Παιδιά αυτό επαναλήφθηκε, υπάρχει πρόβλημα; Σκεφτόμουν να πάω Σκαραβαίο Κυριακή ή Δευτέρα.
Αφού δεν είσαι αλλοδαπή εργαζόμενη κοπέλα στο μαγαζί, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα.
Παιδιά αυτό επαναλήφθηκε, υπάρχει πρόβλημα; Σκεφτόμουν να πάω Σκαραβαίο Κυριακή ή Δευτέρα.
Αφού δεν είσαι αλλοδαπή εργαζόμενη κοπέλα στο μαγαζί, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα.
το μάζεμα σημαίνει αδήλωτες εργαζόμενες ,χωρίς ασφάλιση κλπ χαρτιά ,αλλά και ερωτηματικό όταν τόσο καιρό αυτό συμβαίνει και είναι φανερό ,μιά και το μαγαζί δεν το κρίβει και ο καθένας το βλεπει απο τις τεραστιες τζαμαρίες του ,γιατί δεν συνέβαινε πριν .......
Έχω πάντως περιέργεια να δω τι θα γίνει από το Σεπτέμβρη αν ανοίξει το παρακείμενο σχολείο...Δεν προδικάζω κάτι απλά αναφέρω τον προβληματισμό μου.
Αμερόληπτε και άδολε Κοτομπίφτεκε θέλεις να τοποθετηθείς στο θέμα; Μην αρχίσεις πάλι τα τροο καλω φαη δροσερι μπιριστα κτλ. Αν δεν θες μην απαντήσεις τίποτα.
Kotobiftekos rules!!!
το μάζεμα σημαίνει αδήλωτες εργαζόμενες ,χωρίς ασφάλιση κλπ χαρτιά ,αλλά και ερωτηματικό όταν τόσο καιρό αυτό συμβαίνει και είναι φανερό ,μιά και το μαγαζί δεν το κρίβει και ο καθένας το βλεπει απο τις τεραστιες τζαμαρίες του ,γιατί δεν συνέβαινε πριν .......
Ρε παιδιά τελικά δε μου απαντήσατε αυτήν τη στιγμή έχει γυναίκες ο Σκαραβαίος; Τις μάζεψαν ή απλά έχουν πυκνώσει τα ντου των μπάτσων;
Ρε παιδιά τελικά δε μου απαντήσατε αυτήν τη στιγμή έχει γυναίκες ο Σκαραβαίος; Τις μάζεψαν ή απλά έχουν πυκνώσει τα ντου των μπάτσων;
Σήμερα είδαμε και γκαρσόνια αντρούληδες.
Συμπαθητικοί.
Δε φαίνεται να συμφωνούν τα θήλεα με αυτήν την εξέλιξη.
Σήμερα είδαμε και γκαρσόνια αντρούληδες.
Συμπαθητικοί.
Δε φαίνεται να συμφωνούν τα θήλεα με αυτήν την εξέλιξη.
Γιατί; Οι αντρούληδες κάνουν πιό πολλά ποτά;
Αδιάφορο το τι λένε τα θήλεα αν είναι να την πέσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του παρακείμενου σχολείου που λογικά ανοίγει το Σεπτέμβριο...
Μια ριζική λύση θα ήταν το σχολείο να γίνει αρρένων για να τελειώνουμε.
Μια ριζική λύση θα ήταν το σχολείο να γίνει αρρένων για να τελειώνουμε.