Νέα

ΣΚΑΡΑΒΑΙΟΣ: Το θρυλικό VW ή κάτι περισσότερο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
από σένα τουλάχιστον δέν περινενα να γραψεις ότι τό σεξ δεν ειναι αυτοσκοπός μετά τίς δεκάδες περιγραφές και συζητησεις πουχεις κανει εδώ μέσα τέλος πάντων

2.δέν θεωρεις τό εαυτό σου εντελώς αποτυχημένο από την στιγμή πού υπάρχουν δεκάδες καφετέριες ,κλαμπ κλπ που θα μπορούσες να πιάσεις κουβέντα και να προσπαθήσεις εντελώς δωρεάν η μέ κανένα καφέ κέρασμα νά βγάλεις γκόμενα κανενα ωραιο κοριτσακι η έστω μία διωρη συζητησούλα πού τόσο γουστάρεις??????
αλλά αντί γία αυτό πάς καί αγοράζεις την παρέα της γιά κανένα 20ρι στην καλυτερη τό μισάωρο??????
σόρυ για την προσέγκιση τού θέματος εάν σέ προσβάλει αλλά αυτό πιοστεύω

Και ποιος σου είπε ότι δεν το κάνω αυτό που λες; Αν θες την αλήθεια μου έχω κανονικότατη κοινωνική ζωή και μια σχεδόν απόλυτα φυσιολογική σχέση με τις "έξω" γυναίκες κι αυτό το ξέρουν καλά όσοι από εδώ μέσα με γνωρίζουν και προσωπικά, άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που μπήκα στο "άθλημα" σε πολύ μεγάλη ηλικία, στα 26 μου χρόνια από τότε που αρχίζουν και οι κριτικές μου στο site όπου είχα βρεθεί και σε μια περίοδο μακράς "ανομβρίας", δεν υπήρξα πουτανιάρης από πιτσιρικάς. Δεν το παίζω γαμιάς κι ούτε έχω πηδήξει έξω τις αμέτρητες γκόμενες ή έχω κάνει τις αμέτρητες σχέσεις αλλά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τις "κανονικές" γυναίκες. Από βίτσιο πάω πιο πολύ με ιερόδουλες ή επισκέπτομαι κωλόμπαρα και να σου πω και την αλήθεια μου έχω αρχίσει και ψιλοβαριέμαι κιόλας τώρα τελευταία, δε με ενθουσιάζει το "σπορ" όσο παλιά.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
δηλαδή άμα σε γαμάει με strap on γυναίκα δεν είσαι πούστης? δηλαδή σημασία δεν έχει τι σου κάνουν αλλά ποιός σου το κάνει.

εντάξει, επειδή το θέμα θέλει συζήτηση δεν θα επιμείνω.

Έχει μια μικρή σημασία, εγώ π.χ. τις τρανς που έχουν κάνει ορμονοθεραπεία αποκτώντας τη μορφή κανονικής γυναίκας κι επιπλέον έχουν εγχειριστεί κιόλας δεν τις ξεχωρίζω και πολύ απ' τις κανονικές γυναίκες (βλέπε Ζέτα στα studio Κασσάνδρας ή την Τάνια Κέλλη από τις "Κούκλες" παρότι αυτή δεν είναι και εγχειρισμένη, που να χτυπάς τον πούτσο σου δεν καταλαβαίνεις ότι δεν είναι κανονικές γυναίκες βλέποντάς τις και μιλώντας μαζί τους αν δε στο πει κάποιος). Ειλικρινά αν η άλλη δεν έχει το οποιοδήποτε στοιχείο που να μου θυμίζει άντρα δε μ' ενδιαφέρει και πολύ το παρελθόν τους, με νοιάζει κυρίως το γεγονός ότι οι ίδιες νιώθουν γυναίκες, βέβαια μόνο μια φορά όπως σου είπα έχω πάει με τέτοιου είδους γυναίκα κι αυτή από λάθος. Απ' την άλλη υπάρχει και η προσέγγιση που ανέφερες και αναφέρεται και στην ταινία "Ο Άγγελος" όπου ο πρωταγωνιστής ρωτάει αφελέστατα γιατί υπάρχουν άντρες που πηγαίνουν με τραβέλια παρότι ξέρουν ότι είναι άντρες: "Γιατί μωρό μου ντρέπονται να παραδεχτούν ότι θέλουν να πάνε με άντρα και πηγαίνουν με τραβέλι για να έχουν το άλλοθι της γυναικείας εμφάνισης..."

Λατρη της πουτσας θα τον πεις ομως αδιαμφισβητητα και θα εισαι ακριβης.

Βεβαιότατα, όποιος πηγαίνει με τραβέλια είναι (και) λάτρης της πούτσας.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
μνημειώδης ακριβέστατη διατύπωση.

να πούμε βέβαια οτι όλος αυτός ο χώρος (στριπτιζάδικο, κωλόμπαρο, σύγχρονο αβανγκάρντ μεταμοντέρνο κωλόμπαρο Σκαραβαίος, μπουρδέλο, στούντιο, πουτανόπιατσα, κολ γκερλ) από ένα σημείο και μετά δημιουργεί εθισμό.

η ανάγκη ανατροφοδοτείται.

η ευκολία του να πας κάθε τρείς μέρες στο Μεταξουργείο και να πηδήξεις (με αμφίβολη ποιότητα ενίοτε) αλλά σε κάθε περίπτωση να πηδήξεις ένα άλλο μουνάκι κάθε φορά είναι πειρασμός και μπορεί να κολλήσεις και να μην θέλεις να "ασχοληθείς" με κάτι άλλο.

Κοίταξε επειδή έχω περάσει από όλα όσα προανέφερες (studio, μπουρδέλο, πιάτσες, το πάλαι ποτέ Amnezia στη Βάθης, κωλόμπαρα, στριπτιζάδικα, Σκαραβαίο κ.λπ.) με τα μόνα που είχα παρατηρήσει να κολλάω σε ανησυχητικό βαθμό και γι' αυτό και τα έκοψα μαχαίρι μια περίοδο είναι με τα κωλόμπαρα τα οποία τα θεωρώ και τη μεγαλύτερη καταστροφή για όποιον μπλέξει (γλυκιά καταστροφή μεν αλλά καταστροφή). Με τα υπόλοιπα έχω κολλήσει κατά καιρούς αλλά ποτέ σε βαθμό που να νιώθω ότι χάνω τον έλεγχο και πλησιάζω ένα βήμα πριν την καταστροφή.

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Μετά το χθεσινό θρίαμβο του γενειοφόρου τράβελου στη Eurovision, οι συνειδήσεις έχουν διαβρωθεί και όλες οι συζητήσεις καταλήγουν εκεί... Στους τράβελους...

Κύριοι, δυστυχώς κυκλοφορούμε ανάμεσά τους...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ειλικρινά αν η άλλη δεν έχει το οποιοδήποτε στοιχείο που να μου θυμίζει άντρα

η πουτσα τι ειναι, κλειτοριδα που τρακαρε?
λυσε μου και μια τελευταια απορια για να καταλαβω το σκεπτικο σου. αφου λοιπον αμα σε γαμαει γυναικεια εμφανιση παιζει ρολο στο χαρακτηρισμο, αυτος που πιανει μονος του ενα δονητη και τον δουλευει στον κωλο του πως θα τον πουμε? αφου δεν ειναι αντρας που τον καρφωνει

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Μετά το χθεσινό θρίαμβο του γενειοφόρου τράβελου στη Eurovision, οι συνειδήσεις έχουν διαβρωθεί και όλες οι συζητήσεις καταλήγουν εκεί... Στους τράβελους...

Κύριοι, δυστυχώς κυκλοφορούμε ανάμεσά τους...

Χα χα σωστό, δεν κυκλοφορούν αυτοί ανάμεσά μας αλλά εμείς ανάμεσά τους :)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
η πουτσα τι ειναι, κλειτοριδα που τρακαρε?
λυσε μου και μια τελευταια απορια για να καταλαβω το σκεπτικο σου. αφου λοιπον αμα σε γαμαει γυναικεια εμφανιση παιζει ρολο στο χαρακτηρισμο, αυτος που πιανει μονος του ενα δονητη και τον δουλευει στον κωλο του πως θα τον πουμε? αφου δεν ειναι αντρας που τον καρφωνει

Όσον αφορά το πρώτο μάλλον παρεξήγησες αυτό που έγραψα γιατί δεν το διατύπωσα σωστά, αναφερόμουν στη Ζέτα απ' τα studio Κασσάνδρας που και πλήρη χαρακτηριστικά γυναίκας έχει και εγχειρισμένη είναι κι έχει μέχρι και καμπύλες, οπότε αν δε στο πει κάποιος ότι είναι τρανς δεν το καταλαβαίνεις με τίποτα από μόνος σου. Η Τάνια Κέλλη επίσης έχει 100% εμφάνιση γυναίκας και δεν την καταλαβαίνεις αν τη δεις και μιλήσεις μαζί της με καμία δύναμη, αλλά έχει πούτσα οπότε απορρίπτεται από 'μένα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όσο για το δεύτερο, μπορεί κι εγώ να θεωρώ πούστη ή τέλος πάντων έχοντα υπολανθάνουσα ομοφυλοφιλία όποιον βάζει το ο,τιδήποτε στον κώλο του, αλλά αν θέλουμε να ακριβολογήσουμε βάσει ορισμού πούστης είναι αυτός που έλκεται ερωτικά από άντρα και έχει μαζί του ερωτική επαφή. Αυτό το διευκρινίζω γιατί θέλω ν' αφήσω ένα παραθυράκι και να μην αμφισβητήσω το μέλος από το site ο οποίος μου είχε πει ότι παρότι τη βρίσκει με strap on, δεν έχει νιώσει ποτέ του να έλκεται ερωτικά από άντρα καθώς μου είχε δώσει και την εντύπωση σοβαρού ατόμου που δε λέει μαλακίες.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Πάντως συναγωνιστές το ξεφτιλίσαμε ελαφρώς, είμαστε στο thread του Σκαραβαίου κι έχουμε γράψει 2-3 σελίδες off topic, ανάθεμα και την αναφορά που έκανα σε μέλη του site που γουστάρουν τραβέλια και πλάτιασε η κουβέντα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Όσον αφορά το πρώτο μάλλον παρεξήγησες αυτό που έγραψα γιατί δεν το διατύπωσα σωστά, αναφερόμουν στη Ζέτα απ' τα studio Κασσάνδρας που και πλήρη χαρακτηριστικά γυναίκας έχει και εγχειρισμένη είναι κι έχει μέχρι και καμπύλες, οπότε αν δε στο πει κάποιος ότι είναι τρανς δεν το καταλαβαίνεις με τίποτα από μόνος σου. Η Τάνια Κέλλη επίσης έχει 100% εμφάνιση γυναίκας και δεν την καταλαβαίνεις αν τη δεις και μιλήσεις μαζί της με καμία δύναμη, αλλά έχει πούτσα οπότε απορρίπτεται από 'μένα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όσο για το δεύτερο, μπορεί κι εγώ να θεωρώ πούστη ή τέλος πάντων έχοντα υπολανθάνουσα ομοφυλοφιλία όποιον βάζει το ο,τιδήποτε στον κώλο του, αλλά αν θέλουμε να ακριβολογήσουμε βάσει ορισμού πούστης είναι αυτός που έλκεται ερωτικά από άντρα και έχει μαζί του ερωτική επαφή. Αυτό το διευκρινίζω γιατί θέλω ν' αφήσω ένα παραθυράκι και να μην αμφισβητήσω το μέλος από το site ο οποίος μου είχε πει ότι παρότι τη βρίσκει με strap on, δεν έχει νιώσει ποτέ του να έλκεται ερωτικά από άντρα.

αμα θες να παιζουμε με τις λεξεις, πουστη θα τον πουμε κανονικα αλλα δε θα τον πουμε γκευ αφου δεν του αρεσουν οι αντρες αλλα οι πουτσες σκετα. αν παρατηρησεις ομως λιγο πιο προσεκτικα, υπαρχουν τυποι εδω που δηλωνουν ευθεως οτι ειναι βυζολαγνοι, πρωκτολαγνοι, ποδολαγνοι κ.ο.κ. και δεν ενοχλουνται οπως ειναι λογικο απο την προσφωνηση. αμα ενα πουτσολαγνο ομως τον πεις πουτσολαγνο παρεξηγειται. πες μου τι συμπερασμα βγαζεις

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Να πείτε στα αφεντικά του Σκαραβαίου να φέρουν και κανα Αυστριακό τράβελο.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
αμα θες να παιζουμε με τις λεξεις, πουστη θα τον πουμε κανονικα αλλα δε θα τον πουμε γκευ αφου δεν του αρεσουν οι αντρες αλλα οι πουτσες σκετα. αν παρατηρησεις ομως λιγο πιο προσεκτικα, υπαρχουν τυποι εδω που δηλωνουν ευθεως οτι ειναι βυζολαγνοι, πρωκτολαγνοι, ποδολαγνοι κ.ο.κ. και δεν ενοχλουνται οπως ειναι λογικο απο την προσφωνηση. Αμα ενα πουτσολαγνο ομως τον πεις πουτσολαγνο παρεξηγειται. πες μου τι συμπερασμα βγαζεις

Μπα δε νομίζω ότι ενοχλούνται, αν ενοχλούνταν οι "πουτσολάγνοι" δε θα έγραφαν ανερυθρίαστα τόσες κριτικές στα studio με αυταρχικά που αναλύουν με λεπτομέρειες πώς τους πήδηξε η πουτάνα με strap on, πώς τους ξεφτίλισε δένοντάς τους με λουρί απ' το λαιμό περιφέροντάς τους σαν σκυλάκια στο σαλόνι ή πώς τους κατούρησε. Μια χαρά πιστεύω ότι έχουν αποδεχτεί το βίτσιο/πουτσολαγνεία τους, εμένα τουλάχιστον αυτήν την εντύπωση μου δίνουν.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το καλο με το Σκαραβαιο ειναι, οτι το εχει Ελληνας με καταγωγη απο το Βολο.Ο ιδιος μαλλον...εχει και μεγαλη καφετερια στα Κατω Πατησια.Ειναι πολυ καλο παιδι, εχω ακουσει.
Ολο λεω να παω να δω τι παιζει εκει μεσα....και ακομα δεν εχω παει,.... καθοτι το τελευταιο χρονικο διαστημα, εχω γινει σπιτογατος.
Εχω ακουσει εκτος ιντερνετ..... απο φιλο μου Αστυνομικο θαμωνα του μαγαζιου..... οτι ειναι μια χαρα εκει μεσα...αν δεν εισαι μακακας.
Καλο ξημερωμα.

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Το καλο με το Σκαραβαιο ειναι, οτι το εχει Ελληνας με καταγωγη απο το Βολο.Ο ιδιος μαλλον...εχει και μεγαλη καφετερια στα Κατω Πατησια.Ειναι πολυ καλο παιδι, εχω ακουσει.
Ολο λεω να παω να δω τι παιζει εκει μεσα....και ακομα δεν εχω παει,.... καθοτι το τελευταιο χρονικο διαστημα, εχω γινει σπιτογατος.
Εχω ακουσει εκτος ιντερνετ..... απο φιλο μου Αστυνομικο θαμωνα του μαγαζιου..... οτι ειναι μια χαρα εκει μεσα...αν δεν εισαι μακακας.
Καλο ξημερωμα.

Αστυνομικός θαμώνας του Σκαραβαίου, τί πρωτότυπο :) Παίχτουρα μάλλον δεν έχεις σωστή πληροφόρηση, εγώ γνωρίζω από πού είναι το αφεντικό αλλά δεν το γράφω εδώ γιατί με τόσους μπάτσους που συχνάζουν εκεί και με την προστασία που έχει το εν λόγω ευαγές ίδρυμα ποτέ δεν ξέρεις. Επίσης γνωρίζω ότι κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σ' αυτές τις εκλογές αλλά επίσης δε θα γράψω σε ποια περιφέρεια, όσοι το ξέρουμε, το ξέρουμε. Σχετικά τώρα με το αν είναι καλό παιδί ή όχι δεν ξέρω πώς το εννοείς, γυναίκες εκμεταλλεύεται :) Όσον αφορά τώρα για την καφετέρια στα Κάτω Πατήσια, στείλε μου μήνυμα αν γνωρίζεις το όνομά της, αν είναι ο "Κούκλος" είναι λατρεμένο μαγαζί :)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Να πείτε στα αφεντικά του Σκαραβαίου να φέρουν και κανα Αυστριακό τράβελο.
τό θέμα με τα αφεντικά του σκαραβαιου είναι ότι έχουν ανοίξει άλλα 3 μαγαζιά και κυκλοφορουν μέ πανάκριβα αυτοκίνητα χάρις τήν μ........α του ελληναρά ...................
πάντως ξέρουν την δουλειά τους
έχουν μαζέψει τίς καλύτερες και επαγγεελματίες 10ρευρορουφίχτρες της αττικής,......
που το παιζουν μιξοπαρθενες,χωρίς γκόμενο,κορίτσια γιά πάντρεμα για σοβαρή σχέση κλπ.....

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
τό θέμα με τα αφεντικά του σκαραβαιου είναι ότι έχουν ανοίξει άλλα 3 μαγαζιά και κυκλοφορουν μέ πανάκριβα αυτοκίνητα χάρις τήν μ........α του ελληναρά ...................
έχουν μαζέψει τίς καλύτερες και επαγγεελματίες 10ρευρορουφίχτρες της αττικής,......
που το παιζουν μιξοπαρθενες,χωρίς γκόμενο,κορίτσια γιά πάντρεμα για σοβαρή σχέση κλπ.....
Εύγε λοιπόν στα δύο τζομπανόπουλα, που εξελίσσονται σε ισχυρούς επιχειρηματικούς παράγοντες, με πρώτη ύλη το μουνί.
Κάποια στιγμή, μπορεί να αγοράσουν και καμιά ΠΑΕ.
Τον ΠΑΣ Γιάννενα ας πούμε.
Γιατί όχι; Καλύτερος ήταν ο γυμνοσάλιαγκας ο Ψωμιάδης της ΑΕΚ;

Όσο για την υποκριτική περί αμώμου και ασπίλου εργασίας των θηλέων του καταστήματος, γνωρίζω μία τουλάχιστον περίπτωση, που το θήλυ ζήτησε 60€ από τον πελάτη για να συνουσιασθεί μετ΄αυτού, μετά το πέρας της εργασίας της στο κατάστημα εκείνη την ημέρα.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Λάθος.
Είναι δυο αδέρφια Ηπειρώτες.
Αληθες, αυτο που εγραψες....δεν θυμομουνα την συζητηση με τον γνωστο μου, που ειχαμε κανει πριν χρονια στην καφετερια που εχουν, στα Κατω Πατησια.
Δεν τους γνωριζω προσωπικα, ουτε και με ενδιαφερουν τετοιοι τυποι.Χτες που εγραψα οτι ειναι καλο παιδι....αυτη την εικονα παρουσιαζει προς τα εξω να ουμε.... σαν επιχειρηματιας που ειναι.Μου το ειχαν δειξει τοτε(χρονια πριν) στην καφετερια που βρισκοτανε εκεινο το απογευμα.Μου φαινεται οτι μου ειχαν πει, οτι εχει και αδελφο.Αρα εχεις δικιο.Τα σεβη μου.
Υ.Γ.
Στο Σκαραβαιο δεν εχω παει ακομα, οπως εγραψα χτες.Λεω να παω μια μερα για χαβαλε και να δω τι παιζει....

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Όντως, από Ήπειρο είναι τα δύο αδέρφια, δε χρειάζεται να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες. Παίχτουρα δε μου είπες πώς λέγεται η καφετέρια που έχουν στα Κάτω Πατήσια...

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1

λες και σε πάνε με το ζόρι ..........τι σε νιάζει εαν εχουν ή δεν έχουν

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
λες και σε πάνε με το ζόρι ..........τι σε νιάζει εαν εχουν ή δεν έχουν

Έλα ντε, έχουμε πήξει στους κριτές των πάντων σ' αυτό το site που θεωρούν ότι μόνο οι ίδιοι κάνουν τις ορθές επιλογές κι όλοι οι άλλοι είναι μαλάκες, πυρφόροι, αγαπούληδες, θύματα και ο κατάλογος δεν τελειώνει πουθενά... Καταλήξαμε να θεωρείται "αντρίλα" η επιλογή κάποιων να γαμούν με ένα 10άρικο στο Μεταξουργείο αντιμετωπίζοντας σαν σακί με πατάτες τη γυναίκα με μέγιστο χρόνο παραμονής τα 7' στο δωμάτιο. Γιατί καλά να πηγαίνει κάποιος στο Μετάξι επειδή μέχρι εκεί φτάνει το βαλάντιό του, κι εγώ έχω πηδήξει κανα δυο φορές στο βούρκο, αλλά να το προβάλει κι ως πράξη αντρίλας και ως συνειδητή συμπεριφορά για την οποία καυχάται, ε αυτό πάει πολύ. Και το ξεκαθαρίζω δεν αναφέρομαι απαραίτητα στον koproni...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom