kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εσι κιριε ισε δασακλοσ του βοθρου?Λικσις λοκ προς τη σημαια
εσι κιριε ισε δασακλοσ του βοθρου?Λικσις λοκ προς τη σημαια
εχι φοβερο φαι σιμερα ελαΠεινασα
Νε γο ιμεεσι κιριε ισε δασακλοσ του βοθρου?
Δὲν εὑρίσκετε θέση σταθμεύσεως διότι εἶσθε ἀνεπιτήδειος περὶ τὸ ὁδηγεῖν καὶ χρειάζεσθε χῶρον φύσει ἀδύνατον νὰ εὑρεθῇ εἰς τὸ κέντρον τῆς πόλεως.
εχι φοβερο φαι σιμερα ελα
εσισ κιριε να μιλατε με το βοθρο μι με κοροδεβετεKoto εχει:
πως ειναι μια κατεστραμενη ελληνιδα ?Πήγα το περασμένο Σάββατο κατά τις 4 και λιώμα. Μούφα μεγάλη. Κόσμος ελάχιστος, κορίτσια ελάχιστα, τελικά μου ήρθε μια κατεστραμμένη ελληνίδα, την κέρασα ένα ποτό, ήπια κι εγώ άλλα δύο και έφυγα οριστικά. Δε με βλέπω να το ξαναεπισκέπτομαι το μαγαζί.
Πήγα το περασμένο Σάββατο κατά τις 4 και λιώμα. Μούφα μεγάλη. Κόσμος ελάχιστος, κορίτσια ελάχιστα, τελικά μου ήρθε μια κατεστραμμένη ελληνίδα, την κέρασα ένα ποτό, ήπια κι εγώ άλλα δύο και έφυγα οριστικά. Δε με βλέπω να το ξαναεπισκέπτομαι το μαγαζί.
Μελιστα σερεσισ κιριε να μιλατε με το βοθρο μι με κοροδεβετε
[size=20pt]σακαραβεο μαγαζαρα[/size]
ΔΕν είχε καθόλου κόσμο το προηγούμενο Σάββατο, μετά τις 4. Αφού βρήκα να κάτσω και στο μπαρ, το οποίο ήτανε μισοάδειο.
Όσο για την Ελληνίδα την "κατεστραμμένη", βασανισμένο κορμί μου φάνηκε, 40άρα, πρέπει να έχει φάει τα χρόνια της στα κολόμπαρα και στα ξίδια.
Σακαραβεο μαγαζαρα
Εκει μονο μιλας και πληρωνειςτελικά έκανε παιχνίδι κάποιος εκεί ? η κοιτάμε και δεν αγγίζουμε ?
...παιρνεις και δουλεια για το σπιτιΕκει μονο μιλας και πληρωνεις