Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
από σένα τουλάχιστον δέν περινενα να γραψεις ότι τό σεξ δεν ειναι αυτοσκοπός μετά τίς δεκάδες περιγραφές και συζητησεις πουχεις κανει εδώ μέσα τέλος πάντων
2.δέν θεωρεις τό εαυτό σου εντελώς αποτυχημένο από την στιγμή πού υπάρχουν δεκάδες καφετέριες ,κλαμπ κλπ που θα μπορούσες να πιάσεις κουβέντα και να προσπαθήσεις εντελώς δωρεάν η μέ κανένα καφέ κέρασμα νά βγάλεις γκόμενα κανενα ωραιο κοριτσακι η έστω μία διωρη συζητησούλα πού τόσο γουστάρεις??????
αλλά αντί γία αυτό πάς καί αγοράζεις την παρέα της γιά κανένα 20ρι στην καλυτερη τό μισάωρο??????
σόρυ για την προσέγκιση τού θέματος εάν σέ προσβάλει αλλά αυτό πιοστεύω
Και ποιος σου είπε ότι δεν το κάνω αυτό που λες; Αν θες την αλήθεια μου έχω κανονικότατη κοινωνική ζωή και μια σχεδόν απόλυτα φυσιολογική σχέση με τις "έξω" γυναίκες κι αυτό το ξέρουν καλά όσοι από εδώ μέσα με γνωρίζουν και προσωπικά, άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που μπήκα στο "άθλημα" σε πολύ μεγάλη ηλικία, στα 26 μου χρόνια από τότε που αρχίζουν και οι κριτικές μου στο site όπου είχα βρεθεί και σε μια περίοδο μακράς "ανομβρίας", δεν υπήρξα πουτανιάρης από πιτσιρικάς. Δεν το παίζω γαμιάς κι ούτε έχω πηδήξει έξω τις αμέτρητες γκόμενες ή έχω κάνει τις αμέτρητες σχέσεις αλλά δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα με τις "κανονικές" γυναίκες. Από βίτσιο πάω πιο πολύ με ιερόδουλες ή επισκέπτομαι κωλόμπαρα και να σου πω και την αλήθεια μου έχω αρχίσει και ψιλοβαριέμαι κιόλας τώρα τελευταία, δε με ενθουσιάζει το "σπορ" όσο παλιά.