Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Επίσκεψη στο Σκαραβαίο με φιλαράκι χθες Τετάρτη στις 4:00 μετά τα μεσάνυχτα. Παρότι την τελευταία φορά είχα χαλαστεί από διάφορα και κυρίως από τη συμπεριφορά κάποιων κοριτσιών (τα είχα αναλύσει σε σχετικό post), χθες που πήγα ειλικρινά ενθουσιάστηκα. Κατ' αρχάς ήταν μια απλή καθημερινή και ώρα πολύ προχωρημένη και εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί δούλευαν περίπου 30 γυναίκες οι οποίες εξυπηρετούσαν πάνω - κάτω 60 πελάτες με έναν πρόχειρο υπολογισμό, ειλικρινά πιστεύω ότι δεν υπάρχει άλλο μαγαζί στην Αθήνα το οποίο μια απλή καθημερινή να πιάνει τέτοια νούμερα, όποιο βράδυ και να πας νιώθεις σαν να είναι Σάββατο ή έστω Παρασκευή, είναι τρομερό, πάω χρόνια στο μαγαζί αλλά αυτό το φαινόμενο ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω. Όσον αφορά τις γυναίκες οι περισσότερες ήταν απίστευτα μουνιά από 20 μέχρι 35 χρονών όλες τους πλην ολίγων εξαιρέσεων, sexy ντυμένες, με το που μπαίνεις στο μαγαζί ανοίγει το μάτι σου. Τα ποτά (εγώ πήρα μπύρα) μας τα χρέωσαν 5 ευρώ στον καθένα μας (μια χαρά). Οι μουσικές επιλογές εξαιρετικές για φίλους του ελληνικού ρεπερτορίου της νύχτας χωρίς σαχλά λαϊκοπόπ ή ό,τι να 'ναι μουσική που έχω πετύχει σε άλλες επισκέψεις μου στο μαγαζί. Κεράσαμε από ένα διπλό ποτό δύο Ελληνίδες που κοζάραμε απ' την ώρα που μπήκαμε στο μαγαζί επειδή ήταν ελεύθερες, τη Βάλια, πολύ ωραίο μουνί 32 χρονών με κοντό ξανθό μαλλί, ωραίο στήθος (αν και φορούσε κλειστή μπλούζα) και ποδάρες (φορούσε κοντή μίνι φούστα) και τη "φίλη" της τη Θεώνη, 40άρα ψιλομπαζάκι αν την προσέξεις από κοντά αλλά με εντυπωσιακό ξανθό κατσαρό μαλλί και ωραίο στήθος που το είχε πετάξει φάτσα - φόρα φορώντας ανοιχτή μπλούζα. Όσον αφορά την παρέα τους σίγουρα πολύ καλύτερη απ' αυτή που μας είχαν κάνει οι δύο αδερφές Ρουμάνες (...) πριν κάτι μήνες, αλλά αφ' ενός η Βάλια παρότι ήταν ευγενική φαινόταν λίγο ψεύτικη, αφ' ετέρου η Θεώνη ήταν λίγο νευρικό άτομο και άρχισε να εκθειάζει και τη Χρυσή Αυγή κάποια στιγμή που δόθηκε η αφορμή και ξενερώσαμε (αυτό βέβαια μάλλον δεν ενδιαφέρει τους περισσότερους απ' αυτούς που διαβάζουν το παρόν thread απλά το αναφέρω). Γενικά πάντως η παρέα τους ήταν καλή και κάθισαν μαζί μας με το ένα διπλό ποτό μία ώρα με το ρολόι. Βέβαια στο τέλος η Θεώνη δεν κρατήθηκε και σε ένα παραλήρημά της που τα είχε βάλει με τις αλλοδαπές εργαζόμενες του μαγαζιού είπε "εγώ που είμαι Ελληνίδα έχω καθίσει με την παρέα μου μια ώρα με ένα διπλό ποτό κερασμένο και βλέπεις μερικές αλλοδαπές εδώ μέσα πάνω στο 20λεπτο να ζητούν το δεύτερο", προσβάλλοντας έτσι έμμεσα το φίλο μου που την είχε κεράσει. Όση ώρα εν τω μεταξύ καθόμασταν με τις κοπέλες έριχνα ματιές στο μαγαζί, πολλές μουνάρες και ξεχώρισα ιδιαίτερα μία ξανθιά κατσαρομάλλα με απίστευτο πρόσωπο, βυζάρες και κωλάρα που έκανε εντύπωση από μέτρα μακριά ονόματι Μπέσυ όπως έμαθα από μια σερβιτόρα, θα την κεράσω σίγουρα στην επόμενη επίσκεψή μου. Τελικά καθήσαμε μέχρι τις 5:30 όπου πλέον είχε αρχίσει σιγά - σιγά να περιορίζεται ο κόσμος αισθητά. Γνωριστήκαμε και με τον DJ τον Κωνσταντίνο ο οποίος είναι και πολύ καλό παιδί πέρα από καλός DJ. Η επόμενη επίσκεψη δε θα αργήσει καθώς μείναμε με πολύ καλές εντυπώσεις αυτήν τη φορά σε γενικές γραμμές, το μόνο ρίσκο είναι η επιλογή της κοπέλας καθώς αυτές αλλάζουν συνεχώς, είναι πολλές στον αριθμό και δύσκολα μπορούν να οριστούν στανταράκια. Το ρίσκο δεν αφορά φυσικά την εμφάνιση της κοπέλας αλλά τον τρόπο συμπεριφοράς της και το πόσο καλή θα είναι η παρέα που κάνει στον πελάτη...