Νέα

Σήριαλ που παρακολουθούσατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ποιο σήριαλ παρακολουθούσατε συστηματικά καθ' όλη τη διάρκεια της τηλεοπτικής σαιζόν που πέρασε και για ποιο λόγο; Πώς σχολιάζετε σενάριο, σκηνοθεσία και ηθοποιούς;

Υ.Γ.: Αν δεν το "βουλιάξουν" το θέμα, οι γνωστοί-άγνωστοι, ευελπιστώ να γραφτούν σπαρταριστά/πικάντικα σχόλια. :dancing:

tbag29

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
το 50-50 εβλεπα και το παραπεντε λιγο αλλα το ειχε παραχεσει την 2η χρονια ο καπουντζ. Πιο πολυ παρακολουθουσα ξενα σιριαλ σε divx απο το internet.Prison Break, Lost, CSI, Heroes. Εσύ?

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Εγώ παρακολουθούσα όσο πιο συστηματικά μπορούσα "Παρά Πέντε", γιαδύο λόγους: Είχε τους ΠΛΈΟΝ κουφούς διαλόγους και πεθαίνω για Σμαράγδα Καρύδη. Το σενάριο όμως με κούρασε απ΄ένα σημείο και κάτω.

Επίσης, παρακολουθούσα καιτο "50-50" γιατί οι πρωταγωνιστές είναι εξαιρετικά αστείοι.

Τέλος, το "Της Αγάπης Μαχαιριά" γιατί:
α.- με ενδιαφέρει να μαθαίνω τοπικά έθιμα.
β.- ανέκαθεν είχα την περιέργεια να καταλάβω ποια ακριβώς είναι η λογική του ξεσπάσματος και της διατήρησης μίας οικογενειακής βεντάτας.
γ.- είχε καλούτσικες φωτογραφίες.
δ.- είχε γκόμενες γοητευτικές (π.χ. "Πελαγία", η "Ευγενία"), αλλά και προστυχόφατσες (π.χ. "Στέλλα" - η γκόμενα που πηδούσε ο "Γιωργής"
ε.- Λάτρευα τον χαρακτήρα και το ηθοποιό που 'παιζε τον "χαζούλη" αναμάρτητο του χωριού, το "Βαγγέλη"
στ.- Γενικά είχε καλό casting, με κορυφαίους Βόγλη, Φωκά, Μποτέλη κ.α.
ζ.- Αλλά πάνω απ' όλα παιδιά, μές στο δράμα της υπόθεσης, έβγαινε ΤΟ γέλιο, γιατί τόσο η πλοκή και το σενάριο, όσο και οι διάλογοι ήταν πραγματικά τραβηγμένα από τα μαλλιά. Αφού και οι πρωταγωνιστές ακόμη (όπως έχει διαρρεύσει) υποχρέωναν το συνεργείο να γυρίζει μία σκηνή πενήτνα φορές, γιατί με αυτά που τους έβαζαν και έλεγαν, κάποια στιγμή "έσπαγαν" και γαμιόντουσταν όλοι στα γέλια.  :2funny:

Επισκέπτης
Το τελευταίο που παρακολούθησα ήταν ο "Ακάλυπτος". Από εκεί και πέρα... για τον πέουλα είναι όλα!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Εβλεπα το 24 και τον Λαζόπουλο. Το 24 είχε αγωνία αλλά κάπου ήταν τραβηγμένο το όλο σενάριο.

Κι ο Λαζόπουλος είναι ωραίος αλλά όχι σε όλες τις εκπομπές του, σε μερικές δεν έχει θέμα ή έμπνευση.

Γενικώς στο ζάπινγκ βλέπω πως στα σήριαλ δεν υπάρχουν εμπνεύσεις, τετριμένα κλισέ και ατάκες, χιούμορ 0.

Επισκέπτης
Την βαριέμαι την τιβι.ʼλλόκοτα νοιώθω όταν μου μιλάνε για σίριαλ που δεν γνωρίζω συνήθως.

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
50-50, Παρά πέντε, Μαζί σου, Λαζόπουλο, Γιάννη όμορφο!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Εγώ παρακολουθούσα όσο πιο συστηματικά μπορούσα "Παρά Πέντε", γιαδύο λόγους: Είχε τους ΠΛΈΟΝ κουφούς διαλόγους και πεθαίνω για Σμαράγδα Καρύδη. Το σενάριο όμως με κούρασε απ΄ένα σημείο και κάτω.

Επίσης, παρακολουθούσα καιτο "50-50" γιατί οι πρωταγωνιστές είναι εξαιρετικά αστείοι.

Τέλος, το "Της Αγάπης Μαχαιριά" γιατί:
α.- με ενδιαφέρει να μαθαίνω τοπικά έθιμα.
β.- ανέκαθεν είχα την περιέργεια να καταλάβω ποια ακριβώς είναι η λογική του ξεσπάσματος και της διατήρησης μίας οικογενειακής βεντάτας.
γ.- είχε καλούτσικες φωτογραφίες.
δ.- είχε γκόμενες γοητευτικές (π.χ. "Πελαγία", η "Ευγενία"), αλλά και προστυχόφατσες (π.χ. "Στέλλα" - η γκόμενα που πηδούσε ο "Γιωργής"
ε.- Λάτρευα τον χαρακτήρα και το ηθοποιό που 'παιζε τον "χαζούλη" αναμάρτητο του χωριού, το "Βαγγέλη"
στ.- Γενικά είχε καλό casting, με κορυφαίους Βόγλη, Φωκά, Μποτέλη κ.α.
ζ.- Αλλά πάνω απ' όλα παιδιά, μές στο δράμα της υπόθεσης, έβγαινε ΤΟ γέλιο, γιατί τόσο η πλοκή και το σενάριο, όσο και οι διάλογοι ήταν πραγματικά τραβηγμένα από τα μαλλιά. Αφού και οι πρωταγωνιστές ακόμη (όπως έχει διαρρεύσει) υποχρέωναν το συνεργείο να γυρίζει μία σκηνή πενήτνα φορές, γιατί με αυτά που τους έβαζαν και έλεγαν, κάποια στιγμή "έσπαγαν" και γαμιόντουσταν όλοι στα γέλια.  :2funny:

Αν και Κρητικός, το σήριαλ ήταν για τον πούτσο!!
Οι οχτροί στα 2 μέτρα να πυροβολιούνται και να σκοτώνονται ένας ένας αναλόγως το ρόλο μετά από κάνα λεπτό;; Που ακούστηκε;; Ούτε στις καλτ ταινίες δεν γίνονται αυτά!!
Ο Βαγγελάκης μου άρεσε πάντως!!
Σίφη με ανταύγες, πρώτη φορά είδα!
Ελάχιστοι μιλούσαν κρητικά, όσαν αφορά τις βεντέτες υπήρχε μια δόση αλήθειας (όσον αφορά μίσος, όχι τους αλληλοπυροβολισμούς)!!
Οι ατάκες που έλεγαν και τα διάφορα ξεσπάσματα σε κλάματα, που προκαλούσαν γέλια μέχρι δακρύων!!
Ελπίζω να μην ξαναγυριστεί κάτι ανάλογο!!
Ουστ!! Αυτά!

Επισκέπτης
Απο την εποχή των "αυθαίρετων" , "απαράδεκτων" , "Ακάλυπτου" και ΑΜΑΝ φτάσαμε στην εποχή του "παρά πέντε" . Προσωπικά πιστεύω ότι πέφτει η ποιότητα και το χιούμορ .
Ψηφίζω παλιά σήριαλ ...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παρα πεντε φυσικα.. τελειο τελειο τελειοοοοο  :bounce: :bounce: :bounce:
κ 50-50 κ singles αλλα οχι φανατικα.. οποτε τα θυμομουν :cheesy:
δοκιμασα να παρακολουθω κ το μαζι σου... αλλα μετα απο 3 επεισοδια δεν αντεξα αλλο... ουτε καν ο κουκλος αστυνομικος δεν εσωζε την κατασταση :P

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Από την εποχή του ... Γαργαμπίκα έχω να παρακολουθήσω συστηματικά κάποιο σίριαλ...Ξεκίνησα με "Παρά πέντε" και "Της αγάπης μαχαιριά", αλλά κάπου στην πορεία κουράστηκε το θέμα...Τα περισσότερα, επαναλαμβάνουν γνωστά κλισέ... :boobies:

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
126
Πόντοι
16
το 50-50 εβλεπα και το παραπεντε λιγο αλλα το ειχε παραχεσει την 2η χρονια ο καπουντζ. Πιο πολυ παρακολουθουσα ξενα σιριαλ σε divx απο το internet.Prison Break, Lost, CSI, Heroes. Εσύ?
τα ιδια και εγω αλλα προτιμουσα το galactika

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Έχω αρρωστήσει με το Lost. Δεν ξέρω πώς θα την βγάλω μέχρι το Γενάρη που ξεκινάει (στο Αμέρικα, φυσικά) η 4η σαιζόν. Λέω, μέχρι τότε, δίκην μεθαδόνης  :P , να το ρίξω στο Prison Break.

Από ελληνικά ΜΑΚΡΑΝ το αγαπημένο μου ήταν τα "Εγκλήματα". Είχε και την Κορινάρα, σχετική με το site μας, για όσους θυμούνται... :2funny:

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ελάχιστοι μιλούσαν κρητικά
Ρε σύ, σε κάποια φάση μπορεί να μιλούσαν δύο-τρείς χαρακτήρες επί δέκα λεπτά πρωτευουσιάνικα" και ξαφνικά, τους έβαζαν να πετούν μέσα σε τριάντα δευτερόλεπτα δέκα κρητικές εκφράσεις. Για πολλές σφαλιάρες λέμε.

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Γιατί ο Κρητίκαρος με τις ανταύγειες τι σας έλεγε;;;  :dancing: :dancing:
Εγώ πάντως καταχάρηκα επίσης τις jeep-ιές στο σήριαλ. Το τι Wrangler, Outlander, Pajero και Navara ¨παρέλασε" άλλο να στο λέω και άλλο να το βλέπεις...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
''Εγκλήματα''-''Είσαι το ταίρι μου''-''Κωνσταντίνου και Ελένης''-''10η Εντολή''-''Κόκκινος Κύκλος''....

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
της αγαπης μαχαιρια παρα πεντε για ευνοητους λογους

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
ΤΥΧΗ  ΒΟΥΝΟ 
βλέποντας τις μέτρησης της  GBS κατάλαβα γιατί τα κανάλια δεν κάνουν ποιοτικές σειρές , γιατί οι τηλεθεατές είναι για την Πούτσα  , το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το παπόρι τους , και νομίζω πως λαμβάνουν αυτό που τους αξίζει , εάν ήταν καλύτεροι θα είχαν και κάτι καλύτερο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom