Νέα

Σκλαβενίτης μια κίνηση ματ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TASSOS karipidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
εγω περναω  ;) τους χαιρεταω με τα πεντε δαχτυλα ανοιχτα και φευγω  :headbaning1: :headbaning2:
:grin: :grin:
συμφωνω απολυτα ομως δεν εμφανιζονται πια στον ελληνα καταναλωτη πανε εξω
και εδω..Βασιλοπουλος,Σκλαβενιτης φερνουν και τα λιντλ κανουν συμφωνιες με μικρους παραγωγους.Καποια ειναι δαμαντακια ποιοτητας

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Εννοειται οτι θα γινει αυτο .Διαβασε καλα το κειμενο σου.Φορτωθηκε με δανεια 810 εκ του Μαρινοπουλου,Δεν θα του αλλαζαν οι τραπεζες ορος και χρονο.Τι θα προτιμουσαν να τα χασουν αυτα απο τον πτωχευμενο Μαρινοπουλο η να τα εισπραξουν αυτα με αλλους ορους.Εδω ο καθε κακομοιρης που χρωσταγε στην τραπεζα του βελτιωθηκαν οροι για να μπορει να ανταπεξελθει μες την κριση.Δεν θα διευκολιναν τον Σκλαβενιτη.Αν πτωχευε ο Μαρινοπουλος ξερεις τι θα επαιρναν οι τραπεζες ?
Συμφωνώ τυπε. Ειρωνικό ήταν το σχόλιο όλοι θεωρούν πως τον έπιασε ο πονος
εχεις αποδειξεις οτι η lidl  πληρωνει καλυτερα  :think: γιατι εμενα αλλα μου μεταφερουν υπαληλοι της συγκεκριμενης αλυσιδας  :headbaning1:
Τυπε δεν το λέω για να το πω το λέω γιατί τους ξέρω τους μισθούς για 4 αλυσίδες
Η σύγκριση πρέπει να γίνεται ως προς τον μισθό που παίρνει μια "νέα" πρόσληψη όχι η κ. Μαρία που δουλεύει 15 χρόνια και παίρνει 1500€ ως ταμίας. Τέτοιες περιπτώσεις έχουν όλες οι αλυσίδες (από το παρελθόν) κι αν επεκταθεί η σύγκριση και σε στελέχη η σύγκριση είναι ακόμα χειρότερη για τις "ελληνικές αλυσίδες"

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
:grin: :grin:και εδω..Βασιλοπουλος,Σκλαβενιτης φερνουν και τα λιντλ κανουν συμφωνιες με μικρους παραγωγους.Καποια ειναι δαμαντακια ποιοτητας
εγω φιλε  τετοια γουσταρω  :cheesy: να γευομαι προιοντα μικρων εταιρειων που συνηθως ειναι πολυ ποιοτικα  :cheesy: οπως δεν πινω coca cola  ;) μονο ΒΙΚΟΣ  :headbaning1: :headbaning2:

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Συμφωνώ τυπε. Ειρωνικό ήταν το σχόλιο όλοι θεωρούν πως τον έπιασε ο πονοςΤυπε δεν το λέω για να το πω το λέω γιατί τους ξέρω τους μισθούς για 4 αλυσίδες
Η σύγκριση πρέπει να γίνεται ως προς τον μισθό που παίρνει μια "νέα" πρόσληψη όχι η κ. Μαρία που δουλεύει 15 χρόνια και παίρνει 1500€ ως ταμίας. Τέτοιες περιπτώσεις έχουν όλες οι αλυσίδες (από το παρελθόν) κι αν επεκταθεί η σύγκριση και σε στελέχη η σύγκριση είναι ακόμα χειρότερη για τις "ελληνικές αλυσίδες"
ΚΑΙ Η  lidl δεν εχει λιγα χρονια στην ελλαδα  ;) πανω απο 10  :cheesy: παλιους υπαλληλους δεν εχει  ;) για να μην εχουν τετοιες απαιτησεις  :headbaning1: :headbaning2:

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Άλλο αυτό!
ισχυει
αρα εχουμε μια αλυσιδα ελληνικη  :cheesy: με τα πολλα στραβα της  ;) που ομως σκεφτεται τον εργαζομενο της με οτι συνεπαγεται  :cheesy: και απο την αλλη με καλη ποιοτητα και τιμες οσον αφορα εμας τους καταναλωτες  :headbaning1: :headbaning2:

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.202
Πόντοι
20.686
εγω φιλε  τετοια γουσταρω  :cheesy: να γευομαι προιοντα μικρων εταιρειων που συνηθως ειναι πολυ ποιοτικα  :cheesy: οπως δεν πινω coca cola  ;) μονο ΒΙΚΟΣ  :headbaning1: :headbaning2:
Και γω πινω Βικος τυπε.Γιατι ειναι καλη και επισης η Coca cola εκλεισε εδω το εργοστασιο και το πηγε στη Βουλγαρια.Και υποστηριζω οτι ειναι Ελληνικο.Πολλοι βεβαια θα πουν οτι ειμαι μαλακας.Ισως.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.736
Πόντοι
216
:grin: :grin:και εδω..Βασιλοπουλος,Σκλαβενιτης φερνουν και τα λιντλ κανουν συμφωνιες με μικρους παραγωγους.Καποια ειναι δαμαντακια ποιοτητας
Η γυναίκα μου λέει ότι τα δικά του Ελληνικά ιδιωτικής ετικέτας (Μαρατα ή κάπως έτσι) που έχει ο Σκλαβενίτης είναι φθηνά και ΠΑΝΤΑ πολύ καλής ποιότητας (φασόλια, φακές, ζυμαρικά κλπ).

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Η γυναίκα μου λέει ότι τα δικά του Ελληνικά ιδιωτικής ετικέτας (Μαρατα ή κάπως έτσι) που έχει ο Σκλαβενίτης είναι φθηνά και ΠΑΝΤΑ πολύ καλής ποιότητας (φασόλια, φακές, ζυμαρικά κλπ).
εχει απολυτο δικιο...τα παιρνω χρονια και ειναι οπως στα λεει

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Και γω πινω Βικος τυπε.Γιατι ειναι καλη και επισης η Coca cola εκλεισε εδω το εργοστασιο και το πηγε στη Βουλγαρια.Και υποστηριζω οτι ειναι Ελληνικο.Πολλοι βεβαια θα πουν οτι ειμαι μαλακας.Ισως.
μπα  :cheesy: απο την στιγμη που δεν υπαρχουν ρατσιστικα κινητρα  ;) γιατι να συμβει αυτο  :headbaning1: :headbaning2:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
Βικος,γκρην κολα,εψα εχουν πλεον μεγαλο μεριδιο αγορας και δικαιως γιατι αξιζουν

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
ζυμαρικα μαρατα=μελλισα  :headbaning1: :headbaning2:
εχει απολυτο δικιο...τα παιρνω χρονια και ειναι οπως στα λεει

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.627
Πόντοι
12.756
ζυμαρικα μαρατα=μελλισα  :headbaning1: :headbaning2:
και το γαλα του παλια ηταν ολυμπος και τωρα νομιζω δελτα..πολυ ωραια οσπρια απο μικρους παραγωγους εχει και ο Βασιλοπουλος.Τσιμπημενα λιγο αλλα γαματα

OP
OP
TASSOS karipidis

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Βικος,γκρην κολα,εψα εχουν πλεον μεγαλο μεριδιο αγορας και δικαιως γιατι αξιζουν
μου τα γυρνας  >:( και ριχνεις πολλα ονοματα στο τραπεζι  >:( και θα σε δωσω στεγνα ημερα που ειναι αυριο  :headbaning1: :headbaning2:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
αρα εχουμε μια αλυσιδα ελληνικη  :cheesy: με τα πολλα στραβα της  ;) που ομως σκεφτεται τον εργαζομενο της με οτι συνεπαγεται  :cheesy: και απο την αλλη με καλη ποιοτητα και τιμες οσον αφορα εμας τους καταναλωτες  :headbaning1: :headbaning2:
Την ποιότητα δεν την κάνει ούτε ο ΑΒ, ούτε ο Σκλαβενίτης ούτε το Lidl αλλά οι παραγωγοι
Κι αν το θες και διαφορετικά δυστυχώς τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς μόνο τα LIDL τους στηρίζει (με δυσχέρεια όρους οκ) αλλά διαφορετικά αυτοί δεν μπορούν να πουλήσουν σε τέτοιες ποσότητες ειδικά στην Αθήνα.
Τα περισσότερα προϊόντα που τυχόν ανακαλεί ο ΕΦΕΤ ως ποσοστό είναι ελαφρώς μεγαλύτερο στα Lidl γιατί έχει (ακόμα) και μεγαλύτερη ποικιλια κωδικών και μάλιστα το 99,99 % δεν είναι επικίνδυνα γιατί κυρίως αφορούν μαλακιες στις σημανσεις (πχ δεν είναι με μαύρα το ξηροί καρποί)
Αντιθέτως οι ανεξάρτητοι ελληναρες εξυπνιδιδες παραγωγοί με τα ποιοτικά τους προϊόντα κάθε τρεις και λίγο παίρνονται για νοθειες κτλ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom