Νέα

Σήριαλ που παρακολουθούσατε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peskandritsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2007
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
6
Εμενα με εχουν σημαδεψει τα τελευταια χρονια τρεις σειρες στην ελληνικη τηλεοραση.ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ και το  ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ.Η σειρα πυ τα εβαλα ειναι τυχαια.

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Ρε Λιοντάρια, για φετινά σήριαλς άνοιξε το θέμα. Για παλιά σήριαλς, υπάρχει άλλο σχετικό θέμα, από παλιότερα.

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Φανατικά κάθε μέρα Star 17.45 Σαρίτα είσαι η ζωή μου(είσαι καύλα) με Νάταλι Ορέιρο. Αργεντίνικο μεταγλωττισμένο. Πέρα του ότι η Σαρίτα μοιάζει με το αντικείμενο του πόθου μου, η μεταγλώττιση είναι από άλλον πλανήτη. Το τι ακούγεται και το τι βλέπουμε, δεν λέγεται. Την μάνα του Κίκε στα 4, να τσιμπουκώνει τον ψυχίατρο του γιου της, τη Λούνα να δουλεύει σε στριπτιτζάδικο για να βγάλει τα σπασμένα και την Σαρίτα να πηγαίνει για συμπαράσταση, παρτούζες σε ασανσέρ, αδερφές, γάμοι, πιστόλια... Έχω χεστεί στα γέλια. Και με πιάνει η καρδιά μου όποτε βλέπω την Ορέιρο.

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
Απαραδεκτοι χ-files  και πολυ πιτσιρικι knight rider

Επισκέπτης
Τα εβλεπα παλια για να σπασει το διαβασμα τυπε μου! :2funny:

Συνημμένα

• aglossa1.gif
    aglossa1.gif
    121,3 KB · Εμφανίσεις: 47

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
10 εντολη κοκκινος κυκλος αληθινοι ερωτες!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom