Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
αυτό είναι σωστό. με την ίδια λογική δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τα στριπτιζάδικα.

υπάρχει και το προιόν "παρέα και κουβέντα με μία ωραία γυναίκα". όπως και ο τύπου μπουρδέλου όπου συναντάς τις κοπέλες σε ένα μπαρ, κουβεντιάζεις λίγο με ένα ποτό (που της αγόρασες ή όχι)και μετά πας για σεξ. Έτσι ήταν τα κλασικά μπουρδέλα του Παρισιού τον 19ο αιώνα, εκεί που κυκλοφορούσαν μορφές σαν τον Ανρί Τουλούζ Λωτρέκ, έτσι είναι και τα FKK της Γερμανίας αλλά και μαγαζιά σαν το Monrouge ή το L' Amour στο Βερολίνο. Κάτι τέτοιο κάνει εδώ και το Φ104 ή το X-Bar, με διαφορετικό βαθμό επιτυχίας.

Δυστυχώς κάποιοι εδώ έχουν εθισθεί με την 7λεπτη ξεπέτα του Μεταξουργείου και την θεωρούν benchmark στον αγοραίο έρωτα. Πόρτες που χτυπιούνται από την τσατσά, μουσικές που ανεβαίνουν στο διαπασών για να τελειώσεις, πρακτικές που αν συναντούνται αλλού στον κόσμο θα είναι σε μπουρδέλα αγροτικών περιοχών της Υποσαχαρίου Αφρικής ή στην καλύτερη σε φαβέλας του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Εκεί δηλαδή που μόλις βγεις από το μπουρδέλο έχει φάει μαχαίρι στην πλάτη από τον έμπορο ναρκωτικών.

Ή το κωλόμπαρο "Χαλαρά" στο Περιστέρι για όσους από εμάς αρεσκόμαστε στις πιο cult καταστάσεις :rockon: :rockon: :rockon: (Η κάβλα μου κάθε φορά που κάνω κάτι στο "Χαλαρά" δεν περιγράφεται, το γεγονός ότι δεν είναι "στημένη" η φάση όπως στα μαγαζιά που προανέφερες με εξιτάρει τρελά)

:cool2: :cool2: :cool2:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ή το κωλόμπαρο "Χαλαρά" στο Περιστέρι για όσους από εμάς αρεσκόμαστε στις πιο cult καταστάσεις :rockon: :rockon: :rockon: (Η κάβλα μου κάθε φορά που κάνω κάτι στο "Χαλαρά" δεν περιγράφεται, το γεγονός ότι δεν είναι "στημένη" η φάση όπως στα μαγαζιά που προανέφερες με εξιτάρει τρελά)

Τι εστι "Χαλαρά" στο Περιστέρι;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Δεν έχεις και άδικο, αλλά στην προκειμένη θα ξοδέψεις ένα σκασμό χρήματα. Καλώς ή κακώς έτσι το βλέπουν οι περισσότεροι. Είμαι της γνώμης ότι αν θέλεις κουβεντούλα, πάρε έναν κολλητό, πάντε σε ένα μπαράκι και κεράστε ποτάκι 2 μόνες γυναίκες αντίστοιχα. Περισσότερα θα έχετε να πείτε εκτός από "τι κάνεις/ από που είσαι/γιατί ήρθες Ελλάδα"....κάνεις και μια εξάσκηση έτσι ;) Όσο για τα στριπτιζάδικα, σαφώς και είναι πιο αισθησιακό το μέρος από ένα μπουρδέλο, αλλά και πάλι ισχύει αυτό που είπα στην αρχή...πρέπει να πετάξεις αρκετά για να περάσεις καλά. Γνώμη μου βέβαια, δεν την επιβάλλω καπου.  

Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια για κωλόμπαρα/στριπτιζάδικα. Η όποια παροχή υπηρεσιών υπερτιμολογείται σε αντίθεση με το μπουρδέλο π.χ. που πιστεύω ότι το 20άρικο είναι μια πολύ ρεαλιστική τιμή γι' αυτό που "αγοράζεις". Και φυσικά αν δεν μπορείς να τιθασεύσεις τον εαυτό σου, κωλόμπαρα και στριπτιζάδικα (και κυρίως τα κωλόμπαρα) μπορούν εύκολα να σε καταστρέψουν εντελώς οικονομικά (και ηθικά και μάλιστα περισσότερο από τα μπουρδέλα αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Τι εστι "Χαλαρά" στο Περιστέρι;

Πήγαινε στο ανάλογο thread και θα καταλάβεις γιατί βαριέμαι να τα γράφω αναλυτικά... Κωλόμπαρο στο Περιστέρι που έχει καβάτζα στην οποία κερνώντας σφηνάκια των 20 ευρώ μπορείς να γευτείς υπηρεσίες του στυλ να γδυθεί η κοπέλα και να της βάλεις χέρι, να σε :bigdick:, να σε :pipa1: ή και τα πάντα...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Πήγαινε στο ανάλογο thread και θα καταλάβεις γιατί βαριέμαι να τα γράφω αναλυτικά... Κωλόμπαρο στο Περιστέρι που έχει καβάτζα στην οποία κερνώντας σφηνάκια των 20 ευρώ μπορείς να γευτείς υπηρεσίες του στυλ να γδυθεί η κοπέλα και να της βάλεις χέρι, να σε :bigdick:, να σε :pipa1: ή και τα πάντα...

Δε βρηκα δικο του thread τυπε γιαυτο και ρωτησα. Δε χρειαζεται να γραψεις παντως, ουτως ή αλλως εγκυκλοπαιδικα ρωτησα, για να ξερω τι παιζει.

Iceman_82

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Πρόκειται για την Christy Canyon, Ιταλο - Αρμενο - Αμερικανίδα στην καταγωγή που υπήρξε μία απ' τις διασημότερες πορνοστάρ τη δεκαετία του '80 και στις αρχές της δεκαετίας του '90 και όπως μάντεψε και ο Iceman όταν έφτιαξα το λογαριασμό προτίμησα να βάλω και ως βυζολάγνος που είμαι την Christy από μια σύγχρονη πανέμορφη αλλά ψυχρή γκόμενα...

:thumbsup:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Φίλε βασική αρχή του site είναι να μην κρίνει κανένας κανέναν εδώ μέσα για τα γούστα - βίτσια του. Όπως κάποιοι έχουν αυτοσκοπό το γαμήσι σε studio ή μπουρδέλο, έτσι κάποιοι άλλοι γουστάρουν την αερογαμία, με γεια τους με χαρά τους, η κριτική καλό είναι να λείπει. Κάποιοι γουστάρουν να δώσουν χαρά μόνο στην πούτσα τους, κάποιοι άλλοι γουστάρουν περισσότερο την καβλάντα και μια βαθύτερη προσωπική επαφή με την κοπέλα ασχέτως αν θα τη γαμήσουν ή όχι, κάτι που κακά τα ψέματα στα μπουρδέλα κυρίως λείπει, μην ξαναρχίσουμε τις αναλύσεις γιατί κάποιοι τη βρίσκουν στα κωλόμπαρα κ.λπ., υπάρχει κόσμος που ξενερώνει όταν "αγοράζει" με ένα εικοσάρικο το sex και προτιμάει να δώσει μια περιουσία για να καταφέρει να βγάλει μια κονσοματρίζ έξω απ' το μπαρ που δουλεύει, ασχέτως αν αυτό είναι πολύύσκολο να συμβεί, αυτή η "πιθανότητα" είναι που εξιτάρει τους πελάτες των κωλόμπαρων. Εγώ προσωπικά είμαι ταυτόχρονα και πορνοπελάτης και θαμώνας των μπαρ κονσομασιόν, οπότε μπορώ να καταλάβω και τους μεν και τους δε.
ειλικρινά η κριτική μου ήταν συμβουλευτικόυ χαρακτήρα  καί προπάντων γιά άτομα πού ίσως να μην σκαμπάζουν τί σημαίνει κολόμπαρο σκαραβαίος κλπ....
τώρα από κεί καί πέρα άν γουστάρεις νά αγοράσεις γιά καναμισάωρο τήν παρέα μιάς μπαργούμαν άσχετα εάν πιστεύω ότι είναι τό ακοκορίφωμα τής ελληνικής μαλακίας κάντο μαγκιά σου.......
άποψη μου πάντα ήταν καί έχω γράψει και πολύ ποιο παλιά ότι κανενας άνδρας στόν κόσμο δέν προσκύνησε τό μουνί μιας γυναίκας περισσότερο από τόν έλληνα καταπιεσμένο συνηθως απο την γυναικα του αλλά και την γκομενά του.....

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Η πορνεία και οι προθάλαμοι αυτής, όπως ο "Σκαραβαίος", έχουν δομικό συστατικό την υποκρισία των θηλέων.
Η υποκρισία και το ψέμα, είναι αναγκαία και θεμελιώδη για την ύπαρξη της κοινωνίας.
Πόσο μάλλον η σεξουαλική υποκρισία... Τυχόν κατάλυση της σεξουαλικής υποκρισίας, σημαίνει καταστροφή.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.090
Πόντοι
42.697
Η πορνεία και οι προθάλαμοι αυτής, όπως ο "Σκαραβαίος", έχουν δομικό συστατικό την υποκρισία των θηλέων.
Η υποκρισία και το ψέμα, είναι αναγκαία και θεμελιώδη για την ύπαρξη της κοινωνίας.
Πόσο μάλλον η σεξουαλική υποκρισία... Τυχόν κατάλυση της σεξουαλικής υποκρισίας, σημαίνει καταστροφή.

το ψεμα ειναι παντα γλυκο, η αληθεια ποναει

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
ειλικρινά η κριτική μου ήταν συμβουλευτικόυ χαρακτήρα  καί προπάντων γιά άτομα πού ίσως να μην σκαμπάζουν τί σημαίνει κολόμπαρο σκαραβαίος κλπ....
τώρα από κεί καί πέρα άν γουστάρεις νά αγοράσεις γιά καναμισάωρο τήν παρέα μιάς μπαργούμαν άσχετα εάν πιστεύω ότι είναι τό ακοκορίφωμα τής ελληνικής μαλακίας κάντο μαγκιά σου.......
άποψη μου πάντα ήταν καί έχω γράψει και πολύ ποιο παλιά ότι κανενας άνδρας στόν κόσμο δέν προσκύνησε τό μουνί μιας γυναίκας περισσότερο από τόν έλληνα καταπιεσμένο συνηθως απο την γυναικα του αλλά και την γκομενά του.....

Ρε φίλε πώς να στο εξηγήσω, για μερικούς συναγωνιστές το sex δεν είναι αυτοσκοπός, είτε γιατί το έχουν χορτάσει, είτε γιατί το έχουν απομυθοποιήσει, είτε και γιατί το φοβούνται, υπάρχουν αμέτρητα "γιατί". Οπότε όσο θεωρεί κάποιος που ακουμπάει το 20άρικο στο μπουρδέλο για να γαμήσει ότι πιάνει τόπο, άλλο τόσο θεωρεί ότι πιάνει τόπο αυτό το 20άρικο και ο πελάτης του "Σκαραβαίου" ή οποιουδήποτε άλλου κωλόμπαρου για να αγοράσει την παρέα μιας κοπέλας προκειμένου να μιλήσει ή να καβλαντίσει μαζί της και του αρκεί αυτή η ψεύτικη αν θες ερωτική προσέγγιση κι ας μη χώσει κατά πάσα πιθανότητα την πούτσα του στο μουνί της. Ειλικρινά μερικοί μου δίνετε την εντύπωση πως έχετε αποβάλλει την ανάγκη επικοινωνίας με οποιαδήποτε γυναίκα και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι κρέας να μπει, κρέας να βγει, sorry δηλαδή αλλά επειδή όπως είπα τυγχάνω παράλληλα και πορνοπελάτης και θαμώνας των κωλόμπαρων, νιώθω την ανάγκη να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά γιατί βλέπω εδώ στο site μονίμως "άντρακλες" οι οποίοι είτε ειρωνεύονται, είτε χλευάζουν τους φίλους των μπαρ και αυτό δεν είναι καθόλου σωστό, ο καθένας φυσικά εδώ μέσα έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του αλλά ειρωνείες και επιθέσεις του στυλ "το να χαλάς λεφτά για μια μπαργούμαν είναι το αποκορύφωμα της ελληνικής μαλακίας" δεν είναι καθόλου σωστές. Κι εγώ π.χ. δεν πηγαίνω με τραβέλια αλλά δε θα κρίνω σε καμία περίπτωση μ' αυτόν τον τρόπο κάποιον που τα γουστάρει...

Κάτι που ισχύει και για τον πορνοπελάτη και για το θαμώνα των κωλόμπαρων, να το διευκρινίσουμε αυτό.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Ρε φίλε πώς να στο εξηγήσω, για μερικούς συναγωνιστές το sex δεν είναι αυτοσκοπός, είτε γιατί το έχουν χορτάσει, είτε γιατί το έχουν απομυθοποιήσει, είτε και γιατί το φοβούνται, υπάρχουν αμέτρητα "γιατί". Οπότε όσο θεωρεί κάποιος που ακουμπάει το 20άρικο στο μπουρδέλο για να γαμήσει ότι πιάνει τόπο, άλλο τόσο θεωρεί ότι πιάνει τόπο αυτό το 20άρικο και ο πελάτης του "Σκαραβαίου" ή οποιουδήποτε άλλου κωλόμπαρου για να αγοράσει την παρέα μιας κοπέλας προκειμένου να μιλήσει ή να καβλαντίσει μαζί της και του αρκεί αυτή η ψεύτικη αν θες ερωτική προσέγγιση κι ας μη χώσει κατά πάσα πιθανότητα την πούτσα του στο μουνί της. Ειλικρινά μερικοί μου δίνετε την εντύπωση πως έχετε αποβάλλει την ανάγκη επικοινωνίας με οποιαδήποτε γυναίκα και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι κρέας να μπει, κρέας να βγει, sorry δηλαδή αλλά επειδή όπως είπα τυγχάνω παράλληλα και πορνοπελάτης και θαμώνας των κωλόμπαρων, νιώθω την ανάγκη να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά γιατί βλέπω εδώ στο site μονίμως "άντρακλες" οι οποίοι είτε ειρωνεύονται, είτε χλευάζουν τους φίλους των μπαρ και αυτό δεν είναι καθόλου σωστό, ο καθένας φυσικά εδώ μέσα έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του αλλά ειρωνείες και επιθέσεις του στυλ "το να χαλάς λεφτά για μια μπαργούμαν είναι το αποκορύφωμα της ελληνικής μαλακίας" δεν είναι καθόλου σωστές. Κι εγώ π.χ. δεν πηγαίνω με τραβέλια αλλά δε θα κρίνω σε καμία περίπτωση μ' αυτόν τον τρόπο κάποιον που τα γουστάρει...

Σωστα αυτα που λες και οι επιλογες του καθενος σεβαστες, ομως αν η αναγκη σου ειναι απλα η επικοινωνια τοτε μπορεις να την βρεις και σε ενα απλο μπαρ, μια καφετερια, μια βιβλιοθηκη/σπουδαστηριο, στο λεωφορειο, στο αεροπλανο, παντου. Παλαιοτερα ειχες αναφερει για το "βρωμισμα" που προσφερουν τα κωλομπαρα, αυτο το αντιλαμβανομαι απολυτα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296

Κάτι που ισχύει και για τον πορνοπελάτη και για το θαμώνα των κωλόμπαρων, να το διευκρινίζουμε αυτό.
Σωστο σε βρισκω, σε αυτα που εγραψες και  διαβασα.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...Ειλικρινά μερικοί μου δίνετε την εντύπωση πως έχετε αποβάλλει την ανάγκη επικοινωνίας με οποιαδήποτε γυναίκα και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι κρέας να μπει, κρέας να βγει...

βλέπε rigormortis.

κάποιοι εδώ μέσα είναι στα όρια του asocial sociopath.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...Κι εγώ π.χ. δεν πηγαίνω με τραβέλια αλλά δε θα κρίνω σε καμία περίπτωση μ' αυτόν τον τρόπο κάποιον που τα γουστάρει...

να τον κρίνεις, γιατί να μην τον κρίνεις.

είναι ενεργητικός ομοφυλόφιλος (κοινώς πούστης).
και το ενεργητικός επιεικώς το λέμε γιατί δεν είμαστε μέσα στο δωμάτιο να δούμε τι γίνεται.

αν πηγαίνει και με γυναίκες είναι bisexual.

όπως ο Ντέιβιντ Μπόουι. τραγουδισταράς.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Σωστα αυτα που λες και οι επιλογες του καθενος σεβαστες, ομως αν η αναγκη σου ειναι απλα η επικοινωνια τοτε μπορεις να την βρεις και σε ενα απλο μπαρ, μια καφετερια, μια βιβλιοθηκη/σπουδαστηριο, στο λεωφορειο, στο αεροπλανο, παντου. Παλαιοτερα ειχες αναφερει για το "βρωμισμα" που προσφερουν τα κωλομπαρα, αυτο το αντιλαμβανομαι απολυτα.

Εννοείται πως η επικοινωνία και το καβλάντισμα δεν είναι ο μοναδικός λόγος που πάει κάποιος στα κωλόμπαρα. Όσο για το άλλο που λες, για τους τακτικούς και αποκλειστικούς πελάτες των κωλόμπαρων (και όχι τους περιστασιακούς όπως εγώ), οι "κανονικές" γυναίκες του "έξω" κόσμου είναι σαν να μην υπάρχουν, όπως άλλωστε το ίδιο ισχύει και για όσους γαμούν αποκλειστικά στα μπουρδέλα, στα studio και στις πιάτσες και δεν υπάρχει περίπτωση να μπουν στη διαδικασία να κυνηγήσουν μια γυναίκα που δεν είναι ιερόδουλη (συνάδελφο, γειτόνισσα κ.λπ.) για να τη ρίξουν στο κρεβάτι. Αυτός είναι και ο λόγος που πάρα πολλά μέλη εδώ μέσα κάνουν λόγο για "ελεεινίδες", φοβούνται τις "έξω" γυναίκες, τις θεωρούν παράξενες και απαιτητικές, θεωρούν υποτιμητικό να μπουν στη διαδικασία να τις κυνηγήσουν, είναι μισογύνηδες ή αδυνατούν να δεθούν συναισθηματικά (κατά βάση πρόκειται είτε για άτομα ευαίσθητα που έχουν πληγωθεί στο παρελθόν ανεπανόρθωτα από το άλλο φύλο, είτε για άτομα περιθωριοποιημένα που δε λαμβάνουν τη σημασία που θα ήθελαν από τις γυναίκες) οπότε απευθύνονται στη "σιγουριά" που τους δίνει η οικονομική συναλλαγή, βάσει της οποίας η θηλυκή παρουσία που έχουν απέναντί τους θα το παίξει εντυπωσιασμένη και γοητευμένη απ' τον πελάτη της ακόμη κι αν τον θεωρεί μαλάκα.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795

Κάτι που ισχύει και για τον πορνοπελάτη και για το θαμώνα των κωλόμπαρων, να το διευκρινίσουμε αυτό.
από σένα τουλάχιστον δέν περινενα να γραψεις ότι τό σεξ δεν ειναι αυτοσκοπός μετά τίς δεκάδες περιγραφές και συζητησεις πουχεις κανει εδώ μέσα τέλος πάντων

2.δέν θεωρεις τό εαυτό σου εντελώς αποτυχημένο από την στιγμή πού υπάρχουν δεκάδες καφετέριες ,κλαμπ κλπ που θα μπορούσες να πιάσεις κουβέντα και να προσπαθήσεις εντελώς δωρεάν η μέ κανένα καφέ κέρασμα νά βγάλεις γκόμενα κανενα ωραιο κοριτσακι η έστω μία διωρη συζητησούλα πού τόσο γουστάρεις??????
αλλά αντί γία αυτό πάς καί αγοράζεις την παρέα της γιά κανένα 20ρι στην καλυτερη τό μισάωρο??????
σόρυ για την προσέγκιση τού θέματος εάν σέ προσβάλει αλλά αυτό πιοστεύω

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
να τον κρίνεις, γιατί να μην τον κρίνεις.

είναι ενεργητικός ομοφυλόφιλος (κοινώς πούστης).
και το ενεργητικός επιεικώς το λέμε γιατί δεν είμαστε μέσα στο δωμάτιο να δούμε τι γίνεται.

αν πηγαίνει και με γυναίκες είναι bisexual.

όπως ο Ντέιβιντ Μπόουι. τραγουδισταράς.

Όχι συναγωνιστή δε θα μπω στη διαδικασία γιατί όλα είναι ρευστά, έχει τύχει να μιλήσω με μέλος του site ο οποίος πηγαίνει συστηματικά είτε με τραβέλια, είτε με γυναίκες που τον παίρνουν με strap on και παρ' ότι τη βρίσκει τρελά μ' αυτές τις δραστηριότητες μου είχε πει πως ποτέ του δεν ένιωσε να ελκύεται ερωτικά από άντρα, άσ' το μην το ψάχνεις, βέβαια δεν αντιλέγω πως μπορεί μια τέτοια συνήθεια να υποδηλώνει μια υπολανθάνουσα ομοφυλοφιλία αλλά "πούστη" ορθά - κοφτά δε θα τον αποκαλέσω σε καμία περίπτωση. Απ' την άλλη πολλοί έχουν δηλώσει εδώ μέσα ότι τους φτιάχνει τρελά η Μίνα Ορφανού (Στρέλλα, Βασιλιάδες στο MEGA) ή η Τάνια Κέλλη από τις "Κούκλες" που δεν είναι καν εγχειρισμένες αλλά έχουν όψη γυναίκας 100%... Άλλοι έχουν πάει με τρανς, δηλαδή εγχειρισμένες (κι εγώ έχω πάει μια φορά εν αγνοία μου βέβαια όταν μπήκα στο δωμάτιο αλλά έχω πάει), κι αυτούς πούστηδες να τους βαφτίσουμε;

βλέπε rigormortis.

κάποιοι εδώ μέσα είναι στα όρια του asocial sociopath.

Α γεια σου.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
...Αυτός είναι και ο λόγος που πάρα πολλά μέλη εδώ μέσα κάνουν λόγο για "ελεεινίδες", φοβούνται τις "έξω" γυναίκες, τις θεωρούν παράξενες και απαιτητικές, θεωρούν υποτιμητικό να μπουν στη διαδικασία να τις κυνηγήσουν, είναι μισογύνηδες ή αδυνατούν να δεθούν συναισθηματικά (κατά βάση πρόκειται είτε για άτομα ευαίσθητα που έχουν πληγωθεί στο παρελθόν ανεπανόρθωτα από το άλλο φύλο, είτε για άτομα περιθωριοποιημένα που δε λαμβάνουν τη σημασία που θα ήθελαν από τις γυναίκες) οπότε απευθύνονται στη "σιγουριά" που τους δίνει η οικονομική συναλλαγή, βάσει της οποίας η θηλυκή παρουσία που έχουν απέναντί τους θα το παίξει εντυπωσιασμένη και γοητευμένη απ' τον πελάτη της ακόμη κι αν τον θεωρεί μαλάκα.

μνημειώδης ακριβέστατη διατύπωση.

να πούμε βέβαια οτι όλος αυτός ο χώρος (στριπτιζάδικο, κωλόμπαρο, σύγχρονο αβανγκάρντ μεταμοντέρνο κωλόμπαρο Σκαραβαίος, μπουρδέλο, στούντιο, πουτανόπιατσα, κολ γκερλ) από ένα σημείο και μετά δημιουργεί εθισμό.

η ανάγκη ανατροφοδοτείται.

η ευκολία του να πας κάθε τρείς μέρες στο Μεταξουργείο και να πηδήξεις (με αμφίβολη ποιότητα ενίοτε) αλλά σε κάθε περίπτωση να πηδήξεις ένα άλλο μουνάκι κάθε φορά είναι πειρασμός και μπορεί να κολλήσεις και να μην θέλεις να "ασχοληθείς" με κάτι άλλο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όχι συναγωνιστή δε θα μπω στη διαδικασία γιατί όλα είναι ρευστά, έχει τύχει να μιλήσω με μέλος του site ο οποίος πηγαίνει συστηματικά είτε με τραβέλια, είτε με γυναίκες που τον παίρνουν με strap on και παρ' ότι τη βρίσκει τρελά μ' αυτές τις δραστηριότητες μου είχε πει πως ποτέ του δεν ένιωσε να ελκύεται ερωτικά από άντρα, άσ' το μην το ψάχνεις, βέβαια δεν αντιλέγω πως μπορεί μια τέτοια συνήθεια να υποδηλώνει μια υπολανθάνουσα ομοφυλοφιλία αλλά "πούστη" ορθά - κοφτά δε θα τον αποκαλέσω σε καμία περίπτωση.

λατρη της πουτσας θα τον πεις ομως αδιαμφισβητητα και θα εισαι ακριβης.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
είτε με γυναίκες που τον παίρνουν με strap on

δηλαδή άμα σε γαμάει με strap on γυναίκα δεν είσαι πούστης? δηλαδή σημασία δεν έχει τι σου κάνουν αλλά ποιός σου το κάνει.

εντάξει, επειδή το θέμα θέλει συζήτηση δεν θα επιμείνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom