνα  θα με θυμηθειτε  :hi:   discount markt και  :priest: :) α και ελληνικο αλλα ενταξει εμας μας ενδιαφερει η οικονομια να είναι φθηνα τα προιοντα οποτε εκει τσαλακωνει :grin:

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216

Πηρε μια εταιρεια που ειχε  γερα σημεια πωλησης εκτος Αθηνας που ο Σκλαβενιτης δεν ειχε...
Ναι αλλά μην ξεχνάς ότι αυτά τα «γερά» σημεία πώλησης που λες είχαν ουσιαστικά επί μήνες καταρρεύσει και ήδη χάσει το μεγαλύτερο μέρος των πελατών. Το κατά πόσο θα ανακτούσαν το χαμένο μερίδιο ή μέρος του ήταν (και παραμένει στα περισσότερα) το μεγάλο ζητούμενο 
Κουραφέξαλα. Οι προμηθευτές δέχτηκαν το 50% κούρεμα γιατί αν ο Μαρινόπουλος πτώχευε θα έχαναν το 100%. Δεν το ακούς για πρώτη φορά αυτό εεε ? - συμβαίνει και είναι πολύ συνηθισμένο στο εμπόριο τα τελευταία 500 χρόνια. Το ότι στην εξίσωση μπήκε και η «διαπραγματευτική ισχύς» της διατήρησης και του Σκλαβενίτη σαν πελάτη δεν το ξέρω - υποπτεύομαι πως όχι τουλάχιστον στην πλειοψηφία των περιπτώσεων γιατί απλά δεν είναι τόσο απλό κι εύκολο να γίνει οριζόντια…, αλλά ακόμα και στον βαθμό που έπαιξε ρόλο είναι μια κατανοητή εμπορική πρακτική.
Άμεσες χρηματοδοτήσεις από το κράτος δεν πήρε. Διευκολύνσεις αποπληρωμής ασφαλιστικών κλπ υποχρεώσεων πήρε. Λογικό, χιλιάδες θέσεις εργασίας διασώθηκαν κι έτσι κι αλλιώς μπιστολιασμένες (βλέπε χαμένες) υποχρεώσεις ήταν… 
Σιγά το νέο…Ανέκαθεν τα μάρκετ δούλευαν έτσι… Ακόμα και τις εποχές των παχιών αγελάδων ήταν τεράστιο επίτευγμα να πληρωθείς στους 5-6 μήνες
Καληνυχτα
Επίσης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom