Επισκέπτης
ποσο ειναι το ποτο της κοκοτας στο σκαραβεο? και για το αρωμα τη παιζει? εχω την εντυπωση οτι ειναι αρκετα χαλαρο.. εκει εχει καμια γρια για
Κάντο του λιανά γιατί δεν βλέπω να τό'πιασε...7.200
ΜΠΑΣΤΑ+ΙΩΑΚΕΙΜ+ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ+????
...ακριβο το καυλαντισμα...Πριν κανένα χρόνο που ειχα ξαναπάει με ενα φίλο είχε 7 ή 8. Τώρα έχει 10 (οι απίστευτοι κάνανε αύξηση) όποτε ήπιαμε τα δικά μας μόνο και θα ξαναπάμε του χρόνου
"Αναζητωντας κατι παρομοιο οπως το Αμνεζια"
Ερωτησεις...
- Εχει παρει κανεις απο εκει καποια? πως γινετε η διαδικασια? ( Υπαρχει και το ΠΜ σε οποιον δεν θελει να απαντησει δημοσια)
- Ολες οι κοπελες σερβιρουν και δουλευουν στο μαγαζι.πως ειναι δυνατον να παρατησει την δουλεια της και να ερθει να κατσει διπλα μας?
- Γενικα τις βραδυνες ωρες τι γινετε στο μαγαζι? μαζευει πολυ κοσμο? εχει περισσοτερες κοπελες? γινετε κανενα νταραβερι?
Οντως Jerry5 με αυτα που λες θελει πολυ διαδικασια για να καταφερεις καποια και εαν γινει τπτ. Και οι εποχες ειναι και δυσκολες. Θα πρεπει οπως ειπες καποια να γουσταρει καποιον για να κανει φαση. Αλιως....χαιρετισματα. ( Αχχχ ρε αμνεζια....)
Οπωτε σαν καφε ή και για φαγητο κατι γινετε γιατι εμεινα ευχαριστημενος απο αυτη την υπηρεσια. Οσο για τα υπολοιπα....δυσκολα τα πραγματα.
(Ποια ειναι τα αλλα που λες οτι ειναι σε στυλ που παιζει ευκολα να γινει φαση?)
το φαγητο οντως ειναι πολυ καλο. ωραια μαγειρευουν, ποικιλια υπαρχει, μεριδες χορταστικες , και καλες τιμες. σε ολα τα μπαρακια θελει διαδικασια ( για οσες το κανουν ) . ειναι πολυ διαφορετικο το αθλημα. θα πρεπει μεσα σε 5-10 λεπτα , να τις ψυχολογησεις ( οταν ερχονται να πιασουν κουβεντουλα ) τι ρολο παιζουν και προτου αρχισουν τα κερασματα. γιατι αν ειναι να κερνας την καθε μια , και στο τελος να μην καθεται καμια , γαμησε τα. ειναι γατες και εμπειρες ( και γυναικες και λογω της δουλειας που κανουν ). για μενα το πιο ευκολο μπαρακι ειναι το λα- λουνα.( θελει ομως και προσοχη και εμπειρια. εχουν παει ατομα και εχουν σκασει 100-150-200 ευρω , και στο τελος δεν εκαναν τιποτα , εχω γραψει αρκετα για αυτο. ολα τα μπαρακια θελουν προσοχη, γιατι το ξερουν και αυτες το παιχνιδι( μοιραζουν υποσχεσεις, τηλεφωνα κλπ. ) .
...το παιχνιδι για σας φιλοι ειναι χαμενο απο χερι ,ο νικητης ειναι παντα αυτες και το μαγαζι που τα κονομαει... χοντρα...το φαγητο οντως ειναι πολυ καλο. ωραια μαγειρευουν, ποικιλια υπαρχει, μεριδες χορταστικες , και καλες τιμες. σε ολα τα μπαρακια θελει διαδικασια ( για οσες το κανουν ) . ειναι πολυ διαφορετικο το αθλημα. θα πρεπει μεσα σε 5-10 λεπτα , να τις ψυχολογησεις ( οταν ερχονται να πιασουν κουβεντουλα ) τι ρολο παιζουν και προτου αρχισουν τα κερασματα. γιατι αν ειναι να κερνας την καθε μια , και στο τελος να μην καθεται καμια , γαμησε τα. ειναι γατες και εμπειρες ( και γυναικες και λογω της δουλειας που κανουν ). για μενα το πιο ευκολο μπαρακι ειναι το λα- λουνα.( θελει ομως και προσοχη και εμπειρια. εχουν παει ατομα και εχουν σκασει 100-150-200 ευρω , και στο τελος δεν εκαναν τιποτα , εχω γραψει αρκετα για αυτο. ολα τα μπαρακια θελουν προσοχη, γιατι το ξερουν και αυτες το παιχνιδι( μοιραζουν υποσχεσεις, τηλεφωνα κλπ. ) .
ρε τζέρυ εγώ προσωπικά ούτε από έξω περνάω απο το λαλουνα ποια ..το φαγητο οντως ειναι πολυ καλο. ωραια μαγειρευουν, ποικιλια υπαρχει, μεριδες χορταστικες , και καλες τιμες. σε ολα τα μπαρακια θελει διαδικασια ( για οσες το κανουν ) . ειναι πολυ διαφορετικο το αθλημα. θα πρεπει μεσα σε 5-10 λεπτα , να τις ψυχολογησεις ( οταν ερχονται να πιασουν κουβεντουλα ) τι ρολο παιζουν και προτου αρχισουν τα κερασματα. γιατι αν ειναι να κερνας την καθε μια , και στο τελος να μην καθεται καμια , γαμησε τα. ειναι γατες και εμπειρες ( και γυναικες και λογω της δουλειας που κανουν ). για μενα το πιο ευκολο μπαρακι ειναι το λα- λουνα.( θελει ομως και προσοχη και εμπειρια. εχουν παει ατομα και εχουν σκασει 100-150-200 ευρω , και στο τελος δεν εκαναν τιποτα , εχω γραψει αρκετα για αυτο. ολα τα μπαρακια θελουν προσοχη, γιατι το ξερουν και αυτες το παιχνιδι( μοιραζουν υποσχεσεις, τηλεφωνα κλπ. ) .
...δεν ειμαι το καταληλο ατομο για τετοιες συμβουλες ,συνεχισε τον αγωνα σου ...Στο "παιχνίδι" δεν έχει σημασία η νίκη!
Η συμμετοχή είναι που μετράει,και για αυτή αγωνιζόμαστε!
Μάθε σιγά σιγά να συμμετέχεις!
Φιλιά ................
Στο "παιχνίδι" δεν έχει σημασία η νίκη!
Η συμμετοχή είναι που μετράει,και για αυτή αγωνιζόμαστε!
Μάθε σιγά σιγά να συμμετέχεις!
Φιλιά ................