Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Επίσκεψη χθες τα ξημερώματα στο Σκαραβαίο... Κέρασα την καψούρα μου την Ειρήνη, όλα τέλεια...
Αδιάφορο το τι λένε τα θήλεα αν είναι να την πέσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του παρακείμενου σχολείου που λογικά ανοίγει το Σεπτέμβριο...
θα γινι ο σακαραβεοσ τελ-ιεκ-τει-αει...Ναι ρε φίλε τί μαλακία κι αυτή ν' ανοίγει σχολείο ακριβώς από κάτω... Ένα ξέρω: Τα αγόρια αυτού του σχολείου δε θα μάθουν γράμματα ΠΟΤΕ... Ατελείωτες κοπάνες για να πηγαίνουν Σκαραβαίο έστω και για μάτι αν υποθέσουμε ότι θα τρώνε πόρτα
θα γινι ο σακαραβεοσ τελ-ιεκ-τει-αει...
εγο δεν προκιτε να αποφιτισο ποτεΜεχρι και erasmus απο το εξωτερικο θα ερχονται.
Μηπως να περναγα καμια μερα να κανω εγγραφη και να ξανασπουδασω
θα γινι ο σακαραβεοσ τελ-ιεκ-τει-αει...
εγο δεν προκιτε να αποφιτισο ποτε
εονιοσ μαθιτισ διμοτικου σακαραβεου θα μινο
μάμισες η πάλι ξόδεψες τόν μπουρκουμέ???Επίσκεψη χθες τα ξημερώματα στο Σκαραβαίο... Κέρασα την καψούρα μου την Ειρήνη, όλα τέλεια...
μάμισες η πάλι ξόδεψες τόν μπουρκουμέ???
πές της να πάτε σε καμμιά ψαροταβέρνα στά πέριξ γιά αρχή...και μετά για κανένα ποτό παραλία στό ρεπό.....
δεν θα αλλάξουν ποτέ οι Έλληνες...Τρίτη απόγευμα,
1 φιάλη οίνος λευκός,
2 σαλάτες με τόνο,
1 τεμάχιο όρνιθας με ζυμαρικά,
1 τεμάχιο ιχθύος,
1 ποτήριον ουίσκυιον "Ιωάννης ο περιπατητής, ο μελάγχρους"
Ουδεμία ερωτοτροπία με εργαζόμενο θήλυ.
Σύνολον, 88 ευρώ.
Απόδειξις, 81 ευρώ.
Ύβρις.
Το μόνο ελαφρυμτικό στο βαρύ λογαριασμό ήταν η υψηλή ποιότης του οίνου (Σαντονέ, Αντωνοπούλου).
παντα μαγαζαραααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!
εγο παντα με πανε αποξοΡΕ ΣΙ δεν εχι παρκιν ι μαλακια , 3 χρονια τορα του το λέμε του λεβγε
εγο παντα με πανε αποξο
ινε μαγαζαρα τελοσ!!!
πιγενε στι μαγαζαραre si εγο θελο να πιγενο με το πιραβλο
ι πατατουλα δε πεζετε εχο να το λεο μεχρι κ ο κιριος πουρ σιμφονιπιγενε στι μαγαζαρα
το καλιτερο μαγαζι σε ολα τα βλακανια