kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
[size=15pt]σακαραβεο μαγαζαρααααααααααααα[/size]
ΚΡΙΜΑ ! Τα ποτα των κοριτσιών γιατί ακρίβιναν ???? Ανέβηκε επίπεδο μήπως το μαγαζί??? ΝΙΚΟ ΞΥΠΝΑ γιατι σε λιγο θα γίνεις μαγαζί για ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!
Μα...νομίζω αυτό είναι το πραγματικό target group των κοριτσιών, λόγω του χαρτιού που έχουν τα παππούδια.
Φίλε πολλοί κάνετε το ίδιο λάθος. Μαγαζιά σαν το Σκαραβαίο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ για όσους θεωρούν ότι πηγαίνοντας σε ένα τέτοιο μαγαζί πρέπει σώνει και καλά να γαμήσουν, δηλαδή το έχουν σαν αποκλειστικό τους στόχο... ...
...
ΣΚΑΡΑΒΑΙΟ μαγαζί των Αγαπούληδων και πεινασμένων!!!!!!!!!
ρε σι το ξαναλεο....... παρκιν γιοκ[size=15pt]σακαραβεο μαγαζαρααααααααααααα[/size]
σκάσε ρε μ.......αιμε πινασμενο αγαπουλινακισ
σκαραβεο μαγαζαρα
αμιτσι παρε τακσι
Για να είμαστε δίκαιοι το ρόστερ έχει πέσει λίγο . Το μαγαζί εαν ξέρεις την τέχνη σε ταιζει.
Λειπουν απο το μαγαζί η ΒΑΛΕΡΙΑ , ΜΑΡΙΑ-ουκρανεζα , ΛΙΝΑ , ΜΑΡΙΝΑΚΙ-ΠΙΠΙΝΑΚΙ.
Τώρα με την ΠΕΤΙ , ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ , ΤΖΟΥΛΙΑ , ΜΟΛΔΑΒΕΣ , ΛΟΙΠΕΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ , ΑΛΒΑΝΗ . ΠΕΠΗ ΜΕ ΒΥΖΑΡΕΣ βαριεσαι πολύ.....!!!!
το 2010 πήγαινα για ένα χρόνο συνέχεια και ξόδευα κατά μέσο όρο 600ε το μήνα.
είχα στοχεύσει σε 2 κοπέλες αλλά δεν είχα καταφέρει τίποτα
Οταν οι κοπέλες σταμάτησαν από το μαγαζί και έπιασαν δουλειά αλλού μου κάθησαν και οι 2
ΑΥτο λέει πολλά πιστεύω
Που έπιασαν δουλειά;
το 2010 πήγαινα για ένα χρόνο συνέχεια και ξόδευα κατά μέσο όρο 600ε το μήνα.
είχα στοχεύσει σε 2 κοπέλες αλλά δεν είχα καταφέρει τίποτα
Οταν οι κοπέλες σταμάτησαν από το μαγαζί και έπιασαν δουλειά αλλού μου κάθησαν και οι 2
ΑΥτο λέει πολλά πιστεύω
[size=15pt]σακαραβεο μαγαζαρααααααααααααα[/size]
ποσο εχει το ποτο της κοπελας σε αυτο το μαγαζι? μπατσομαγαζο,τρυπα και στεκι αγαπουλιδων οσο για το οτι εχει φαγητο στα @@ σιγα μην παω στο κωλομπαρο να φαω.
ειναι και ασφαιροι...οποτε κανα τηλεφωνακι και το παραμυθακι συνεχιζεται....ελεος...το χχειροτερο μαγαζι στο ειδος τουΜα...νομίζω αυτό είναι το πραγματικό target group των κοριτσιών, λόγω του χαρτιού που έχουν τα παππούδια.