Νέα

Skinny strippers

• Μέλος που άνοιξε το νήμα striphero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Lida Πειραιως

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Skinny δεν είναι! (Ξέρεις να φαίνονται κόκκαλα κλπ)
Θεά όμως είναι  ;)  :smitten:
Φυσικά κι είναι αδύνατη!

Είναι και πιο μεγάλη από εμένα κατά 20 ώρες  :2funny:
επειδή μια γκόμενα έχει βυζιά και κώλο δεν παει να πει ότι δεν είναι σκίνυ......
Η Αλέξια έχει αδυνατίσει πολύ (την ταλαιπωρούνε και αρκετοί μαλάκες)
και γενικά δεν είναι φρέσκια όπως πριν από 2.5 χρόνια......

Επισκέπτης
Skinny δεν είναι! (Ξέρεις να φαίνονται κόκκαλα κλπ)
Θεά όμως είναι  ;)  :smitten:
Φυσικά κι είναι αδύνατη!

Πλάκα με κάνεις ?????

Να βάλω καμιά φώτο να μετρήσουμε κοκκαλάκια ?????

Ακόμη κ η φάτσα της είναι παρόμοια με το κρανίο που βγαίνει μέσα απ'το μάτι του άβατάρ σου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Πλάκα με κάνεις ?????

Να βάλω καμιά φώτο να μετρήσουμε κοκκαλάκια ?????

Ακόμη κ η φάτσα της είναι παρόμοια με το κρανίο που βγαίνει μέσα απ'το μάτι του άβατάρ σου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έρωτας διαβολάκο.... έρωτας....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.
φιλική συμβουλή προς ναυτιλλομένους......

με την Αλέξια χωρίς φράγκα δεν πας ούτε για κατούρημα..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
έρωτας διαβολάκο.... έρωτας....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.
φιλική συμβουλή προς ναυτιλλομένους......

με την Αλέξια χωρίς φράγκα δεν πας ούτε για κατούρημα..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Για τον έρωτα... :boobies: :boobies:

[youtube=425,350]fPRFxR_3hrU[/youtube]

Για τους ναυτιλομένους....που κάποια στιγμή θα τραγουδήσουν.... :grin: :grin: :grin:

[youtube=425,350]qBw9Hhidcog[/youtube]

Επισκέπτης
δηλαδη για να καταλαβω..συγκρινουμαι την οδοντογλυφιδα σοφια που νταξει καλο κοριτσι
αλλα το καημενο ειναι σαν καχεκτυκο με την αλεξια????.. :think: :idiot:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
H Aleξια εντυπωσιακη αλλα σιλικονατη,η Σοφια ξανθοπινεζουλα αλλα καλη μπεκρου παρα το βαροσ των 45 κιλων

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
H Aleξια εντυπωσιακη αλλα σιλικονατη,η Σοφια ξανθοπινεζουλα αλλα καλη μπεκρου παρα το βαροσ των 45 κιλων

βόθρε..........
Η αλέξια τη μόνη σιλικόνη που έχει απάνω της είναι η λωρίδα από το στραπλες σουτιέν που κρατάει το 100% φυσικό 4άρι βυζόμπαλλό της....

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
βόθρε..........
Η αλέξια τη μόνη σιλικόνη που έχει απάνω της είναι η λωρίδα από το στραπλες σουτιέν που κρατάει το 100% φυσικό 4άρι βυζόμπαλλό της....

Eπιτέλους συμφωνούμε σε κάτι!

Ναι το στήθος της είναι ανόθευτο!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
δηλαδη για να καταλαβω..συγκρινουμαι την οδοντογλυφιδα σοφια που νταξει καλο κοριτσι
αλλα το καημενο ειναι σαν καχεκτυκο με την αλεξια????.. :think: :idiot:

μικρέ μου γκαβλιάρη.......
ο σωματότυπος και το σουλούπι δεν έχουν καμμιά σχέση με το τι βυζί και κώλο έχεις....
Εάν η Αλέξια δεν είχε βυζιά πάνω κάτω στην ίδια κατηγορία θα την έβαζες σε κιλά με τη Σοφία..

Οταν θα ξαναπάς πρίνσες να τις προσέξεις όταν θα κάνουν λεσβιακό σόου στην πίστα......
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Eπιτέλους συμφωνούμε σε κάτι!

Ναι το στήθος της είναι ανόθευτο!!!
1.
εγώ δεν συμφωνώ και δε διαφωνώ με κανέναν
2.
λέω απλά αυτά που γνωρίζω και τα έχω τεκμηριώσει
3.
δεν είμαι καβλωμένος ούτε με τη μια ούτε με την άλλη οπότε έχω πιο σωστό κριτήριο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom