Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Παιδιά αυτό επαναλήφθηκε, υπάρχει πρόβλημα; Σκεφτόμουν να πάω Σκαραβαίο Κυριακή ή Δευτέρα.

Αφού δεν είσαι αλλοδαπή εργαζόμενη κοπέλα στο μαγαζί, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα. :grin:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Αφού δεν είσαι αλλοδαπή εργαζόμενη κοπέλα στο μαγαζί, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα. :grin:

Μωρέ εγώ δεν έχω να φοβηθώ τίποτα... Αν όμως πλέον δεν υπάρχουν εκεί αλλοδαπές κοπέλες να "εργάζονται" για 'μένα δεν έχω λόγο και να πάω :2funny: :2funny: :2funny:

08skl

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
το μάζεμα σημαίνει αδήλωτες εργαζόμενες ,χωρίς ασφάλιση κλπ χαρτιά ,αλλά και ερωτηματικό όταν τόσο καιρό αυτό συμβαίνει και είναι φανερό ,μιά και το μαγαζί δεν το κρίβει και ο καθένας το βλεπει απο τις τεραστιες τζαμαρίες του ,γιατί δεν συνέβαινε πριν .......

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
το μάζεμα σημαίνει αδήλωτες εργαζόμενες ,χωρίς ασφάλιση κλπ χαρτιά ,αλλά και ερωτηματικό όταν τόσο καιρό αυτό συμβαίνει και είναι φανερό ,μιά και το μαγαζί δεν το κρίβει και ο καθένας το βλεπει απο τις τεραστιες τζαμαρίες του ,γιατί δεν συνέβαινε πριν .......

Η αδήλωτη εργασία και το θέμα των ενσήμων δεν νομίζω ότι είναι λόγος για μάζεμα. Το θέμα με τα χαρτιά ναι. Τώρα το γιατί συμβαίνει συχνά τον τελευταίο καιρό...κάτι μυρίζει.
Έχω πάντως περιέργεια να δω τι θα γίνει από το Σεπτέμβρη αν ανοίξει το παρακείμενο σχολείο...Δεν προδικάζω κάτι απλά αναφέρω τον προβληματισμό μου.
Αμερόληπτε και άδολε Κοτομπίφτεκε θέλεις να τοποθετηθείς στο θέμα; Μην αρχίσεις πάλι τα τροο καλω φαη δροσερι μπιριστα κτλ. Αν δεν θες μην απαντήσεις τίποτα.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Έχω πάντως περιέργεια να δω τι θα γίνει από το Σεπτέμβρη αν ανοίξει το παρακείμενο σχολείο...Δεν προδικάζω κάτι απλά αναφέρω τον προβληματισμό μου.

Φήμες λένε, πως μία ευρύτατη γκάμα ακινήτων πέριξ του Σκαραβαίου, ανήκει ήδη στην ιδιοκτησία του μαγαζιού.

Πιθανολογώ (ίσως και αυθαίρετα) πως πιθανόν να υπάρξει κάποιο συμμάζεμα, αλλά θα συνεχίσει να λειτουργεί ως έχει. Το μέλλον θα δείξει.

Αμερόληπτε και άδολε Κοτομπίφτεκε θέλεις να τοποθετηθείς στο θέμα; Μην αρχίσεις πάλι τα τροο καλω φαη δροσερι μπιριστα κτλ. Αν δεν θες μην απαντήσεις τίποτα.

Kotobiftekos rules!!! :rockon:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837

Ελπίζω όχι κοτομπίφτεκα με σαλμονέλα

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.004
Πόντοι
5.015
Ρε παιδιά τελικά δε μου απαντήσατε αυτήν τη στιγμή έχει γυναίκες ο Σκαραβαίος; Τις μάζεψαν ή απλά έχουν πυκνώσει τα ντου των μπάτσων;

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
...για σας δουλευει η αστυνομια για να μη σας τρων τα λευτα οι κονσοματρεις...

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά τελικά δε μου απαντήσατε αυτήν τη στιγμή έχει γυναίκες ο Σκαραβαίος; Τις μάζεψαν ή απλά έχουν πυκνώσει τα ντου των μπάτσων;

Σκαραβαίος χωρίς γυναίκες...δεν γίνεται. Έχει κανονικότατα. Το ότι παίζουν μαζέματα δεν σημαίνει ότι παύει να λειτουργεί. Κι αφού λειτουργεί εννοείται ότι έχει γυναίκες. Με το Νίκο και με τον Πέρη (αφοί Σκαραβαίοι) θα την έβγαζε ο διψασμένος λαός;

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Παράθεση από: michalakis76 στις 21/05/12, 23:11
...ρε παιδιά...μάθαμε τι έγινε την Παρασκευή το βράδυ και μαζώξανε πάλι όλες τις κοπέλες στου μαγαζιού????
Μα γιατί γίνεται αυτό????Μήπως τον έχουν στην μπούκα τον χοντρό???

Παιδιά αυτό επαναλήφθηκε, υπάρχει πρόβλημα; Σκεφτόμουν να πάω Σκαραβαίο Κυριακή ή Δευτέρα.

Οι παλιές γνωστές συνήθεις του Ηθών!  :)
Τις μαζεύουν Παρασκευή βράδυ για να έχουν ''θέμα'' μέχρι και την Δευτέρα που είτε θα της πάνε για τα περαιτέρω... αυτόφωρο, είτε θα τις αφήσουν.
Και την επόμενη εβδομάδα πάνε σαν.. πελάτες πλέον.
Δεν ξέρω τι γίνεται ειδικά στον Σκαραβαίο, αλλά η τακτική των μπάτσων σπάνια αλλάζει.

Κυριακή και Δευτέρα δεν είναι καλή περίπτωση για έξοδο στα μπαρ.
Συνήθως τότε παίρνουν ρεπό τα ''βαριά χαρτιά'' του μαγαζιού.
Αλλά από την άλλη όμως αναλαμβάνουν τα ..καινούργια, γιατί τις δύο αυτές ημέρες-νύχτες έχουν την ποιό μειωμένη κίνηση.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Καλύτερα να ρωτάς πότε δεν έχει εκεί μπάτσους.
Μόνιμη είναι η παρουσία τους, αλλά είναι εκπαιδευμένο το συγκεκριμένο είδος, φιλικό προς το περιβάλλον  :grin:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Σήμερα είδαμε και γκαρσόνια αντρούληδες.
Συμπαθητικοί.
Δε φαίνεται να συμφωνούν τα θήλεα με αυτήν την εξέλιξη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα είδαμε και γκαρσόνια αντρούληδες.
Συμπαθητικοί.
Δε φαίνεται να συμφωνούν τα θήλεα με αυτήν την εξέλιξη.

Αδιάφορο το τι λένε τα θήλεα αν είναι να την πέσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του παρακείμενου σχολείου που λογικά ανοίγει το Σεπτέμβριο...

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Γιατί; Οι αντρούληδες κάνουν πιό πολλά ποτά;  :think:

Οφείλεται στην προαιώνια πάλη μεταξύ αρρένων - θηλέων για την κυριαρχία.
Πατριαρχία Vs Μητριαρχία

Αδιάφορο το τι λένε τα θήλεα αν είναι να την πέσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του παρακείμενου σχολείου που λογικά ανοίγει το Σεπτέμβριο...

Μια ριζική λύση θα ήταν το σχολείο να γίνει αρρένων για να τελειώνουμε.

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Μια ριζική λύση θα ήταν το σχολείο να γίνει αρρένων για να τελειώνουμε.

Καλή ιδέα. Και συμπληρώνω: Να μετατραπεί κι ο Σκαραβαίος σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών και μάλιστα όχι των συνηθισμένων. Ρωσικά, γεωργιανά, μαγιάρικα, βουλγάρικα, ρουμάνικα και πάει λέγοντας σε Νέα Περιβάλλοντα Μάθησης. Θα αλληλοσυμπληρώνονται και ως κτίσματα και ως προς το σκοπό τους, τη Γνώση.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

kotobiftekos

Μέλος